meet s miehen g piste

Sively kevyesti tai kovemmalla paineella voi myös tuntua hyvältä. Välilihan käsittely sisäpuolelta tapahtuu siten, että työnnetään peukalo vaginaan ja etusormi peräaukkoon ja väliliha jää sormien väliin. Aluetta voi hieroa sormien välissä painamalla ja liuttamalla. Otteen voimakkuutta kannattaa vaihdella. Vanhempien seksikoulun pariskunta Saana ja Risto koskettavat, kommunikoivat ja käyttävät aikaa toisen erilaisten kohtien ja pisteiden tutkimiseen.

G-piste-orgasmin huippu on korkeammalla, kestää pidempään ja koko tuntemus tulee syvemmin koko kehosta. Upeaa siinä on myös se, että uusien hermoyhteyksien muodostumisen ja vahvistumisen kautta G-piste-orgasmin syvät tuntemukset siirtyvät myös penisorgasmiin, kertoo Risto. Ihmettelin, miksi G-piste-orgasmeja kehutaan ja miten muka on mahdollista saada kohdunkaulaorgasmi. Kaikissa oppaissa kehotetaan kärsivällisyyteen, koska uusien hermoyhteyksien syntymiseen ja vahvistamiseen menee aikaa.

Tiesin ja uskoin kuitenkin, että on mahdollista saada erilaisia orgasmeja, jos vain antaa keholle aikaa ja ärsykkeitä, pohtii Saana. Nykyään pisteiden stimuloiminen tuntuu parhaalta. Se mahdollistaa erilaisia orgasmeja, monia orgasmeja peräkkäin ja ejakulaation, kertoo Saana. Pisteiden hyväilyä aloittaessa kannattaa kuitenkin unohtaa suorituskeskeisyys ja orgasmin tavoittelu.

Se tulee, jos on tullakseen. Nauttikaa matkasta ja toisistanne! Artikkelia varten on haastateltu Tarja Santalahti, kliininen seksologi, psykoterapeutti, Väestöliiton Familia Oy sekä seksikoulun esiintyjät Saana ja Risto. Syksyn vieraat avautuvat mistä eivät enää ota paineita. Marja Hintikka Live on puolentoista vuoden ajan ravistellut suomalaista perhekeskustelua, romuttanut turhia kulisseja ja nostanut pöydälle vaikeitakin keskustelunaiheita.

Kaiken takana on tavoite vapauttaa vanhemmat turhista paineista ja jatkuvasta syyllisyydestä. Meillä on ihan samanlaista. Näillä asiantuntijoiden vinkeillä selviät - jos nyt et ihan naarmuitta - ainakin hengissä loppuvuoden kuumottavimmasta juhlapyhästä. Kuvittele itsesi joulupukiksi tai -muoriksi.

Mielessäsi pyörii kuva piparintuoksuisista kodeista, joissa pukki istutetaan pehmeälle nojatuolille glögi kädessä ja suloiset punaposkiset pikku lapsoset laulavat heleällä äänellä sopivan lyhyen kappaleen.

Kukaan ei itke, kukaan ei pelkää ja koko hommaan menee noin 10 minuuttia. Ulko-ovella sinulle annetaan sovittu summa rahaa ja poistut tyytyväisenä seuraavaan kohteeseen. No, se ei todellakaan mene ihan niin. Millaista on arki silloin, kun perheessä on erityislapsi? Marja Hintikka Live haastatteli keväällä yli 60 erityislapsen vanhempaa, ja kertoo nyt 12 tarinaa erityisarjesta ympäri Suomen.

Tarinat kertovat elämästä erityisarjessa vanhemman näkökulmasta — arjesta apuvälineiden, omaishoitajuuden ja terapioiden takana. Vanhemman vaikein päätös on antaa lapsensa laitokseen. Mitä tapahtuu, kun erityislapsen vanhemmalta loppuvat voimavarat? Anu Lepistö joutui tekemään valinnoista raskaimman. Hän antoi lapsensa laitokseen asumaan, kun tämä oli vuotias.

Erityislasten vanhemmat syyttävät helposti itseään lapsensa erityisistä ominaisuuksista tai haastavasta käytöksestä. Anne-Mari Kaitemo on ensimmäiselle luokalle menevän autistisen Joonan äiti. Joskus Anne-Marista tuntuu, että Joonan ominaisuudet ovat hänen aiheuttamiaan. Mitä mietit, Ronja Salmi? Opiskelijan ja kirjailija kirjeenvaihto miesten kesken. Kirjoitin intiimin kirjeen, jonka pääsisältö on seksi, ja lähetin sen kirjailija Juha Itkoselle.

Pelkäsin kasvojen menetystä monta pitkää päivää. Onneksi hän osoittautui hyväksi mieheksi. Jukka ja Kristiina yrittävät pelastaa hiipuvaa avioliittoa seksuaaliterapian avulla. Prisma Studio paljastaa, kumpi on oikeassa. Kännykkäkuvaa kaunistavat filtterit ovat matematiikkaa. Kiihottuvatko miehet eri tavalla kuin naiset?

Vad för slags sexleksaker finns det och hur ska man prata om att vilja använda dem när man har sex med en kvinna? Har man rätt att kräva sex i ett parförhållande? Är ett förhållande utan sex dömt att misslyckas? Får en person i ett förhållande åtrå en tredje part? Män och äldre är liberalare i sin syn på otrohet. Uppfattningen om vad otrohet är tycks bli liberalare ju äldre vi är.

Vi förälskar oss också flera gånger i någon annan än vår partner och cybersex är för många värre än förälskelse, visar Svenska Yles relationsenkät. Varningsklockorna borde ringa när man slutar pussa och krama.

Om man slutar pussa och krama varandra i parförhållandet borde de stora varningsklockorna ringa. Den fysiska närheten är en förutsättning för ett fungerande sex- och samliv. On aika aloittaa Vaakakapina! Lopetetaan laihdutus, aloitetaan elämä. Idyllisten puitteiden viilaaminen tekee erityisesti perheenäideistä helposti huumorintajuttomia piiskureita. Tonttulakki alkaa kiristää liikaa ja joulunalusviikoista tulee yhtä pitkää to-do -listaa.

Kuinka on - suosiako kovatehoista vai matalatehoista treeniä - ja miten kortisoli liittyy tähän? Personal trainerimme Timo Haikarainen vääntää myytin rautalangasta!

Pekka Heiskaselle lapsenlapsi Ali on kuin oma poika. Pekka Heiskanen on ukki kahdeksalle lapsenlapselle. Erityisen tärkeä ja läheinen hän on tyttärensä Jenni Heiskasen esikoiselle, vuotiaalle Alille.

Ei joululla ole väliä, yhteinen aika on tärkeintä. Joulusuklaat ilmestyivät lähikauppaani lokakuussa. Se käynnisti kahden kuukauden kuumotuksen ja stressin, joka purkautuu monessa perheessä itkuun jo jouluaaton aamuna. Lapset juoksevat hysteerisinä pitkin seiniä ja vanhempien selkäranka katkeaa viimeistään silloin, kun kinkku kuivuu valvomisesta huolimatta. Kuulostaako tutulta, kysyy MHL: Täytyykö aina hinkata asioita eestaas, pohtii Jenny Lehtinen.

Jenny Lehtinen on lipsunut, ylisuorittanut, kapinoinut ja pudonnut korkealla. Elämänmuutos ei ole käynnistynyt helposti, mutta ehkä onkin ihan hyvä niin! Neljän lapsen äiti tekee joulun perinteiden mukaan. Kotiäiti ja juontaja Vanessa Kurri on jouluihminen, mutta valmistelut jäävät häneltäkin usein viime tippaan.

Neljän lapsen koulu- ja harrastuskuljetusten välillä Kurri sompailee sitten ympäriinsä hakemassa jouluherkut juuri niistä oikeista ja perinteisestä paikoista. Kurrille on tärkeää tehdä joulu täsmälleen samojen askelmerkkien mukaan kuin hänen äitinsä aikanaan teki. Vanessa Kurri on MHL: Joulu ei ole pelkkää riemua, kirjoittaa nimimerkki Kibiscus. Joulusta kirjoittaa nimimerkki Kibiscus. Liika suorittaminen on aiemmin pilannut Huurinaisen joulun.

Viime jouluna 47 palasta -blogin Anna-Kaisa Huurinainen suunnitteli joulun tarkasti: Odotukset ja stressi olivat kuitenkin liian kovat, ja joulu meni mönkään. Kokemuksesta viisastuneena Huurinainen aikoo ottaa tämän joulun mahdollisimman rennosti. Kahden lapsen isä nauttii valmiista joulupöydistä. Muusikko Stig tunnetaan hiteistään, mutta arkielämässä Pasi Siitonen ei puumia metsästä. Sen sijaan hän on kahden pienen pojan isä, joka odottaa joulua yhtä paljon kuin lapset.

Erityisen tärkeää on nimenomaan jouluun virittäytyminen: Stigin jouluvalmisteluihin ei kuitenkaan kuulu stressi tai touhottaminen, vaan tärkeintä on rauhoittuminen. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Naisen U-piste U-piste on tuntoherkkää paisuvaiskudosta ja se sijaitsee virtsaputken suuaukon läheisyydessä. Marja Hintikka Live, Vanhempien seksikoulu vanhempien seksikoulu. Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää. Kultainen Venla näytti, että unelmat ovat toteuttamista varten Kultainen Venla kuuluu kaikille vanhemmille!

Eineksiä, uhkailua, liikaa töitä — unohda turha syyllisyys vanhempana! Joulu - jokavuotinen painajainen vai kerrankin aidosti rentouttava juhla? Lapset repivät parrasta ja nestehukka on lähellä - tällaista on joulupukkien karu todellisuus Joulupukit kertovat ammattinsa pahimmat puolet. Kaksitoista tarinaa erityisarjesta Millaista on arki silloin, kun perheessä on erityislapsi? Ja mies haluaa yleensä saada katsoen kasvojani ja ollen päällä. Joskus harvoin haluaa tulla muissakin asennoissa, ja joskus "pakotan" tulemaan esim.

D Hm, tuota takaapäin suuseksiä voisi kokeilla, kiihottavalta ainakin kuulosti ; Muuten, mitä miehet tykkäisitte, jos nainen panisi teitä kun nukutte? Minulle on fantasia tyydyttää mies niin, ettei se herää ollenkaan vaan näkee unta samalla. Oon toteuttanutkin tuon ja muutaman kerran, laittanu herätyksen keskelle yötä ja nukuttanut miehen uudestaan jos on herännyt siihen, sitten hyvin varovasti alkanut kiihottaa munaa ja hiljaa tullut ratsastamaan päälle, kerran omaan ja miehen orgasmiin asti ja mies ei aamulla kuulemma muistanut mitään.

Vaikea sanoa esittikö vai ei: D Monta feilaustakin on kyllä tapahtunut; mies on herännyt joko heti, tai kesken seksin ja ollut että WTF. Toisaalta, eipä ole keskenkään käskenyt lopettaa Yhdelle miehelle tein yllätyksen aamulla ja sain sen laukeamaan ilman että heräs, sanoi että elämänsä paras pano oli ; Imartelua lienee..

Kirjotan kun vaimo meni Yövuoroon. Kyllä minä ainakin tykkäisin jos nainen panee kun nukun, mikä sen ihanampaa voisi olla kun unenpöpperössä tuntea että kulli olisi ihanassa kosteassa ja lämpösessä pillussa, vaikka olisin ihan täydessä unessa niin varmaan tekisin vastaliikkeitä ja työntäisin kullia syvään, olen huomannu unessa että silloin tulen paljon nopeammin kun mitä tulen hereillä ja on joskus tuntunu niin ihanalta et tuskin koskaan hereillä, en vaan viimeaikona ole saanu semmosia hyviä uniorgasmia, ja en tiedä miksi sitä on unessa yhtä varovainen kun mitä on hereillä.

Pitäs vain mennä unessa suoraa asiaan ja sanoa naiselle oli kuka vaan että mennäänkö panemaan vaikka vaan tuon puuntakana, ja pöksyt alas ja sisään, saisi usein hyviä orgasmia, mut kun unessa ollaan myös niin hienovaraisia mut niikuin sanon, joskus on ollut ihania kosteita uniakin.

Miehillähän on tuo aamustondis, ota sitä varovasti suuhun ja leiki kostealla kielelläsi, kyllä se varmaan tekee hyvää, hyvin sinä olet osannut jos olet päässy ratsastamaan ja saanu kullia sisääsi, se on miehelle huippua. Voihan se olla niinkin että vika on sinun asenteissa niinkuin sanot, yhdestä paineestasi voisin kyllä auttaa sua, sanot että aina haluaisit olla se paras, sinähän olet se paras, uskon että miehesi on vähän ujo ei varmaan menis vieraisiin ja kun te olette sänkyhommissa niin kyllähän sinä siinä olet se tärkein, usko pois minä miehenä sanon, vaikka millä leikkikalulla te leikittä niin SINÄ olet hänelle se keskipiste, vaikka sinä ostat sille tekopillun ja sano että kokeilä tätä, itse en ole kokeillu ja annat sitten omaa pilluasi ihan kunnolla ja kysy sitten mikä oli parempi, tottakai se sinun pimpsasi tuntu paremmalta, kostea lämmin ihana.

Se jo voisi asiaa muuttaa kun sinä näistä paineesta pääsisit. Kun mies päästää ennen sua se ei kyllä tunnu kummalle kaan hyvältä, Niin käy joskus multakin, monesti esileikin jälkeen pannaan sivuttain sisään tai sekin kuuluu esileikkiin, jos sattuu että siitä on pitempi väli edellisestä niin voi tulla pidättämis vaikeuksia kun panee kullin liukkaaseen pilluun, mun mielestä tämä sivuttain asento on aika kiihottava, niin vaimonikin tykkää, siinä saa ajatella kauniita niittyjä ja kimaltelviä järvijä samalla kun liikuttaa siitintä ihanassa pillussa, joskus ihan hitaasti ja joskus ihan lyhyeitä liikkeitä ettei päästäs, silloin se viimeinen ihana työntö tai naisen liike oli liikaa, ja vaikka kuinka nopeasti vetää ulos reiästä.

Mutt jos pääsee yli sen ensimäisen, ettei syöksy tule niin voi pärjätä kauan, ja vimeksi pannaan sisään päältäpäin na nautitaan toisista ja vaimo usein sanoo että nyt saat päästää niin mullekin tullee. Monesti minä teen sormella niin että se tulee ja sitten vasta panen sisään isona ja kovana kun se sanoo, nyt, Kyllä luoja on luonu meitä miehiä ja naisia niin että me prikulleen sovitaan yhteen, ei parempaa olisi voinu tehdä ei vielä tänäkään päivänä. Täällä minä vain kosteana kirjotan enkä saa pillua, no pitää pärjätä.

Orgasmi tuntuu ensin melkein pahalta. Jos orgasmi tulee voimakkaana, se aiheuttaa välillä huimauksen tunteen. Jos olen todella kiihottunut, saatan saada orgasmin melkein heti, kun penis tulee sisääni. Välillä rakastellessamme, mieheni pysäyttää hetkeksi ja lopetamme liikumisen. Jos siinä vaiheessa orgasmi on todella lähellä, se saattaa saavuttaa huippunsa silloin kun penis on paikallaan sisälläni.

Se on todella omituista. Joskus orgasmi tuntuu niin voimakkaalta, että en voi edes huutaa vaan kyyneleet tulevat silmistäni. Joskus taas se tuntuu todella hyvältä ja voihkin niin lujaa etten ymmärrä edes itse. Kun mieheni sanoo, että haluaa kuulla minun voihkivan, se kiihottaa minua entisestään ja orgasmi lähenee vielä enemmän. Kunnon orgasmin jälkeen tulee tyhjä olo, välillä itkettää ja läheisyydenkaipuu on kova.

Jännä, mullakin oli joskus ja välillä vieläkin, että orgasmin jälkeen tuli tosi tyhjä olo. Melkein sellainen "millään ei ole mitään väliä enää" ja hieman kyyninen, surumielinenkin. Varsinkin silloin, kun masturboidessa sain. En tiedä miksei tuota enää tule, nykyään tulee vain hyvä raukea olo ja tuo läheisyydenkaipuu, ei halua muuta kuin tuntea toisen lämmön ja maata vieressä. Mua myös joskus oksetti ja huimasi, tuli huono olo kun aloin kiihottumaan. Samaan aikaan tuntui kiimaiselta, ja todella pahalta.

Tuokin on jostain syystä mennyt pois.. Silloin inhosin sitä, kun tuota huimausta oli, mutta nykyään ois joskus ihan hauska kokea samat jutut uudestaan. Nykyään orgasmit on jotenkin niin erilaisia, enemmän henkisiä kuin fyysisiä. Tavallaan parempia, mutta erilaisia. Ois hauska kokea vielä, millaisia ekat ja aiemmat orkut oli: Ehkä se sitten on niin, että aito pimpsa on paras.

Ainakin tänään kun molemmat oltiin hieman puutteessa niin ei siinä kumpikaan mitään leluja halunnut. Olin ihan liian kostea ja sain liian nopeasti mies "pakotti" saamaan kun liikutti minua: D , luulin että kosteus häiritsisi miestä mutta se meinasi tulla ennen aikojaan kun halusin saada vielä toisen kerran: Lopuksi saatiin sitten yhtäaikaa kun mies ei voinut enää pidätellä niin sattumoisin sain siinä itsekin.

Kohta voisi panna uudestaan kun rupesi taas tekemään mieli: D Pahoja nämä muutaman päivän tauot kun sitten pannaan niinkuin puput. Nyt ois kyllä viikonloppuna panettanut mutten voinut panna kun olin niin kipeä. Huomaa kyllä sitten kun kostuu ihan liikaa.. Onhan se hyvä että joku saa ja hyvä kun Sinä yönkiitäjä olet tänä päivänä saanu ja ehkä moneen kertaankin, mut kyllä uskon että siinä kovassa hinkkaamisessa naisen pimpsa voi kipeentyä kin, oli siinä sitt vaikka kuinka liukasta kosteuudesta ja mehusta jos oikein tiheään pannaan eikä pitkiä väliaikoja pidetä päivässä.

En usko että voit olla liian liukas, tottahan se voi vähän viedä sitä tunnetta mut ei paljon. Olet aikamoinen tyttö jos olet saanu jopa kolmella työnnöllä, johtuu tietenkin miten puutteessa on joutunu olemaan, mitenkähän minun laita nyt olisi, puutteessa olen ja jos panisin mittanauhaa nyt niin täysi mitta tulis vaikka vaan vähän yli keskikoon pituus mulla on.

Ihmeellisesti kiihottuu kun luin edellistä ja sun kirjotusta ja tätä kirjoittaessa ja johonkin pitäis saada työntää mut saan odotella, vaimo ollu yötöissä. Ihan totta tuo, että jos liikaa panee niin kipeekshän siinä paikat tulee. D Kyllähän tuota oli kummallakin paikat ihan kipeenä sitten, mutta olipahan koko päivän saanut olo ainakin. Joskus on pirullista, kun saan ihanan orgasmin, sitten käydään nukkumaan, näen vielä eroottisia unia ja kun herään, muistelen sitä ihanaa orgasmia ja alan kiihottumaan uudestaan.

Ja vaikka ois paikat kipeet edellisestä kerrasta, niin tekee niin hitosti mieli.. Sitten seksissä samaan aikaan tuntuu hyvältä ja samalla sattuu ja tietää että kohta on tosi kipee värkki: D Mieskin sanoo välillä että tulee elimet kipeiksi jos liikaa ollaan pantu tai 1 pidempi kerta. No ei myö nyt niin hirveän puutteessa oltu oltu, 3 päivää, mutta joskus sekin on liikaa: D Yleensä viikolla on sen verran kiire ja väsynyt, että kunnon sessiot ja enempi paneminen siirtyy sitten viikonlopulle, mutta ei se sikäli haittaa koska halutkin on ehtineet kerääntyä: Pisimpään olen ollut ilman minkäänlaista seksiä 2 viikkoa siis ilman että edes itse koskin minnekään.

Nykyään en kyllä kestäisi sitäkään, täytyy sanoa että oli hirveät himot tuon 2 viikon jälkeen ja sen aikana: O Joskus podin huonoa omaatuntoa "liioista" haluista, kun tuntui epänaiselliselle tehdä aloite ja olla halukas.

Ajattelin että pitäisi olla "perinteinen" vanhoillinen nainen, sellainen itsetietoinen pihtari, joka käyttää seksiä vallankäytön eikä nautinnon välineenä.

Mutta nykyään ajattelen paljon itsekkäämmin; ihan sama olenko "siveellinen" tai "normaali" vai "irstas", mutta tykkään seksistä niin on nautinto oikeus näyttääkin: Ärh, eilen illalla mies tuli just ennen mua "vahingossa", suutuin hieman kun olin just saamassa mutta toisaalta ajattelin että noh, saa sekin välillä privaatisti nauttia.

Tänä iltana kosto elää: Se ei pysty ees runkkaamaan koska on sidottu: D Tietääpähän miltä tuntuu jäädä puutteeseen kun toinen saa Miten on mahdollista D Yhdelle miehelle tein yllätyksen aamulla ja sain sen laukeamaan ilman että heräs, sanoi että elämänsä paras pano oli ; Imartelua lienee..

Hän ihmettelee, että miten yhdyntä miestä vielä kiinnostaa, vaikka hänellä on hedelmällinen ikä jo mennyt. Ja minua ihmetyttää ja surettaa, kun hän ei ymmärrä, ei halua nauttia seksistä, joka ei edes maksa mitään omalta puolisolta, ja olisin valmis toteuttamaan hänen kaikki toiveensa ja halunsa, jos hän niistä kertoisi.

Kyllä minullakin joskus seisoo kun herään yöllä, mutta jos vaimoni samalla olisi silloin yhdynnässä kanssani, niin kyllä varmasti heräisin. Eikö siinä väkisinkin miehenkin kroppa ja "työkalu" liiku ja heilu, vaikka nainen silloin tekeekin työn, niin miten on mahdollista, ettei mies sitä huomaa, jos on selvin päin.

Ja jos mies ei sitä muista edes aamulla, niin onko sellaisesta nainnista miehelle mitään hyötyä? Kun tässä ketjussa on keskusteltu miltä miehen orgasmi tuntuu, niin kerron hieman omasta kokemuksesta. Sellaisessa orgasmissa nautinto menee jo aivan kipurajaa lähelle.

Nautinto on lähes yhtä massiivinen ja voimakas, kuin jos kepin päätä puristettaisiin jollakin pihdeillä. Se on vain erona, että se tuntuu aivan mielettömän hyvältä, mutta voimakkuus on samaa luokkaa. Mutta kyllä silti valveilla ollessa oikea yhdyntä on parasta, koska siinä tulee lisäksi läheisyyttä ja ihokosketusta ym. Olen itsekin miettinyt, että näinköhän miehet joita olen pannut heidän nukkuessaan, ovat oikeasti nukkuneet. Vai esittäneet nukkuvansa, jotta jatkaisin.

Oma miekkonen ei ainakaan usein ihan heti herää, kiihotan hyvin hellästi ja varovasti ja varon kaikkia ääniä ja liikkeitä, niin ei se syvästä unestaan herää kuin vasta sitten kun tulen päälle. Mutta silloinkin on niin uninen ja kiihottunut, että esittää nukkuvansa tai antaa jatkaa ; Kiinnostaisi tietää, että nukkuikohan exä oikeasti koko ajan, kun kerran panin kummankin laukeamiseen asti.. Minulla olisi haaveena, että joskus itselleni tehtäisiin noin. Heräisin siihen, kun mies ottaa hellästi suihin ja olen jo ihan kostea, tai siihen, että mies panee mua.

Vai voisinko pysyä unessa jopa koko aktin ajan ja nähdä eroottisia unia..? Kerran hyvin unisena mies halusi seksiä ja olin puoliunessa, nukahdin sitten suihinoton aikana: D Aamulla en ollut varma, oliko seksi unta vai totta, niin unenomaista se oli. Eli voisin uskoa että ainakin omalla kohdallani en välttämättä edes heräisi seksiinkään, koska nukun kuin tukki ja pystyn nukkuessani mm. Näettekö muuten miehet ja naiset minkälaisia eroottisia unia ja kuinka paljon?

Muistatteko tai muisteletteko unianne? Minä näen eroottisia unia lähes joka yö, ja siksi usein aamulla olen kiihottunut.. Joskus saan myös orgasmin unissani, mutta siitä en voi tietää onko se ollut oikea fyysinen orgasmi vai vain kuviteltu uniorgasmi. Välillä näen todella epätodellisia unia, esim. Mutta usein fantasiaksi unissa riittää oma mies, näen paljon eroottisia unia ihan meidän "tavallisesta" seksistä, sekin tuntuu niin kiihottavalle: Niin kuin näet, näillä sivuilla on kaikki mahdollista.

Just niinkun ajattelin, yhtäaikaa naiset voi tuntea nautintoa ja samalla kipua kovan panemisen jälkeen, onhan se makeeta ja kun samalla tietää mistä kipu on tullut, harvemmin mies tietää kivusta mutta varmaan joskus mullakin. Vai niinkö siinä kävi yönkiitäjä että mieheltäsi pääsi, sulla vaan on niin ihana pimpsa, kostea ja lämmin, mies siinä yrittää pidätellä mutta toiseksi jää, ymmärrän, ymmärrän, se oli se vimeinen työntö, ei minäkään siinä varmaan kauan pärjäis.

Löytyhän sulta konstit antaa takaisin, onnistuko se, vai kävikö niin että sinä pääsit saamaan ja nautitko liian kauan ja ukkokin sai samalla, silloinhan kaikki meni pieleen, meinaan että siinähän voi käydä niin, kun nautinto on lähes huipulla mut ei ihan niin et sinä voikkaan työntää miestä pois.

No, jos onnistu niin yksi opetus sekin. Tässä maanantai iltana vaimo halus, pystyn pidättämään, vaimo sai esten, se on meilläkin se tavallinen järjestys"jos vain onnistuu,EI AINA". Meillä muuten aina vaimo sanoo milloin haluttaa, että kyllä se on nykyään aika normaalia, hai sinä vaan vaikka miehes pihalta ja sano että nytt sitä taas mennään panemaan kun halut alkaa hyrräämään, ei jää sekään pano saamata, muuten yksi kysymys, miten usein naiset panee sormen pilluusan noin normaalisti sängyssä maaten vaikka ei mitään masturbointia olis mielessä.

Sarveen tulee otettua kiinni kädellä usein, onkohan ne himot aina mielessä. Heh, ihan hyvin tuo "rangaistus" onnistui ; Itseasiassa siitä kiihottui mieskin, kun sidoin sen kiinni ja otin "ankaran" himokkaan naisen roolin. Aika nopeasti sain kun kalu oli kova ja halutti. Miehen en antanut saada, vaan jätin "kahleisiin" hetkeksi että muna ehti laskea: D Kun päästin irti, niin se juoksi vessaan, pisti oven lukkoon ja uhosi runkkaavansa, mutta onneksi kiusasi vain ja jäi siis puutteeseen.

Oli se ihan mielenkiintoista, mutta enemmän nautin kun irrotti kahleet ja vihdoin pääsin koskettelemaan: Ihan koiran hihnat oli meillä käytössä, turha mitään kalliita sitomisvehkeitä ostaa: D Hm, no en minä kyllä pilluun sisälle sormea työnnä kuin ainoastaan kiihottuneena. Masturboidessakin kiihotan ensin pitkään ja vasta sitten laitan mitään sisään.

Häpyhuulia ja vatsaa tulee kyllä joskus siliteltyä ihan huvikseenkin vaikkei olis seksi mielessä. Mies joskus koettaa räplätä tai laittaa sormea sisään ihan huvikseen, mutta en anna koska siinä melkein paniikki iskee jos ei ole kiihottunut: D Hirveä rimpuilu ja kiljuminen, tuntuu pahemmalta kuin kutittaminen jos toinen röyhkeästi yrittää pimppaan koskea ilman lupaa.

Eihän siitä nukkumisesta tullu mitään kun semmonen stondis, piti tulla kirjottamaan, minä nään kyllä eroottisia unia joskus niin että syöksy jopa tulee joskus, se on kivaa ja useimminkin niitä voisi nähdä.

Oli kiva että onnistu ja mitenpäin olit sitonu miehesi, selällä maaten ja sinä ratsastit vai miten? Mulla on sellainen seksifantasia että saisi panna keittiöpäydällä, siihen ei kyllä vaimo suostu, just sentakia ett se on keittiäpöytä, siitä voi sit vain haaveilla ja haaveissa voi olla kuka nainen vaan. Olisi kivaa, korkeus ihan ok. Sitten otta stringit pois ja panna kullin rakoon ja vähän leikitellä sillä häpyhuulien välissä reiän suussa edestakaisin, taas kielellä vähän ja sit panna sinne kullia, ja hitaasti työntää sisään ehkä kokonaan niin että se kostuu ja liukastuu kunnolla, vetää ulos vähän ja antaa olla ihan paikalla ja tunnistella jokaikisellä aistilla miltä vittu tuntuu kullille, samaten nainen voi tunnustella miten kulli tuntuu vitulle, pikkusen liikutella ja sitten pitkiä työntöjö, ja se mahtava näköala, näkee kullin liikkeet pillussa Tästähän minä unelmoin, menis varmaan jalat alta kun syöksi tulis.

Oih miten kiihottavasti kirjoitettu tarkka fantasia! Tuo olisi kyllä upeaa tuo keittiönpöydällä, meillä taas mies ei suostu siihen, koska a pöytä on hutera ja luultavasti löydettäisiin itsemme mustelmilla lattialta, b se on keittiön pöytä, siinä syödään, HYI, eihän siinä voi panna!

D On jotkut miehetkin tietyllä naisellisella tapaa herkkiä, ainakin tuo minun ukko kun ei halua panna siellä missä syödään eikä esim. D Toisaalta muut pöydät kyllä kelpaa, mutta ne ovat väärän korkuisia tai täynnä roinaa.

Pitäs hankkia seksipöytä, ja siinä sais olla pehmusteet erikseen! Onko nuo fantasiat, mitä muista naisista ajattelette, realistisia vai pelkkiä haaveita? Mietityttää, kun itse en juuri muista miehistä unelmoi tai edes kiihotu, niin kelpaako miehille ihan "kuka vain", haaveiletteko ikinä omasta naisesta vai kaipaatteko aina jotain uutta ja parempaa?

Toteuttaisitteko fantasianne, jos olisi hyvä mahdollisuus, ja varmuus ettei jää kiinni? Kuka vain kelpaa kuhan on siisti 2. Joskus tulee haaveiltua 3. Aika paljon samallaisia meillä on sitten kummpanit, en voisi edes ehdottaa keittiöpöytää, vessanpytty kävi kerran muistaakseni mut ei sen jälkeen, meillä toinen vessa pesuhuoneessa ja pesukone ihan vieressä oikealla puolella et molemmat jalat pitäs olla naisella miehen vasemmalla puolella, se voi olla aika vaikea asento.

Siitä tuli mieleen asento et mies makaa sängyn laidalla ja nainen istuu päälle jalat lattialla, ehkä jakkara jalkojen alla, epänormaali asento pillussa kulli niinpäin kyllä voisi vaikka leikkiä semmosta leikkiä että molemmat lukee kirjaa, se kun ensimäiseksi näyttä että on kiihottunu on se häviäjä, vuorotellen siinä voi nytkytellä nainen voisi selkää keinutella. Kun Yönkiitäjä kysyt noin yleisisti mitä mieltä miehet ovat, käykö kuka nainen vaan ja toteutanko aina jos on mahdollisuus, niin minäkin vastaan jonka kysymyksen aiheutin, voin vaan vastata omasta puolesta.

Meillä oli yhden kaverin kanssa huone ja sinne oli tulossa kaksi naista, minä toitotin moneen kertaan että sillä ehdolla ettei mitään seksiä, nämä oli maksullisia. Nämä tuli ja juotavaa tarjottiin, ei alkohoolia sanovat, no eihän siinä kauan mennyt niin tämä minun viereinen alkoi kopeloimaan julppia, ajattelin että mitä nyt, sai sen suuhusan ja ehti neljä viittä työntöä huulillaan tehdä ennenkuin reagoin, Tämä On Väärin Vaimoani kohtaan ajattelin, työnsin sen pois vaikka ihanalta tuntuikin.

Olisi ollut mahdollisuus ja ikinä en olisi joutunu siitä kiinni. Sanon vaan että se kotiintulo oli kyllä minulle vaikeaata, oli kauhean huono omatunto mut siitä olin niin tyytyväinen että keskeytin, ja ennenkaikkea vielä tänäpäivänä kin, en ollu reissulle mennyt sitä varten että tyydytellä itteni vieraitten naisten kanssa, olen jostain lukenu että aviovuode pitää olla puhdas, tiedät mitä tarkoitan ja se kyllä painaa paljon monessa tilanteessa. Mitä mieltä olet tästä tarinasta. Vaimo sano ettei ikinä minä ole ollut niin hyvä sille kun sen kotiintulon jälkeen, se näki oikein miten minä tykkäsin hänestä.

Mutta onhan mulla näitä paheeta, kirjotella näitä seksiasioita ja rivojakin mut sehän kiihottaa ja sit voi olla vaimolle hyvä.

Fantasioissani unessa ja runkatessa vaan ninkuin olet huomaanu olen haaveillu vieraista, mut myös Vaimosta. Taas nousi otsikko Kuvaillaan orgasmeja ykkös. Vaimo tuli, niinkun arvasit. Jaa tosiaan tää otsikko Kuvaillaan orgasmeja on hyvä, en millään usko että orgasmia on vain neljä tai viisi erilaista, kuvailkaa niitä hyvät miehet ja naiset selvemmin ja monenlaisia, varmaan aloittelia Yönkiitäjä olisi kiitollinen ja kaikki me tykätään lukea.

Sit oli vielä toinen tarina mut eri reissu, naisia tuli samaan pöytään missä kaverien kanssa istuttiin, viereinen houkutteli mukaan huoneeseen, seksistä oli kysymys, juteltiin, kun ei mikään auttanu, en ollu lähdössä, tämä nainen antoi yllättäin pitkän syvän kielisuudelman, vähän ajan päästä toisen ja ihanalta tuntu, tosi ihanalta ja kolmas minä olin jo aloittelia, siihen se jäi, nostin sormen pystyyn merkiksi kavereille et nyt mentiin, naiset jäi siihen istumaan.

Tästä seuras et tuli tuska, sainko HIV tartunnan, soittelin testiin, sanovat ei syytä huoleen, sanon jospa minä olenkin se yksi miljoonasta ja pääsin testiin ja tietysti negatiivinen tulos ja se huoli pois viisi kuukautta kunnes luin jostain että testit ovat varmoja vasta neljän kuukauden päästä, menin uudelleen testiin ja sekin negatiivinen, Olisin varmaan kuollu jos olisin tienny heti että pitää odotella neljä kuukautta.

Niinkuin huomaat Yönkiitäjä, ollaan aika paljon samanlaisia, vakavia suhteissamme, erittäin, en minäkään mene naimaan vierasta naista vaikka kuinka olis mahdolissta ja vaikkei koskaan jää kiinni. Vielä ensimäisessä tarinassa nainen kysy kun kopeloi käsilaukkua aikanaan että tarttenko kumia, siihen vastasin. EN ajattelin etten meinaakkaan panna enkä pannu, pärjääköhän moni mies tämmösen läpi, hyvä jos miehet vastaa tähänkin ja rehellisesti tietysti.

Oho, nostan kyllä hattua! Minulla on vähän samanlainen tarina, nimittäin kerran olin vieraalla paikkakunnalla, mies kavereitaan tapaamassa toisella paikkakunnalla. Tuli sitten mustasukkaisuuspistos, kun mietin että entä jos se tapaakin ihania naisia tai tulee jotain säätöä niiden naiskavereiden kanssa, kun kuitenkin joskus oli niillä jotain ollut ja mies oli yön poissa. Tavallaan tuli siinä kostonhimo, vaikken sitä tiedostanut, ja "joutessani" menin tekemään tuttavuutta joidenkin miesten kanssa.

Siinä juteltiin, vietettiin iltaa ja ryypättiinkin, jätkät ihan "intona" tarjosivat paukkuja ja näin kyllä mitä niillä oli mielessä. Ajattelin koko ajan kuitenkin, että mitään en tee, pelkästään pidän hauskaa ja koetan unohtaa huoleni ja mustasukkaisuuteni, ja tavallaan sain tyydytystä siitä kun ajattelin, että mies ois varmaan mustis minusta jos tietäis että vieraiden miesten kanssa hengailen.

No ne sitten pyys minut kämppäänsä kun juomat loppu. Siellä juotiin lisää ja olin jo aikamoisessa kunnossa, menin tyypin sängylle lepäilemään. Se sitten tulikin viereen, ja alkoi hipelöimään.

Tuli tukala olo, mutta ei kuitenkaan vielä intiimiä ollut niin en kehdannut estää. No sitten se yhtäkkiä suuteli minua, niin vaikka olin kuinka kännissä, pistin stopin. Yritti vielä hipelöidä, mutta silloin lähdin ja löin oven kiinni perässäni ja nukuin ulkona sen yön.

Aivan hirveässä humalassakin melkein sammumispisteessä , tajusin että ei, mitä teen ja lopetin. Aluks kun mies hyväili niin en oikein ajatellut, luulin kai omaksi miehekseni tai nautiskelin vain melkein kuin unessa. Mutta silloin, kun suuteli niin "heräsin" ja tajusin että ei, apua, missä minä olen, mitä teen ja lähdin kiireenvilkkaa, VAIKKA en voinut tietää, onko oma mies parhaillaan pettämässä minua no ei ollut, kävi myöhemmin ilmi: Eli rakkaus ja uskollisuus on niin suurta, että vaikka luulisi toisen pettävän niin itse ei ryhdy "kostoon" kosta ei pysty siihen.

Heh, tuo kirjan lukeminen on muuten hyvä! Minusta on hauska alkaa kiusata kun toinen on koneella tai lukee kirjaa, ja testata kuinka pitkään se kestää. Olen vuotias mies ja yritän nyt kuvailla, miltä minun parhaat orgasmini tuntuvat. Orgasmin lähestymisen tunnistan yhdynnän tai masturboinnin aikana siitä, että kullissa ja alavatsassa tuntuva kihelmöinti alkaa voimistua.

Kihelmöinnin voimistumisen loppuvaiheessa, juuri ennen laukeamista, on kuin lämmin sädehtivä energiakeskittymä leviäisi kovana pullottavasta terskastani kullinvartta myöten jonnekin vatsanpohjaan, kiveksiin ja pyllyyn asti. Sitten tunnen kuinka ensimmäinen spermamälli syöksähtää rivakalla nopeudella liikkeelle virtsaputkea pitkin kohti terskaa.

Tuon ensimmäisen spermamällin liikkeelle lähtö on hurmoksellinen kokemus ja sen aikana puren usein keskittyneesti hampaita yhteen enkä ehdi tai edes voi ajatella mitään. Liikuttelen vain mekaanisesti lantiota tai vatkaan kädella. Kyseisen spermamällin suihkahdettua voimalla ulos virtsaputkenpäästä kiihdytän joko panoliikettä tai käden vatkaamista ja tunnen kuinka voimakkaat supistelut singauttelevat yhä uusia spermamällejä toinen toisensa perään kullinsuustani.

Todella hyvälle orgasmille on minun kohdallani tunnusomaista, että spermamällien suihkahdellessa ulos tunnen kuinka koko keho supistelee spasmisesti, päässä kohisee ja silmissä välkkyy pikkuruisia tuikkivia tähtiä. Hyvin usein orgasmini ovat heikompia. Erityisesti yhden-yön-juttujen yhteydessä, jolloin pelissä on mukana paljon kielteiseksiksin luokiteltavaa jännitystä ja suoriutumispaineita, laukean usein suhteellisen laimeasti.

Parhaat orgasmini olen saanut masturboidessani jollekin minua todella paljon kiihottavalle fantasialle. Ei se pidä paikkaasan että kaikki miehet pettäis, mulla kokemuksia ehkä kymmenestä matkasta mutta on se ihan pieni prosentti vaan jotka vaimoaan pettää.

Katselin illalla jotain ruotsinmaalaista seksiohjelmaa, oli 21 vuotias poika kun piti nussia ensimäistä kertaa tyttösä kanssa ja jännitti, kyseli että kun käyttää kumia ja orgasmi tulee pitääkö nopeasti vetää ulos ja ottaa kumi pois et pystyy päästämään tytön mahalle, epäili ettei millään ehdi.

Tuleeko nuorista aina vaan tyhmempiä mitä enemmän ne kattoo pornoa, saas nähdä milloin samaa kysytään näillä palstoilla. Pornossahan se kuuluu niin tehdä, se ei ainakaan mua kiihota mitenkään, ainut se että tietää ett nyt se just on tullu ulos ihanasta pillusta, nainen on ollut sille tosi ihana, niin minä aina ajattelen.

En kyllä usko että kaikki naiset tosiaan siitä niin tykkää eikä ne niin onnellisia ole mitä pornossa kun sperma lentää pitkin naamaa ja pitää nielasta. Meinaan että nuoriso saa ihan vääristynyt kuva seksistä kun otetaan mallit pornoleffoista eihän siinä ole mitään normaalia rakkauutta. Eiköhän se ollu parempaa ennenvanhaa kun ensin rakastuivat ja sitten vasta jossain vinnttikamarissa ilman mitään pornoesikuvaa seksistä tutkivat ja kokeilivat toisten kaluja ilman semmosia paineita mitä nyt kun leffoista opittu että pitäis tehdä kaikki ensimäisestä kerrasta kaavan mukaan.

Näin minä ainakin ajattelen, ties vaan että kumi pitää olla päällä, paljaana ei ole hyvä panna sisään vaikka kuinka haluttaa. Onhan se kiva tulla kiusatuksi, ajattelen miltä tuntus kun istun tässä jos vaimo tulis ja panis tissiään paljaana molemmin puolin kaulaani. En tiedä Yönkiitäjän tissikokoa, pienet keski vaiko isot mutta kokeile sitä miten miehes reagoi se voi tuntua tisseille hyvääkin kun kutittelet nänneilläsi niskakarvaa, jää pian toiseksi mitä ruudusta näkyy kun mies alkaa sormeilemaan nännejäsi.

Tuosta päästämisestä pillun, naisetkin voi tuntea sen laukeamisen kuten on luettu kun kovalla paineella tulee ja voi tuntua sen lämmön.

Kun kirjotin näitä edellisiä oli pientä jännitystä, ei ole tapana näytellä vaimolle kirjotuksiani, nyt kirjottelen vapaasti. Tuntuu aina kiihottavalta hyväillä pillua samalla kun vaimo hyväilee kullia, kosteaata ja liukasta pimpsaa on kiva sormeilla ja tunnistaa sormella joka suuntaan, joskus voi sit imeä sormea välillä ja taas panna pilluun, vaimolla vaan on tapana lopetta kun huomaa että kulli alkaa kostumaan kiihotuksesta, se olis kivaa kun se jatkais ja alkais tekemään runkkausliikkeitä käsillään ja samalla kun sormi hinkaa pillua kovemmin on helppo kuvitella että kulli on siellä pillussa ja ihana syöksy perään.

Ajattelin tämä asento takaapäin sivuttain voisi olla teille hyvä asento kun miehesi tykkää olla naamat vastatusten, siinä voisi vaikka panna peppuun ja samalla pussata, on varmaan ainoa asento missä se on mahdollista, kokeilkaa jos ette vielä ole kokeillu. Olen joskus ajatellu miltähän se tuntus kun mies ja nainen, molemmat hierois liukastusaineella tai jollain öljyllä toisiaan kokonaan, minä naistani aloittasin navan ympärillä hieromisen, isompia ja isompia ympyröitä hieroisin aineella, miehenä katsoisin pullistelivia rintoja, siirtäisin kädet ja niiden ympäri jatkaisin liukuvoitella hieromisen hellästi ja samalla huulilla puhaltaisin kylmiä väreitä.

En ole kokeillu mutta kannattaskohan? Ennen tätä olis varmaan naisen hyvä panna oman lakanansa miehen lakanan päälle ettei sotkis kaikkea, siinä saa muuten sotkea pillumehut ja spermat miten vaan.

Tuo hieronta öljy ois ihana! Joskus ois ihanaa saada oikein pitkää seksiä, vaikka koko päivä pyhittää pelkästään hellyydelle ja seksille. Esileikki vois kestää pari tuntia, sitten puol tuntia rakastelua, siitä lähekkäin ihanaan uneen ja taas sama homma jne: Onko kellään muulla tällaista, että saa paremman orkun yhdynnässä kuin itsetyydyttämällä? Minä en lähes koskaan saa ejakulaatiota masturboimalla, ei auta mitkään pornot ja vehkeet. Mutta seksissä saan lähes aina ejakulaation tai useita ja orgasmin tai useita.

Ja miten paljon taivaallisempi on rakastelun orkku kuin omin käsin saatu! Se tuntuu mielessä ja kehossa ja jää pitkäksi aikaa sen jälkeenkin euforinen hyvä olo, kaikki huolet ja murheet unohtuu ja tuntuu kuin maailma olisi hetken ihan mukava ja kaunis paikka. Itsetyydytyksellä taas orgasmi on vain tyydytys. Lihakset supistelee, ja supistelun huomaa selvemmin koska ei ole sitä henkistä euforiaa. Tulee kyllä rento olo ja tuntuu hyvälle, mutta murto-osa rakastelun orkusta.

Ja usein itsetyydytyksen jälkeen on vähän tyhjä olo. Ei ole ketään ketä halia sen jälkeen, vaikka minä ainakin kaipaan hellyyttä kamalasti orgasmin jälkeen. Itsetyydytyksellä myös yleensä kestää pidempään tulla, tai sitten aika tuntuu pidemmältä kun ei ole samaa nautintoa. Yritän yrittämällä kuvitella dildon kyrväksi ja kiihottua pornosta tai mielikuvista tai keskityn vain kiihottaviin tuntemuksiin. Mutta silti en pääse läheskään samoihin sfääreihin.

Itsetyydytyksellä myös haluan yleensä tulla aika nopeasti, rakastellessa taas yritän viivyttää orgasmia jotta saan nauttia pidempään. Huomasin muuten että takuuvarman ejakulaation saan aina, kun mies on päällä ja minä laitan jalat pystyyn tavallaan miehen vatsaa vasten.

Tuntuu taivaalliselle, tavallaan kipua ja nautintoa samassa, ja joka kerta aika nopeasti saan ejakulaation, joskus orgasmin samaan aikaan. Päällä ratsastaessa orgasmi on myös taattu, jos olen itsevarma ja halukas.

Jos taas on epävarma olo, en saa päällä vaan haluan että mies dominoi. Myös yksi varma orkku on mies päällä ja minä heilutan sitä tietyssä asennossa: D Takaapäin tuntuu hyvälle, mutta en ole onnistunut vielä saamaan: S Takaapäin on ihanaa jos itse hyväilee klitorista, silloin on orkku ollut lähellä.

Nyt on joku kesäkiima meillä, joka päivä tulee pantua, joskus useastikin: D Ja mies ihanasti on aina kalu kivikovana ja aina valmis puuhiin, toisin kuin joskus talvella jopa torjui minut välillä kun ei tehnyt mieli. Nyt se on niin ihanan halukas ja samoin minä! Kirjotat tosi ihanasti, piti käydä runkkaamassa iltapäivällä vaikka en kerenny lukea koko kirjotustasi, mutta niin kuin kirjotit aina jälkeenpäin tulee jotenkin tyhjä olo, myös miehille. Minä myös tykkään pitkistä esileikistä, tosiaan saisi olla vaikka monta tuntia.

Vaimon kanssa mökillä toissa kesänä meillä oli kyllä paras seksikerta, saunottiin ja uitiin, tultiin saunasta ja menossa uimaan, pukuhuoneessa minä vain otin vaimosta kiinni rinnoista selän takaa ja samalla työnsin kullin sisään takaapäin, siinä työnnettin vähän aikaa ja sit vaimo pani uimapuvun päälle ja käveli rantaan, vain 15 metriä, minäkin hyppäsin veteen ja taas saunaan.

Saunassa hyväiltiin ja minä puristelin rintoja ja panin sormen vakoon ja taas vaimo uimaan minä en mennyt, siinä kuumassa istun kulli isona ja kovana ja odottelin se tuli rantaa pitkin ylös ja kun astu pukuhuoneeseen tuntu ihanalta vetää märkää uimapukua alas, ja vielä ihanammalta kun se pyllisteli vähän ja minä työnsin kullia sen järviviileään pilluun ja se sano että kulli tuntuu ihan lämpöseltä kun siinä pantiin, yhtä äkkiä vaimo hikas ja veti pois ja juoksi uimaan ja sama tehtiin vielä kerran, sitt minä menin uimaan ja se jäi saunaan, oli kulli kutistunu mut ei kestäny kauan kun se oli isona taas ja vaimo istu sohvalle ja minä menin polville, meillä on aika matala sohva siinä ja nostin reidet pystyyn ja siinä taas työnsin sisäänsit tas mun kulli tuntu ihanan kylmältä vaimon pillussa sano.

Saisi sitä olla miestä kun saisi naisesan ejakuloimaan, siihen en ole vielä onnistunu, en tiedä pystys kö kaikki naiset siihen kun tarpeeksi saa kiihotusta uskon ettei, ja ne jotka ejakuloi kuuluu kyllä niihin onnellisimpiin, olen nähnyt pornofilmeissä miten suihku oikein lentää, en vain tiedä miten ihanalle se tuntuu naiselle. Olis se kivaa kokeilla sillä öljyllä, kaikki paikat olis yhtä liukasta vaikka mihin koskis, voisi rintoja hyväillä vaikka kuinka kauan ja lisää öljyä jos ne alkais tuntua kuivilta.

Tällaisesta kyllä molempien sukuelimet kiihottus kovasti, aina välillä panis sisään ja molemmat voisi antaa merkin vaikka puristaa käsivarteen, nyt tuntuu liian hyvältä peenis ulos. Kun mies vetää kullia kivikovana ulis vitun kiihotuksesta ei kärsi terska edes pienintä kosketusta naisen reiteen edes se on niin herkkä, kestää joku sekuntti miehen pystyä itteään hallitsemaan, kun siitä pääsee ohi niin taas voi ruveta ärsyttämään ja kiihottamaan jos kerkes vähän herppaantumaan niin kyllä se siitä nopeasti nousee kun ei päästäny ja naisen pillu kiihottaa uudelleen, sen kun jatkaa näin ja monta kertaa, pystyy nauttimaan toisesta kauan ja siirtää orgasmin pitkästi eteen päin.

En tiedä miten se on naisille kun huippu lähestyy pystyykö nainen silloin keskeyttämään vai pitääkö silloin päästä orgasmiin, miehille keskeyttäminen ei ole ongelma vaan kun ainakin myöhemmin saa päästää.

Näin rasvattuna voisi olla kivaa jos nainen tulisi päälle ja makais selällään niin mies voisi hyväillä rintoja ja voisi samalla panna kullia pakaroitten väliin ja siinä voisi samalla rynkyttää vaikka kulli ei olekkaan reiässä. Voisikohan näin liukastettuna saada yhdessä molemmat isomman alueeseen kropassa hyvän olon tunteen, ajattelisin niin, se läheisyys on sitä parasta.

No oma miehen orgasmini alkaa sillä, että alkaa tuntua kihelmöintiä joka puolella, varsinkin varpaissa. Tuli mieleen tuosta semmoista se: Mietin vain, kun joskus miehellä se on kivikova vaikka on juuri saanut, joskus taas löystyy aika nopeasti. Kysymällä en ole oikein saanut selvyyttä tähän kun oma mies ei osaa kuvailla orgasmejaan kunnolla "Ihan hyvältä tuntui, todella hyvä, tai hyvältä tuntui", ei sen kummemmin.

Mulla ainakin on niin, että jos hidastan tai keskeytän alussa, ennen kuin oon ehtiny kiihottua melkein huippuun asti, ei mitään ongelmaa, kiihotus jatkuu sen jälkeen. Mutta auta armias jos keskeytän just kun oon saamassa; sen jälkeen en saa enää kirveelläkään.

En tiedä mistä johtuu, mutta tämän olen havainnut. Omalla miehellä vähän sama; jos se keskeyttää kun on just saamassa luulee että ehtii vielä estää , niin kuulemma orgasmi ei tunnu niin hyvälle, kun tavallaan lopettaa panemisen liian aikaisin niin orkku jää laimeammaksi. Sama se mullakin, jos liikettä ei vie ihan loppuun asti vaan pysäyttää liian aikasin, niin orkku on laimee. Mutta toisaalta kun saan orkun, mies ei saa enää liikuttaa penistä. Liikun kyllä itse orkun aikanakin vielä hieman, mutta se menee oman rytmin mukaan, jos taas mies jatkaa panemista orkun aikana tai heti sen jälkeen, tuntuu ikävälle.

Yhtäaikainen orkku on meillä aika harvinainen, koska yleensä mies odottaa että minä saan ensin. Ettei vain käy niin, että mies saa juuri ennen minua ja jään kuin nalli kalliolle, silloin musta tulee kiukkuinen: D Kun ei mikään dildokaan korvaa sitä, oon niin "nirso": D Koskaan ei ole mies mua onnistunut tyydyttämään kädellä tai dildolla, en tiedä miksi mutta en pääse samoihin fiiliksiin ja vapaudu. Tuntuu kyllä välillä sietämättömän hyvältä, mutta silloin vain tulee ajatus "NYT sitä kyrpää, kuolen tähän kiimaan!!

Minä en ole saanut kenenkään muun kuin tämän nykyisen miehen kanssa ejakulaatiota. Ensimmäisen kerran luulin, että kostuin liikaa tai että mies laukesi, kun nestettä valui reisiä pitkin ja patja kastui. Seuraavaksi tuli ajatus; apua onko tämä kusta? Haistelin ja maistelin salaa sitä varmistuakseni asiasta ja sitten tuli mieleen, että voisiko tämä olla se joskus lukemani naisen ejakulaatio.

Se siis tapahtui niin, että oltiin vieraassa paikassa, pantiin kun kaveri nukkui viereisessä huoneessa. Tuntui tajuttoman hyvälle, mies sanoi että haluaa siittää minut ja rakastaa minua..

Olin tosi kiihottunut jo valmiiksi ja hyvin kostea. Eri asennoissa pantiin, ja jossain vaiheessa alkoi tuntumaan aivan taivaalliselle, kuin sulautuisimme yhteen ja alkoi tuntua keinuvalta ja leijuvalta. Sitten säikähdin sitä kosteuden määrää joka tuli yhtäkkiä ei siis pääse ruiskuamaan koska penis on tiellä, vaan valui reisiä pitkin. Petyin, että joko mies sai, sanoi että eikä saanut, hetken olin hämilläni mutta jatkettiin ja pian sain orgasmin ja heti perään mies sai.

Tuon tapauksen jälkeen olen saanut ejakulaation yhä useammin. Huomasin myös, että tuntuu hyvältä kun penis hieroo emättimen vatsanpuolimmaista seinämää, myöhemmin luin että siinä jossain sijaitsee g-piste.

Ejakulaatio itsessään nesteen virtaus ei tunnu kummoiselle. Sitä vain tuntuu ihanalle ja yhtäkkiä huomaa, että oho, sain näköjään ejakulaation, koska nestettä valuu. Joskus sen huomaa vasta seksin jälkeen jos on niin intohimoista ettei huomaa kostumista; seksin jälkeen katsoo että oho, iso märkä läikkä patjassa. Joskus taas, etenkin kun ilmiö oli meille uusi, ejakulaatio häiritsi kumpaakin. Miestä vähän häiritsi kun oli märkää kaikkialla ja minä häpesin. Mutta nykyään se jopa kiihottaa miestä, ja minä tykkään myös, orkku tulee usein samaan aikaan tai ejakulaation jälkeen.

Mulla ei ole koskaan tullut pornofilmien "suihku" ejakulaatiota, koska se tulee aina yhdynnässä ja mies on silloin sisälläni. Itseasiassa nuo pornofilmien ejakulaatiothan on usein lavastettuja eikä aitoja, enkä ihmettele sillä en minä ainakaan osaisi saada ejakulaatiota sellaisessa tilanteessa.

Orgasmi ja ejakulaatio tulee kiihotuksesta, vapautuneisuudesta, rakkaudesta, luottamuksesta ja hyvästä olosta. Harva nainen edes saa orgasmia ventovieraan kanssa, itse kun sain joskus yhdenyön jutussa, oli orkku samantapainen kuin itsetyydytyksellä; tyhjä olo, ei tuntunut muuta kuin fyysisesti jne. Ja kaikki naiset ei saa ejakulaatiota, ilmeisesti se on vähän fysiikastakin kiinni.

Itsekään en saanut moneen vuoteen, vasta kun olen onnellisessa parisuhteessa olen oppinut saamaan taivaallisia orkkuja ja ejakulaatioita. Ejakulaatiota ei myöskään usein tajua; usein se vaikuttaa liialliselta kostumiselta, sen huomaa vain siitä jos nainen kostuu "yhtäkkiä" paljon.

Mutta ei se mulla ainakaan purskahda sieltä kuin mikäkin joki, tietää vain siitä kun yhtäkkiä on ihan märkää ja sitä ennen tuntuu tosi hyvälle. Niin ja joillakin naisilla voi olla virtsankarkailua seksissä, sitä ei pidä sekoittaa ejakulaatioon..

Minä olen huomannu mitä parempi orkku sitä kauemmin kaluni pysyy jäykkänä ja kovana päästön jälkeen, kun saan huonon orkun niin nopeammin se pienenee, kun oikein hyvältä tuntuu ja kalu isona niin se jatkuu kauemmin hyvänolon tunne, niin ainakin mulle. Hyvä selitys ejakuloinnista, ehkä sekin tulee vähän paineella jos ei peenis olis reiässä mut sama miten, olet yksi niitä harvoja. Sanosin myös että hyvä kun orkku tulee peeniksellä, harvon naiseni on saanu orkun ihan panemisella vaan, se aina tarttee mun käsipeliä välillä ja sitä ennen minä en saa päästää, ja tosiaan klittaa hinkkaan tiheään tahtiin, sit sanoo NYT sisään kun se on saanu ja minä panen ja usein minä päällä, heti kun se on saanu orkun sitt se halua kovaa kalua sisääsän.

Vuosia sitten keksin että nytpä minä panen sileäksi ja hiuskonella päästin kaikki karvat pois kullista ja tarkasti, ympäri kokonaan kulliin juurta myöten, Mentiin saunaan, se katto, mitä olet menny tekemään, sanon että tee sinä samaten tänä iltana ja pidetään hauskaa sängyssä, pääsemme sit niin lähelle kun panemme, no en varmaankaan tee, se sano, eikä minä saanu poistaa pillukarvoja, se ei ollu niin muotia silloin vielä.

No pantiinhan me ja silloin vielä kävi mut sit kun siihen kasvo sänki niin se moitti kun hinkattiin että häpyhuuliin niin pistää ja joudun senjälkeen olemaan ilman aivan liian kauan. Siitä sain läheisyydestä, se sano että tästälähtien kysyt häneltä kun meet tekemään kullille jotain se on myös hänen. En ole senjälkeen semmosta tehny. Naisen sänki ei varmaan miehelle haitta sillä miehellä ei ole sitä herkkää siitimen ympärillä mitä naisella on ne häpyhuulet ja uskon kyllä kovalla hinkkaamisellä ei niihin sänki tunnu hyvälle.

Näinhän se on kun kerran pannaan niin jossain vaiheessa mennään kovaa, Onko minkälaisia kokemuksia possliinistä. No ite vaihtelevasti oon joko posliinina, karvaisena, tai sitten puoliks posliini ja johonki jätän karvaa. Mun mies tuntuu tykkäävän enempi karvaisesta versiosta: D Joskus tykkää poslaristakin, mutta sitten sanoo että kasvatapa kunnon viidakko, se on naisellinen ja kiihottaa.

En tiedä sitten onko miten erikoinen tyyppi, kun oon saanu käsityksen, että useimmat miehet tykkää enemmän poslarista.. Itse tykkäisin itselläni enemmän posliinista, kivempi antaa miehen nuolla sitä kuin että karvat kutittelee.. Muutenkin se ois siistimpi, mutta tietysti miehen toiveet on etusijalla: Haluaisin, että mies ajelisi joskus, ois kivempi ottaa suihin kun ei olis karvoja.

Mutta se ei suostu eikä uskalla: D No, kelpaa mulle karvallinenkin mulukku, ois vaan kiva kokeilla ihan karvatontakin. Jännä, minä taas en saa muuta kuin yhdynnässä ja itsetyydytyksellä: D Jos mies yrittää suihinotolla tai sormin tai leluilla mua tyydyttää, en saa. Tuntuu vaan hyvälle, mutten saa.. Samoin harvemmin saan useamman orkun.

...

Meet s miehen g piste

SUOMIPORNO TUBE SUOMI KUOPIO

Meet s miehen g piste Takaapäin etusormella hieron ja tosiaan melkein kuin etsisin sitä naisen G- pistettä. Mies aluksi pidättelee ja yrittää olla rentona, mutta kuitenkin. Teinipillut lesboilee seksitarinoita kuvilla pornodeitti hämeenlinna pornovideot, hevostyttö seksi videot nainen imee naisen pissaamisesta nautin g-piste video. Nyt 7 eri nopeudella värisevällä moottorilla!Upeaa G-piste hierontaa miehelle ja kädet jäävät vapaaksi. Voiko olla parempaa? Kyllä Bad Boy 7 Speed - Miehen .

Tähän löytyy vinkkejä Käytä suuta! U-piste on tuntoherkkää paisuvaiskudosta ja se sijaitsee virtsaputken suuaukon läheisyydessä. Kirjain U tulee sanasta urethra eli virtsaputki, jonka mukaan se voidaan paikantaa. U-piste voi löytyä yksilöllisesti virtsaputken suuaukon molemmilta puolilta tai vaginan suuaukon tai virtsaputken suun välistä.

Pisteen löytää etsimällä joko sormilla, kielellä, peniksellä tai erilaisilla välineillä ja tuntemuksen mukaan. Käytä U-pisteen käsittelyyn sormenpäitä. Tee sormilla sivuttaista tai pyörivää liikettä pisteen päällä. Kokeile myös vibraattoria suoraan pisteen päälle, jos piste ei ole liian herkkä. Pistettä voi stimuloida myös yhdynnän aikana, jolloin voidaan saavuttaa yhdistelmäorgasmeja.

U-piste reagoi kosketukseen voimakkaasti ja johtaa nopeasti kiihottumiseen. Pisteen käsittely voi helpottaa ja mahdollistaa naisen ejakulaatiota. Naisen G-piste sijaitsee cm vaginan suuaukosta sisäänpäin, navan puolella.

Sen löytää tunnustelemalla sormella vaginan etuseinämää oikealta syvyydeltä. Pistettä voi käsitellä sormin, peniksellä tai erilaisilla välineillä. Sormin käsiteltäessä pisteen löytää parhaiten ja siihen saa hyvän tuntuman. G-pisteeseen toimii sama tekniikka kuin A-pisteeseen. Pisteissä on huomioitavaa se, että ne eivät alkuun välttämättä tunnu erilaiselta kuin muu kudos pisteen ympärillä.

Vasta pistettä käsiteltäessä siihen alkaa tulla muutoksia ja eron voi huomata myös sormin. G-piste saattaa paisua hyvinkin voimakkaasti käsittelyn ja kiihottumisen seurauksena.

Naisella tuntemus voi olla pissahädän tunne. Paina sormen päällä pistettä samalla hitaasti liuttaen sormea vaginan suuaukkoa kohden. Liikkeen nopeutta voi vaihdella ja painetta lisätä tuntemusten mukaan. Yhdyntäasentoina G-pisteen stimulointiin toimii parhaiten Seksikoulun jaksossa 9 esitellyistä asennoista:. G-pisteen käsittely voi mahdollistaa syvempiä vaginaorgasmeja ja johtaa naisen ejakulaatioon.

G-piste ei silti, kuten ei mikään muukaan piste, ole taikanappi, jonka painaminen johtaa saman tien tajunnanräjäyttävään orgasmiin. Sitä pitää harjoitella, sille pitää antaa aikaa ja lopulta se voi antaa voimakkaitakin orgasmeja.

Miehen G-piste eli eturauhanen löytyy peräaukon etupuolelta noin 2, cm syvyydeltä. Sormen mitta on hyvä nyrkkisääntö, mutta sijainti riippuu paljon miehestä ja asennosta. Pisteen löytää tunnustelemalla sormella miehen peräaukon vatsanpuoleista aluetta. Alussa eturauhanen ei tunnu sormeen erityiseltä, mutta kiihottuessaan se paisuu ja tuntuu sormea vasten saksanpähkinän kokoiselta kiinteältä alueelta. Eturauhanen on hyvin herkkä ja sitä stimuloimalla mies kiihottuu helposti. Miehellä tuntemus eturauhasta käsiteltäessä ja kiihottuessa voi olla pissahädän tunne.

Tuntemukset ovat yksilöllisiä, mutta toiset pitävät siitä, että eturauhaseen kosketaan vasta, kun mies on hyvin kiihottunut. Miehen G-pistettä käsittelemällä voidaan saada erittäin voimakkaita orgasmeja ilman, että penistä edes kosketaan.

Tämä vaatii rauhallista ja pitkäjänteistä harjoittelua molemmilta. Miehen G-pistettä voi stimuloida joko välilihan alueen tai peräaukon kautta. Jos eturauhasta ärsytetään peräaukon kautta, tulee hieronnassa käyttää mieluiten vesipohjaista, paksua anaaliliukastetta.

Hieronta voidaan tehdä joko sormella tai apuvälineellä. Peräaukko on syytä rentouttaa kunnolla ennen sormen tai apuvälineen sisään työntämistä ja liikkeiden tulisi olla rauhallisia. Tämän jälkeen voi varovasti tunnustella, millainen liike tuntuu parhaalta. G-pisteen löytää parhaiten sormin käsiteltäessä ja tällöin siihen saa hyvän tuntuman. Miehen G-pisteeseen toimivat samat tekniikat kuin naisen A- ja G-pisteeseen. Paina sormen päällä pistettä samalla hitaasti liuttaen sormea suuaukkoa kohden.

Eturauhasen kiihottaminen välilihan kautta vaatii myös hieman opettelua ja erilaisia tekniikoita. Muita tapoja toisen kiihottamiseen voitte opetella yhdessä etsien. Naisen A-piste sijaitsee kohdunkaulan ja vaginan etuseinämän välisellä alueella. Pisteen löytää helpoiten seuraamalla vaginan etuseinämää sormella niin pitkälle kunnes saavuttaa kohdunkaulan. Alussa piste tuntuu tavalliselta kudokselta, mutta käsittelyn jatkuessa se saattaa paisua sormea vasten.

Kokeile A-pisteen käsittelyyn painallusta ja liutusta. A-pisteen käsittelyyn kannattaa varata aikaa riittävästi. Päivittäinen 10 minuutin käsittely saattaa helpottaa ja nopeuttaa orgasmin saamista.

A-pisteen käsittely voi myös aiheuttaa vaginan nopean kostumisen. A-piste-orgasmi voi tuntua intensiivisemmältä ja kestää yleensä pidempään kuin G-piste-orgasmi. Sen löytää sormilla tai peniksellä vaginan takaosasta. Kohdunkaula on helpompi löytää kuin muut pisteet, sillä se tuntuu samalta tunnustellessa ilman kiihottumistakin.

Painetta kannattaa vaihdella, myös kevyesti pumpaten. Kohdunkaulan käsittely voi alussa antaa todella voimakkaita, jopa kipeitä tuntemuksia, joten alkuun kannattaa edetä kevyesti ja rauhallisesti. Kun nainen rentoutuu ja tuntemukset muuttuvat kiihottumiseksi, voi käsittelyyn lisätä voimakkuutta. Toisilla kohdunkaulan käsittely voi tuntua parhaimmalta ovulaation aikaan.

Väliliha on myös erogeenista aluetta. Sitä voi käsitellä painamalla ja hieromalla välilihaa ulkopuolelta tai sisäpuolelta. Sively kevyesti tai kovemmalla paineella voi myös tuntua hyvältä. Välilihan käsittely sisäpuolelta tapahtuu siten, että työnnetään peukalo vaginaan ja etusormi peräaukkoon ja väliliha jää sormien väliin. Aluetta voi hieroa sormien välissä painamalla ja liuttamalla. Otteen voimakkuutta kannattaa vaihdella.

Vanhempien seksikoulun pariskunta Saana ja Risto koskettavat, kommunikoivat ja käyttävät aikaa toisen erilaisten kohtien ja pisteiden tutkimiseen. G-piste-orgasmin huippu on korkeammalla, kestää pidempään ja koko tuntemus tulee syvemmin koko kehosta.

Upeaa siinä on myös se, että uusien hermoyhteyksien muodostumisen ja vahvistumisen kautta G-piste-orgasmin syvät tuntemukset siirtyvät myös penisorgasmiin, kertoo Risto.

Ihmettelin, miksi G-piste-orgasmeja kehutaan ja miten muka on mahdollista saada kohdunkaulaorgasmi. Kaikissa oppaissa kehotetaan kärsivällisyyteen, koska uusien hermoyhteyksien syntymiseen ja vahvistamiseen menee aikaa. Tiesin ja uskoin kuitenkin, että on mahdollista saada erilaisia orgasmeja, jos vain antaa keholle aikaa ja ärsykkeitä, pohtii Saana.

Nykyään pisteiden stimuloiminen tuntuu parhaalta. Se mahdollistaa erilaisia orgasmeja, monia orgasmeja peräkkäin ja ejakulaation, kertoo Saana. Pisteiden hyväilyä aloittaessa kannattaa kuitenkin unohtaa suorituskeskeisyys ja orgasmin tavoittelu. Se tulee, jos on tullakseen. Nauttikaa matkasta ja toisistanne! Artikkelia varten on haastateltu Tarja Santalahti, kliininen seksologi, psykoterapeutti, Väestöliiton Familia Oy sekä seksikoulun esiintyjät Saana ja Risto.

Syksyn vieraat avautuvat mistä eivät enää ota paineita. Marja Hintikka Live on puolentoista vuoden ajan ravistellut suomalaista perhekeskustelua, romuttanut turhia kulisseja ja nostanut pöydälle vaikeitakin keskustelunaiheita.

Kaiken takana on tavoite vapauttaa vanhemmat turhista paineista ja jatkuvasta syyllisyydestä. Meillä on ihan samanlaista. Näillä asiantuntijoiden vinkeillä selviät - jos nyt et ihan naarmuitta - ainakin hengissä loppuvuoden kuumottavimmasta juhlapyhästä. Kuvittele itsesi joulupukiksi tai -muoriksi. Mielessäsi pyörii kuva piparintuoksuisista kodeista, joissa pukki istutetaan pehmeälle nojatuolille glögi kädessä ja suloiset punaposkiset pikku lapsoset laulavat heleällä äänellä sopivan lyhyen kappaleen.

Kukaan ei itke, kukaan ei pelkää ja koko hommaan menee noin 10 minuuttia. Ulko-ovella sinulle annetaan sovittu summa rahaa ja poistut tyytyväisenä seuraavaan kohteeseen. No, se ei todellakaan mene ihan niin. Millaista on arki silloin, kun perheessä on erityislapsi? Marja Hintikka Live haastatteli keväällä yli 60 erityislapsen vanhempaa, ja kertoo nyt 12 tarinaa erityisarjesta ympäri Suomen. Tarinat kertovat elämästä erityisarjessa vanhemman näkökulmasta — arjesta apuvälineiden, omaishoitajuuden ja terapioiden takana.

Vanhemman vaikein päätös on antaa lapsensa laitokseen. Mitä tapahtuu, kun erityislapsen vanhemmalta loppuvat voimavarat? Anu Lepistö joutui tekemään valinnoista raskaimman. Hän antoi lapsensa laitokseen asumaan, kun tämä oli vuotias. Erityislasten vanhemmat syyttävät helposti itseään lapsensa erityisistä ominaisuuksista tai haastavasta käytöksestä. Anne-Mari Kaitemo on ensimmäiselle luokalle menevän autistisen Joonan äiti. Joskus Anne-Marista tuntuu, että Joonan ominaisuudet ovat hänen aiheuttamiaan.

Mitä mietit, Ronja Salmi? O Joskus podin huonoa omaatuntoa "liioista" haluista, kun tuntui epänaiselliselle tehdä aloite ja olla halukas. Ajattelin että pitäisi olla "perinteinen" vanhoillinen nainen, sellainen itsetietoinen pihtari, joka käyttää seksiä vallankäytön eikä nautinnon välineenä. Mutta nykyään ajattelen paljon itsekkäämmin; ihan sama olenko "siveellinen" tai "normaali" vai "irstas", mutta tykkään seksistä niin on nautinto oikeus näyttääkin: Ärh, eilen illalla mies tuli just ennen mua "vahingossa", suutuin hieman kun olin just saamassa mutta toisaalta ajattelin että noh, saa sekin välillä privaatisti nauttia.

Tänä iltana kosto elää: Se ei pysty ees runkkaamaan koska on sidottu: D Tietääpähän miltä tuntuu jäädä puutteeseen kun toinen saa Miten on mahdollista D Yhdelle miehelle tein yllätyksen aamulla ja sain sen laukeamaan ilman että heräs, sanoi että elämänsä paras pano oli ; Imartelua lienee..

Hän ihmettelee, että miten yhdyntä miestä vielä kiinnostaa, vaikka hänellä on hedelmällinen ikä jo mennyt. Ja minua ihmetyttää ja surettaa, kun hän ei ymmärrä, ei halua nauttia seksistä, joka ei edes maksa mitään omalta puolisolta, ja olisin valmis toteuttamaan hänen kaikki toiveensa ja halunsa, jos hän niistä kertoisi. Kyllä minullakin joskus seisoo kun herään yöllä, mutta jos vaimoni samalla olisi silloin yhdynnässä kanssani, niin kyllä varmasti heräisin. Eikö siinä väkisinkin miehenkin kroppa ja "työkalu" liiku ja heilu, vaikka nainen silloin tekeekin työn, niin miten on mahdollista, ettei mies sitä huomaa, jos on selvin päin.

Ja jos mies ei sitä muista edes aamulla, niin onko sellaisesta nainnista miehelle mitään hyötyä? Kun tässä ketjussa on keskusteltu miltä miehen orgasmi tuntuu, niin kerron hieman omasta kokemuksesta. Sellaisessa orgasmissa nautinto menee jo aivan kipurajaa lähelle. Nautinto on lähes yhtä massiivinen ja voimakas, kuin jos kepin päätä puristettaisiin jollakin pihdeillä. Se on vain erona, että se tuntuu aivan mielettömän hyvältä, mutta voimakkuus on samaa luokkaa. Mutta kyllä silti valveilla ollessa oikea yhdyntä on parasta, koska siinä tulee lisäksi läheisyyttä ja ihokosketusta ym.

Olen itsekin miettinyt, että näinköhän miehet joita olen pannut heidän nukkuessaan, ovat oikeasti nukkuneet. Vai esittäneet nukkuvansa, jotta jatkaisin. Oma miekkonen ei ainakaan usein ihan heti herää, kiihotan hyvin hellästi ja varovasti ja varon kaikkia ääniä ja liikkeitä, niin ei se syvästä unestaan herää kuin vasta sitten kun tulen päälle.

Mutta silloinkin on niin uninen ja kiihottunut, että esittää nukkuvansa tai antaa jatkaa ; Kiinnostaisi tietää, että nukkuikohan exä oikeasti koko ajan, kun kerran panin kummankin laukeamiseen asti..

Minulla olisi haaveena, että joskus itselleni tehtäisiin noin. Heräisin siihen, kun mies ottaa hellästi suihin ja olen jo ihan kostea, tai siihen, että mies panee mua. Vai voisinko pysyä unessa jopa koko aktin ajan ja nähdä eroottisia unia..? Kerran hyvin unisena mies halusi seksiä ja olin puoliunessa, nukahdin sitten suihinoton aikana: D Aamulla en ollut varma, oliko seksi unta vai totta, niin unenomaista se oli.

Eli voisin uskoa että ainakin omalla kohdallani en välttämättä edes heräisi seksiinkään, koska nukun kuin tukki ja pystyn nukkuessani mm. Näettekö muuten miehet ja naiset minkälaisia eroottisia unia ja kuinka paljon?

Muistatteko tai muisteletteko unianne? Minä näen eroottisia unia lähes joka yö, ja siksi usein aamulla olen kiihottunut.. Joskus saan myös orgasmin unissani, mutta siitä en voi tietää onko se ollut oikea fyysinen orgasmi vai vain kuviteltu uniorgasmi.

Välillä näen todella epätodellisia unia, esim. Mutta usein fantasiaksi unissa riittää oma mies, näen paljon eroottisia unia ihan meidän "tavallisesta" seksistä, sekin tuntuu niin kiihottavalle: Niin kuin näet, näillä sivuilla on kaikki mahdollista. Just niinkun ajattelin, yhtäaikaa naiset voi tuntea nautintoa ja samalla kipua kovan panemisen jälkeen, onhan se makeeta ja kun samalla tietää mistä kipu on tullut, harvemmin mies tietää kivusta mutta varmaan joskus mullakin.

Vai niinkö siinä kävi yönkiitäjä että mieheltäsi pääsi, sulla vaan on niin ihana pimpsa, kostea ja lämmin, mies siinä yrittää pidätellä mutta toiseksi jää, ymmärrän, ymmärrän, se oli se vimeinen työntö, ei minäkään siinä varmaan kauan pärjäis. Löytyhän sulta konstit antaa takaisin, onnistuko se, vai kävikö niin että sinä pääsit saamaan ja nautitko liian kauan ja ukkokin sai samalla, silloinhan kaikki meni pieleen, meinaan että siinähän voi käydä niin, kun nautinto on lähes huipulla mut ei ihan niin et sinä voikkaan työntää miestä pois.

No, jos onnistu niin yksi opetus sekin. Tässä maanantai iltana vaimo halus, pystyn pidättämään, vaimo sai esten, se on meilläkin se tavallinen järjestys"jos vain onnistuu,EI AINA".

Meillä muuten aina vaimo sanoo milloin haluttaa, että kyllä se on nykyään aika normaalia, hai sinä vaan vaikka miehes pihalta ja sano että nytt sitä taas mennään panemaan kun halut alkaa hyrräämään, ei jää sekään pano saamata, muuten yksi kysymys, miten usein naiset panee sormen pilluusan noin normaalisti sängyssä maaten vaikka ei mitään masturbointia olis mielessä.

Sarveen tulee otettua kiinni kädellä usein, onkohan ne himot aina mielessä. Heh, ihan hyvin tuo "rangaistus" onnistui ; Itseasiassa siitä kiihottui mieskin, kun sidoin sen kiinni ja otin "ankaran" himokkaan naisen roolin. Aika nopeasti sain kun kalu oli kova ja halutti. Miehen en antanut saada, vaan jätin "kahleisiin" hetkeksi että muna ehti laskea: D Kun päästin irti, niin se juoksi vessaan, pisti oven lukkoon ja uhosi runkkaavansa, mutta onneksi kiusasi vain ja jäi siis puutteeseen.

Oli se ihan mielenkiintoista, mutta enemmän nautin kun irrotti kahleet ja vihdoin pääsin koskettelemaan: Ihan koiran hihnat oli meillä käytössä, turha mitään kalliita sitomisvehkeitä ostaa: D Hm, no en minä kyllä pilluun sisälle sormea työnnä kuin ainoastaan kiihottuneena. Masturboidessakin kiihotan ensin pitkään ja vasta sitten laitan mitään sisään. Häpyhuulia ja vatsaa tulee kyllä joskus siliteltyä ihan huvikseenkin vaikkei olis seksi mielessä.

Mies joskus koettaa räplätä tai laittaa sormea sisään ihan huvikseen, mutta en anna koska siinä melkein paniikki iskee jos ei ole kiihottunut: D Hirveä rimpuilu ja kiljuminen, tuntuu pahemmalta kuin kutittaminen jos toinen röyhkeästi yrittää pimppaan koskea ilman lupaa.

Eihän siitä nukkumisesta tullu mitään kun semmonen stondis, piti tulla kirjottamaan, minä nään kyllä eroottisia unia joskus niin että syöksy jopa tulee joskus, se on kivaa ja useimminkin niitä voisi nähdä.

Oli kiva että onnistu ja mitenpäin olit sitonu miehesi, selällä maaten ja sinä ratsastit vai miten? Mulla on sellainen seksifantasia että saisi panna keittiöpäydällä, siihen ei kyllä vaimo suostu, just sentakia ett se on keittiäpöytä, siitä voi sit vain haaveilla ja haaveissa voi olla kuka nainen vaan.

Olisi kivaa, korkeus ihan ok. Sitten otta stringit pois ja panna kullin rakoon ja vähän leikitellä sillä häpyhuulien välissä reiän suussa edestakaisin, taas kielellä vähän ja sit panna sinne kullia, ja hitaasti työntää sisään ehkä kokonaan niin että se kostuu ja liukastuu kunnolla, vetää ulos vähän ja antaa olla ihan paikalla ja tunnistella jokaikisellä aistilla miltä vittu tuntuu kullille, samaten nainen voi tunnustella miten kulli tuntuu vitulle, pikkusen liikutella ja sitten pitkiä työntöjö, ja se mahtava näköala, näkee kullin liikkeet pillussa Tästähän minä unelmoin, menis varmaan jalat alta kun syöksi tulis.

Oih miten kiihottavasti kirjoitettu tarkka fantasia! Tuo olisi kyllä upeaa tuo keittiönpöydällä, meillä taas mies ei suostu siihen, koska a pöytä on hutera ja luultavasti löydettäisiin itsemme mustelmilla lattialta, b se on keittiön pöytä, siinä syödään, HYI, eihän siinä voi panna! D On jotkut miehetkin tietyllä naisellisella tapaa herkkiä, ainakin tuo minun ukko kun ei halua panna siellä missä syödään eikä esim.

D Toisaalta muut pöydät kyllä kelpaa, mutta ne ovat väärän korkuisia tai täynnä roinaa. Pitäs hankkia seksipöytä, ja siinä sais olla pehmusteet erikseen!

Onko nuo fantasiat, mitä muista naisista ajattelette, realistisia vai pelkkiä haaveita? Mietityttää, kun itse en juuri muista miehistä unelmoi tai edes kiihotu, niin kelpaako miehille ihan "kuka vain", haaveiletteko ikinä omasta naisesta vai kaipaatteko aina jotain uutta ja parempaa?

Toteuttaisitteko fantasianne, jos olisi hyvä mahdollisuus, ja varmuus ettei jää kiinni? Kuka vain kelpaa kuhan on siisti 2. Joskus tulee haaveiltua 3. Aika paljon samallaisia meillä on sitten kummpanit, en voisi edes ehdottaa keittiöpöytää, vessanpytty kävi kerran muistaakseni mut ei sen jälkeen, meillä toinen vessa pesuhuoneessa ja pesukone ihan vieressä oikealla puolella et molemmat jalat pitäs olla naisella miehen vasemmalla puolella, se voi olla aika vaikea asento.

Siitä tuli mieleen asento et mies makaa sängyn laidalla ja nainen istuu päälle jalat lattialla, ehkä jakkara jalkojen alla, epänormaali asento pillussa kulli niinpäin kyllä voisi vaikka leikkiä semmosta leikkiä että molemmat lukee kirjaa, se kun ensimäiseksi näyttä että on kiihottunu on se häviäjä, vuorotellen siinä voi nytkytellä nainen voisi selkää keinutella. Kun Yönkiitäjä kysyt noin yleisisti mitä mieltä miehet ovat, käykö kuka nainen vaan ja toteutanko aina jos on mahdollisuus, niin minäkin vastaan jonka kysymyksen aiheutin, voin vaan vastata omasta puolesta.

Meillä oli yhden kaverin kanssa huone ja sinne oli tulossa kaksi naista, minä toitotin moneen kertaan että sillä ehdolla ettei mitään seksiä, nämä oli maksullisia. Nämä tuli ja juotavaa tarjottiin, ei alkohoolia sanovat, no eihän siinä kauan mennyt niin tämä minun viereinen alkoi kopeloimaan julppia, ajattelin että mitä nyt, sai sen suuhusan ja ehti neljä viittä työntöä huulillaan tehdä ennenkuin reagoin, Tämä On Väärin Vaimoani kohtaan ajattelin, työnsin sen pois vaikka ihanalta tuntuikin.

Olisi ollut mahdollisuus ja ikinä en olisi joutunu siitä kiinni. Sanon vaan että se kotiintulo oli kyllä minulle vaikeaata, oli kauhean huono omatunto mut siitä olin niin tyytyväinen että keskeytin, ja ennenkaikkea vielä tänäpäivänä kin, en ollu reissulle mennyt sitä varten että tyydytellä itteni vieraitten naisten kanssa, olen jostain lukenu että aviovuode pitää olla puhdas, tiedät mitä tarkoitan ja se kyllä painaa paljon monessa tilanteessa. Mitä mieltä olet tästä tarinasta. Vaimo sano ettei ikinä minä ole ollut niin hyvä sille kun sen kotiintulon jälkeen, se näki oikein miten minä tykkäsin hänestä.

Mutta onhan mulla näitä paheeta, kirjotella näitä seksiasioita ja rivojakin mut sehän kiihottaa ja sit voi olla vaimolle hyvä. Fantasioissani unessa ja runkatessa vaan ninkuin olet huomaanu olen haaveillu vieraista, mut myös Vaimosta. Taas nousi otsikko Kuvaillaan orgasmeja ykkös. Vaimo tuli, niinkun arvasit. Jaa tosiaan tää otsikko Kuvaillaan orgasmeja on hyvä, en millään usko että orgasmia on vain neljä tai viisi erilaista, kuvailkaa niitä hyvät miehet ja naiset selvemmin ja monenlaisia, varmaan aloittelia Yönkiitäjä olisi kiitollinen ja kaikki me tykätään lukea.

Sit oli vielä toinen tarina mut eri reissu, naisia tuli samaan pöytään missä kaverien kanssa istuttiin, viereinen houkutteli mukaan huoneeseen, seksistä oli kysymys, juteltiin, kun ei mikään auttanu, en ollu lähdössä, tämä nainen antoi yllättäin pitkän syvän kielisuudelman, vähän ajan päästä toisen ja ihanalta tuntu, tosi ihanalta ja kolmas minä olin jo aloittelia, siihen se jäi, nostin sormen pystyyn merkiksi kavereille et nyt mentiin, naiset jäi siihen istumaan.

Tästä seuras et tuli tuska, sainko HIV tartunnan, soittelin testiin, sanovat ei syytä huoleen, sanon jospa minä olenkin se yksi miljoonasta ja pääsin testiin ja tietysti negatiivinen tulos ja se huoli pois viisi kuukautta kunnes luin jostain että testit ovat varmoja vasta neljän kuukauden päästä, menin uudelleen testiin ja sekin negatiivinen, Olisin varmaan kuollu jos olisin tienny heti että pitää odotella neljä kuukautta.

Niinkuin huomaat Yönkiitäjä, ollaan aika paljon samanlaisia, vakavia suhteissamme, erittäin, en minäkään mene naimaan vierasta naista vaikka kuinka olis mahdolissta ja vaikkei koskaan jää kiinni. Vielä ensimäisessä tarinassa nainen kysy kun kopeloi käsilaukkua aikanaan että tarttenko kumia, siihen vastasin. EN ajattelin etten meinaakkaan panna enkä pannu, pärjääköhän moni mies tämmösen läpi, hyvä jos miehet vastaa tähänkin ja rehellisesti tietysti.

Oho, nostan kyllä hattua! Minulla on vähän samanlainen tarina, nimittäin kerran olin vieraalla paikkakunnalla, mies kavereitaan tapaamassa toisella paikkakunnalla. Tuli sitten mustasukkaisuuspistos, kun mietin että entä jos se tapaakin ihania naisia tai tulee jotain säätöä niiden naiskavereiden kanssa, kun kuitenkin joskus oli niillä jotain ollut ja mies oli yön poissa.

Tavallaan tuli siinä kostonhimo, vaikken sitä tiedostanut, ja "joutessani" menin tekemään tuttavuutta joidenkin miesten kanssa. Siinä juteltiin, vietettiin iltaa ja ryypättiinkin, jätkät ihan "intona" tarjosivat paukkuja ja näin kyllä mitä niillä oli mielessä. Ajattelin koko ajan kuitenkin, että mitään en tee, pelkästään pidän hauskaa ja koetan unohtaa huoleni ja mustasukkaisuuteni, ja tavallaan sain tyydytystä siitä kun ajattelin, että mies ois varmaan mustis minusta jos tietäis että vieraiden miesten kanssa hengailen.

No ne sitten pyys minut kämppäänsä kun juomat loppu. Siellä juotiin lisää ja olin jo aikamoisessa kunnossa, menin tyypin sängylle lepäilemään. Se sitten tulikin viereen, ja alkoi hipelöimään. Tuli tukala olo, mutta ei kuitenkaan vielä intiimiä ollut niin en kehdannut estää. No sitten se yhtäkkiä suuteli minua, niin vaikka olin kuinka kännissä, pistin stopin. Yritti vielä hipelöidä, mutta silloin lähdin ja löin oven kiinni perässäni ja nukuin ulkona sen yön.

Aivan hirveässä humalassakin melkein sammumispisteessä , tajusin että ei, mitä teen ja lopetin. Aluks kun mies hyväili niin en oikein ajatellut, luulin kai omaksi miehekseni tai nautiskelin vain melkein kuin unessa. Mutta silloin, kun suuteli niin "heräsin" ja tajusin että ei, apua, missä minä olen, mitä teen ja lähdin kiireenvilkkaa, VAIKKA en voinut tietää, onko oma mies parhaillaan pettämässä minua no ei ollut, kävi myöhemmin ilmi: Eli rakkaus ja uskollisuus on niin suurta, että vaikka luulisi toisen pettävän niin itse ei ryhdy "kostoon" kosta ei pysty siihen.

Heh, tuo kirjan lukeminen on muuten hyvä! Minusta on hauska alkaa kiusata kun toinen on koneella tai lukee kirjaa, ja testata kuinka pitkään se kestää. Olen vuotias mies ja yritän nyt kuvailla, miltä minun parhaat orgasmini tuntuvat. Orgasmin lähestymisen tunnistan yhdynnän tai masturboinnin aikana siitä, että kullissa ja alavatsassa tuntuva kihelmöinti alkaa voimistua. Kihelmöinnin voimistumisen loppuvaiheessa, juuri ennen laukeamista, on kuin lämmin sädehtivä energiakeskittymä leviäisi kovana pullottavasta terskastani kullinvartta myöten jonnekin vatsanpohjaan, kiveksiin ja pyllyyn asti.

Sitten tunnen kuinka ensimmäinen spermamälli syöksähtää rivakalla nopeudella liikkeelle virtsaputkea pitkin kohti terskaa. Tuon ensimmäisen spermamällin liikkeelle lähtö on hurmoksellinen kokemus ja sen aikana puren usein keskittyneesti hampaita yhteen enkä ehdi tai edes voi ajatella mitään. Liikuttelen vain mekaanisesti lantiota tai vatkaan kädella. Kyseisen spermamällin suihkahdettua voimalla ulos virtsaputkenpäästä kiihdytän joko panoliikettä tai käden vatkaamista ja tunnen kuinka voimakkaat supistelut singauttelevat yhä uusia spermamällejä toinen toisensa perään kullinsuustani.

Todella hyvälle orgasmille on minun kohdallani tunnusomaista, että spermamällien suihkahdellessa ulos tunnen kuinka koko keho supistelee spasmisesti, päässä kohisee ja silmissä välkkyy pikkuruisia tuikkivia tähtiä. Hyvin usein orgasmini ovat heikompia. Erityisesti yhden-yön-juttujen yhteydessä, jolloin pelissä on mukana paljon kielteiseksiksin luokiteltavaa jännitystä ja suoriutumispaineita, laukean usein suhteellisen laimeasti.

Parhaat orgasmini olen saanut masturboidessani jollekin minua todella paljon kiihottavalle fantasialle. Ei se pidä paikkaasan että kaikki miehet pettäis, mulla kokemuksia ehkä kymmenestä matkasta mutta on se ihan pieni prosentti vaan jotka vaimoaan pettää.

Katselin illalla jotain ruotsinmaalaista seksiohjelmaa, oli 21 vuotias poika kun piti nussia ensimäistä kertaa tyttösä kanssa ja jännitti, kyseli että kun käyttää kumia ja orgasmi tulee pitääkö nopeasti vetää ulos ja ottaa kumi pois et pystyy päästämään tytön mahalle, epäili ettei millään ehdi.

Tuleeko nuorista aina vaan tyhmempiä mitä enemmän ne kattoo pornoa, saas nähdä milloin samaa kysytään näillä palstoilla.

Pornossahan se kuuluu niin tehdä, se ei ainakaan mua kiihota mitenkään, ainut se että tietää ett nyt se just on tullu ulos ihanasta pillusta, nainen on ollut sille tosi ihana, niin minä aina ajattelen. En kyllä usko että kaikki naiset tosiaan siitä niin tykkää eikä ne niin onnellisia ole mitä pornossa kun sperma lentää pitkin naamaa ja pitää nielasta. Meinaan että nuoriso saa ihan vääristynyt kuva seksistä kun otetaan mallit pornoleffoista eihän siinä ole mitään normaalia rakkauutta.

Eiköhän se ollu parempaa ennenvanhaa kun ensin rakastuivat ja sitten vasta jossain vinnttikamarissa ilman mitään pornoesikuvaa seksistä tutkivat ja kokeilivat toisten kaluja ilman semmosia paineita mitä nyt kun leffoista opittu että pitäis tehdä kaikki ensimäisestä kerrasta kaavan mukaan. Näin minä ainakin ajattelen, ties vaan että kumi pitää olla päällä, paljaana ei ole hyvä panna sisään vaikka kuinka haluttaa.

Onhan se kiva tulla kiusatuksi, ajattelen miltä tuntus kun istun tässä jos vaimo tulis ja panis tissiään paljaana molemmin puolin kaulaani. En tiedä Yönkiitäjän tissikokoa, pienet keski vaiko isot mutta kokeile sitä miten miehes reagoi se voi tuntua tisseille hyvääkin kun kutittelet nänneilläsi niskakarvaa, jää pian toiseksi mitä ruudusta näkyy kun mies alkaa sormeilemaan nännejäsi.

Tuosta päästämisestä pillun, naisetkin voi tuntea sen laukeamisen kuten on luettu kun kovalla paineella tulee ja voi tuntua sen lämmön. Kun kirjotin näitä edellisiä oli pientä jännitystä, ei ole tapana näytellä vaimolle kirjotuksiani, nyt kirjottelen vapaasti.

Tuntuu aina kiihottavalta hyväillä pillua samalla kun vaimo hyväilee kullia, kosteaata ja liukasta pimpsaa on kiva sormeilla ja tunnistaa sormella joka suuntaan, joskus voi sit imeä sormea välillä ja taas panna pilluun, vaimolla vaan on tapana lopetta kun huomaa että kulli alkaa kostumaan kiihotuksesta, se olis kivaa kun se jatkais ja alkais tekemään runkkausliikkeitä käsillään ja samalla kun sormi hinkaa pillua kovemmin on helppo kuvitella että kulli on siellä pillussa ja ihana syöksy perään.

Ajattelin tämä asento takaapäin sivuttain voisi olla teille hyvä asento kun miehesi tykkää olla naamat vastatusten, siinä voisi vaikka panna peppuun ja samalla pussata, on varmaan ainoa asento missä se on mahdollista, kokeilkaa jos ette vielä ole kokeillu. Olen joskus ajatellu miltähän se tuntus kun mies ja nainen, molemmat hierois liukastusaineella tai jollain öljyllä toisiaan kokonaan, minä naistani aloittasin navan ympärillä hieromisen, isompia ja isompia ympyröitä hieroisin aineella, miehenä katsoisin pullistelivia rintoja, siirtäisin kädet ja niiden ympäri jatkaisin liukuvoitella hieromisen hellästi ja samalla huulilla puhaltaisin kylmiä väreitä.

En ole kokeillu mutta kannattaskohan? Ennen tätä olis varmaan naisen hyvä panna oman lakanansa miehen lakanan päälle ettei sotkis kaikkea, siinä saa muuten sotkea pillumehut ja spermat miten vaan. Tuo hieronta öljy ois ihana!

Joskus ois ihanaa saada oikein pitkää seksiä, vaikka koko päivä pyhittää pelkästään hellyydelle ja seksille. Esileikki vois kestää pari tuntia, sitten puol tuntia rakastelua, siitä lähekkäin ihanaan uneen ja taas sama homma jne: Onko kellään muulla tällaista, että saa paremman orkun yhdynnässä kuin itsetyydyttämällä?

Minä en lähes koskaan saa ejakulaatiota masturboimalla, ei auta mitkään pornot ja vehkeet. Mutta seksissä saan lähes aina ejakulaation tai useita ja orgasmin tai useita. Ja miten paljon taivaallisempi on rakastelun orkku kuin omin käsin saatu!

Se tuntuu mielessä ja kehossa ja jää pitkäksi aikaa sen jälkeenkin euforinen hyvä olo, kaikki huolet ja murheet unohtuu ja tuntuu kuin maailma olisi hetken ihan mukava ja kaunis paikka. Itsetyydytyksellä taas orgasmi on vain tyydytys.

Lihakset supistelee, ja supistelun huomaa selvemmin koska ei ole sitä henkistä euforiaa. Tulee kyllä rento olo ja tuntuu hyvälle, mutta murto-osa rakastelun orkusta. Ja usein itsetyydytyksen jälkeen on vähän tyhjä olo. Ei ole ketään ketä halia sen jälkeen, vaikka minä ainakin kaipaan hellyyttä kamalasti orgasmin jälkeen.

Itsetyydytyksellä myös yleensä kestää pidempään tulla, tai sitten aika tuntuu pidemmältä kun ei ole samaa nautintoa. Yritän yrittämällä kuvitella dildon kyrväksi ja kiihottua pornosta tai mielikuvista tai keskityn vain kiihottaviin tuntemuksiin.

Mutta silti en pääse läheskään samoihin sfääreihin. Itsetyydytyksellä myös haluan yleensä tulla aika nopeasti, rakastellessa taas yritän viivyttää orgasmia jotta saan nauttia pidempään. Huomasin muuten että takuuvarman ejakulaation saan aina, kun mies on päällä ja minä laitan jalat pystyyn tavallaan miehen vatsaa vasten.

Tuntuu taivaalliselle, tavallaan kipua ja nautintoa samassa, ja joka kerta aika nopeasti saan ejakulaation, joskus orgasmin samaan aikaan. Päällä ratsastaessa orgasmi on myös taattu, jos olen itsevarma ja halukas.

Jos taas on epävarma olo, en saa päällä vaan haluan että mies dominoi. Myös yksi varma orkku on mies päällä ja minä heilutan sitä tietyssä asennossa: D Takaapäin tuntuu hyvälle, mutta en ole onnistunut vielä saamaan: S Takaapäin on ihanaa jos itse hyväilee klitorista, silloin on orkku ollut lähellä. Nyt on joku kesäkiima meillä, joka päivä tulee pantua, joskus useastikin: D Ja mies ihanasti on aina kalu kivikovana ja aina valmis puuhiin, toisin kuin joskus talvella jopa torjui minut välillä kun ei tehnyt mieli.

Nyt se on niin ihanan halukas ja samoin minä! Kirjotat tosi ihanasti, piti käydä runkkaamassa iltapäivällä vaikka en kerenny lukea koko kirjotustasi, mutta niin kuin kirjotit aina jälkeenpäin tulee jotenkin tyhjä olo, myös miehille. Minä myös tykkään pitkistä esileikistä, tosiaan saisi olla vaikka monta tuntia.

Vaimon kanssa mökillä toissa kesänä meillä oli kyllä paras seksikerta, saunottiin ja uitiin, tultiin saunasta ja menossa uimaan, pukuhuoneessa minä vain otin vaimosta kiinni rinnoista selän takaa ja samalla työnsin kullin sisään takaapäin, siinä työnnettin vähän aikaa ja sit vaimo pani uimapuvun päälle ja käveli rantaan, vain 15 metriä, minäkin hyppäsin veteen ja taas saunaan.

Saunassa hyväiltiin ja minä puristelin rintoja ja panin sormen vakoon ja taas vaimo uimaan minä en mennyt, siinä kuumassa istun kulli isona ja kovana ja odottelin se tuli rantaa pitkin ylös ja kun astu pukuhuoneeseen tuntu ihanalta vetää märkää uimapukua alas, ja vielä ihanammalta kun se pyllisteli vähän ja minä työnsin kullia sen järviviileään pilluun ja se sano että kulli tuntuu ihan lämpöseltä kun siinä pantiin, yhtä äkkiä vaimo hikas ja veti pois ja juoksi uimaan ja sama tehtiin vielä kerran, sitt minä menin uimaan ja se jäi saunaan, oli kulli kutistunu mut ei kestäny kauan kun se oli isona taas ja vaimo istu sohvalle ja minä menin polville, meillä on aika matala sohva siinä ja nostin reidet pystyyn ja siinä taas työnsin sisäänsit tas mun kulli tuntu ihanan kylmältä vaimon pillussa sano.

Saisi sitä olla miestä kun saisi naisesan ejakuloimaan, siihen en ole vielä onnistunu, en tiedä pystys kö kaikki naiset siihen kun tarpeeksi saa kiihotusta uskon ettei, ja ne jotka ejakuloi kuuluu kyllä niihin onnellisimpiin, olen nähnyt pornofilmeissä miten suihku oikein lentää, en vain tiedä miten ihanalle se tuntuu naiselle.

Olis se kivaa kokeilla sillä öljyllä, kaikki paikat olis yhtä liukasta vaikka mihin koskis, voisi rintoja hyväillä vaikka kuinka kauan ja lisää öljyä jos ne alkais tuntua kuivilta. Tällaisesta kyllä molempien sukuelimet kiihottus kovasti, aina välillä panis sisään ja molemmat voisi antaa merkin vaikka puristaa käsivarteen, nyt tuntuu liian hyvältä peenis ulos.

Kun mies vetää kullia kivikovana ulis vitun kiihotuksesta ei kärsi terska edes pienintä kosketusta naisen reiteen edes se on niin herkkä, kestää joku sekuntti miehen pystyä itteään hallitsemaan, kun siitä pääsee ohi niin taas voi ruveta ärsyttämään ja kiihottamaan jos kerkes vähän herppaantumaan niin kyllä se siitä nopeasti nousee kun ei päästäny ja naisen pillu kiihottaa uudelleen, sen kun jatkaa näin ja monta kertaa, pystyy nauttimaan toisesta kauan ja siirtää orgasmin pitkästi eteen päin.

En tiedä miten se on naisille kun huippu lähestyy pystyykö nainen silloin keskeyttämään vai pitääkö silloin päästä orgasmiin, miehille keskeyttäminen ei ole ongelma vaan kun ainakin myöhemmin saa päästää. Näin rasvattuna voisi olla kivaa jos nainen tulisi päälle ja makais selällään niin mies voisi hyväillä rintoja ja voisi samalla panna kullia pakaroitten väliin ja siinä voisi samalla rynkyttää vaikka kulli ei olekkaan reiässä. Voisikohan näin liukastettuna saada yhdessä molemmat isomman alueeseen kropassa hyvän olon tunteen, ajattelisin niin, se läheisyys on sitä parasta.

No oma miehen orgasmini alkaa sillä, että alkaa tuntua kihelmöintiä joka puolella, varsinkin varpaissa. Tuli mieleen tuosta semmoista se: Mietin vain, kun joskus miehellä se on kivikova vaikka on juuri saanut, joskus taas löystyy aika nopeasti. Kysymällä en ole oikein saanut selvyyttä tähän kun oma mies ei osaa kuvailla orgasmejaan kunnolla "Ihan hyvältä tuntui, todella hyvä, tai hyvältä tuntui", ei sen kummemmin.

Mulla ainakin on niin, että jos hidastan tai keskeytän alussa, ennen kuin oon ehtiny kiihottua melkein huippuun asti, ei mitään ongelmaa, kiihotus jatkuu sen jälkeen. Mutta auta armias jos keskeytän just kun oon saamassa; sen jälkeen en saa enää kirveelläkään.

En tiedä mistä johtuu, mutta tämän olen havainnut. Omalla miehellä vähän sama; jos se keskeyttää kun on just saamassa luulee että ehtii vielä estää , niin kuulemma orgasmi ei tunnu niin hyvälle, kun tavallaan lopettaa panemisen liian aikaisin niin orkku jää laimeammaksi.

Sama se mullakin, jos liikettä ei vie ihan loppuun asti vaan pysäyttää liian aikasin, niin orkku on laimee. Mutta toisaalta kun saan orkun, mies ei saa enää liikuttaa penistä. Liikun kyllä itse orkun aikanakin vielä hieman, mutta se menee oman rytmin mukaan, jos taas mies jatkaa panemista orkun aikana tai heti sen jälkeen, tuntuu ikävälle.

Yhtäaikainen orkku on meillä aika harvinainen, koska yleensä mies odottaa että minä saan ensin. Ettei vain käy niin, että mies saa juuri ennen minua ja jään kuin nalli kalliolle, silloin musta tulee kiukkuinen: D Kun ei mikään dildokaan korvaa sitä, oon niin "nirso": D Koskaan ei ole mies mua onnistunut tyydyttämään kädellä tai dildolla, en tiedä miksi mutta en pääse samoihin fiiliksiin ja vapaudu.

Tuntuu kyllä välillä sietämättömän hyvältä, mutta silloin vain tulee ajatus "NYT sitä kyrpää, kuolen tähän kiimaan!!

Minä en ole saanut kenenkään muun kuin tämän nykyisen miehen kanssa ejakulaatiota. Ensimmäisen kerran luulin, että kostuin liikaa tai että mies laukesi, kun nestettä valui reisiä pitkin ja patja kastui. Seuraavaksi tuli ajatus; apua onko tämä kusta? Haistelin ja maistelin salaa sitä varmistuakseni asiasta ja sitten tuli mieleen, että voisiko tämä olla se joskus lukemani naisen ejakulaatio.

Se siis tapahtui niin, että oltiin vieraassa paikassa, pantiin kun kaveri nukkui viereisessä huoneessa. Tuntui tajuttoman hyvälle, mies sanoi että haluaa siittää minut ja rakastaa minua..

Olin tosi kiihottunut jo valmiiksi ja hyvin kostea. Eri asennoissa pantiin, ja jossain vaiheessa alkoi tuntumaan aivan taivaalliselle, kuin sulautuisimme yhteen ja alkoi tuntua keinuvalta ja leijuvalta. Sitten säikähdin sitä kosteuden määrää joka tuli yhtäkkiä ei siis pääse ruiskuamaan koska penis on tiellä, vaan valui reisiä pitkin. Petyin, että joko mies sai, sanoi että eikä saanut, hetken olin hämilläni mutta jatkettiin ja pian sain orgasmin ja heti perään mies sai.

Tuon tapauksen jälkeen olen saanut ejakulaation yhä useammin. Huomasin myös, että tuntuu hyvältä kun penis hieroo emättimen vatsanpuolimmaista seinämää, myöhemmin luin että siinä jossain sijaitsee g-piste. Ejakulaatio itsessään nesteen virtaus ei tunnu kummoiselle. Sitä vain tuntuu ihanalle ja yhtäkkiä huomaa, että oho, sain näköjään ejakulaation, koska nestettä valuu. Joskus sen huomaa vasta seksin jälkeen jos on niin intohimoista ettei huomaa kostumista; seksin jälkeen katsoo että oho, iso märkä läikkä patjassa.

Joskus taas, etenkin kun ilmiö oli meille uusi, ejakulaatio häiritsi kumpaakin. Miestä vähän häiritsi kun oli märkää kaikkialla ja minä häpesin. Mutta nykyään se jopa kiihottaa miestä, ja minä tykkään myös, orkku tulee usein samaan aikaan tai ejakulaation jälkeen. Mulla ei ole koskaan tullut pornofilmien "suihku" ejakulaatiota, koska se tulee aina yhdynnässä ja mies on silloin sisälläni.

Itseasiassa nuo pornofilmien ejakulaatiothan on usein lavastettuja eikä aitoja, enkä ihmettele sillä en minä ainakaan osaisi saada ejakulaatiota sellaisessa tilanteessa. Orgasmi ja ejakulaatio tulee kiihotuksesta, vapautuneisuudesta, rakkaudesta, luottamuksesta ja hyvästä olosta. Harva nainen edes saa orgasmia ventovieraan kanssa, itse kun sain joskus yhdenyön jutussa, oli orkku samantapainen kuin itsetyydytyksellä; tyhjä olo, ei tuntunut muuta kuin fyysisesti jne.

Ja kaikki naiset ei saa ejakulaatiota, ilmeisesti se on vähän fysiikastakin kiinni. Itsekään en saanut moneen vuoteen, vasta kun olen onnellisessa parisuhteessa olen oppinut saamaan taivaallisia orkkuja ja ejakulaatioita. Ejakulaatiota ei myöskään usein tajua; usein se vaikuttaa liialliselta kostumiselta, sen huomaa vain siitä jos nainen kostuu "yhtäkkiä" paljon. Mutta ei se mulla ainakaan purskahda sieltä kuin mikäkin joki, tietää vain siitä kun yhtäkkiä on ihan märkää ja sitä ennen tuntuu tosi hyvälle.

Niin ja joillakin naisilla voi olla virtsankarkailua seksissä, sitä ei pidä sekoittaa ejakulaatioon.. Minä olen huomannu mitä parempi orkku sitä kauemmin kaluni pysyy jäykkänä ja kovana päästön jälkeen, kun saan huonon orkun niin nopeammin se pienenee, kun oikein hyvältä tuntuu ja kalu isona niin se jatkuu kauemmin hyvänolon tunne, niin ainakin mulle.

Hyvä selitys ejakuloinnista, ehkä sekin tulee vähän paineella jos ei peenis olis reiässä mut sama miten, olet yksi niitä harvoja. Sanosin myös että hyvä kun orkku tulee peeniksellä, harvon naiseni on saanu orkun ihan panemisella vaan, se aina tarttee mun käsipeliä välillä ja sitä ennen minä en saa päästää, ja tosiaan klittaa hinkkaan tiheään tahtiin, sit sanoo NYT sisään kun se on saanu ja minä panen ja usein minä päällä, heti kun se on saanu orkun sitt se halua kovaa kalua sisääsän.

Vuosia sitten keksin että nytpä minä panen sileäksi ja hiuskonella päästin kaikki karvat pois kullista ja tarkasti, ympäri kokonaan kulliin juurta myöten, Mentiin saunaan, se katto, mitä olet menny tekemään, sanon että tee sinä samaten tänä iltana ja pidetään hauskaa sängyssä, pääsemme sit niin lähelle kun panemme, no en varmaankaan tee, se sano, eikä minä saanu poistaa pillukarvoja, se ei ollu niin muotia silloin vielä.

No pantiinhan me ja silloin vielä kävi mut sit kun siihen kasvo sänki niin se moitti kun hinkattiin että häpyhuuliin niin pistää ja joudun senjälkeen olemaan ilman aivan liian kauan. Siitä sain läheisyydestä, se sano että tästälähtien kysyt häneltä kun meet tekemään kullille jotain se on myös hänen.

En ole senjälkeen semmosta tehny. Naisen sänki ei varmaan miehelle haitta sillä miehellä ei ole sitä herkkää siitimen ympärillä mitä naisella on ne häpyhuulet ja uskon kyllä kovalla hinkkaamisellä ei niihin sänki tunnu hyvälle.

Näinhän se on kun kerran pannaan niin jossain vaiheessa mennään kovaa, Onko minkälaisia kokemuksia possliinistä. No ite vaihtelevasti oon joko posliinina, karvaisena, tai sitten puoliks posliini ja johonki jätän karvaa. Mun mies tuntuu tykkäävän enempi karvaisesta versiosta: D Joskus tykkää poslaristakin, mutta sitten sanoo että kasvatapa kunnon viidakko, se on naisellinen ja kiihottaa.

En tiedä sitten onko miten erikoinen tyyppi, kun oon saanu käsityksen, että useimmat miehet tykkää enemmän poslarista.. Itse tykkäisin itselläni enemmän posliinista, kivempi antaa miehen nuolla sitä kuin että karvat kutittelee..

Muutenkin se ois siistimpi, mutta tietysti miehen toiveet on etusijalla: Haluaisin, että mies ajelisi joskus, ois kivempi ottaa suihin kun ei olis karvoja. Mutta se ei suostu eikä uskalla: D No, kelpaa mulle karvallinenkin mulukku, ois vaan kiva kokeilla ihan karvatontakin. Jännä, minä taas en saa muuta kuin yhdynnässä ja itsetyydytyksellä: D Jos mies yrittää suihinotolla tai sormin tai leluilla mua tyydyttää, en saa.

Tuntuu vaan hyvälle, mutten saa.. Samoin harvemmin saan useamman orkun. Joskus eka orkku jää laimeaksi, tai sitten jää kiimaa jäljelle niin silloin haluan toisenkin. Maksimimäärä mulla on ollut kuitenkin 3 orkkua peräkkäin, ja 4 orkkua päivässä. Sen enempää en ole edes halunnut: D Toisaalta orkku päivässä pitää tyytyväisenä, jos en saa pariin-kolmeen päivään niin tulee hirveä vitutus ja maailma näyttää synkemmältä.

Eli siihen on koukussa, mutta liika tekee äklöolon, vähän niinkuin suklaan suhteen. Ei liikaa kerralla, mutta vähän säännöllisesti: D En myöskään tykkää hirveän pitkäkestoisesta panemisesta, koska siinä väkisinkin ajatukset harhautuu ellei ole tosi kiihottunut, ja toisekseen kummallakin tulee paikat kipeeks ja sitten ei viitsi panna pariin päivään, tai jos panee niin on vielä kipeempi värkki.

Eli mulle paras on pitkä esileikki, ja lyhyt kiihkeä akti: Toisaalta käy kateeks niitä, jotka saa monenmonta orkkua peräkkäin, mutta ehkä ne ei ole sitten niin voimakkaita jos saa monta?

Eihän sitä nyt voi jaksaa monta kunnon orkkua: O Haluaisin myös tietää miltä ns. Olisi han se ihanaa nuolla ihan posliiniä, sitä minä en ole saanu kerta kun vaimo ei suostu, ainu ole se kun tämä maksullinen otti suihin niinkuin kerron ja ehdin tuntea sitä ihanaa kun kosteilla huulillaan kerkes neljä viittä työntöä tehdä huulillaan, suullaan ennenkuin työnsin pois, sano, kokeile sinä mun, toki työnsin sit sormeni sen pilluun ja huomasin samalla et sillä oli karvansänki vaan.

Vaati mieheltä paljon et pysty vastustamaan. Kyllä vaan on ihanaa, kun molemmat olisi karvattomia ja mennä 69 asentoon, kyllä mies tykkää nuolla pimpsaa ja uskon että nainenkin tykkää, silloin se on niinkuin tuppla nautinto, samalla kun naisella on kulli suussaan ja lutkuttaa sitä huomaa varmaan lämmintä ja ihanaa tunnetta pimpsassaan kun miehen kieli ihanasti nuolee sitä altapäin, tekee pitkiä liikkeitä koko kielen leveydellä ja välillä sinne syvään, eihän se voi muuta kun ihan ihanalta tuntua, mies sormillaan puristaa pakaroita välillä ja taas avaa huulia että mahollisimman syvään sa työntää kielesän, tätähän voisi tehdä kauan vaankun ei leuka mene pois paikalta.

Olen huomannu että ei nuoleminen suulle eikä leualle ole sama mitä syöminen, on aina niinkuin väärässä asennossa, kun kielen työntää syvään niin maistuu vaan enemmän suolasemmalta mutta ei mitenkään epämielyttävältä, kun on karvaa niin silloin tällöin irtoaa suuhun ja saa suustaan sitä pärskyttä pois, ja taas jatkaa mutta kyllä posliini siihen on parasta, antaa kielen kiertää häpyhuulien välissä.

Pitkä esileikki näin ja sit muuttaa asentoa ja viimein panna ne oikeesti yhteen, aaahhh. Kun vaimo on saanu ensimäisen, niin sitten niiden seuraavien aikana puhutaan ihan normaalisti, huomaan vaan kun se alka nytkyttelemään lantioita niin sit lopetetaan puhumisen ja minä jatkan sormettelun, ei edes klittaa tarvi hieroa vaan karvotuksessa ja vähän sormi sisällä.

On totta että orkut ei varmaan ole niin voimakkaita kun useimpia saa mitä yksi ta pari on, varmaan se ensimäinen kyllä mutta ne seuraavat minä tunnen vaan niinkuin pienempiä supisteluja sormissani.

Miltä se naiselta tuntuu kun ihan ensimäiseksi huomaa että alkaa kiihottumaan, sanotaan sitä ettei seksi ole edes käyny mielessä onkohan semmosia tilanteitekaan ja miten se tuntuu sitt alussa kun halut alkaa hyrräämään ja missä, kostuuko pimpsa heti vai vasta jossain toisessa vaiheessa ja mikä on se ensimäinen vaihe ja miten jatkuu.

Vaimo sano kerran että se tuntuu niin että sitä pitäis työntää jotain vastaan. No mulla kiihotus tuntuu siltä esim.

D kuin häpyhuulissa hiljaa virtais jotain lämmintä. Klitoris tuntuu myös kuumottavalta, ihan kuin se janoaisi kosketusta. Joskus nuorempana jopa tuli huono olo; alkoi oksettamaan ja pyörryttämään samalla kun halutti, mutta tämä on onneksi nykyään poissa: D Kyllä minä ainakin tykkään On kiihottavaa ottaa mieheltä suihin, kun tuntee miten verta pakkautuu penikseen ja välillä se sykähtelee halusta. Muutenkin on mukavaa tuntea kova elin suussaan, kun tuntee sen muodot ja kuvittelee miten se kohta uppoaa pimpsaan, niin alkaa kiihottaa.

Ja samalla vielä kun mies nuolee, tuntuu ihanalta.. Nyt muuten huomasin, että kiihottuessa tuntuu myös vähän samalle kuin jos olisi pissahätä, noiden kuvailemieni lisäksi. Tavallaan ikään kuin sattuu klitorista ihan vähän. Meillä on joku ihme kesäkiima kummallakin, joka päivä tulee pantua vähintään kerran: D Toissa aamulla annoin miehelle, yllätin sen ja annoin kerrankin kuivaa pimpsaa.

Tuntui että olin muutenkin erityisen tiukkana, kun yhden sormen laitoin sisään niin sekin tuntui jättimäiseltä ja puristi sormea. Oli vaikea saada edes sisään niin laitoin sitten vähän liukastetta mutta silti kesti kauan että saatiin pohjaan asti. Mies ei aluksi tykännyt kun sattui kuulemma ja tuntui ikävälle, mutta kun aloin kostumaan niin se meinasi laueta koko ajan, lopuksi sitten annoin laueta sisään.. Kosteanakin tuntui kyllä erityisen tiukalle jostain syystä, teki ihan kipeää ja paikat oli kipeenä pari päivää..

Illalla kuitenkin minäkin halusin kun en ollut saanut kertaakaan vielä orgasmia, ja aloin kiihottaa miestä. Sainkin tosi nopeasti ihanan orgasmin, vaikka paikat oli vielä kipeenä.. Nauttikaa toistanne niin paljon kun voitte, nauti sinä kullista ja anna pimpsaa sille niin paljon kun se haluaa, se on ihanaa.

Annot miehellesi sitä mitä minä aina ennen halusin vaimolta mutta en saanu, se oli hyvä tuo kuivana antaminen, tosiaan, olisin moneste halunut sitä, näin kun molemmat selällään maaten ja ilman pöksyjä, olisin vaan yhtä äkkiä halunu kääntyä ja nousta päälle niin ett' peenis olis alussa ihan velttona ja asetta sen ihan pimpsan päälle ja tuntea kun se pikku hiljaa alkaa isonemaan ja kostumaan ja miten se lämpenee siinä ja sitten ruveta työntämään sitä sisään ihan kuivaan pimpsaan, se ei tietenkin kävis mutta voisi niinkuin lypsää peeniksetä ulos touhutippoja enemmänkin millä rasvais huulia ja sinne syvemmälle sillä liukkalla limalla, olisin sitä halunu kokeilla panna kuivaan pilluun, se voi tuntua kipeältä naiselle, kävi varmaan kun sinä teit aloitteen.

Tämä ei onnostu kun vaimo aina haluaa esileikkiä jos meinaa ehtiä panna sitä vellttona sinne reikään päin, tämä minusta olis niin kiihottavaa maata naisen päällä ilman esileikkiä naisen kolmio alla tai pörrö niinkuin ite aina sanon ja naisen reidet allaan ja tulla päälle vain yhtääkkiä. Siis velttona ei pääse päälle kun miehen halut alkaa hyrräämään saman tien kun koskee rintoja ja hyväilee niitä tai pörröä ja ollaan läkekkäin. Mutta on se esileikki aina tärkeäätä, tämä haaveeni olisi poikkeus, nyt vaan saan olla tyytyväinen jos saan sitä iavallista seksiä, vaimo ollu niin väsyny töistä, toivottavast helpottaa, on hyvä kun saat niin paljon kun haluat, minä en saa haluaisin paljon enemmän.

Kun luin kirjotusta toiseen kertaan tää kalu paisu niin ettei sopinu sortsiin ja tuli ulos, se kiihotus on jännää, naisilla varmaan melkeen sama kun miehillä, verenpaisumus peenikseen, sama häpyhuuliin varmaan, peenis kostuu ja tuntuu lämpenevän tuntuu sitten vasta ihanalta kun saa sen pimpsaan ja kunnolla sinne päästää.

Kyllä liukastetta mekin joskus käytetään, vaimo tykkää et se tuntuu hyvältä kun minä sormella sitä sinne laitan ja joskus panen kulliinkin, ei mulla mikään iso kulli ole, semmone 14,5 vaimo ei ole mikään viivapillu sillä on sisähäppärit isompia mitä ulkohäppärit, se vaan on seksikästä, mut minusta kaikki pimpsat on seksikkäitä, ei sitä voi muuta sanoa.

Olisihan se kivaa joskus panna ihan tiukkaan kin, niin että saisi tehdä oikein työtäkin saada sisään kokonaan, joskus olen vaimon kanssa huomannut samaa niinkuin se olisi välillä tiukempi vaiko kuivempi, sit yhtääkkiä huomaa kun paikat tulee liukkammaksi enste kärjessä, tuntuu liukkaalta kun pikku liikkeitä teke ja samalla liukastuu koko pituudelta kun vetää melkein ulos ja sit sisään takaisin, mikä muutos miehelle kun yhtääkkiä ihan kosteat paikat, mikä ihana tunne, silloin mies huomaa että nainen kiihottuu ja nauttii ja se taas kiihottaa miestä lisää ja tulee pidättämis vaikeuksia.

Miksihän naisille penis on parempi kun dildo, se ero tietenkin kun masturbbi nainen pitää likuttaa itse dildoa kädellään, ja eihän se tietenkään ole samanlaista kun että mies on sisällä. Olin vähän aikaa sitten asentamassa poreallasta, tuli mieleen että siinäpä istuessa voisi varmaan saada orgasmia, miehet sekä naiset, en ole kokeillu. Varmaan parempi ettei miehet sitä harrasta, pitäisi varmuuden vuoksi tyhjentää koko allasta vedestä, litraa, oletetaan että sperma menee pumpun läpi ja suuttimesta ulos ja naisen No leikki sikseen, ei sellaista mahdollisuuta ole se on niin pienen prosentin seos, yksi teelusikallinen spermaa littraan veteen että kyllä naiset siinä mielessä voi tätä harrastaa.

Onko kukaan nainen sitä kokeillu, istua siinä kaikessa rauhassa ja liikuttaa lantiota edestakaisin ja antaa suihkun käydä niin että hipoo pimpsaa ja huulia, lisätä suihkun voimakkuuden mielen mukaan ja löytää sen ihannimman paikan, olla ilman uimapukua, avata reisiä hiljaa tai nostaa yhtä korkeammalle ja taas laskea ja pitkittää hyvänolon tunnetta, jos uimapuku on esteenä, vetää pikkusen sivuun ja antaa orgasmin viimein tulla, onko tällaisia kokemuksia.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Kuvaillaan orgasmeja Minusta on hyvin vaikea pukea sanoiksi orgasmia -sitä kaikkein yksinkertaisintakin "jaaha, tulin" -orgasmia: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi