Kai sinne tahaiseen lähtee naisia kattoo sellaset miehet suomesta jotka ei täällä saa, joten kerran vuodessa kun saa niin nainen kun nainen varmaan näyttää kauniilta. Olen aina ihmetellyt et miten ne ulkomaalaiset venäläiset, thaimaalaiset ym. Miksi ne ulkomaalaiset tosiaan ottaa itseään paljon vanhempia ja rumempia ja suomalaismiehen retkuja. Mies oli viinaan menevä ja laiska ku mikä ja vielä rumakin Ai ai, taisi osua arkaan paikaan!

En halunnut loukata kun mainitsin, ettei suomalaiselle naiselle sovi farkut, koska niillä on ihraperse. Toista se on thaimaalaisilla ja venäläisillä, joille sopii farkut erittäin hyvin. Heillä on hyvät muodot ja farkut korostaa sitä vielä, Nam! Entäs sitten vaikka joku afrikkalainen olisi parempi sängyssä kuin joku tietty suomalainen? Täällä muutenkin haukutaan ihan aiheetta omaa maatamme ja sen asukkeja, sitten ihmetellään kun suomalaisilla ei ole itsetuntoa ja miksi muut ovat parempia kaikessa?

Väitti itseään 19 vuotiaaksi tämä perhonen ja minä olin uskovinani. Se oli eka kerta thaitytön kanssa ja voin sanoa ettei suomitytöt ikinä pääse heidän tasolleen kun sänkyhommista on kysymys. Toki hotellin portieerille piti maksaa hieman tippiä, mutta se on normaali käytäntö.

Tyttö joutuu myös jättämään henkkarinsa respaan ja voi poistua vain mun seurassa, jolla estetään se ettei hän pakene asiakkaan rahat mukanaan kun laakin jälkeen rupee aina ramaisemaan.

Kyllä ne thaimaassa osaavat! Bankokin Patpongilla irtoaa vieläkin halvemmalla, mutta en suosittele. Paikat ovat likaisia, tytöt rumempia ja huijareita paljon. Pattayalla ei koskaan ole ollut mitään ongelmia. Voisitko kertoa vähän tarkemmin, mitä eroa on suomalaisprostituoidulla ja thaiprostituoidulla? Myös niistäkin jotka antaa ilmaiseksi. Suomihuora on kuin joku vanha kolikkopuhelin. Kokoajan saat työntää lisää rahaa pitääksesi homman käynnissä. Thaitytöt sentään tietävät mitä todellinen asiakaspalvelu on.

Millainen lapsuus sulla on ollut? Oliko äitisi prostituoitu vai väkivaltainen? Käytettiinkö sua seksuaalisesti hyväksi? Ihan galleriaan olet nikkisi rekisteröinyt Olen samaa mieltä, thaimaalainen nainen on paljon parempi kuin suomalainen hikinen läskiperse. Tilanne on thaitytön eduksi. Thaitytön oppilaana olisi ehkä aika vaikea keskittyä opetukseen kun thaitytöt ovat niin sexyjä.

Suomalaiset naiset saavat pitää miehet ja me pojat menemme Thaimaaseen ja nautimme elämästä siellä. Kyllä ne mitä minä olen tavannut olivat enemmänkin sellaista lyhytpötkö mallia. Eivät kaikki mutta suurin osa. Mutta se on omalla tavalla kaunista ja viehätyin todella syvästi Toivon, että nämä suomalaiset vähä-älyiset miehet, jotka ilotyttöjen kanssa touhuavat myös jäisivät sinne maahan iloitsemaan hivistään, eivätkä tulisi sitä tartuttamaan vaimoihinsa ja tyttöystäviinsä Suomeen.

Katsopas kuule peiliin onko sulla varaa arvostella suomalaisia naisia. Luulenpa, että olet niin löllöpersiinen itse, ettet saa naista muuten kuin ostamalla. Kai se nyt sut huoli siinä missä thaikkunainen suomimiehenkin: Se nyt on vaan karu totuus, että ne thainaiset on nätimpiä kun te: Et kuulosta ihan normaalilta. Suorastaan hehkuvat parikymppisiksi asti. Vain poikkeus vahvistaa säännön. Suomalainen Nainen alkaa vasta kolmekymppisenä todella kukoistamaan.

Koko kauneus saavuttaa huippunsa ja pysyy vuosikymmeniä. Ainoastaan naistemme itsetunnossa on parantamisen varaa. He ovat kauniita, sydämellisiä ja rehellisiä naisia. Moni vaatimatonkin nainen olisi kaunotar, nostamalla leukaansa, oppimalla hymyilemään ja opettelisi pukeutumaan. Naisen kauneudessa kun ei ole vikaa. Ainoastaan kauneutensa kätkeminen joskus ärsyttää. Kyllähän on totta että thai tytöt kauniita ja siroja ovat,mutta kuinka on tuon seksuaalisen aktiivisuuden kanssa Turhan korkealle arvostettu monipuolisina toimijoina,ehkä hoitavat kodin ja lapset hyvin,eivät käytä alkoholia ja tupakoi siinä määrin kuin kanssasisarensa länsimaissa Olen monelle Suomalaiselle naiselle sen sanonut,että olkaa ylpeitä seksuaalisuudestanne ja avoimesta tunneelämästänne Sexman puhuu asiaa,minulla myös runsaasti kokemuksia Thaimaan naisista ja voin sanoa,jos haluatte kunnon seksiä niin jääkää Suomeen täällä minä olen parhaat seksini saanut.

Monet jotka näillä palstoilla ilmentää katkeruuttaan Suomi naisiin ovat epäonnistuneita naisaioissaan ja tyytyvät rahalla saamaansa heikkoonkin seksiin D Miten olisi peiliin katsominen? Niin, saahan niitä thaitypyjä - rahalla. Thaimaaseen, mistä löytyy tuollainen paikka ;. En oo kuullu mutta nähnyt sen et turkin klovneille kelpaa ihan kaiken kokoiset ja näköiset Suomi mamat.

Turha kai yleistää mutta kun on kokeillut thaita niin eipä ole suomilahna enää kiinnostanut. Mutta totta puhuen unkarista löytyy parempia. Eli kansallisuus ei ratkaise vaan asenne. Olen samaa mieltä,sinun kanssasi. Ja pitävät miehen tyytytettynä seksuaalisesti. Olen lähdössä ensi kuussa Thaimaaseen lomalle. Rakastuin siellä thaimaalaiseen kaunottareen, niin kuin monille muillekin suomalasille miehille on käynyt.

Rakastan häntä niin paljon, että voisin mennä naimisiin hänen kanssaan ja haluaisin myös perustaa perheen hänen kanssaan. Thaimaassa kulttuuri on todella monipuolista ja maisemat aivan uskomattomia hiekkarantoineen. Ruoka on hyvää ja tosi edullista. Näin keskustan kahvilassa yhden tumman tytön, taisi olla koreasta.

Katsoin hänen kullan ruskeaa ihoa, tummia silmiä ja hänen kaunista hymyä. Katsoin netistä Thaimaan matkan hintoja ja niitä saa todella edullisesti. En ole vielä käynyt Thaimaassa mutta aion mennä tämän vuoden puolella sinne. Minne päin Thaimaata olet menossa?? Viivytkö kauankin aikaa siellä ollessasi?? Olen suunnitellut lähteväni Thaimaaseen, mutten vielä tiedä että minne sinne Olisiko ehdotuksia paikan suhteen?????

Kauniita ovat thaimaalaiset tytöt, mutta kyllä pahaa tekee kun tuon kauneuden pilaa vierellä seisova pottunenäinen, pallinaamainen, keskivartalolihava, auringosta punoittava, kaljuaan peittelevä, viinalta ja hieltä haiseva, lökäpöksyinen, tönkköenklantia sönkkäävä, tyttöä 20v vanhempi, Tai kuka tahansa muu vastaava peräkammarin poika täältä kotosoomesta.

Eikö teistä miehistä koskaan tunnu kummalta kun varsinkin täällä Suomessa kuljette nuoren thainaisen kanssa ja ihmiset katsovat tyttöä säälien? Minua ainakin usein kamalasti säälittää, kaikkiin rumiluksiin joutuvat jotkut naiset köyhyyden vuoksi tyytymään.

Toivottavasti saavat edes kunnon korvauksen kärsimästään häpeästä ja inhotuksesta. Kaunista on, miksi niin paljon thaihuoria, pedofiliaa, kaikenlaista saastaa sen kauneuden takana? Voi kun kuulostat katkeralta, onkohan suomalainen mies jättänyt sinut ja ottanut tilalle thaitytön! Olen eri mieltä kanssasi noista miehistä.

Miehet jotka ovat ottaneet thaimaalaisen naisen, ovat poikkeuksetta korkeasti koulutettuja, hyvätuloisia ja lisäksi vieläpä komeita. Ihmettelen vielä miksi suomalaiset naiset ovat niin rasistisia, etteivät siedä jos suomalainen mies ottaa kauniin ulkomaalaisen vaimon? Suomalainen lihava paksujalkainen nainen näyttää kauniin thaitytön vieressä kuin olisi seinästä revitty.

Ja kaikki asiaa tutkineetkin ovat kanssasi samaa mieltä! Taitaa olla viimeisimmät tutkimustulokset siltä saralta ihan päinvastaisia. Kyllä ihan empiirisesti itse katukuvaa Suomessakin havainnoimalla voi todeta että thaimaalaisen naisen kanssa liikkuva mies on yleensä ihan eri tasoa kuin naisensa. Ainoa mitä löytyy enemmän on raha. Ja sitähän ei tarvitse olla paljon että olisi enemmän kuin thainmaalaisilla. Luin jostain tutkimuksesta äskettäin kuinka thaimaalaiset naiset yleensä kovasti pettyvät Suomeen tultuaan kun mies ei olekaan niin rikas kuin lomalla antoi olettaa ja asuu jossain vanhassa maatalossa keskellä metsää.

Siinä on sitten tyttörukalla sopeutumista kun mies on kaiken muun lisäksi ruma ja vanha. Kyllä oksettaa kun kuvittelee näitä läskejä rumiluksia hikoilemassa eteerisen kauniin ja siron tytön päällä He olivat molemmat nuoria ihmisiä ja mieskin oli ihan normaalin näköinen eikä mikään yökötys.

Olivatkin tavanneet Suomessa jossa nainen oli asunut jo jonkin aikaa. Nyt rakensivat omakotitaloa yhdessä. Ai niin, miten olen muuten rasisti jos minua oksettaa omanmaalaiseni ja rotuiseni miehet? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Mieheni mielestä thai-naiset ovat ainoastaan rahan ja elintason perässä. Tietysti jokaisen asia, mitä ja minkä puolisokseen ottaa. Myös UVIlla iso pointtinssa tähän. Mieheni kertoi tänään aamullla nähneensä yhden todella epäsuhtaisen thai-suomi-pariskunnan, oli nimittäin mies nuori ja hyvin komea, nainen taas samaa lyhyttä länkisääri-finninaamatasoa kuten ennenkin.

Ihmetteli kovin, eikö suomalaisilla miehillä ole silmiä päässä. Selvästi katellisten ja rasististen suomalaistanttojen puhetta! Naapurissani myös omakotitalossa asuu suomalainen mies jolla on korealainen vaimo.

Heti kun suomalainen mies ottaa ulkomaalaisen naisen niin heti se mies on yököttävä, oksettava ja ruma ym. Samoin ulkomaalainen nainen leimataan heti huoraksi ym. Eikö tämä sitten ole rasismia. Totean vielä että mies ja hänen korealainen vaimonsa ovat molemmat hyvännäköisiä, mukavia ja työssäkäyviä ihmisiä.

Ei ole kysymys rasismista, jos Suomessa huomaakin naineensa lyhytjalkaisen vääräsäärisen finninaamaisen lyttynaaman. Et sitten uskaltanut vastata aikaisempaan viestini? Ei se mittään, mieheni sanoo että tämä maa on täynnä lyhytjalkaisia lyttynaamoja ja se tekee miehet onnelliseksi! Ompahan tämä keskustelu käynyt kuumaksi. Ettekö te miehet ja naiset nyt millään osaa keskustella sivistyneesti asioista, niin kuin muualla maailmassa osataan tehdä.

Kyllä meidän suomalaisten naisten on turha väittää vastaan, niissä thaitytöissä täytyy olla jotakin sellaista viehätysvoimaa jota meissä suomalaisissa naisissa ei ole. Kun kerran suomalaiset miehet ovat niin paljon niiden perään. Istuin metrossa kerran thaimaalaisen tytön viereen ja meitä vastapäätä istui suomalainen hyvänököinen mies. Tämä mies ei vilkaissutkaan minua vaan "tuijotti" koko ajan tuota thaityttöä. No semmoisia nuo miehet vaan ovat.

Minä suerustelin yhen thaikkun kanssa joka on ollut aikaisemmassa elämässään baarityttöna. Ollaan erottu puoli vuotta sitten,tyttö oli täynnä sukupuolitauteja viihdytettyään turisteja ennen mun tapaamista.

Lisäksi,mun piti "olla mies" ja kustantaa hänen muun perheen elantoa ym paskaa!!!! Eli aika vitsin murjaisit! Maksullinen nainen yleensä on suomeksi sanottuna huora, vai mitä? Vai monikohan on saanut siellä ihan ilmaiseksi? Ai, niin suomipojan kieliopin mukaanhan maksullinen thaimaalainen nainen on tyttöystävä ja suomalainen läskipersenainen on aina huora vaikkei olisi antanut kuin kerran viiden vuoden aikana, silloinkin ilmaiseksi.

Myös suomalaiset neitsyet jotka käyvät kebabbaarissa syömässä lasketaan huoriksi, tiesittehän sen? Ja kai se nyt on aika selvää että jos entisen baaritytön kanssa alkaa seurustelemaan niin kumia kannattaa käyttää loppuelämän. Mutta suomalainen mieshän ei halua myöntää että baarityttö on suomeksi huora vaan huoria löytyy vain Suomesta.

Kyllä meidän suomalaisten miesten on turha väittää vastaan, mustissa miehissä on kyllä sellaista viehätysvoimaa jota meillä suomipojilla ei ole. Naiset kun ovat niin kovasti niiden perään. Kerran baarissa istuessani kukaan suomalainen nainen ei tullut puhumaan kanssani vaan hyvännäköiset mimmit parveilivat jonkun tummaihoisen rastamiehen ympärillä.

No, semmoisia ne naiset vaan ovat. Sir Vilikin olla juuri kuvailemasi kaltainen varakas ja sivistynyt Näköjään Merjan viesti sai sinut suunniltaan ja pilasi varmasti koko loppupäiväsi toivottavasti. Moi mä opiskelen yhdes pikkukaupungis ja siel on joskus näkyny noita thaikkuja vaihto-oppilaina.

Tosi nättejä suurin osa mut osa sitte sellasia finninaamaisia: Mut ei se aina oo niin että läski suomalaismies ja pieni kaunis thaikku-nainen. Monella on ihan tavallinen nuori suomalainen opiskelija poikaystävänä. Niin ja on siellä koulussa yks thaimaalainen poika joka seurustelee suomalaisen tytön kans tai ainaki niin mä luulen et ne on yhdes. Se tyttö on sellanen tosi pieni ja söpö, pari mun miespuolista kaveria tais vähän kattella sitä tyttöö sillä silmällä. Eli näin yhteenvetona että ei kaikki thaimaalaiset naiset oo kaunottaria eikä kaikki suomalaiset naiset persjalkoja joten lopettakaa tuo rasittava yleistäminen: Ei tarvitse lähteä ulkomaille asti, että näkee kuvan kauniita thaityttöjä.

Onneksi heitä on jo täällä Suomessa. Se on vaan sääli kun suomalaiset naiset näyttävät siron thaitytön vierellä rupsahtaneilta harmailta rasvaperseiltä. Onko ne nätit thaitytöt piilotettu hierontamestoihin, kun niitä ei koskaan näe kaupungilla? Rumia vaan tulee vastaan. Ai että rumia vaan tulee vastaa, olet sitten varmaan nähnyt oman peilikuvasi. Jospa se typy laskeskelee, että kun miehet, varsinkin ne keskivartalolihavat, alkavat saada sydäreitä tossa viis-kuuskymppisinä, niin hyvässä lykyssä hänestä tulee nelikymppinen leski, joka, vaikka perisi keskiverronkin suomalaisen, saa siitä kuitenkin hyvän pääoman Thaimaaseen.

Mielellään sitä mies jättää omaisuutensa kauniille thaimaalaiselle naiselle kuin suomalaiselle rasvaperseelle, joka ei osaa muuta kuin haukkua suomalaisia miehiä. Mä en yhtään ihmettele vaikka et ois koskaan saanu ilmaseks Onks ne muuten ainoot kerrat kun oot saanu ku oot käyny thaihuorissa, mä en nimittään ainakaan tollaselle antain, eikä varmaan moni muukaan ilmaseks Olen samaa mieltä kanssasi.

Ennemmin nainen joka on antanut vaikka tuhannelle turistille kuin nainen joka on antanut yhdelle karvakädelle! Olen samaa mieltä myös kebabbibaarissa käynnistä. Luuletko että edes huolisin sinulta, EI en todellakaan huolisi! Pidän parempana venäläisiä ja itämaisia naisia.

Mene muualle tyrkyttämään sitä reppuasi, suomalaiset miehet eivät ole kiinnostuneita sinusta! Turisti voi olla myös karvakäsi, tiesitkös sitä? Miksi muslimi miehet muka jättäisivät aasian neitsyet rauhaan kun ne ovat niin kauniita ja omassa maassa on moraalisääntöjä.

Sinne ne varakkaat karvakädetkin suuntaavat ja eikös heitä ole saudeissa?? Samahan se pätee Turkkilaisiin miehiin.. Aivan loistavasti ja napakasti kirjoitettu! Taas tuli päivän naurut naurettua, kun luin kannanottojasi, sillä asia on aivan niinkuin olet kirjoittanut. Tosin niitä thaityttöjä käy sääliksi. Monikin kehuu thai-tyttoja kauniiksi,mutta ovatko he naita thaimaalaisia vai kiinalaisia. Sinakin voinet kuulua tahan rumien ja tyhmien joukkoon jota on helppo huijata saalitarinoilla.

Kukaan ei karsi thaimaassa nalkaa,silla kaikki voivat saada temppeleista ruokaa jos he sita tarvitsevat. Vaitankin nyt etta "thaimaalaisilla" kenties niilla kiinalaisilla on vain rahanhimo valtava. Monikaan ei tieda etta thaimaassa noin 80m talo maksaa vain noin euroa,ei sen enempaa. Kyllä siinä on geeniperimä ihmeissään, kun apina ja gorilla risteytyy. Ihan sama vaikka se olisi kanssasi samaa rotua. Otetaanpa erittäin hyvänä esimerkkini vanha tuttu Adolf Hitler.

Aatu vainaahan nimen omaan vainosi juutalaisten rotua ja toteutti rotu puhdistusta euroopassa. Aatuhan murhautti useita juutalaisia perustamillaan keskitysleireillä. Aatu vihasi juutalais rotua koko sydämmestään ja hänet usein kuvataan historiassa kaikkien aikojen rasistiksi.

Adolf oli myös itse osittain juutailainen. Jos halutaan toinen esimerkki kaivaa esiin niin se voisi olla Josef Stalin. Ei se tee ihmisestä yhtään sen parempaa vaikka vihaisikin omaa rotuaan.

Rasismia se on sekin! Päivitäpäs tietosi ajantaisisiksi suomimiesten hienoista ominaisuuksista. Tämän tiedon ja paljon muuta vastaavaa löydät turvakotien yms. Kylläpäs tämä otsikko sai naiset takajaloilleen, en olisi uskonut että sillä on näin suuri vaikutus.

Selvästi suomalaiset naiset ovat kateellisia juuri thaimaalaisille naisille!!! Tulin juuri kaupungilta ja näin monta uskomattoman kaunista thaityttöä, joilla useimmilla oli mukana suomalainen komea mies. Tarkoitat siis, että tulit juuri kaupungilta ja näit monta uskomattoman rumaa lyhyttä lyttynamaista thaityttöä, joilla useimmilla oli mukana suomalainen ruma läskimahainen mies.

Olen 40 ja vaimo vuotias Thaimaalainen ja tuossa äsken katselin niin ei ole lyttynamainen, opettele kirjoittamaan, itse olen cm. Meillä on kolme lasta, yhdessä oltu 15 vuotta josta 10 naimisissa, asutaan puoliksi suomessa ja thaimaassa, puhun Thaita, vaimo puhuu suomea, kaikki siis on ok, mutta sitten lukee näitä kirjoituksia että vaimoni onkin huora ja onnenetsijä, ei mene jakeluun!!!

En minä kritisoi teidän elämää olittepa minkälaisia hyvänsä, päinvastoin sanon että onnea kullekin!!! Mutta antakaa minun elää niinkuin m inä haluan!!! En usko että kaikki naiset ovat kimmastuneet kateudesta thainaisia kohtaan. Suurempi syy ärtymykseen taitaa olla miesten huono käytös suomalaisia naisia kohtaan näissä viesteissä Monessa viestissä, missä ylistetään thainaista, samalla haukutaan suomalaisia naisia ikävällä tavalla.

Itse en tätä ymmärrä. On minustakin monet ulkomaalaiset miehet todella hyvännäköisiä, mutta ei se tee suomalaisista miehistä rumia tai vastenmielisiä. Teillä kenelläkään ei taida olla tytärtä. Minulle nimittäin tulee ihan hirvittävän paha olo lukiessani näitä juttuja.

Teidän mielestänne kaikki suomalaisnaiset ovat rumia, olenko siis minäkin ruma? Jos minun isäni sanoisi minulle ääneen samoja asioita kuin te täällä puhutte, minulle tulisi paha alemmusskompleksi. Tästäkin jo menee oma itsetunto. Olen pieni cm pitkä, vaaleahiuksinen ja vihreäsinisilmäinen ja te unelmoitte pitkistä tummista brasseista. Olen lievästi alipainoinen ja te puhutte siitä miten ihanaa kun ulkomaalaisilla naisilla on ainoa oikea tiimalasivartalo.

Välillä sitä toivoo ettei olisi syntynyt tähän maahan ollenkaan kun kaikki tallavat itsetunnon muilta ihmisiltä ja vetävät sen viemäristä alas. Vaikkei kenenkään mielipiteet ulkonäöstäni enää tässä iässä liikutakaan, kyllä minuakin ihmetyttää mikä saa miehet nettipalstoilla haukkumaan kilpaa suomalaisten naisten "rumuutta". Vaikeaa kuvitella että esim. Sen kanssa on vaan elettävä vaikka se yhä jaksaa ihmetyttää , suurin osa toivottavasti suomalaisista miespuolisista on kuitenkin MIEHIÄ, ei näitä surkimuksia joita tällä palstalla pesii.

Nämä thaikkuintoilijathan eivät ole ikinä saaneet ketään naista ilmaiseksi, naapurin ämmä tienaa puolet enemmän ja presidenttinäkin on nainen, kyllähän se alkaa rassaamaan. Lueppas vähän tarkemmin näitä kirjoituksia, niin saatat huomata jotakin. Täällä olevissa kirjoituksissa juuri sinun kaltaisesi suomalaiset naiset haukkuvat suomalaisia miehiä minkä kerkiävät. Haukkuvat vielä thaimaalaisia naisiakin huoriksi jne.

Kyllä venäläiset ja thaimaalaiset ovat vielä todellia naisia, niiden kauneudesta puhumattakaan. Tämä on niin nurkkakuntainen pikku kansa, joka ei voi sietää edes toisiaan saati sitten muita kansallisuuksia tai rotuja.

Koskee miehiä ja naisia. Ja kyllä, olen rasisti tämä asenne koskee omaa kansaani eli suomalaisia. Valitettavasti olen oikeassa, sillä työni sisältää paljon matkustamista eri maissa ja tämä havainto on tosi. Suomalainen ei hymyile eikä kiitoksia jakele, mutta napakkaa valitusta ja moitetta tulee kyllä kiitettävän nopeasti.

Se pälyilevä ja epäilevä katse sitten viimeistään Maailman metropoleissa paljastaa suomalaisen. Vaikka olen nainen pidän erittäin paljon thaimaalaisista, sekä miehistä että naisista. Myönnän, että olen itsekin kokeillut Karibian miehiä ja en kadu pätkääkään, vaan muistelen mielelläni niitä eksoottisia tummasilmiä ; Suon tämän ilon Suomipojillekin siellä Idän ihmeissä.

Ei haittaa minua, enkä halua että kukaan olisi minun kanssani vastentahtoisesti. Voin sanoa, että ehdokkaita riittää suomalaisuudestani huolimatta. Katsoin taannoin joskus pari vuotta sitten telkkarista dokumentin, jossa italialainen, Suomessa asuva nainen kehui suomalaista kulttuuria siitä, että ihmisiä ei arvostella ulkonäön perusteella.

Esimerkiksi Italiassa torin kulmalla notkuneet miehet olivat huudelleet hänelle ja muille "rumilus". Kysymyksessä oli aivan tavallisen näköinen italialaisnainen, joka tosin ei ehostanut tai käyttänyt design- vaatteita. Suomessa ei ollut kukaan huudellut mitään.

Eli kyllä Suomessa ulkonäkö on varsin toisarvoinen asia, eikä maailmankuvaa tarvitse muodostaa parin nettikirjoituksen takia. Niin, ja Thaimaassa on todella hyvännäköisiä naisia, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että edes suurin osa olisi jotain kaunottaria niin ei ole missään maassa.

En minä kyllä ymmärrä, miksi heitä pitäisi haukkua. Naapurin vannoutunut poikamies 45 löysi Jerusalemista elämänsä rakkauden, 39 vuotiaan filippiiniläisnaisen. Nyt he ovat naimisissa ja heillä on aivan ihana pieni vauva. Nainen itse on tosi mukava ja minustakin on kiva puhua hänen kanssaan englanniksi.

Ei hän sen erilaisempi ole kuin minäkään ja ihan nätti hän on. Ja voimakastahtoinen, pisti miehensä siivoamaan kanssaan pihamaata, istutti kukkia ja talo on selvästi saanut naisellisen kosketuksen. Oletteko huomanneet saman kuin minä: Enkä nyt tarkoita mitään erikulttuurisia tai eri-ikäisiä vaan ihan täyssuomalaisia pareja, nuoriakin, joissa mies on ihan normaali ja urheilullinen ja naisen on joku ihan vitun läski.

Valehtelematta olen nähnyt ihan nuoriakin pareja joissa nainen painaa enemmän kuin mies. Siis hyi helvetti, miten semmoista kasaa pystyy edes naimaan? Alle ei ainakaan parane jäädä, siinä voi olla kuolema lähellä. Paitsi, että kyseessä olisi ennenaikainen lähtö, en ole ollenkaan varma kuolisiko siinä edes onnellisena. Kun suomalainen tarjonta on nykyään tällaista, en ihmettele jos suomimiehet alkavat katsella vaimoehdokkaita vähän kauempaa.

Eihän semmoista helvetin läskiä kukaan järkimies huoli. Ei, itse asiassa Suomessa usein keskiverron näköisellä miehellä on hyvännäköinen muija, kun taas jenkeissä on päinvastoin: Suomalaiset naiset tyytyy aika vähään. Olen huomannut aivan saman, epäsuhtaisia pareja liikkuu katukuvassa paljon.

Joissa mies on urheilullinen ja hyvin pukeutuva ja nainen on järkyttävän näköinen läskeineen. Olen samaa mieltä, kukaan järkevä mies ei sellaista "perunasäkkiä" huoli vierelleen. Mitä jos joku tuttu sattuisi vielä tulemaan vastaan, niin kyllä varmasti hävettäisi kun joutuu tuollaisen porsaan kanssa kävelemään. Sen vuoksi suomalaiset miehet ovat alkaneet katselemaan ulkomaalaisia naisia. Tero nyt ei pääsisi ilmaiseksi naimaan edes perunasäkkiä!

Missä noin pienisieluisia ja -älyisiä ihmisiä edes kasvaa? Suomessa et saa rahalla, kuin korkeintaan joltain eltaantuneelta venakolta, siksi sinunkin pitää matkustaa Thaikkuihin asti. Kyllähän sinua vähän käy jo sääliksi Tilastojen mukaan kyllä Suomessa on enemmän ylipainoisia miehiä kuin naisia.

Yhden ystävättäreni mies on kuin odottaisi 8. Ihmettelen, että ystävättäreni kehtasi käydä kesälomalla Ranskassa moisen möhömahan kanssa. No se on se rakkaus kai Harvinaista että joku onnistuukin veikkaamaan noin pieleen. Tuossa kirjoituksessasi ei ollut yhtään oikeaan veikattua asiaa. Luulen että tuo kuvaus sopii paremmin sinuun itseesi. Ja kas kummaa kun kävellessäni suomalaiset, minua huomattavasti nuoremmat tytöt viheltelevät perääni.

Tanssimassa käydessäni naiset tulevat hakemaan minua, vaikkei ole edes naisten haku. Mitähän tuo "pipari" nyt mahtaa tarkoittaa??? Tarkoittaakohan se samaa kuin "silakka"??? Onks Suomessa vielä sellaisia? Minä kun luulin, että ne jäi jonnekin luvulle. Minkä ikäisiä niissä käy 60 vai? Et voi olla tosissasi! Olet siis joku 65v, kaljuuntuva, kaljamahainen oksetus joka painaa kiiltonahkakengät jalassa ja luvun vihreä puku päällä, hielle haisten tangoa jossain pöpeikössä.

Nyt kyllä todella tajuan miksi et saa ilmaiseksi Oh my God mikä adonis varmasti oletkaan! Varokaa Thaitytöt, Tero on tulossa! Kyllä nykyään lavatansseissa käy pääasiassa alle Ja minä tiedän miksi sinä et saa edes maksusta! Koska olet suomalainen persjalkainen ihraperse.

Thaitytöt ovat kauniita ja siroja, mieluummin tanssin heidän kanssaan. Ja jos olet sellainen kuin kirjoituksestasi voi helposti päätellä, käyt jossakin ravintolassa kaljottelemassa ja tanssimassa, tanssin aikana kauluksestasi pöllähtää silakan haju.

Eikä kunnon naiset täällä palstoilla ole. Täällä on vain erästä kirjoittajaa lainatakseni persjalkaisia jokinorsuja. Mitenkähän se on mahdollista kun naisen puseron kauluksesta pöllähtää silakan haju? Voisiko joku nainen vastata tähän, mistä se lemu on peräisin? Ettei vain omista käsistäsi lähtisi silakanhaju niiden aasialaisten jäljiltä, kun epätoivoisesti yrität hamuta suominaisen puseronnappeja.

Ei se voi olla minun käsistäni, kun vaihdan tanssiparia niin toisella suomalaisella naisella pöllähtää puseron kauluksesta silakan haju ja toisella taas ei. Voisikohan se silakan lemu tulla jostakin deodorantista joka reagoi hien kanssa? Täällä pk-seudulla ei käy nelikymppisetkään. Ei, se nainen oli ennen tansseihin lähtöään väsännyt tonnikalasalaatin thaimaalaisnaisten purkittamasta tonnikalasta.

Mikä jälleen todistaa teoriani oikeaksi: Voi kiesus sentään mitä sanoo thaimaalainen nainen kun hänet tuodaan vaikka Bangkokista tällaisen miehen vaimoksi johonkin puolimätään pellonlaitatönöön jonka ohi kulkee kauppa-auto kerran kuussa ja kerran kesässä mennään pitämään hauskaa naapurikylän tanssilavalle kossupullo takataskussa Aina näkyy pareja joista nainen on normaalin oloinen, siisti ja nätti, kauniit vaatteet mutta vieressä joku pallinaama, tihrusilmä ja perunanenä likaisissa vaatteissa ja hoitamattomissa hiuksissa.

Tai no, eihän suomalaisilla miehillä yleensä kolmenkympin jälkeen ole hiuksia mitä hoitaa. Eikä siinä tietty vaatteet juuri auta jos ulkonäkö on muuten kuin maatiaissialla. Kunnon mela saa olla, ei mitään kaljamahan alta pienesti pilkistävää "uloketta". Näitä adoniksia löytyy esim. Toinen tekee lumityöt ja ajelee nurmikon, toinen tekee ruuat ja hoitaa ostokset, miten kullekin parille sopii. Tehtävät voivat olla jopa täysin stereotypian vastaisesti jaettuja. Tärkeintä on että sopimuksesta ei lipsuta.

Tämä on toiminut meillä ja kavereitten perheissä ja näin välttyy turhilta konflikteilta ja narinoilta. Ei tarvitse kauas mennä niin jo löytyy naisellisia naisia, jotka oikeasti rakastavat olla naisia ja täyttää oman paikkansa evoluution palapelissä. Ihan jo Saksassa on suurin osa naisista sellaisia, että ne kyllä pitävät miestä miehenä, samoin oikeastaan kaikissa Keski-Euroopan maissa.

Suomessa naisista on tullut miehiä ja se käyttäytyminen nyt näkyy vaikka Kreikassa. Bussi kun on turistihotellin eteen pysähtynyt niin suomalainen siideriliisa on kännissä ja käynyt jo varaamassa omat kamakit himojensa tyydyttäjiksi, kotona sitten mies lue nainen hoitaa perhettä ja käy töissä kun vaimo mies on tyttöporukalla rentoutumassa. Sekin on kummallista, että aika moni nainen minä mukaanlukien suosittelee pojilleen ulkomaalaista vaimoa, suomalaisen naisenhan piti olla maailman paras.

Onko miehen orjamainen asema Suomessa sitten hyvä, tai paras mahdollinen kompromissi? Rahan erilainen arvo ei ole turistin vika ja turismista on monien näkökulmien mukaan monille kaukokohteille "pelastava hyöty". Suomalaismiehen kannalta on parempi ostaa laadukas huora Thaimaasta 5 tunniksi kuin tehdä 20 tuntia töitä, että saa miehiä ylenkatsovan suomalaisnaisen tunniksi petiin.

Ei sille mitään mahda. Naisten on muututtava ja miesten onnellisuuteen on satsattava enemmän. Nykyarvomaailmassa se kuullostaa sovinistiselta, mutta loppu peleissä kaikki hyötyvät. Joo nainen ja riisiateria ovat sama asia ja kuuluisivat olla samanhintaisiakin varmaan. Ja näin sen kuuluisi mennä: Ja nainenhan ei ole orjan asemassa lainkaan. Naisella on varmaan aivan oma henkilökohtainen tunne-elämä ja kuolee joka kerta vähän sisältä hoitaessaan hommiaan.

Mutta huumeet usein auttavat asiaan. Naista saa riistää, muttei miestä, koska nainen on vain miehen tyydyke, kuten pringlespillu Äijillä on niin fiksut mielipiteet Kyllä, eri maissa on eri hinnat.

Suomesta et saa purkkapakettia sillä rahalla, kun Thaimaasta jonkun pienen välipalan. Nainen on miehen tyydyke, mutta sen tulee olla vapaaehtoista. Miehen halut ja naisten intressit eivät saisi mennä ristiin. Kommenttini on varmaan poistettu vahingossa, sillä se ei sisältänyt mitään yllättävää. Totesin vain, että arkielämässä olen huomannut, että nämä "maskulistien" katkeroituneet-keskustelut ovat loppujenlopuksi varsin pienten piirien internet ilmiö.

Huomioin myös, että HL perustelee aika kömpelösti sen, millä perusteella suomalaiset miehet antavat paljon ja naiset vähän:. Puhumattakaan siitä, että se riittäisi thai-naisten kaltaisen kohtelun saamiseen.

Tuollaisille miehille on maailmalla valtavasti kysyntää. Suomessa se ei riitä paljon mihinkään. On kai luettavissa, että laasanen tavalliseen tapaansa tarkoittaa nimenomaan pariutumis-prosessia tai irtoseksiä eikä varsinaista parisuhdetta: Lisäksi toivon ettei tuossa väitetä, että jos jossain muualla on okei, että mies sortaa vaimoaan, niin tällainen malli pitäisi ottaa myös meille tasa-arvon kannattajinahan emme tahdo epätasa-arvoista mallia vaikka se tukisikin oman luokkamme tavoitteita.

Sitten vielä se, että suomessa on myös paljon korkeasti koulutettuja ja varakkaita naisia. Miehet voivat olla hieman varakkaampia, mutta kun tietty perustoimeentulotaso on saavutettu, varakkuus ei enää kuulu paritumisen pääkriteereihin. Nykyään moni valitsee puolison henkisten ominaisuuksien mukaan: Asian ollessa näin, at-miesten tulisikin kehittää itsessään ennenmuuta henkisiä ja sosiaalisia ominaisuuksiaan, jos mielivät saada tyttöystävän.

Moni nykynainen tahtoo henkisesti ja seksuaalisesti tyydyttävän suhteen. Ainiin mainitsin kirjoituksessani kai myös siitä, että on outoa että samalla kun "maskulistit" kieltävät naisia sortavat rakenteet ja palauttavat naisten alisteisen aseman naisten biologiaan, miesten keskinäisiä eroja koitetaan selittää pelkästään yhteiskunnallisilla rakenteilla. Enemmänkin niin, että miltä seksi ja läheisyys feministi naisen kannalta.

Miehellä on jokseenkin vähän mahdollisuuksia vaikuttaa valintoihin, jotka tekevät naiset. Ei yleensä onnistu, koska at- miehellä ei ole yleensä luontaista taipumusta tällaisiin ominaisuuksiin, joita tytöt vaativat.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että tuollaisten vaatimusten esittäminen kuullostaa miehen korvissa hinnastosi ääneenlukemiselta? Nykyään tietoa on lähes rajattomasti käytössä, tiedon laatu on sitten eri asia. Jokainen voi itse ratkaista oman näkökantansa. Aivopesulla ja tällä blogilla on paljon yhteistä. Ja ennemmin maa repee, kun Henry häpee. Laasanen on tuonut tasa-arvon suomalaiseen tasa-arvotyöhön.

Se on suoritus, josta voi olla ylpeä ihan syystä. Miten tasa-arvo Suomessa liittyy pillunjakoon Thaimaassa?

Sulla on sellainen "kaikki-heti-mulle-nyt-mulla-on-kikkeli-asenne",jota Henry ruokkii Ja yleensäkin miten seksi kuuluu tasa-arvoon? Jokaisella on käsi, johon vetää. Mitään miehen jokamiehen oikeutta naisiin ei ole olemassa eikä tule. Vai onko Laasanen jossakin vaatinut jotain sellaista ja jos on niin missä?

Ihan selvä yksilöity lähde, kiitos. Pelkkä kaverinkaverin tahallinen väärinymmärrys ei riitä. Niin, Laasanen ajaa "tasa-arvoa" vain miehille. Hän ajaa miehille etuja, naiset suohon. Mitä helkatin tasa-arvoa se muka on? Tasa-arvoista tasa-arvotyötä voidaan tehdä vain sillä tavalla, että puututaan sekä miesten että naisten kohtaamiin tasa-arvoepäkohtiin.

Laasanen tuo ansiokkaasti esiin miesnäkökulmaa, naiset puolestaan ovat jo ajaneet omansa valtiouskonnoksi. Olisi hauska nähdä, miten suomalaiset miehet käyttäytyisivät: Olisi tietenkin mukava nähdä suomalaisten naisten ilmeet, kun suomi-miehellä olisi kerrankin hauskaa. Tästä tulee mieleen kyllä hulvaton mielikuva. Olisimme baarissa sekaporukalla kuten tavallista viettämässä iltaa. Sitten paikalle pamahtaisi suoraan henryn fantasioista parikymmentä vuotiasta thai go go tyttöä tanssimaan bikineissä.

Henry ja pari muuta sankaria tanssisi hoikkien tyttöjen kanssa otsa hiestä kiiluen ja massu puvun paidan alta repsottaen. Tämä mielikuva on niin hassunkurinen. Nauruamme tuskin pidättelisi mikään, en usko että nyreää naamaa näytettäisiin: Enkä usko että ryhmässä olevat kaverini, mukavat miehet joilla myös on tyttöystävät, lähtisivät muna pystyssä tanssimaan go go tyttöjen kanssa. No ei tietenkään siinä tyttöystävien edessä. Mutta ihan hyvin he voisivat jo seuraavana päivänä pyytää niitten thaikkujen puhelinnumeroita kavereiltaan Thaimaasta tulee monen sorttisia naisia, EI suinkaan vain mitään yksinkertaisia perseenpyörittäjiä ja sosiaalinen ongelma pariutua thaikkunaisen kanssa laskee varmasti ajan myötä.

Silloin joudut itse miettimään miten saat menemään itsesi jakeluun tähän asti tuo ongelma kun on kuulunut miehille. Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin suuria luuloja suomalaisesta keskivertomiehestä: Eivät kaikki miehet ole noita "AT"-miehiä taikka muutenkaa ääliöitä, joilla aivot ovat pysyvästi haarojen välissä. Kaikki miehet eivät edes pidä pienistä ja tummista, toiset tykkäävät isoista vaaleista: On myös muita kriteereitä, jotka eivät bamadeille ja laasasille mieleen edes juolahda.

Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin. Yleensä täällä taitaa olla ilmiö, että jos jonkun kertomus ei sovi omana maailmankuvaan, niin kertomus on "keksittyä". Pääseeköhän tämän blogimerkinnän kommentit kolmannelle sivulle? Enään ei tarvita kovin montaa kommenttia. Se shemale-juttu voisi toimia. Henry, mekko päälle ja baariin sitten liftaat näyttämällä reittä, saat varmaan mulkkua aukkoosi.

Naisilla on varaa valita, naisilla on niin paljon paremmin, mieshän on orja vain. Gossardit rustistaisivat sullekin sellaiset pienet pystyt tissit, säärikarvat tietenkin ajelet ja kainalot ja teet sen brasilialaisen- perskarvat on kuulemma aika inhat.

Ja aivan tarpeeksi sulla on rasvaa joka höllyy "naisellisesti". Niin, ei pidä olla nirso, mies kuin mies voisi vetästä sut seitsemänteen taivaaseen ja perseorgasmikin taitaa olla tuttu.

No saahan tuo ukko ihan vapaasti lähteä thaimaahan pillua ostamaan, vuan eipä tartte sen jälkeen takas tulla. En ole koskaan käynyt Thaimaassa juuri siksi että pelkään ettei sieltä takaisin palaaminen enää hirveästi kiinnosta.

Voitko valaista asiaa kertomalla edes yhden syyn miksi suomalaisen miehen ylipäätään kannattaisi tulla Thaimaasta takaisin tänne? Osasinkin jo odottaa juuri tuonkaltaista kommenttia: No ei todellakaan kannata tulla edes Suomeen takaisin, varsinkaan jos siltä tuntuu. Parempi vaan pysyä siellä, siinäkin tapauksessa. Jospa minä iso paha huora riistäjä petonarttu-femakko ostan sulle sen lipun sinne -yhteen suuntaan Sitten joku nainen on tehnyt Sinunkin hyväksesi jotakin, jotta pääset ryyppäämään halpaa viinaa, vetämään huoraa joka aukkoon ja saamaan sen siivouksen ja AIVAN kaiken mitä toinen ihminen voi haluta toisen kustannuksella.

Siis aito laasasmies olet. Odotin ihan vilpittömästi, että olisitte ainakin yhden syyn keksineet. No voi harmi että jouduit pettymään! En ala keksimään mitään syitä puolestasi. Jos sinulla itselläsi ei ole syitä palata, niin älä hyvä mies palaa Suomeen!

Sinun parastasihan tässä tietenkin vaan ajattelin! No, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä: Katsoin juuri youtubesta Henryn haastattelun YLE: Toimittaja toi tämän esille sanoen, että tällainen mielikuva syntyy Laasasen kirjasta.

Henry siinä vähän kiemurteli ja yritti korjata kirjoittamisiaan. Eikö sinun tulisi sitten osoittaa syyttävä sormesi tähän toimittajaan?

Kirjasta syntyneet mielikuvat kun ovat hieman eri asia kuin kirjassa esitetyt väitteet. Toiko toimittaja mitään konkreettisia kirjan kohtia keskusteluun vai oliko kyseessä kokonaisuudesta kumpuava tunnepuolen tulkinta, jota mahdollisesti myös väritti toimittajan oma katsantomaailma?

Toimittajilla on kieltämättä taipumus vetää mutkat suoriksi, mutta kyseinen toimittaja ei ole ainoa, joka on ymmärtänyt, että Henryn mukaan miehet eivät halua perhettä. Jos vain yksi tai kaksi tekee tämän tulkinnan Henryn teksteistä, voidaan puhua vääristä mielikuvista.

Jos "väärinymmärtäjiä" on enemmän, ja niitä on, voidaan syyttävä sormi osoittaa Henryn tapaan tuottaa tekstiä. Laasasen nerous on siinä, että hän antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa.

Hänen tekstinsä ovat niin vihjailevia ja epämääräisiä, että ne antavat mahdollisuuden hänen fanittajilleen tehdä rajuja johtopäätöksiä. Henry on kuitenkin julkisesti kieltäytynyt korjaamasta väärintulkintoja ks. Tämä tekee hänestä mahtavan demagogin, mutta helvetin huonon ja epäeettisen tutkijan.

Jos hän olisi vastuuntuntoinen ja ammattitaitoinen tutkija, joka pitää tiedettä popularisoivaa blogia, hän puuttuisi väärinymmärryksiin ja kävisi keskustelua "hei, en mä tota tarkoittanut, vaan Siis sinä lihaa syövä heteromies, luuletko,että kukaan tervejärkinen panostaisi kirjoittaessaan tälläiselle palstalle esim. Ilmeisesti itse teet niin, voi onnea oikein paljon Olet siis tosissasi liputtamassa prostituution puolesta. Voi Jeesus, siis tyhmyydellä ei ole mitään rajaa ja tämä blogi jos jokin on osoitus siitä jos mikä.

Ja tutustupa tutkijan palkkoihin ihan huviksesi, esim. Humanistien "palkka" taas heh, heh, museon lipunmyyjä tienaa enemmän. Missä ladossa sinäkin olet syntynyt? Tässä sulle tajunnanvirtaa tai aivan mitä haluat siitä vääntää taas kerran. Kaikki inkkarit ei taida olla ihan kanootissa vai? En muuten ole prostituution kannattaja sen enempää kuin vastustajakaan.

Minusta on parasta, että aikuiset ihmiset päättävät ihan itse omasta intiimielmästään ilman että joku ulkopuolinen toimii siinä minään syrjivänä besserwisserinä. Tässä vain funtsailen sellaista mielenkiintoista huomiota, että miehet selvästi pohjimmiltaan kaihoavat naisten hyväksyntää ja läheisyyttä - ja sitten tekevät ihan kaikkensa jotta naiset varmasti inhoaisivat, vihaisivat ja halveksisivat heitä. On se vaan merkillistä Ei kuulkaa pojat, jos meinaatte joskus kotimaassakin pesää saada, niin täyskäännös on asenteissa tapahduttava.

Riittää, että pitää sen omana tietona, kuten tähän asti. No, kyllähän se ajatusten salassa pitäminen onnistuu sen yhden yön, mutta jos pitemmästä suhteesta haaveilet, niin äkkiähän se naisvihamielinen asenne sieltä pinnan alta paljastuu. Ja siitä ne ongelmat alkavat. Ellei nainen sitten tajua karata heti ja kauas. En ymmärrä tuota viha-aspektia tässä yhteydessä. Ei se ole mitään naisvihaa, että mies haluaa harrastaa seksiä useampien kuin yhden naisen kanssa, eikä alistua yhden naisen pompoteltavaksi.

Se menee niin, että täällä olevissa eräiden kommenteissa kaikki mahdollinen katsotaan naisvihaksi. Se "naisviha" on nääs niin hyvä leima. Sulla taitaa olla paha olla ja katkeruus kumpuaa jostain vuosien takaa? Suosittelen vaikka lomaa Gambiaan, selviät pienellä rahalla ja tulet hymyssä suin takaisin.

Ei tarvitse mennä Etelä-Eurooppaa kauemmaksi kalaan niin suupielet leviävät tyytyväisyydestä. Naisten mielestähän seksilomalle lähteminen ja kaikkien kanssa vehtaaminen on ihanaa romantiikkaa ja kaunista sellaista, just joo. No kyllä se nyt vain on IHAN eri asia.

Kyllä vetää hiljaiseksi tämän palstan naiskuva. Ja suomalainen nainen on sitä ja tätä, muttei koskaan tarpeeksi.

Tiedostatteko te, että me lottien jälkeläiset emme muuta voisi ollakaan, kuin vahvatahtoisia ja itsenäisiä naisia?

Normaalit, naiselliset naiset, jotka elävät tasa-arvoisessa parisuhteessa, jossa kumpikaan osapuoli ei maksa hellyydestä ja seksistä? Meitä on ja paljon. Meille kelpaa tavallinen, rehti ja suoraryhtinen suomalainen mies. Minun mieheni ei ole koskaan tarvinnut lahjoa minua mitenkään.

Vaikka meillä on lähes 10v ikäeroa, olen aina - AINA - maksanut oman osuuteni asuntolainoista, ruuista, matkoista, laskuista. Myös opiskeluaikana, vaikka sillloin rahasta oli minulla tiukkaa, miehelläni ei. Äiti opetti maksamaan aina omat kulut. Koen ihmeellisenä ja vanhanaikaisena näkökulmana miehen maksuvastuun asioista. Se on jotain suoraan Johanna Tukiaisen elämästä ja normaali suomalaisnainen ei odota tuollaista.

Ihmettelen syvästi teidän naimisissa olevien miesten mielipiteitä puolisoistanne. Jos yhteiselämä on noin ankeaa, miksi olette valinneet puolisoksenne tuollaisen vastakappaleen? Mies-ressukat jonkun pakon edessä menevät näiden riivinrautojen kanssa naimisiin ja pääsevät totetuttaman itseään ainoastaan thai-prostituoitujen kanssa kun oma vaimo ei anna - toki omalta vaimolta ei halutakaan kun hän on lihava ja epämiellyttävä.

Onko mikään asia teidän omalla vastuullanne? Tosin jos ne tavalliset, ilman naista jäävät suomalaiset miehet ovat tuollaisia syyllistäviä ruikuttajia, ei ole ihmekään että jäävät yksin. Vastapuolen armeijassa oli myös naissotilaita. Kummasti niiden jälkeläisiä kiinnostaa korkokengät ja minihameet! Ja nuo korkkarit ja minari ovat sitten se tärkein, ihailtavin ja toivotuin naisten "ominaisuus"?

Tietysti sen lisäksi että ollaan jalat levällään koko ajan samalla kun siivotaan yötä päivää. Mitä ihmettä sitä ruikuttaa? No eipä tuo ukkonikaan mikään bodattu piukkapaita-adonis ole, mutta varsin rakastettava juuri sellaisena kuin hää on. Kaunis asenne naisia kohtaan täällä,kuten sanoin. Ja stereotypiot ja niiden käyttö kertovat ihmisestä jotain. Venäläisiä naisia on paljon Suomessa ja tuskin muut, kuin alan ihmiset mittaavat katuja korkeissa koroissa ja minihame päällä.

Joku Zinaida Lindenkin on venäläinen, akateeminen ja kirjailija -kirjoittaa tosin ruotsiksi. Tuntemani venäläiset naiset ovat ihan perillä siitä huora-stigmasta, jonka suomalaiset mielellään heille antavat, eivätkä ikinä laittaisi mitään roiskeläppää ja piikkikorkoja huvikseen päälleen. Venäläiset naiset eivät ole huoria. Kukaan ei synny huoraksi koskaan. Rasismi ja naisviha, tämän blogin avaimet. Nyt taisi mielikuvitus lähteä laukalle.

Olet nimittäin tässä keskustelussa ainoa, joka kytkee venakkojen naisellisen pukeutumistyylin maksulliseen seksiin. Eivät venakot pukeudu siihen minihameeseen ja korkkareihin. Tyyli voi olla naisellisempi ihan vaikka kirkkailla väreillä.

Vituttaa tämä kaikkien venäläisten naisten niputtaminen sellaiseksi "mine tule tänne, vie teä miehet, ei halu tehdä töitä -jutuksi.

Tuntemani venäläiset fiksut, koulutetut naiset kärsivät tästä. On se kiva yhden lääkärinkin kuulla jatkuvasti sitä huora-läppää suomalaisilta juopoilta ja narkkareilta työskentelee A-klinikalla vain sen takia, että on venäläinen korostus puheessa.

Ja on muuten todella hyvä lääkäri ja tekee sitä lääkäreiden inhotuinta työtä pahasti alkoholisoituneiden parissa. Tuota A-klinikkamaailmaa en tunne ollenkaan, mutta Venäjällä on tullut käytyä viimeisen 20 vuoden aikana useita kertoja työmatkoilla sekä asuttuakin jonkun aikaa.

Ehkä juuri siksi en tunne vetoa tuonne Thaimaan suuntaan. Ylenpalttinen huomio ja seurantarjonta on tullut koettua - siis suunnilleen se sama mitä on olla nainen Suomessa. Vaimo, paras ystävä ja rakastajatar 29v: Tämä päätti että sanahaasteen vastaus ei kelpaa millään yrityksellä.

Epäilen että tässä softassa on pahempaa vikaa. Kenelleköhän tämän oikein osoitat? Taidat olla yhdistellyt eri eri kirjoittajia ja vielä lisännyt muutaman kourallisen mielikuvitusta mausteeksi. Tuo ei oikein sovi kenenkään kirjoituksiin. Vaimon on täällä maininneet minä , bmad , Pena ja Vieras.

En ole käynyt Thaimaassa, eikä muutkaan näistä maininneet käyneensä. On tainnut unohtua tässä miesten vertailuissa toisiin miehiin se vrt. Se minkälaisen kuvan se antaa näistä huonoista vaihtoehdoista on ja erityisesti suomalaisesta miehestä:.

Suomalaistamiestä taitaa vaivata tässä blogissa laiskuus kasvaa sekä kehittyä ihmisenä ja itsetyytyväsisyys johon ei ole mitään aihetta. No onneksi tuo on totta vain näille yksilöille jotka ovat näitä tämän blogin konservatistejä ja joihin luen oikeastaan kaikki miespuoliset jotka täällä vakiosti kommentoivat. Olen noin vuotias suomalaismies, joka elää avioliitossa suomalaisen naisen kanssa. Suoranaista seksiä on vaimon kanssa tosi harvoin.

Koskaan en ole käynyt Thaimassa. Ajallisia ja taloudellisia mahdolisuuksia matkustamiseen kuitenkin olisi. Mitä siis olen jäänyt vaille, kun olen jättänyt Thaimaan väliin?

Mene, jos huvittaa näet eläinrääkkäystä ja laihoja narkomaaneja jaba panemassa toisiaan ja asiakkaita ja aivan kaikkea friikkisirkusta. Ja se on laitonta se prostituutio sielläkin. Minä haluaisin nähdä kun koirat raiskaa paavin. Täytyy odottaa, että tämä taantumuksen viiri lasketaan. Työhalut ovat ihan eri luokkaa, ja samalla korjaantuisi maaseudun uhkaava autioituminen kun peräkyliinkin saataisiin ihan uutta elämää ja uhkaava työvoimapula hoiva-alalla korjattua.

Kiva ois jonkun espanjalaisen tai venäläisen eeroksen tai shemeikan kans pari varvia vetää sillon kun sattuu kiinnostaan ja se ois vähän niin kuin win-win tilanne kun tänne tulis uutta verta ja suomalaiset ihramahat häipyis komeiden ulkomaalaisten tieltä ja muutenon noilla venäläisillä esim vielä verissä se et ne jopa aukoo ovet kun haluu kävellä kämpästä ulos.. Vähän kun win-win tilanne. No nyt vaan sitten tekemään laupeudentyötä Suomessa asuville venäläismiehille. He kun ovat täällä enemmän puutteessa kuin suomalaiset Miksi thaikut haluaisivat tulla Suomeen myymään pimppaa halvalla?

Luuletteko, että thaikun hinnat pysyisivät samana e Suomessa? Jos saisivat suomalaista sosiaaliturvaa, tuskin edes olisi tarvetta myydä itseään. Joka maassa on omat seksimarkkinansa ja niilä oma markkinahintansa. Tuskin täällä asuvat thaikut seksiä kovin paljon alta satasen myy.

Voisi sanoa, että oma moka". Eihän Laasafanit arvosta ketään naista ; Ja nuorena miehenä juoksin vain pimpsan perässä Mutta vakavasti ottaen, sellaisia naisia, joita voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa,,,, ei taida montaa olla.

Itseasiassa vaimoni on toistaiseksi ollut sopivin "tehtäväänsä". Jos nyt ajattelisi itseään työnantajana ja nimikettä vaimo, työtehtävänä, niin mitään järkeä henkilöstövaihdoksiin ei ole näköpiirissä.

Toki työnantaja on hyvämaineinen ja reilu. Työ on palkitsevaa, mutta myös haastavaa. Työnantaja on myös arvostettu ja kaikki työsuhteet ovat olleet pitkäaikaisia. Ne ovat päättyneet aina työntekijän omasta tahdosta, eikä työnantaja ole jäänyt moralisoimaan lähtijän ratkaisua. Lähtijät ovat poikkeuksetta tulleet katumapäälle, mutta näitä vakansseja on suomen lakien mukaan mahdollista pitää vain yhtä kerralla, joten lähtijöiden tilalle on aina otettu nopeasti uusi työntekijä, kioska työnantaja ei ole aiemmin rohjennut toimia yksin.

Jatkossa, mikäli nykyinen työntekijä joskus irtisanoutuu, aikoo työnantaja siirtyä vuokratyövoiman tai talkooporukan käyttöön. Koska nykyinen työntekijä on ajanmyötä osoittautunut hieman laiskaksi, ei irtisanoutuminen olisi työnantajalle ongelma.

Siitä työnantaja tuntee huonoa omatuntoa, että toimii työntekijän tietämättä aktiivisesti työnantajaleirin palveluksessa laasasfani , vaikka työntekijä ei ole pätkääkään kiinnostunut ay-toiminnasta feminismistä. Tätä viimeistä kirjoittaessani, täytyy todeta, että kyllä se oma vaimo onkin lopulta hieno vaimo.

Ei vain aina tule muistettua sitä, kuinka paljon huonommin asiat voisi olla Sanottakoon näin, että jos haluaisin löytää sellaisen naisen, jota voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa, niin ensimmäisenä saattaisin etsiä peräkyliltä, jopa lapista. Eiköhän tässä senverta keskeisellä paikalla ei Helsinki asuta ja muutoinkin leveästi suomea on koluttu, että jos sinun määritelmäsi ressusta on peräkylällä asustaminen, niin takaan, että toiseksi jäät, mikäli Suomi on tarkastelualue.

Tuli muuten mieleeni, että mukavia naisia on YleX: Naiset eivät kestä elämää. Heistä tulee vittumaisia ämmiä, kun joutuvat tekemisiin elämän kanssa. Miehet ovat aina mukavia poikia. Sulla on nyt ehkä vähän turhan ruusuinen kuva miehistä. Eittämättä olet viettänyt liikaa aikaa suomalaisten valioyksilöiden kanssa ;. Kyllä meistäkin suurin osa on melkoisen kyvyttömiä persreikiä.

Yllättävää lähinnä oli, että myöhemmiten huomasi myös naisten olevan vain ihmisiä. Yritin aiemmassa viestissäni selittää, että miehet ovat jääneet nyt tavallaan tyhjiöön, kun esim. Lisäksi nainen voi tienata palkkatyössään miestä enemmän.

Miksi silloin miehen täytyisi saada raskaan työn raatajan kohtelu osakseen, ellei hän sitä ole? Eli miesten ego on edelleen Euroopan kokoinen, vaikka ansioita siihen ei olisikaan. Se pelkkä penis ei vielä tee kenestäkään hyvää ja kunnioitettavaa kaveria. Oli muuten hyvä pointti tuolla minulle tulleissa vastauksissa, että yhtä lailla ne naisetkin raatoivat aikoinaan heinäpelloilla. Lisäksi äidit ja tyttäret sitten tauon aikana riensivät keittämään isännille soppaa, siivoamaan ja tiskaamaan, kun taas samaan aikaan miehet nauttivat huilitauosta.

Mistä ihmeestä tulee tämä käsitys, että mies on jotenkin lähtökohtaisesti ylempänä vain sukupuolensa takia? Jos nykymies ottaa aktiivisesti osaa kodin yhteisiin askareisiin, tuo omalta osaltaan rahaa perheen hyvinvointiin ja osallistuu lasten hoitoon plus kunnioittaa vaimoaan ihmisenä, hän on minun silmissäni myös oman kunnioituksensa ansainnut.

Kyllä minä sellaista miestä mielelläni passaisin ihan puhtaasta rakkaudesta. Mutta jos mies työpäivän jälkeen kaatuisi sohvalle ja olettaisi, että nainen samaan aikaan hoitaa pyykit, ruuat, lapset jne, ei tuollainen mies paljon kunnioitusta keräisi. Ja sitten mies vielä ihmettelisi, miksi nainen on niin väsynyt illalla. Eli nyt vätykset ottakaa itseänne niskasta kiinni, osallistukaa kotihommiin, niin se vaimo pääsee vaikka jumppaan pitämään kropastaan huolta ja saattaa olla illallakin hyväntuulinen ja virkeä villikissa ;.

Kuules nyt "kyllä minä sellasta". Mä sanon, että höpö höpö. Tiedät itsekkin, että puheiden asteelle jää. Jokainen mies tietää millaisia naiset on. Ja vaikkei oma olisi täydellinen, niin ei ole naapurinkaan, ei ole oma sisko, ei ole oma äiti.

Aivan turhaa paskan jauhantaa tuollainen "kyllä minä sellasta" jorina. Edes Bmadin muija ei ole uskottava, vaikkakin huomattavasti helpompi uskoa, että nainen, joka tienaa HYVIN, voisi periaatteessa vilpittömästi palvoa miestä, tavalla, joka on miehelle täysin normaalia suhteessa naisiin.

Minä en ole koskaan saanut keneltäkään naiselta takaisin puoliakaan siitä, mitä olen itse antanut, eikä ole moni muukaan, joka on ollut naisen kanssa rakkaudesta.

Naisen rakkaus on vähintään puolta kalliimpaa kuin miehen. Toki ymmärrän ja varmaan muutkin miehet ymmärtävät täällä naisten taholta toistettuja neuvoja siitä, kuinka nainen saadaan rakastamaan ja antamaan seksiä jne. Ei arvon neidit ja rouvat ole kyse siitä, ettemmekö me tietäisi kuinka. Jos me valittaisimme, että mersut ovat kalliita autoja, kuten ne ovat, ja huonoja autoja, kuten ne ovat, olisi teidän neuvomme meille, että älkää kitiskö. Saatte kyllä oman mersunne, kun maksatte herrasmiesmäisesti Veholle sen alkaen 70 euroa.

Tai kun me valittaisimme Mersujemme vioista ja kalliista huollosta, olisi teidän neuvonne, että ajakaa vähemmän ja varovaisemmin ja satsatkaa enemmän Mersujenne huoltoon, niin ongelmia ei tule. Me emme kysy neuvoja Mersun ostoon, vaan toteamme täällä, että Japanilainen Toyota on paljon halvempi, luotettavampi ja mukavampi auto. Mutta onhan siinä Mersussa kuitenkin jotain, mutta kukaan ei tiedä mitä Aivan kuten suomalaisessa femakossa. Täyttä paskaa ja kallista, mutta silti niissä roikutaan, kun on mielikuva luotu siitä, että ne on parhaita.

Ehkä olivat 60 luvulla, mutta nyt Kun kahlaa tämän koko kommenttimäärän läpi ja tekee vertailuja sukupuolten välillä, tulee väistämättä siihen lopputulokseen että NAINEN on ällistyttävästi miestä huomattavasti sivistyneempi, sielukkaampi, käsityskykyisempi ja älykkäämpi olento.

When shit hits the fan, kyllä se on mies joka kantaa vastuun. Ja muutenkin on typerää eristää jokin tietty seksuaalikeskustelun osa-alue kuvaamaan sukupuolten "eettisyyttä".

Naiset ovat "kylmempi" sukupuoli sikäli, että he jättävät miehiä enemmän kuin toisin päin, ja he myös selviytyvät eroista miehiä paremmin. Olen itse tutkaillut Helsingin yöelämää jonkin verran, ja täytyy ihmetellä kuinka helposti pettäviä jopa naimisiin menossa olevat naiset ovat. Vai naiset ovat kylmempi sukupuoli? Ketkähän esimerkiksi käyvät vanhuksia ja sairaita katsomassa vanhainkodeissa ja sairaaloissa? Ei näy ikinä miehiä, ei. Ketkä huolehtivat, hoivaavat, lohduttavat, pesevät ja paikkaavat isja ja pieniä, nuoria ja vanhoja ihmis- ja eläinpoloja?

Jos maailma jätettäisiin miesten hoteisiin, kaikki kuolisivat inhimillisyyden puutteeseen - ja paskaan. Mitäköhän vaihtoehtoja antaisitte pikkukylän thailadylle,ei mitään tulonlähdettä,ei duunia,ei sossua,vanhemmat perseauki ja niille pitäisi vähän rahaakin antaa.

Pitäisi varmaan mennä kouluun ja sitäkautta pikkuhiljaa edetä elämässä. Täällä hyvä jeesustella,henkikulta säilyy vaikka ei mitään tekisi,valtio piffaa. Ja jos näillä tytöillä ei olisi hommissaan vientiä,lopputulos olisi sama. En kyllä näe prostituutiossakaan mitään pahaa.

Tehkööt mitä tykkäävät, jos ovat onnellisia. Ei ole minun asiani tunkea omaa moraalikäsitystäni kenenkään kurkusta alas. Tossa kivassa vaan se että kaikki ei valitettavasti ole niin aikaansaapaa porukkaa että osaisivat kehittää bisneksen tyhjästä,vaikka saisikin alkupääomaa. Jos seksiä harjoittaa rahasta ei se niin paha ole. Maailmassa on myös oikeasti pahoja asioita, eikä rahan ottaminen seksistä tai seksistä maksaminen ole paha asia.

En minä niitä naisia syyllistä tai arvostele vaan näitä miehiä, jotka heidän palvelujaan ostavat. Lahjoittaisivat ilmaiseksi sen rahan, jos oikeasti haluavat auttaa.

Miksi muuten miesten ja naisten seksiturismia verrataan toisiinsa? Eihän niissä ole mitään samaa. Kun suominainen harrastaa seksiä etelän miehen kanssa, molemmat ovat halunneet sitä yhtä lailla eikä nainen käytä prostituoitua toisin sanoen maksa seksistä.

Kun taas Thaimaahan suunnistavat miehet maksavat seksistä todennäköisesti köyhyyden takia itseään myyvälle naiselle. Näillähän on eroa kuin yöllä ja päivällä. On naisillakin omat porttolansa http: Vastaavasti suomalaiset miehetkin on melko kysyttyjä monissa Itä-Euroopan ja Etelä-Amerikan maissa. Hyi, en ole ollut Gambiassa tai Balilla, mutta Intiassa. Aivan varmasti ne kiltit intialaiset miehet valehtelivat vuotiaalle hoikalle suomalaiselle tytölle kaikkea paskaa vaaleista hiuksista ja suurista silmistä -ja tavoitteenaan vain viedä rahat ja että olisin maksanut seksistä niille.

No, onneksi en sortunut hyväksikäyttämään näitä miehiä Eli sinä ja sinun ystäväpiiri ovat niitä oikeita ihmisiä. Ystäväpiirisi miehet ovat niitä oikeita kunnon miehiä. Te haluaisitte määritellä, millä ehdoilla kukin kansalainen saa harjoittaa sukupuolisia toimintoja yksin taikka yhdessä. Elämänvoiman sinun kaltaisesi naiset saavat toisten ihmisten halveksumisesta ja tallomisesta. Millä tavalla joidenkin toisten ilo on pois teiltä paremmilta ihmisiltä? Eikö teille riitä se loistelias seksuaalielämä, jota keskenänne vietätte?

Muuten, millaisten valkoihoisten naisten kanssa minä saisin olla tanssilattialla, jotta se ei teitä suunnattomasti haittaisi? Lisäksi voisin jopa heilauttaa rasisti-korttia tässä yhteydessä. Puhut aasialaisista naisista suorastaan rasistisesti. Täysin aikuisten thaimaalaisten naisten joita ainakin paperi-Iltalehdessä oli vihjailet ovelin sanankääntein olevan lähes lapsia "18". Pienikokoisten ulkomaalaisten naisten haukkuminen lapsiksi on pahimman luokan rasismia, mitä sietäisitte hävetä!

Sattumoisin ainakin minä tiedän että lapsiakin siellä surutta käytetään. Tuttu mies näytti Thaimaan-lomansa kuvia, joissa hän makoili sängyllä ympärillään kolme n. Turha yrittää vakuutella mitään. Kai ilmoitit poliisille tutustasi? Onhan monikin suomalainen jäänyt kiinni ja saanut tuomion, kun on esim. Joo ja viettele ne vaikka banaanilla. Pullea vatsa hölskyen Suomi-mies etenisi viehkeiden thaikkujen viereen, ottaisi katse kontaktin ja kysyis sen klassikon: Ja tietyissä paikoissa on tietyt säännöt.

Jurpo urpo esittää jotain sirkusapinaa. Toki saa tehdä itsestään pellen, tämä on vapaa maa, mutta naisten naurulle et voi mitään. Mielestäni olisi reiluinta, että naiset valitsisivat miehen ainoastaan ulkonäön ja luonteen perusteella.

Mitä muuta voi sanoa kuin että sinä olet tunteeton ja huumorintajuton talousinsinööri? Viimeisen päälle kunnon byrokraatti, etten sanoisi.

Voisitko vielä ystävällisesti ilmoittaa ne sallitut mittarajat, jotka jäykistyneen siittimen tulee sinun mielestäsi täyttää? Meinaatko ihan tosissasi, että terveet heteronaiset, joiden hormonit normaalilla tavalla hyrräävät, eivät saisi ottaa seksuaalisia seikkoja lukuun valitessaan itselleen kumppania? Missä maailmassa sinä elät?

Että VAIN ulkonäön ja luonteen perusteella mies pitäisi ottaa, ei ollenkaan väliä sillä minkälaisen miehen kanssa lapsensa tekisi ja viettäisi loppuelämänsä samassa aviovuoteessa esimerkiksi.

Sinä vasta hauskoja kirjoittelit. Meinaan vaan että kyllä sitä kemiaa on parin välillä oltava ja rakkauttakin tietysti. Ja jos sängyssä ei kerta kaikkiaan jonkun kanssa suju, niin miksi ihmeessä naisen pitäisi sellaisessa suhteessa pysyä, kun joku muu sopisi paremmin? Ei kai noin naiiveja miehiä voi edes olla. Totta kai kuuluu asiaan, että naiset ottavat "seksuaaliset seikat" huomioon. Tarkoitin vain, ettei noita vaatimuksia tarvitsisi niin kylmästi ja tunteettomasti luetella aivan kuin joku byrokraatti.

Kun kirjoitin "ulkonäkö ja luonne", pidin itsestään selvyytenä, että sukupuolten välillä on vetovoimaa ja halua.

Ajattelin, ettei sitä tarvitse erikseen kuuluttaa. En voi muuta kuin toivoa, että itse kullakin olisi pedissä hauskaa. Mahdollisimman monen miehen olisi hyvä päästä toteuttamaan sukupuolista viettiään.

Naiset ovat tässä kommenttiketjussa tavallista hyökkäävämpiä. Suosittelisin vaikkapa tilaamaan miesstripparin kotiin, jos pipo kiristää noin pahasti. Siis sellaisesta 5cm minipippelia tässä taidetaan pelätä. Oikeasti liian monet miehet pelkäävät, että mulkku on pieni samoin kuin kaikki naiset uskovat olevansa rumia ja läskejä. Valitsemalla itselleen miehen, johon ei tunne fyysisesti vetoa, nainen varmistaa sen että hänestä tulee ennen pitkää tyytymätön ja katkera akka.

Hänestä tulee myös se pihtari, josta miehet valittavat. Minusta on petos, jos nainen esittää ja näyttelee halukasta ja kiihkeää, jos oikeasti ei tunne minkäänlaista halua. Se on petos itseä ja miestä kohtaan. Sellainen kuuluu ilotyttöjen toimenkuvaan: Nyt alkoi kyllä mietityttämään, että onko tosiaankin niin, että jotkut tavallisetkin naiset näyttelevät saadakseen poikaystävän tai aviomiehen.

Toisaalta rakkautta voi tietysti olla ilman seksuaalisia halujakin, jos kertakaikkiaan on aseksuaalinen ei-seksistä välittävä tyyppi, joskaan itse en kiihkeänä naisena sellaista ymmärrä en sitten ollenkaan.

Sopisivatko tuollainen ei-seksistä välittävä nainen ja prinssinnakki yhteen? Aseksuaaliselle naiselle kai se on ihan yksi lysti minkälainen se vehjes on, tai onko koko tappia ollenkaan.

Miehellä kumminkin olisi nainen, vastahakoinen, mutta kumminkin. En tiedä, antaa olla enempi pohdinta, alkoi ihan päätä särkeä. Kun miehet sitä kokoa aina kyselevät, niin oma mielipiteeni on, että keskikokoinen on paras, iso ei ole kiva - minun mittoihini, vaikka olen yli senttinen. Totuus lieneekin, että se on naisen omista mitoista kiinni, mikä hyvältä tuntuu.

Aasialaiset naiset ovat pikkuisia, joten Niin, ehkä he jopa ovat sopivia pienikokoisille "at"-miehille, jos nämä nyt sitten pienikokoisia ovat, en tiedä, kun en tunne kuin mielestäni yhden "atm": Siinä oli kaksi hymymerkkiä sen kysymyksen perässä.

Tarkoittaa että oli huumoria. Herran tähden, mikä teitä vaivaa? Täällä alkaa tulla huonovointiseksi, kun näkee kuinka häiriintyneitä naisia tänne kirjoittelee. Itse kannatan vapaamielisyyttä ja kaikenlaisen laskelmoinnin poistamista sukupuolisuhteissa.

Lisäksi vastustan uskonnollisuutta ja feminismiä. Sukupuoliseen kanssakäymiseen ja naisten iskentään minä en kaipaa logiikkaa, vaan hyvää fiilistä ja hymyä. Mitäs jos thaityttöjä tulisi tänne kerjäläisiksi,majoittuisi johonkin telttakylään ja valittaisi elämän kovuutta. Kai hekin saisivat sympatiaa niinkuin romanit. Joku voisi salakuljettaa ne tullin porteille ja repiä henkkarit. Mä voisin kotouttaa yhden. Asiassa on se ero että Romania on Euroopan unionin jäsenvaltio ja Thaimaa ei ole. No se on helppo sanoa ja lohduttaa poikia.

Oma ukkoni on ihan kunnolla varustettu ja seksi on tärkeä asia. Mutta kerran olen kokeillut nuoruudessani miestä, jolla oli tuollainen surullinen 5cm pitkä prinssinakki, ei siinä osannut edes teeskennellä,kun ei tuntenut mitään. Mies oli todella kiva, hyvännäköinen ja osaava seksissä -siis muissa jutuissa kun siinä perinteisessä jyystössä. Tosin olen jättänyt ihan antamattakin yhdelle melalle ihan liian suuren koon vuoksi.

Ei tarvi olla mikään dirk diggler ja 13 tuumainen. En minä tiedä mikä on pippelin keskipituus, eikä kauheasti edes kiinnostakaan. Ahkerassa käytössäni on kuitenkin hyvä ollut jo kauan, enkä ole kuitenkaan sitä viivottimella mittaillut.

Miten sinulla on noin sairas suhtautuminen parisuhteeseen? Johtuuko se sinusta itsestäsi, että et ole kokenut onnistunutta parisuhdetta? Onko sinun mielestäni mahdoton ajatus oikeasta tasa-arvoisesta, molempia tyydyttävästä ja nautittavasta parisuhteesta?

Mikä voi olla sen parempaa kuin yhdessä rakastaa toinen toisiaan ja tehdä toistensa olosta miellyttävää ilman, että kummankaan tarvitsee ostaa tai alistaa toista? Onko koskaan käynyt mielessäsi, että Suomessa on erittäin paljon tasa-arvoisia, onnellisia pareja. Suomalainen nainen ja mies ovat toistensa parhaita kavereita - ihan oikeasti.

Avaas nyt vähän niitä yhden värin takana värjöttäviä silmiäsi. Kenelle tämä viesti olikaan kohdennettu, niin kyseessähän on vain se, ettei parisuhdetta pelkäävä ole lukenut riittävästi Laasasen liturgiaa: Avioituneet miehet ovat onnellisempia kuin yksinäiset miehet, mikä on todettu monissa tutkimuksissa.

Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät hyödyt ovat myöskin merkittäviä, sillä avioituneet miehet ovat terveempiä sekä mieleltään että ruumiiltaan. Sitoutuminen on hyväksi miesten terveydelle siksi, että se vie pois destruktiivisen fantasian lukuisista naisista, joka on useimmiten saavuttamattomissa.

Jopa haaremista haaveilevat miehet on tyypillisesti tyytyväisempiä terveessä parisuhteessa, kuin jatkuvasti sitä haavettaan sarjamonogamiassa jahdatessaan. Tietty ei ole oikein päättää toisen puolesta ja kieltää toteuttamasta omaa seksuaalisuuttaan kuten kukin haluaa.

Voisin melko varmasti sanoa esim. No tähän väliin vaik vähän kotimaista tuotantoa.. Vkshn, tuo oli hyvä tähän väliin. Lisää kotimaista, kuin tarkoitettu Laasasen blogiin, eli laasasparodiaa ;P. Kyllä me ollaan kaaauuuheita ja materialistisia. Alkuperäinen ja official on paras, mutta se alkaa niin hitaasti että hermo menee Sen sijaan laasasfanit penäävät jokapojan-oikeutta baarista saatavaan irtoseksiin.

Se onkin vähän ongelmallista, koska moni muu ihminen ei tätä irtoseksiä välttämättä näe niin hienoksi asiaksi, saati "perus ihmisoikeudeksi". Halun parisuhteeseen ymmärtäisin paremmin: Ja huono parisuhde on usein pahempi tilanne kuin ei parisuhdetta ollenkaan varsinkin jos on hyviä ystäviä pitämässä seuraa parisuhteen puuttuessa. Ihmisen tarvetta sosiaalisuuteen onkin mielenkiintoisempi: Itse ainakin rakastan tyydyttävää runkkausta, miltei yli tavallisen seksin sillä fantasioissa kaikki on mahdollista.

Tuli mieleen vielä seksuaalisuuden kulttuurisidonnaisuus. Antiikin kreikassa oli vanhan filosofisedän sopivaa purkaa omaa seksuaalisuutta nuoriin adoniksiin homoseksuaalisuus. Nyky-yhteiskunnassa miehet ovat tiukasti joko heteroita tai homoja, ja seksuaalisuuten "ainoa oikea" purkutapa nähdään usein seksi naisen kanssa. Tämä on kuitenkin kulttuuririippuvainen näkemys, ei biologinen pakko.

Pitäisikö vetää niinkin pitkälle menevä johtopäätös, että kunnon ihminen ei katso hyvällä, kun laasasfani astuu baariin? Vai mitä haluat sanoa? Itsehän en ole kovin innostunut irtoseksin ajatuksesta. Eikö ole vähän epäkäytännöllistä pyrkiä yhtymään ennalta tuntemattomaan ihmiseen siihen aikaan vuorokaudesta, kun nukuttaisi kovasti? Minua ainakin alkaa nukuttaa aina kun pääsen baarista kämpälle siinä kello viisi aamulla.

Jos haluaa aivan välttämättä tuntemattomaan ihmiseen yhtyä, niin suosittelisin maksullista seksiä päiväsaikaan. Pidemmän päälle oma käsi alkaa kyllästyttää, vaikka vaihtelisi kättä ja fantasiaa. Kun sinä haluat tuoda esille pakottamisen aspektin, minä tykkäisin kovasti, jos naisporukka laittaisi minut käsirautoihin ja kiusaisi vähän. Voisimme tavata vaikkapa jossakin baarissa. Parisuhteet ovat monasti vähän niin kuin joutavanpäiväisiä satuja, joista on riisuttu niitä kiellettyjä elementtejä pois.

Niissä on havaittavissa "romanttinen" naisen ehdoilla eteneminen. Miehet mukautuvat huomaamattaan siihen mitä naiset haluavat. Syntyy illuusio, että molemmat olisivat loputtoman tyytyväisiä, mutta alta paljastuu epävarmuutta ja statuskuvioita.

Minulle yhden illan jutun ideaalista tulee mieleen nokkansa työntäminen leijonan pesään. Ei välttämättä mielekäs idea, koska se antaa ihmisyydestä tai seksistä turhankin ähkivää kuvaa.

Itse nuorempana sovin tapaamiset seuraavalle päivälle. Nykyisin taitaa olla niin, että nainen saa olla aika valmista tavaraa ennenkuin jaksan edes innostua. Muille naisille vaan hekotan. Valtiofeminismin aikana naisiin ei voi enää luottaa. Jos itse olisin sinkku todennäköisesti käyttäisin aika innokkaastikin huoria, jotta voisin välttyä tietyltä orpouden tunteelta.

Naiset voisivat kieltämättä enemmän pakottaa miehiä ja satuttaa heitä muutenkin kuin sosiaalisesti. Itsekin olen ollut useissa pitkissä sivusuhteissa, sekä yhdessä parisuhteessa viimeinkin kaikki nämä naiset ovat olleet ainakin jonkinlaista ytn-tasoa. On toisekseen aika yksoikoinen tulkinta ajatella, että tukisimme aivan erityisesti jonkinlaista pikaseksikulttuuria.

Kun lukee muiden tekstejä huomaa omituisen asian. Nimittäin kenelläkään muulla miehellä tai miesaktiivilla tällä palstalla ei ole esitetyistä tiedoista päätellen ollut yhtä vapaamielistä ja älyvapaata suhdetta naiseen, kuin minulla. Naiset, jotka täällä kitisevät, eivät ole myöskään sellaista tarjoamassa - tai nähneet.

Korkein esitetty tarjous tässä threadissa oli erään naisen tarjous kustantaa jollekin mieskunnan edustajalle menolippu Thaimaahan. Välittäminen ja rakkaus ei olekaan femakkojen ykkösprioriteetti. Minä penään helpompaa ja antoisampaa sukupuolielämää kaikille. Itse rakastan syviä - ja hyviä ihmissuhteita. Sellainen irtokarkkiseksi tuntuu jotenkin tylsältä ajatuksenakin. Mutta pakkoko sen on olla halpaa, tai edes pitkäaikaista. Jos mies menee maksulliseen seuranhaku-tanssiravintolaan, niin miettikää mikä vittu siinä on, että siellä joutuu keskelle epätoivoista kilpailua pukumiesten kanssa?

Että kuka saa vittua? Sivistysyhteiskunta ei ole ainoastaan naisia varten. Se on konsepti, jonka tarkoitus on erottaa ihminen viidakon rajusta kilpailusta. Siihen konseptiin on päädytty veristen koettelemusten ja harkintojen kautta. On viimein haluttu hyödyntää ihmisyyden suomaa mahdollisuutta olla osana äärettömyyttä ja universaalia tavoitemaailmaa. Ainoastaan seksi on jäänyt sivistyskartalta pois. Sukupuoliyhteistyö on tulevaisuutta, eivätkä feministit, jotka trollaavat tätä kuin jotakin peräkammaria tajua alkuunkaan on kysymys.

On kyse kansakunnan hyvinvoinnista, bruttokansantuotteesta, Euroopan selviämisestä, poikalasten kunnioittamisesta yms. Mutta sitähän naiset eivät halua sen koomin, kuin miljardit herrasmiehetkään, koska pitää kilpailla, niin. Bodattujen sällien lierihatut nousee, vaikka naisen tarjoaman seksin taso lähentelisi luokkaa ö2. Ja sitten viellä ostetaan vogueta ja pyntätään itsensä parhaimpaan kuosiin, mutta anti olla kun pojuille tulee sänkykertomuksen aika nämä glamourmimmit lähtivätkin lipettiin.

Ei voi kuin sääliä. Koko ihmiskuntaa, tätä nooan arkkia, harhautuneita tolloja, tasapuolisesti. Tarjoa itse ensin porttiasi, ennenkuin aloitat pakottaa miehiä homokokeiluihin. Minä homoilin ensimmäisen kerran vuotiaana ja voin vakuuttaa, että ahteri oli tiukka ja paska haisi. Toivottavasti näet elämässäsi joskus sen verran hohtoa, että voit kuvitella nöösipoikien tunkeutuvan omaan vittuusi. Siihen saakka minun takaportti pysyy visusti kiinni.

Voi, tää bmad on vitsikäs. Jos siis nainen tyydyttää itsensä,kuten lähes jokainen nainen aina välillä, hän on "todella ahne, itsekäs kusipää.

Ei voi muuta sanoa. Kai sitten vois sanoa saman miehestä? No, naisille ei tuommoinen idioottimainen ajatus kyllä tulisi mieleenkään. Ei tuota voi oikein muutenkaan tulkita, vai voiko? Puutuin siihen ajattelumalliin, että kun statukseltaan heikko mies tyydyttää itsensä suosiolla fantasioiden niin hänen ei enää tarvitse vaivata oikeita naisia ehdotuksillaan, jotka saattaisivat olla rivoja ja hävyttömiä.

Esitetty toivomus edustaa aika hyvin länsimaisen naisen valheellista arvokkuutta, itsekkyyttä ja ahneutta, ja seksuaalisen pankin päällä istumisen filosofiaa. Vaan eivätpä naiset yleensä mitään oikeita filosofeja ole koskaan olleetkaan.

Heillä on se pillu ja pimpparallaa, ja se keskisormi jota näyttämällä miehen peppi siellä jalkovälissä pärähtää pystyasentoon.

Miehet hoitavat edelleen suuren osan yhteiskunnan perusrakenteista, nikkaroivat yhäkin naistenkin iloksi kännyköitä ja hevoskuljetukset korvaavia moottoriajoneuvoja erään huhun mukaan muuten auton moottorikammion sisällä työskentelee huoraa. Se miten miehillä menee ei ole näinä oman käden aikoina keidenkään arvonsa tuntevien naisten ongelma. On naapurin Taina-Marialle sama, vaikka puolet Suomeenkin syntyvistä poikalapsista heitettäisiin Niilin vietäväksi sen jälkeen kun äitsylin hoivavietti on lauennut ja pojan markkina-arvo selvinnyt negatiiviseksi.

Ainoa mikä menee on pisamafinninaamaluuserin mahdollinen työpanos muodikkaiden alfapariskuntien odottaman robottiteollisuuden puolella.

Ei minulla kenenkään masturbaatiota vastaan mitään ole. Itsekin masturboin - suurimman osan yksikseni, osan laukean naisten sormuksille. Nyt on aika saada muutkin naiset innostumaan miehistä. En jaksa googlailla, joten voisitteko pistää tänne selkokielellä mitä tarkoittavat ATM ja YTM, kuullostavat tyhmiltä akronyymeiltä.

Pistäkää samalla, minne naisen kannattaisi lähteä seksimatkalle pakoon suomalaisia miehiä, joilta ei saa ja jotka eivät vaan osaa. Ette osaa lähestyä naista Suomessa, niin siksi ette saa.

Silloin teiltä kyllä saa, kun teitä lähestytään. Oltiinpa rahan perässä tai ei. Niin kuin jo aikaisemmin kommentissani sanoin, olen kauniiksi kehuttu 25 v. Täällä ei vaan osata elää. En voi moittia naisia jos ei kelpaa. Olisipa joku seksiparatiisi naisillekin olemassa, jossa saisi tuntea olonsa prinsessaksi vaikka pitäisi maksaa. Linkattu jo pariin kertaan, mutta laitetaan vielä: Joo, tää kannattaa lukea alusta loppuun. Lipsuu se Suomi-touvankin läpi vielä kummasti kuuman auringon alla.

Pitänee vielä mainita kummallisesta ilmiöstä, että Suomessa nämä samaiset polyamoriset ja muut seksin perässä menevät inisijät jotka kuvittelevat olevansa ilman seksiä jonkun statuksen takia ikä, raha, urheiluauto, naama , nimittelevät itsensä kaltaisia naisia lutkiksi, jos nämä haluavat VAIN seksiä.

Halut ne on naisellakin. Itse en tuomitse teitä, tuskin kovin moni seksin ystävä tuomitsee, mutta itse olen saanut sellaista kohtelua, ettei tee paljoa mieli, niin sanotusti "antaa" sen jälkeen.. Herää kysymys, että ajattelevatko nämä kyseiset miehet sisimmässään, että heillä on joku etuoikeus seksiin tai että naisen paikka on ihan jossain muualla.

Taisin hoksata väsymykseni keskeltä tuon akronyymisotkun. Eli ylemmän tason naiset ja vastaavasti alemman tason miehet.

Ei siis tarvinne selittää.

.

: Ruma pimppi ilotytön hinta

Ruma pimppi ilotytön hinta Katsastuskonttori kouvola suomi turku
Nainen etsii seksiseuraa ilmaista seuraa Seksiä kuopiossa ammattina prostituutio
Escort girls in helsinki nina hartley escort Kaunis asenne naisia kohtaan täällä,kuten sanoin. Vai naiset ovat kylmempi sukupuoli? Taas tuli päivän naurut naurettua, kun luin kannanottojasi, sillä asia on aivan niinkuin olet kirjoittanut. Onks Suomessa vielä sellaisia? MIks ei koskaan haukuta suomalaisia miehiä?
SUOMI HANKO ESCORT CIF 506
KATSASTUSKONTTORI JOENSUU BIG COÇK Mene muualle tyrkyttämään sitä reppuasi, suomalaiset miehet eivät ole kiinnostuneita sinusta! Nainen itse on tosi mukava ja minustakin on kiva puhua hänen kanssaan englanniksi. Ja suomalainen nainen on sitä ja tätä, muttei koskaan tarpeeksi. Kyllä niillä naisillakin oikeuksia pitäisi olla, varsinkin tullessaan Suomeen! Ja mielestäni se, että matkustat maahan, jossa voit ostaa "seuraa" rahalla sen lainsäädännöstä piittaamatta, on vain väärin. Ja jos näillä tytöillä ei olisi hommissaan vientiä,lopputulos olisi sama. Ja tutustupa tutkijan palkkoihin ihan huviksesi, esim.

HUORA VAASA WEB PORNO

Tuskin täällä asuvat thaikut seksiä kovin paljon alta satasen myy. Imekää sormia, varpaita, kasseja, kullia ja antakaa sitä pimppaa auliisti ja soimaamatta. Jotkut miehet Thaimaata ylistävät. Tiesin, että joku osaa arvostaa meitäkin. Ei mitään Prinssi Rohkeita ole olemassa.

Suomeen riittää sitten niitä pahnanpohjimmaisia. Mutta totta, minäkin olen ihmetellyt, missä Suomessa ne kauniit thainaiset piilevät. Raivostu vaan enemmän ja sekös minua naurattaa. Kehun thaityttöjä ja toivon että muutkin suomalaiset miehet ottaisivat ulkomaalaisen vaimon itselleen.

Oli minulla ennen japanilaista vaimoani pari suomalaista tyttöystävää mutta heti kun tapasin japanilaisen, niin oli aivan selvä että japanilainen vei voiton. Ole vaan japsisi kanssa, mutta kovin hyvä mies et hänelle vopi millään olla, jos roikut tälläisillä palstoilla thainaisia kehumassassa! Eipä tosiaan käy kateeksi vaimoasi Mutta kuten sanottu, heille onkin tärkeämpää "länsimaalaisuus" kuin itse persoona, joten sopisi sinunkin miettiä, kumpi se oikein suhteessasi "vei voiton"..???

Mutta ehkäpä siinä se pointti juuri onkin Ainakin tämän palstan kirjoituksillasi olet antanut itsestäsi kaikkea muuta kuin fiksun kuvan. Totuus on vain joskus vaikea hyväksyä. Kylläpä olisi suomalaiset naiset kelpuuttaneet minun vaikka kuinka monta kertaa mutta jätin kaikki suomalaiset naiset ainoastaan yhden japanilaisen tytön takia. Ja siihen että kumpikohan meistä täällä oikein roikkuu, niin se taidat olla sinä!

Sinunkaltaistasi en huolisi edes mistään hinnasta. Kyllä japanilaiset ja thaimaalaiset tytöt vie edelleenkin voiton suomalaisista lyhytjalkaisesta ja paksumahaisesta ihraperseestä. Watashi no Nihon de atta thai no jousei wa mina hosutessu baa de hataraiterun desu. Asun Japanissa, ja minulla on helevetin paljon pidemmät jalat ja kädet kuin japanilaisilla.

Kuntosalilla sen etenkin huomaa, kun edessä on peiliseinä, ja jalkani näyttävät 2 kertaa pidemmiltä kuin japanittarien. Samoin vaatteita ostaessa on ongelmia, kun muuten menee japanilaiset vaatteet hyvin päälle, mutta hihat ovat aina liian lyhyet ja useissa housuissa saisi olla pidemmät lahkeet. Osasta olen itse ratkonut kotona sitä lahkeen viikkausta auki, että saisin tarpeeksi pituutta housuihin.

Eilen ostin jakun, joka on vyötäröltä liian väljä, koska oli pakko ottaa suurin koko, jotta hihat ulottuisivat edes lähelle ranteita. Tai suomalaismiesten leveistä lanteista. En tarkoita tällä nyt kaljamahaa mitä niitäkin löytyy aivan liian Suomesta , vaan sitä, että normaalipainoisillakin suomalaismiehillä on miltei naisellisen leveä lantia, jos vertaa esim.

Olet sitten romuluinen, niin kuin jotkut suomalaiset naiset. Japanilaiset ovat siroja kuin gasellit ja suomalaiset naiset ovat härkiä.

Eilen kaupungilla ollessani, näin thaimaalaisen siron kaunottaren ja kun käänsin katseeni toisaalle, niin näin suomalaisen naisen kaikkine läskeineen, niin mieleeni tuli "Tantor". No jos vaatekoko 36 on romuluinen, niin sitten on. Mulle menee päälle japanilaiset vaatteet, paitsi että on se käsi- ja jalkapituusongelma, joten silloin lienevät japanilaisetkin naiset romuluisia.

Ilmankos farkut istuu niin harvalle suomalaismiehelle yhtä hyvin kuin esim. Arvostan suomalaisia Miehiä isolla M: Loput saavat painua vaikka vinkuintiaan. Niin ja suomalaisille naisille farkut ei sovi ollenkaan. Kun suomalaisilla naisilla tahtoo olla lyhyet, paksut jalat ja vieläpä sellainen miten sen nyt sanoisi, etten loukkaisi ihraperse. Eli japanilaisen mies ei saa kehua thaimaalaisia naisia mutta kuitenkin pitäisi kehua suomalaisia naisia Tuskimpa sä itsekkään mikään adonis olet Kyllä sä huomaat kun kauemmin thaimaassa asut et kyllä sielläkin on kaiken näköstä naista, on löllöperseitä ja riippurintoja ja kaikenlaista.

Ei suomalaisissa miehissäkään kehumista oo, on kaikki jotain kaljamahoja ja renttuja, ei osata pukeutuu eikä käyttäytyä ja hiuksetkin on leikattu miten sattuu. MIks ei koskaan haukuta suomalaisia miehiä? Joten olen ihmetellyt samaa että missä on ne kauniiksi kehutut thaimaalaiset naiset. OLen nähnyt paljon muuallakin thaimaasta tulleita naisia, ja tosiaan yhtään kaunista ei ole tullut vastaan.

Kai sinne tahaiseen lähtee naisia kattoo sellaset miehet suomesta jotka ei täällä saa, joten kerran vuodessa kun saa niin nainen kun nainen varmaan näyttää kauniilta. Olen aina ihmetellyt et miten ne ulkomaalaiset venäläiset, thaimaalaiset ym.

Miksi ne ulkomaalaiset tosiaan ottaa itseään paljon vanhempia ja rumempia ja suomalaismiehen retkuja. Mies oli viinaan menevä ja laiska ku mikä ja vielä rumakin Ai ai, taisi osua arkaan paikaan!

En halunnut loukata kun mainitsin, ettei suomalaiselle naiselle sovi farkut, koska niillä on ihraperse. Toista se on thaimaalaisilla ja venäläisillä, joille sopii farkut erittäin hyvin. Heillä on hyvät muodot ja farkut korostaa sitä vielä, Nam! Entäs sitten vaikka joku afrikkalainen olisi parempi sängyssä kuin joku tietty suomalainen? Täällä muutenkin haukutaan ihan aiheetta omaa maatamme ja sen asukkeja, sitten ihmetellään kun suomalaisilla ei ole itsetuntoa ja miksi muut ovat parempia kaikessa?

Väitti itseään 19 vuotiaaksi tämä perhonen ja minä olin uskovinani. Se oli eka kerta thaitytön kanssa ja voin sanoa ettei suomitytöt ikinä pääse heidän tasolleen kun sänkyhommista on kysymys. Toki hotellin portieerille piti maksaa hieman tippiä, mutta se on normaali käytäntö. Tyttö joutuu myös jättämään henkkarinsa respaan ja voi poistua vain mun seurassa, jolla estetään se ettei hän pakene asiakkaan rahat mukanaan kun laakin jälkeen rupee aina ramaisemaan.

Kyllä ne thaimaassa osaavat! Bankokin Patpongilla irtoaa vieläkin halvemmalla, mutta en suosittele. Paikat ovat likaisia, tytöt rumempia ja huijareita paljon. Pattayalla ei koskaan ole ollut mitään ongelmia. Voisitko kertoa vähän tarkemmin, mitä eroa on suomalaisprostituoidulla ja thaiprostituoidulla? Myös niistäkin jotka antaa ilmaiseksi. Suomihuora on kuin joku vanha kolikkopuhelin. Kokoajan saat työntää lisää rahaa pitääksesi homman käynnissä. Thaitytöt sentään tietävät mitä todellinen asiakaspalvelu on.

Millainen lapsuus sulla on ollut? Oliko äitisi prostituoitu vai väkivaltainen? Käytettiinkö sua seksuaalisesti hyväksi? Ihan galleriaan olet nikkisi rekisteröinyt Olen samaa mieltä, thaimaalainen nainen on paljon parempi kuin suomalainen hikinen läskiperse. Tilanne on thaitytön eduksi. Thaitytön oppilaana olisi ehkä aika vaikea keskittyä opetukseen kun thaitytöt ovat niin sexyjä. Suomalaiset naiset saavat pitää miehet ja me pojat menemme Thaimaaseen ja nautimme elämästä siellä.

Kyllä ne mitä minä olen tavannut olivat enemmänkin sellaista lyhytpötkö mallia. Eivät kaikki mutta suurin osa. Mutta se on omalla tavalla kaunista ja viehätyin todella syvästi Toivon, että nämä suomalaiset vähä-älyiset miehet, jotka ilotyttöjen kanssa touhuavat myös jäisivät sinne maahan iloitsemaan hivistään, eivätkä tulisi sitä tartuttamaan vaimoihinsa ja tyttöystäviinsä Suomeen. Katsopas kuule peiliin onko sulla varaa arvostella suomalaisia naisia.

Luulenpa, että olet niin löllöpersiinen itse, ettet saa naista muuten kuin ostamalla. Kai se nyt sut huoli siinä missä thaikkunainen suomimiehenkin: Se nyt on vaan karu totuus, että ne thainaiset on nätimpiä kun te: Et kuulosta ihan normaalilta. Suorastaan hehkuvat parikymppisiksi asti. Vain poikkeus vahvistaa säännön. Suomalainen Nainen alkaa vasta kolmekymppisenä todella kukoistamaan.

Koko kauneus saavuttaa huippunsa ja pysyy vuosikymmeniä. Ainoastaan naistemme itsetunnossa on parantamisen varaa. He ovat kauniita, sydämellisiä ja rehellisiä naisia. Moni vaatimatonkin nainen olisi kaunotar, nostamalla leukaansa, oppimalla hymyilemään ja opettelisi pukeutumaan.

Naisen kauneudessa kun ei ole vikaa. Ainoastaan kauneutensa kätkeminen joskus ärsyttää. Kyllähän on totta että thai tytöt kauniita ja siroja ovat,mutta kuinka on tuon seksuaalisen aktiivisuuden kanssa Turhan korkealle arvostettu monipuolisina toimijoina,ehkä hoitavat kodin ja lapset hyvin,eivät käytä alkoholia ja tupakoi siinä määrin kuin kanssasisarensa länsimaissa Olen monelle Suomalaiselle naiselle sen sanonut,että olkaa ylpeitä seksuaalisuudestanne ja avoimesta tunneelämästänne Sexman puhuu asiaa,minulla myös runsaasti kokemuksia Thaimaan naisista ja voin sanoa,jos haluatte kunnon seksiä niin jääkää Suomeen täällä minä olen parhaat seksini saanut.

Monet jotka näillä palstoilla ilmentää katkeruuttaan Suomi naisiin ovat epäonnistuneita naisaioissaan ja tyytyvät rahalla saamaansa heikkoonkin seksiin D Miten olisi peiliin katsominen? Niin, saahan niitä thaitypyjä - rahalla.

Thaimaaseen, mistä löytyy tuollainen paikka ;. En oo kuullu mutta nähnyt sen et turkin klovneille kelpaa ihan kaiken kokoiset ja näköiset Suomi mamat. Turha kai yleistää mutta kun on kokeillut thaita niin eipä ole suomilahna enää kiinnostanut. Mutta totta puhuen unkarista löytyy parempia. Eli kansallisuus ei ratkaise vaan asenne. Olen samaa mieltä,sinun kanssasi. Ja pitävät miehen tyytytettynä seksuaalisesti.

Olen lähdössä ensi kuussa Thaimaaseen lomalle. Rakastuin siellä thaimaalaiseen kaunottareen, niin kuin monille muillekin suomalasille miehille on käynyt. Rakastan häntä niin paljon, että voisin mennä naimisiin hänen kanssaan ja haluaisin myös perustaa perheen hänen kanssaan. Thaimaassa kulttuuri on todella monipuolista ja maisemat aivan uskomattomia hiekkarantoineen.

Ruoka on hyvää ja tosi edullista. Näin keskustan kahvilassa yhden tumman tytön, taisi olla koreasta. Katsoin hänen kullan ruskeaa ihoa, tummia silmiä ja hänen kaunista hymyä. Katsoin netistä Thaimaan matkan hintoja ja niitä saa todella edullisesti. En ole vielä käynyt Thaimaassa mutta aion mennä tämän vuoden puolella sinne. Minne päin Thaimaata olet menossa?? Viivytkö kauankin aikaa siellä ollessasi?? Olen suunnitellut lähteväni Thaimaaseen, mutten vielä tiedä että minne sinne Olisiko ehdotuksia paikan suhteen?????

Kauniita ovat thaimaalaiset tytöt, mutta kyllä pahaa tekee kun tuon kauneuden pilaa vierellä seisova pottunenäinen, pallinaamainen, keskivartalolihava, auringosta punoittava, kaljuaan peittelevä, viinalta ja hieltä haiseva, lökäpöksyinen, tönkköenklantia sönkkäävä, tyttöä 20v vanhempi, Tai kuka tahansa muu vastaava peräkammarin poika täältä kotosoomesta.

Eikö teistä miehistä koskaan tunnu kummalta kun varsinkin täällä Suomessa kuljette nuoren thainaisen kanssa ja ihmiset katsovat tyttöä säälien? Minua ainakin usein kamalasti säälittää, kaikkiin rumiluksiin joutuvat jotkut naiset köyhyyden vuoksi tyytymään.

Toivottavasti saavat edes kunnon korvauksen kärsimästään häpeästä ja inhotuksesta. Kaunista on, miksi niin paljon thaihuoria, pedofiliaa, kaikenlaista saastaa sen kauneuden takana? Voi kun kuulostat katkeralta, onkohan suomalainen mies jättänyt sinut ja ottanut tilalle thaitytön!

Olen eri mieltä kanssasi noista miehistä. Miehet jotka ovat ottaneet thaimaalaisen naisen, ovat poikkeuksetta korkeasti koulutettuja, hyvätuloisia ja lisäksi vieläpä komeita. Ihmettelen vielä miksi suomalaiset naiset ovat niin rasistisia, etteivät siedä jos suomalainen mies ottaa kauniin ulkomaalaisen vaimon? Suomalainen lihava paksujalkainen nainen näyttää kauniin thaitytön vieressä kuin olisi seinästä revitty. Ja kaikki asiaa tutkineetkin ovat kanssasi samaa mieltä!

Taitaa olla viimeisimmät tutkimustulokset siltä saralta ihan päinvastaisia. Kyllä ihan empiirisesti itse katukuvaa Suomessakin havainnoimalla voi todeta että thaimaalaisen naisen kanssa liikkuva mies on yleensä ihan eri tasoa kuin naisensa.

Ainoa mitä löytyy enemmän on raha. Ja sitähän ei tarvitse olla paljon että olisi enemmän kuin thainmaalaisilla. Luin jostain tutkimuksesta äskettäin kuinka thaimaalaiset naiset yleensä kovasti pettyvät Suomeen tultuaan kun mies ei olekaan niin rikas kuin lomalla antoi olettaa ja asuu jossain vanhassa maatalossa keskellä metsää.

Siinä on sitten tyttörukalla sopeutumista kun mies on kaiken muun lisäksi ruma ja vanha. Kyllä oksettaa kun kuvittelee näitä läskejä rumiluksia hikoilemassa eteerisen kauniin ja siron tytön päällä He olivat molemmat nuoria ihmisiä ja mieskin oli ihan normaalin näköinen eikä mikään yökötys.

Olivatkin tavanneet Suomessa jossa nainen oli asunut jo jonkin aikaa. Nyt rakensivat omakotitaloa yhdessä. Ai niin, miten olen muuten rasisti jos minua oksettaa omanmaalaiseni ja rotuiseni miehet? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Mieheni mielestä thai-naiset ovat ainoastaan rahan ja elintason perässä. Tietysti jokaisen asia, mitä ja minkä puolisokseen ottaa. Myös UVIlla iso pointtinssa tähän. Mieheni kertoi tänään aamullla nähneensä yhden todella epäsuhtaisen thai-suomi-pariskunnan, oli nimittäin mies nuori ja hyvin komea, nainen taas samaa lyhyttä länkisääri-finninaamatasoa kuten ennenkin. Ihmetteli kovin, eikö suomalaisilla miehillä ole silmiä päässä. Selvästi katellisten ja rasististen suomalaistanttojen puhetta!

Naapurissani myös omakotitalossa asuu suomalainen mies jolla on korealainen vaimo. Heti kun suomalainen mies ottaa ulkomaalaisen naisen niin heti se mies on yököttävä, oksettava ja ruma ym. Samoin ulkomaalainen nainen leimataan heti huoraksi ym. Eikö tämä sitten ole rasismia. Totean vielä että mies ja hänen korealainen vaimonsa ovat molemmat hyvännäköisiä, mukavia ja työssäkäyviä ihmisiä.

Ei ole kysymys rasismista, jos Suomessa huomaakin naineensa lyhytjalkaisen vääräsäärisen finninaamaisen lyttynaaman. Et sitten uskaltanut vastata aikaisempaan viestini? Ei se mittään, mieheni sanoo että tämä maa on täynnä lyhytjalkaisia lyttynaamoja ja se tekee miehet onnelliseksi! Ompahan tämä keskustelu käynyt kuumaksi. Ettekö te miehet ja naiset nyt millään osaa keskustella sivistyneesti asioista, niin kuin muualla maailmassa osataan tehdä.

Kyllä meidän suomalaisten naisten on turha väittää vastaan, niissä thaitytöissä täytyy olla jotakin sellaista viehätysvoimaa jota meissä suomalaisissa naisissa ei ole. Kun kerran suomalaiset miehet ovat niin paljon niiden perään. Istuin metrossa kerran thaimaalaisen tytön viereen ja meitä vastapäätä istui suomalainen hyvänököinen mies. Tämä mies ei vilkaissutkaan minua vaan "tuijotti" koko ajan tuota thaityttöä.

No semmoisia nuo miehet vaan ovat. Minä suerustelin yhen thaikkun kanssa joka on ollut aikaisemmassa elämässään baarityttöna. Ollaan erottu puoli vuotta sitten,tyttö oli täynnä sukupuolitauteja viihdytettyään turisteja ennen mun tapaamista. Lisäksi,mun piti "olla mies" ja kustantaa hänen muun perheen elantoa ym paskaa!!!! Eli aika vitsin murjaisit! Maksullinen nainen yleensä on suomeksi sanottuna huora, vai mitä?

Vai monikohan on saanut siellä ihan ilmaiseksi? Ai, niin suomipojan kieliopin mukaanhan maksullinen thaimaalainen nainen on tyttöystävä ja suomalainen läskipersenainen on aina huora vaikkei olisi antanut kuin kerran viiden vuoden aikana, silloinkin ilmaiseksi. Myös suomalaiset neitsyet jotka käyvät kebabbaarissa syömässä lasketaan huoriksi, tiesittehän sen? Ja kai se nyt on aika selvää että jos entisen baaritytön kanssa alkaa seurustelemaan niin kumia kannattaa käyttää loppuelämän.

Mutta suomalainen mieshän ei halua myöntää että baarityttö on suomeksi huora vaan huoria löytyy vain Suomesta. Kyllä meidän suomalaisten miesten on turha väittää vastaan, mustissa miehissä on kyllä sellaista viehätysvoimaa jota meillä suomipojilla ei ole.

Naiset kun ovat niin kovasti niiden perään. Kerran baarissa istuessani kukaan suomalainen nainen ei tullut puhumaan kanssani vaan hyvännäköiset mimmit parveilivat jonkun tummaihoisen rastamiehen ympärillä. No, semmoisia ne naiset vaan ovat. Sir Vilikin olla juuri kuvailemasi kaltainen varakas ja sivistynyt Näköjään Merjan viesti sai sinut suunniltaan ja pilasi varmasti koko loppupäiväsi toivottavasti.

Moi mä opiskelen yhdes pikkukaupungis ja siel on joskus näkyny noita thaikkuja vaihto-oppilaina. Tosi nättejä suurin osa mut osa sitte sellasia finninaamaisia: Mut ei se aina oo niin että läski suomalaismies ja pieni kaunis thaikku-nainen. Monella on ihan tavallinen nuori suomalainen opiskelija poikaystävänä. Niin ja on siellä koulussa yks thaimaalainen poika joka seurustelee suomalaisen tytön kans tai ainaki niin mä luulen et ne on yhdes. Se tyttö on sellanen tosi pieni ja söpö, pari mun miespuolista kaveria tais vähän kattella sitä tyttöö sillä silmällä.

Eli näin yhteenvetona että ei kaikki thaimaalaiset naiset oo kaunottaria eikä kaikki suomalaiset naiset persjalkoja joten lopettakaa tuo rasittava yleistäminen: Ei tarvitse lähteä ulkomaille asti, että näkee kuvan kauniita thaityttöjä.

Onneksi heitä on jo täällä Suomessa. Se on vaan sääli kun suomalaiset naiset näyttävät siron thaitytön vierellä rupsahtaneilta harmailta rasvaperseiltä. Onko ne nätit thaitytöt piilotettu hierontamestoihin, kun niitä ei koskaan näe kaupungilla? Rumia vaan tulee vastaan.

Ai että rumia vaan tulee vastaa, olet sitten varmaan nähnyt oman peilikuvasi. Jospa se typy laskeskelee, että kun miehet, varsinkin ne keskivartalolihavat, alkavat saada sydäreitä tossa viis-kuuskymppisinä, niin hyvässä lykyssä hänestä tulee nelikymppinen leski, joka, vaikka perisi keskiverronkin suomalaisen, saa siitä kuitenkin hyvän pääoman Thaimaaseen.

Mielellään sitä mies jättää omaisuutensa kauniille thaimaalaiselle naiselle kuin suomalaiselle rasvaperseelle, joka ei osaa muuta kuin haukkua suomalaisia miehiä. Mä en yhtään ihmettele vaikka et ois koskaan saanu ilmaseks Onks ne muuten ainoot kerrat kun oot saanu ku oot käyny thaihuorissa, mä en nimittään ainakaan tollaselle antain, eikä varmaan moni muukaan ilmaseks Olen samaa mieltä kanssasi. Ennemmin nainen joka on antanut vaikka tuhannelle turistille kuin nainen joka on antanut yhdelle karvakädelle!

Olen samaa mieltä myös kebabbibaarissa käynnistä. Luuletko että edes huolisin sinulta, EI en todellakaan huolisi! Pidän parempana venäläisiä ja itämaisia naisia. Mene muualle tyrkyttämään sitä reppuasi, suomalaiset miehet eivät ole kiinnostuneita sinusta! Turisti voi olla myös karvakäsi, tiesitkös sitä? Miksi muslimi miehet muka jättäisivät aasian neitsyet rauhaan kun ne ovat niin kauniita ja omassa maassa on moraalisääntöjä. Sinne ne varakkaat karvakädetkin suuntaavat ja eikös heitä ole saudeissa??

Samahan se pätee Turkkilaisiin miehiin.. Aivan loistavasti ja napakasti kirjoitettu! Taas tuli päivän naurut naurettua, kun luin kannanottojasi, sillä asia on aivan niinkuin olet kirjoittanut.

Tosin niitä thaityttöjä käy sääliksi. Monikin kehuu thai-tyttoja kauniiksi,mutta ovatko he naita thaimaalaisia vai kiinalaisia. Sinakin voinet kuulua tahan rumien ja tyhmien joukkoon jota on helppo huijata saalitarinoilla.

Kukaan ei karsi thaimaassa nalkaa,silla kaikki voivat saada temppeleista ruokaa jos he sita tarvitsevat. Vaitankin nyt etta "thaimaalaisilla" kenties niilla kiinalaisilla on vain rahanhimo valtava. Monikaan ei tieda etta thaimaassa noin 80m talo maksaa vain noin euroa,ei sen enempaa. Kyllä siinä on geeniperimä ihmeissään, kun apina ja gorilla risteytyy.

Ihan sama vaikka se olisi kanssasi samaa rotua. Otetaanpa erittäin hyvänä esimerkkini vanha tuttu Adolf Hitler. Aatu vainaahan nimen omaan vainosi juutalaisten rotua ja toteutti rotu puhdistusta euroopassa. Aatuhan murhautti useita juutalaisia perustamillaan keskitysleireillä.

Aatu vihasi juutalais rotua koko sydämmestään ja hänet usein kuvataan historiassa kaikkien aikojen rasistiksi. Adolf oli myös itse osittain juutailainen.

Jos halutaan toinen esimerkki kaivaa esiin niin se voisi olla Josef Stalin. Ei se tee ihmisestä yhtään sen parempaa vaikka vihaisikin omaa rotuaan. Rasismia se on sekin! Päivitäpäs tietosi ajantaisisiksi suomimiesten hienoista ominaisuuksista. Tämän tiedon ja paljon muuta vastaavaa löydät turvakotien yms. Kylläpäs tämä otsikko sai naiset takajaloilleen, en olisi uskonut että sillä on näin suuri vaikutus.

Selvästi suomalaiset naiset ovat kateellisia juuri thaimaalaisille naisille!!! Tulin juuri kaupungilta ja näin monta uskomattoman kaunista thaityttöä, joilla useimmilla oli mukana suomalainen komea mies. Tarkoitat siis, että tulit juuri kaupungilta ja näit monta uskomattoman rumaa lyhyttä lyttynamaista thaityttöä, joilla useimmilla oli mukana suomalainen ruma läskimahainen mies. Olen 40 ja vaimo vuotias Thaimaalainen ja tuossa äsken katselin niin ei ole lyttynamainen, opettele kirjoittamaan, itse olen cm.

Meillä on kolme lasta, yhdessä oltu 15 vuotta josta 10 naimisissa, asutaan puoliksi suomessa ja thaimaassa, puhun Thaita, vaimo puhuu suomea, kaikki siis on ok, mutta sitten lukee näitä kirjoituksia että vaimoni onkin huora ja onnenetsijä, ei mene jakeluun!!! En minä kritisoi teidän elämää olittepa minkälaisia hyvänsä, päinvastoin sanon että onnea kullekin!!!

Mutta antakaa minun elää niinkuin m inä haluan!!! En usko että kaikki naiset ovat kimmastuneet kateudesta thainaisia kohtaan. Suurempi syy ärtymykseen taitaa olla miesten huono käytös suomalaisia naisia kohtaan näissä viesteissä Monessa viestissä, missä ylistetään thainaista, samalla haukutaan suomalaisia naisia ikävällä tavalla. Itse en tätä ymmärrä.

On minustakin monet ulkomaalaiset miehet todella hyvännäköisiä, mutta ei se tee suomalaisista miehistä rumia tai vastenmielisiä. Teillä kenelläkään ei taida olla tytärtä. Minulle nimittäin tulee ihan hirvittävän paha olo lukiessani näitä juttuja. Teidän mielestänne kaikki suomalaisnaiset ovat rumia, olenko siis minäkin ruma? Jos minun isäni sanoisi minulle ääneen samoja asioita kuin te täällä puhutte, minulle tulisi paha alemmusskompleksi.

Tästäkin jo menee oma itsetunto. Olen pieni cm pitkä, vaaleahiuksinen ja vihreäsinisilmäinen ja te unelmoitte pitkistä tummista brasseista. Olen lievästi alipainoinen ja te puhutte siitä miten ihanaa kun ulkomaalaisilla naisilla on ainoa oikea tiimalasivartalo.

Välillä sitä toivoo ettei olisi syntynyt tähän maahan ollenkaan kun kaikki tallavat itsetunnon muilta ihmisiltä ja vetävät sen viemäristä alas. Vaikkei kenenkään mielipiteet ulkonäöstäni enää tässä iässä liikutakaan, kyllä minuakin ihmetyttää mikä saa miehet nettipalstoilla haukkumaan kilpaa suomalaisten naisten "rumuutta". Vaikeaa kuvitella että esim. Sen kanssa on vaan elettävä vaikka se yhä jaksaa ihmetyttää , suurin osa toivottavasti suomalaisista miespuolisista on kuitenkin MIEHIÄ, ei näitä surkimuksia joita tällä palstalla pesii.

Nämä thaikkuintoilijathan eivät ole ikinä saaneet ketään naista ilmaiseksi, naapurin ämmä tienaa puolet enemmän ja presidenttinäkin on nainen, kyllähän se alkaa rassaamaan.

Lueppas vähän tarkemmin näitä kirjoituksia, niin saatat huomata jotakin. Täällä olevissa kirjoituksissa juuri sinun kaltaisesi suomalaiset naiset haukkuvat suomalaisia miehiä minkä kerkiävät.

Haukkuvat vielä thaimaalaisia naisiakin huoriksi jne. Kyllä venäläiset ja thaimaalaiset ovat vielä todellia naisia, niiden kauneudesta puhumattakaan. Tämä on niin nurkkakuntainen pikku kansa, joka ei voi sietää edes toisiaan saati sitten muita kansallisuuksia tai rotuja. Koskee miehiä ja naisia. Ja kyllä, olen rasisti tämä asenne koskee omaa kansaani eli suomalaisia. Valitettavasti olen oikeassa, sillä työni sisältää paljon matkustamista eri maissa ja tämä havainto on tosi.

Suomalainen ei hymyile eikä kiitoksia jakele, mutta napakkaa valitusta ja moitetta tulee kyllä kiitettävän nopeasti. Se pälyilevä ja epäilevä katse sitten viimeistään Maailman metropoleissa paljastaa suomalaisen.

Vaikka olen nainen pidän erittäin paljon thaimaalaisista, sekä miehistä että naisista. Myönnän, että olen itsekin kokeillut Karibian miehiä ja en kadu pätkääkään, vaan muistelen mielelläni niitä eksoottisia tummasilmiä ; Suon tämän ilon Suomipojillekin siellä Idän ihmeissä.

Ei haittaa minua, enkä halua että kukaan olisi minun kanssani vastentahtoisesti. Voin sanoa, että ehdokkaita riittää suomalaisuudestani huolimatta. Katsoin taannoin joskus pari vuotta sitten telkkarista dokumentin, jossa italialainen, Suomessa asuva nainen kehui suomalaista kulttuuria siitä, että ihmisiä ei arvostella ulkonäön perusteella.

Esimerkiksi Italiassa torin kulmalla notkuneet miehet olivat huudelleet hänelle ja muille "rumilus". Kysymyksessä oli aivan tavallisen näköinen italialaisnainen, joka tosin ei ehostanut tai käyttänyt design- vaatteita.

Suomessa ei ollut kukaan huudellut mitään. Eli kyllä Suomessa ulkonäkö on varsin toisarvoinen asia, eikä maailmankuvaa tarvitse muodostaa parin nettikirjoituksen takia. Niin, ja Thaimaassa on todella hyvännäköisiä naisia, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että edes suurin osa olisi jotain kaunottaria niin ei ole missään maassa. En minä kyllä ymmärrä, miksi heitä pitäisi haukkua. Naapurin vannoutunut poikamies 45 löysi Jerusalemista elämänsä rakkauden, 39 vuotiaan filippiiniläisnaisen.

Nyt he ovat naimisissa ja heillä on aivan ihana pieni vauva. Nainen itse on tosi mukava ja minustakin on kiva puhua hänen kanssaan englanniksi. Ei hän sen erilaisempi ole kuin minäkään ja ihan nätti hän on.

Ja voimakastahtoinen, pisti miehensä siivoamaan kanssaan pihamaata, istutti kukkia ja talo on selvästi saanut naisellisen kosketuksen. Oletteko huomanneet saman kuin minä: Enkä nyt tarkoita mitään erikulttuurisia tai eri-ikäisiä vaan ihan täyssuomalaisia pareja, nuoriakin, joissa mies on ihan normaali ja urheilullinen ja naisen on joku ihan vitun läski.

Valehtelematta olen nähnyt ihan nuoriakin pareja joissa nainen painaa enemmän kuin mies. Siis hyi helvetti, miten semmoista kasaa pystyy edes naimaan? Alle ei ainakaan parane jäädä, siinä voi olla kuolema lähellä. Paitsi, että kyseessä olisi ennenaikainen lähtö, en ole ollenkaan varma kuolisiko siinä edes onnellisena. Kun suomalainen tarjonta on nykyään tällaista, en ihmettele jos suomimiehet alkavat katsella vaimoehdokkaita vähän kauempaa. Eihän semmoista helvetin läskiä kukaan järkimies huoli.

Ei, itse asiassa Suomessa usein keskiverron näköisellä miehellä on hyvännäköinen muija, kun taas jenkeissä on päinvastoin: Suomalaiset naiset tyytyy aika vähään.

Olen huomannut aivan saman, epäsuhtaisia pareja liikkuu katukuvassa paljon. Joissa mies on urheilullinen ja hyvin pukeutuva ja nainen on järkyttävän näköinen läskeineen.

Olen samaa mieltä, kukaan järkevä mies ei sellaista "perunasäkkiä" huoli vierelleen. Mitä jos joku tuttu sattuisi vielä tulemaan vastaan, niin kyllä varmasti hävettäisi kun joutuu tuollaisen porsaan kanssa kävelemään. Sen vuoksi suomalaiset miehet ovat alkaneet katselemaan ulkomaalaisia naisia. Tero nyt ei pääsisi ilmaiseksi naimaan edes perunasäkkiä! Missä noin pienisieluisia ja -älyisiä ihmisiä edes kasvaa? Suomessa et saa rahalla, kuin korkeintaan joltain eltaantuneelta venakolta, siksi sinunkin pitää matkustaa Thaikkuihin asti.

Kyllähän sinua vähän käy jo sääliksi Thaimaassa se on sitten jotain aivan muuta, muutta niin ovat siellä kaikki muutkin hinnat. Jos hinta ei olisi kohdallaan, ei kauppojakaan syntyisi. Aika paljon kertoo tavallisten miehen Suomessa osakseen saamasta kohtelusta se, että he ovat otettuja kehitysmaan huorien osoittamasta huomiosta.

Tuskin kovin moni mies on aidosti kiinnostunut vanhainkodin asukkaiden hoitelemisesta, mutta jos siitä hyvin maksetaan, niin kyllä siihen tekijät löytyy. Eikä taida muutenkaan olla sellaista perversioita mihin ei muutamaa friikkiä löytyisi, onhan sitä pervoja aina muutenkin joka lähtöön: Mistä tää hulabaloo, NYT? Tai bordelleissa ja thailadybaareissa lol. Joo, mielenkiintoista että tuo Iltalehden Ostettua rakkautta aiheuttaa näin ison hälinän.

Myöskin Jari-Petri Heino kirjoitti aiheesta: Thaimaalaiset naiset ovat myös ihmisiä. Aina uusi sukupolvi naisia järkyttyy ja pettyy miehiin. Ei mitään Prinssi Rohkeita ole olemassa. Viimeistään siinä 40 vuoden iässä petytään ja aletaan syyttää naisia, äitiä, vaimoa, siskoa, Tarja Halosta.

Sellainen "Ei prkl en saanutkaan kaikkea mitä halusin ja syypäät saa selkään -mentaliteetti" Sitten katkeroidutaan ja aletaan ryypätä. Siis naisten vika kaikki tämä hukkaan heitetty elämä, työ jne, nyyh,nyyh.

Se perinteinen hetken kestää elämää ja sekin synkkää ja ikävää -asenne toimisi paremmin tai ryhtykää käyttämään kovia huumeita. Your submission has triggered the spam filter and will not be accepted. Taisin kirjoittaa aiemmin tuosta romantisten tarinoita ja satuja lukemisesta.

Yhteiskunta ainakin tervehtyisi, jos jokainen mies saisi edes silloin tällöin kauniin naisen seuraa. Kokonaisvaltaisen naisen kanssa oleilu parantaa miehen, kuin miehen elämänlaatua ja johtaa kulttuurin kukoistukseen. Jos mies joutuu toistuvasti ja pelkästään sänkyhommiin ruman tai tyhmän naisen kanssa ei voi silloin hankkia kovinkaan kattavaa kokemusta sukupuolielämästä, tai elämästä ylipäätään.

Homoilevia runkkareita on maailma täynnä, kiitos naisten pihien pihtien. Se on vähän kuin jos lähtee joka aamu kävelylle metsään, mutta vastaan tuleekin vain käpyjä ja suuria hakkuuaukioita. Näyttävä nainen pitää itse kokea ja ymmärtää. Pitää saada haroa hänen hiuksiaan ja selkärankaansa omin käsin. Voin kertoa laajasta kokemuksestani, se tuntuu erityisen hyvältä. Ja mikä vielä parempaa: Kaikki muut miehet ympärillä on vain saamattomia runkkareita ja perässäjuoksijoita. Voihan sen rakkauden pitää jos se on rakkautta , mutta ellei ikämies pääse polkasemaan vuotiasta neitiä vähintään kerran viikossa sukupolvien välinen kuilu syvenee ja bruttokansantuote laskee ihan auttamattomasti.

Minä pidän kahta vaki-naista, joskin se toinen nainen on myös parhaan ystäväni vaimo. Ja oma naisystäväni on high premier-mallityttö, että revi siitä. Ehkä se on vähän tuollainenkin maailma. Mutta miksei miehille kannattaisi tehdä minkäänlaista paratiisia? Naistenko, korjaan feministienkö paratiisia pitäisi olla joka pojankin rakentamassa?

Minä olen saanut jo pidemmän aikaa seksiä osoittamalla jotakin naisystävääni sormella. Minä en myöskään ruoki naisystävääni, vaan hän ruokkii minut. Omilla vajailla 60 tonnin vuosituloilla kun ei kilpailla ranskalaiseen sädekehään nousseen suomettaren kanssa.

Eikö se kaunis nainen ole ihan osa yhteiskuntaa aivan siinä missä sinäkin? Vai onko ne osa jotain hetairaa? Myös miehet myivät siis itseään varhaisessa eurooppalaisessa prostituutiokulttuurissa.

Nainen oli oikoksen orja tai huora. Ja niin vähän on muuttunut parissa tuhannessa vuodessa. Yhä elää käsitys siitä, ettei nainen muuhun pysty tai muuta paikkaa ei löydy kun miehen alla, aina ja ikuisesti kotityöt ja perseenjako.

Vanha nainenhan on jo vuotias. Odotan miesliikkeen tukevan minua. Kyllähän me kaikki olemme yhteiskunnan palasia, mutta aika vaikea miehen itse on simuloida sisältäpäin ominaisuuksia, jotka vain kaunis nainen pystyy hänelle välittämään. Jos kyse on kokonaisvaltaisesti kauniista naisista, niin heissä on päällekkäin monta juttua, niinkuin muodokkuus, älykkyys, tempperamentti, viisaus, energisyys, uhma, naisenergia. Ennenkaikkea puhtaus ja voimakas henkipuoli.

Nykyajan kaunottaret ovat banaalin kulttuurimme mädättämiä puupäitä, joten nuo piirteet ovat harvemmin rinnan aktiivisina potentiaaleissakaan naisissa. Nykyajan vitsaus on se, että naista voidaan sanoa kauniiksi ja näyttäväksi, vaikka hänessä olisi vain pari noista puolista esillä. Ei alkuperäistä naiskauneutta löydä juuri mistään. Itsekin olen sattumalta ja hyvällä onnella tutustunut naisiin, jotka pystyvät välittämään sitä alkuperäistä aasanhenkeä, mitä naisista joskus ennen teknologian ja tieteen nousua puhkui varmasti enemmänkin.

Mutta homoseksuaalisuus on teema, josta en nykymaailmassa kovin paljon välittäisi puhua. Nainen nimenomaan kyllä pystyy muuhun. Mielenkiintoista onkin, miten tulevaisuuden nainen pystyy vastaamaan kaksoishaasteeseen tarjota voimakasta aasanhenkeä miehelle samaan aikaan, kun hän harjaa ja kiillottaa tämän kengät samalla kun ottaa suihin.

Odotan miesliikkeen tukevan minua". Eikös siinä uudessa expressbussien asiakaslehdessä puhuttu jotain, että 50 vuotiaana ollaan vasta elämän puolivälissä? Aika hauska, kyltymätön ping pong -tyttö, tuollainen naisen kuuluisi olla. Miehen tyydyke, vaikka leffassa vaimoke onkin.

Tekeekö bmad sun Annasi tuollaista show: Sitten kun saatte toitotettua, että arvokkudesta viis, raha on ainoa hyvinvoinnin mittari ja pari miljonääri-äitiä heittää keikkaa ihan huvikseen ja nauttii arvostusta samanaikaisesti voitte puhua seksillä myymisestä samaan sävyyn kuin tässä blogissa on puhuttu.

Ja miksi näitä naisia ei pitäisi pelastaa lämpimästä Thaimaasta kylmään Suomeen vaimoiksi. Naisella on yleensä elämänsä aikana monta roolia: En usko, että kovin moni pornotähti kasvattaa tyttärestään itselleen seuraajan ja ilman omantunnon kolkutuksia näyttää omia bravuureitaan lapsilleen. Pohjoismaissa ei ole porttoja katsottu hyvällä, täällä ehkä elää käsitys siitä, että huora on tyhmä,likainen, ahne, hävytön eikä osaa tehdä mitään muuta ja jokin "pakottaa" naisen myymään itseään, esim.

Anna on aika tylsissä formaateissa, tai sitten mainos- ja lehtikuvauksissa. Eli tuossa nyt malliksi S. Koposta, joka on lähempänä Annan tyyliä.

No ainakin sitä miehen seksin perässä juoksemista on aina katsottu paljon ymmärtäväisemmin kuin naisen. Jos tuore äiti haluaa vain panna koko ajan kuin vauva huutaa, hän on huono äiti. YH-äidin status on kovin korkea tässä blogissa. Jos tytär antaa vuotiaana vanhemmalle miehelle pimppaa, hän on huono tytär ja huora, kun taas samanikäisen pojan touhut vaikka lastenvahdin kanssa johtuvat vain uteliaisuudesta, tyttöystävän pettäessä se on eron paikka ja tyttö on huora, poikaystävän vastaavanlainen touhu taas ymmärrettävää, homma jatkuu hautaan saakka.

Kaikki stigmat kasaantuvat naisen niskaan, miestä taas ymmärretään ja jollei niin tulee se femakkolesbon lisästigma. Miksi Kustaa kuningas saa nussia ympäriinsä, mutta jos Silviä jakaisi pesää, se olisi kuningashuoneen loppu.

Nainen on yhä se jota pitää kontrolloida, herjata ja automaattisesti se toisen luokan kansalainen. No onhan niillä kuninkaallisilla naisilla omat miespuoliset kuntovalmentajansa ja hierojansa. Yhdestä sellaisesta tuli viime kesänä prinssi No Laasasen puolesta en voi puhua, mutta itse en ole prostulla käynyt koskaan jos jotain netin imlive-palvelua ei lasketa, on muuten todella huono , eikä vetoni prostuihin ole mitenkään kova, johtuen siitä mitä saan muutenkin.

Vaihtelunhaluisina hetkinä tulee kuitenkin joskus selattua ja meilailtua prostujen kanssa eri puolille maailmaa. Ei Thaimaa ole mikään poikkeus, mutta hyvännäköisiä lihakimppuja siellä näyttäisi olevan jaossa.

Ei kannattaisi laittaa tuollaista kirjain tai numerojonoa kommenttiin. Tuo aiheuttaa sen että osa tekstistä leikkautuu pois sen näkee pelkästään kommentoitaessa , kun tuo numerojono määrää tekstikentän leveyden mutta tekstikentän näkyvä osa on kapeampi. Minusta on ihan eri asia käydä prostituoitujen luona ns.

Suomessa tai muussa Euroopan maassa prostituoidut tekevät sitä omasta päätöksestään. Minusta prostituutio on aina moraalisesti kyseenalaista, mutta erityisen törkeää on, että seksiä ostetaan köyhien maiden asukkailta. Prostituutiossa on joka paikassa sama taloudellinen kuvio: Nuori hyvännäköinen nainen tienaa siinä tuplasti sen mitä muuten pystyisi ansaitsemaan ja vähemmillä työtunneilla. Niin ja lapsityövoima kunniaan myös.

Siinä myös vaihtuu rahaa. Samoin huumekaupassa, ihmiskaupassa ja siinä prostituutiossa. Oikein tai väärin, raha hoitaa homman. On oikein myös orjuus, rasismi, terrorismi, sodat -jotka ovat rahariitoja jne. Rahan määrä, siis joku 20e hyvittää sen vääryyden mitä näille thaikuille teette. Aivan varmasti on näin. Voi voi, jos mies tosiaan haluaa kehitysmaalaisia auttaa niin hän voi lahjoittaa sen rahan ilmaiseksi sen sijaan, että nainen joutuu myymään itseään köyhyyden takia.

Unohditko taas, että seksiturismiin liittyy myös lapsiprostituutiota ja seksiorjuutta. Vai onko lapsiprostituutiokin oikein, koska perheet kuolisi muuten nälkään?! Toivottavasti te naiset muistatte tämän kun seuraavan kerran ostatte kaukoidässä tehtyjä vaatteita tai suklaata. Jos lapsia haluaa, niin esim. Kampin ostari on paljon vaivattomampi paikka poimia oma pikkuritsa. Lähtee muutamien farkkujen hinnalla. Ja kertokaa, hyvät herrat, miksen saisi tunkea Laasasen perseeseen haravaa?

Jollei mikään estäisi -lainsäädäntö, välimatka jne - tai siis toisi seurauksia, tekisin sen ilolla ja pistäisin bmad: Oikeustajuni kuitenkin sanoo ainakin vähintään sen, että bmadille voisin jopa harkita pistäväni liukastetta, mutta Laasaselle ei armoa tipu. Runkku, sika ja vielä tyhmä - tai sitten aivan umpihullu. Ja hulluhan voi haaveilla jopa siitä haravasta perseessä. Kummankin fantasiat toteutuisi ja voisin paljon paremmin -Laasanen ei ehkä voisi, mutta sillä ei ole niin väliä.

Eihän niillä thaikuillakaan ole ihmisarvoa tms ja ihan palveluksen teette runnoessanne niiden pimpit kipeiksi ja kotiin tullaan tuliaisten kera: HIV, kuppa, tippuri, kirput,satiaiset, klamydia,kondylooma jne. Mutta miehethän eivät laita vahinkoa kiertämään koskaan Henry L; " Jos globaalit pariutumismarkkinat todella avautuisivat, suomalaiset naiset joutuisivat armottomaan kilpailutilanteeseen. Kilpailusta olisi vaikea selvitä voittajana siivoavia, sekstaavia ja ruokaa laittavia thai-naisia vastaan.

Monet suomalaiset naiset tuskin lähtisivät kilpailemaan mistään kauhean "palvelunaisen" roolista, vaan jättävät sen suosiolla muille jos jotkut siihen rooliin haluavat tarjoutua. Tosin suomalaiset naiset kyllä myös siivoavat, laittavat ruokaa ja sekstaavat, mutta silleen "tavanomaiseen" tyyliin. Sitten ei auta kun ryhtyä lesboksi. Suomalainen mies ei paljoa vaadi verrattuna ulkomaalaiseen mieheen Huomenna Laasanen katuu kun kirjoittaa suomalaisten miesten lainvastaisesta -sekä oman että Thaimaan- toiminnasta näinkin ihailevaan sävyyn: Laasanen, ihan oikea ja toimiva lainvastainen toimintakin tuottaa tulosta ihan Suomessa, siis seksiä, aah, seksiä.

Ja saat sen laihan naisen, kun vaihdat kaljan vaikka piriin. Siis ei tarvitse matkustaa Thaimaaseen saakka, ryhtykää huumekauppiaiksi, ne käsittääkseni kiertävät ne verot,saavat pimppaa ja ovat kovia jätkiä ja rikkaitakin vielä, ei kaiketi tarvi paljon vaivaa nähdä,kouluttautua tms. Siis jos hedonismi on jees,huorat on jees, raha on jees ja moraalilla ei ole paskaakaan väliä, niin miksei?

Eihän sitä kamaa tarvi itse vetää, vain myydä toisten pyytäessä Nyrkkinaikaa koko yhteiskuntaa niin, että soi Laasanen ei ole mitenkään yksin Iltalehteä kopioidessaan: Thaimaassa asuneet suomalasnaiset Annika ja Annabella Åsvik ovat kirjoittaneet mainion kirjan "Miesten Paratiisi" Thaimaan kaupallisista seksikuvioista:.

Ja nyt kuittaan,kiitän ja kumarran ja menen ottamaan aivan ilmaiseksi suihin ihanalta mieheltäni, jos se jaksais vielä polkastakin Ja aamupalan tuon sänkyyn asti, olisikohan cafe au lait ja tuore croissant passeli? Ihan kiitokseksi sen ihanasta olemassaolosta ja aivan hyvästä sydämestä tulevasta rakkaudesta.

Teillä ei suhteen päättyessä tehdä omaisuuden tasausta? Se kun ei tee seksistä ilmaista, että lasku erääntyy maksettavaksi vuosia jälkeenpäin. Kaikki suhteet eivät pääty eroon. Ja jos joudun siinä tapauksessa joskus maksumieheksi tienaan 4 kertaa enemmän kuin mieheni , niin voi,voi, en yleensä lopeta välittämästä toisesta ihmisesta sen jälkeenkään kun tämä ei ole enää "käytössäni".

Onko minun nyt ymmärrettävä, että mieheni on huora? Humanistitutkijan palkka ei ole häävi, oli kysessä nainen tai mies. Ja jotkut tykkäävät vääntää sitä väitöskirjaa yli 10 vuotta julkaisematta muuta kuin blogia ja ihan valtion varoilla kuten Henkka.

Siis prkl, joudun tämänkin paskan maksumieheksi: Katson aiheelliseksi nostaa taas kysymyksen: Miksei lääkäri kirjoita mulle huoraa, jonka pyllyyn saan tunkea haravan? Siis vain Henry käy - muut vaikka sitä tahtoisitte, rukoilisitte tms eivät kelpaa. Aivan, netissä olemme kaikki miljonäärejä, tukipa esitystapamme muuten sitä käsitystä tai ei.

Ilmoittamasi tuloerotietojen perusteella ensimmäiseksi tulee mieleen, että olisit huora, koska tasaisen tulonjaon Suomessa ei missään muussa bisneksessä ole nelinkertaista tuloeroa naisten hyväksi.

Ja uskottavuutta lisää valtavasti tuo persaukisen kirjatoukan korottaminen ihannemieheksi. Ulkopuoliset tuskin voivat auttaa pakkomielteenomaisen fantasiasi kanssa, joten kysy ihmeessä sen toteutusta privaatisti suoraan Laasaselta!

Kokemukseni mukaan naiset ovat kahdenkesken valmiita monenlaisiin outoihinkin juttuihin, kunhan vaan vannoo ettei niistä muille kerrota. Ties vaikka äijäkin innostuisi Joku voisi päivittää vähän tietojamme ja tehdä samanlaisen jutun suomalaisten tai yleensä länsimaisten naisten seksiturismista.

Kyllä se meno jossain Kreikan rannoilla Kamakien kanssa ja Turkissa on aika hurjaa katsottavaa. Siinä ei välttämättä liiku raha samalla lailla, mutta kyllä siinäkin jotain vaihtuu, ruoka, juoma ja eritteet nyt ainakin. Me elämme sukupuoliroolien muuttumisen aikaa ja varsinkin miehet tuntuvat olevan hukassa oman funktionsa suhteen.

Ennen, kun asuttiin maalla ja naiset olivat kotona, eivätkä olisi omilla tuloillaan voineet elättää itseään tai pärjätä muutenkaan maatalon voimaa vaativissa tehtävissä, miehellä oli selkeä rooli olemassa. Kärjistettynä mies toi leivän pöytään ja nainen hoiti kodin, lapset ja myös miehen hoivaamisen, kun tämä tulee illalla kotiin raskaan työpäivän jälkeen.

Nykyään yksin elävällä naisella ei ole kuitenkaan mitään ongelmaa pärjätä yksin. Kaupungistumisen myötä kodin askareissa ei tarvita miehen vahvuutta eikä nainen tarvitse miehen palkkaa pärjätäkseen taloudellisesti. Sinkkunainen voi näiden asioiden puolesta elää täysin tyydyttävää elämää ja kokisi pelkästään taakkana miehen, joka edelleen elää sen mielikuvan mukaan, että naisen tehtävä on palvella miestä ja hoivailla raskaan päivän jälkeen.

Nainen on kuitenkin itse tehnyt myös työpäivän ja kotihommat ja lapset on hoidettu jomman kumman tai molempien toimesta. Myös nainen kaipaa seksiä, tuntee kehonsa ja tarpeensa ja haluaa itsekin siitä nauttia ja saada jotain, eikä olla vain se nöyrä antaja. Nyt miehet ovatkin hukassa, kun kenties vielä lapsuuskodissa on eletty tuon vanhan mallin mukaan ja yhtäkkiä nöyrät ja palvelualttiit naiset ovatkin kadonneet.

Sitä ei kuitenkaan oivalleta, että mies ei enää ole millään lailla ylivertainen tulojensa tai tekojensa puolesta naiseen nähden, joten lähtökohtaisesti ollaan samalla viivalla kumpikin sukupuoli. Oman elämänsä ja omien velvollisuuksiensa kanssa kiireinen nainen ei ajattele, että hänen pitäisi sen päälle vielä passata mies paikalleen. Nämä katkerat miehet sitten kehuvat thainaisia, jotka vielä sentään pitävät miestä miehenä ja antavat miehelle sen arvostuksen, joka on iänkaikkisesti miehelle kuulunut.

Thainainen ei vaan useinkaan ole samalla viivalla länsimaalaisen miehen kanssa. Mutta kyllä tämä tästä, ehkä jo seuraavassa sukupolvessa. Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,. Sukupuoliroolit ovat muuttuneet, mutteivät suinkaan kuvaamallasi tavalla. Maatilan työt, vaikka raskaita ovatkin, eivät tosiaan ole olleet mitään miesten töitä. Hyvin harva mies yksinään on niistä selvinnyt, vaan tyypillisesti tarve on ollut laittaa jopa jälkipolvet nuorella iällä peltotöihin kuten allekirjoittanut.

Kyllä nainen on voinut ihan helposti tehdä samat työt, mitä vuotias poikakin on pystynyt tekemeään. Ja nainen onkin ollut Suomen torpparitiloilla erinomaisen tasa-arvoinen. Vaikkapa oma äitini on elävä esimerkki naisesta, joka kyllä pystyy tekemään ihan kaiken, mitä mieskin. Musta tuntuu, ettei nykyään saippuakuplissa kasvatetuista naisista ole samaan. Feminismi on kasvattanut Teistä voimattomia, kohtaloonne tyytyviä ruikuttajaprinsessoja ja etuilijoita, joille ihmiskunnan iät ajat harjoittamat toimet esim.

Feminismin piti vapauttaa teidät, mutta Sinullekin on jostain kumman syystä iskeytynyt päähän leima, miten nainen olisi muka kyvytön raskaisiin ja fyysisiin töihin? Ja luulet ettei nainen "olisi voinut omilla tuloillaan elättää itseään"? Emme me olisi sodassa pärjänneet, jos tiloja ja ruokahuoltoa hoitamaan olisi jäänyt Sinun kaltaisiasi voimattomia cityprinsessoja!

Boheemin naisen yksinolon tarve on pitkälti itserakkauden ja sukupuolisodan ilmentymää. Toiselle naiselle ei aseteta niitä vaatimuksia, kuin vieraalle miehelle. Perustekijä on kommunikaatiokatkoksessa, epätasapainossa sukupuolienergioiden välillä. Juurikaan mitään nykytilanteessa ei voida oikeasti perustella naisen parantuneille tuloilla tai kyvyllä suoriutua kodin askareista itse tai lapsensa kanssa.

Meillä on sellainen tilanne, etteivät naiset tule yleisesti toimeen miesten kanssa ja he kieltäytyvät näkemästä miehessä enää sukupuolena mitään jännittävää. Tämä on johtanut siihen, että naisten perään edelleen kuolaavat miehet joutuvat käymään kilpaa siitä saavatko naistaa naisen hunajaisia nektareita edes kerran. Naiset eivät ole täysin erakoituneet. He ovat tulleet hyvin nirsoiksi, ylimielisiksi resurssinhaltijoiksi, jotka antavat läähättävien urosten kermalle maistiaisia omista herhiläispesistään.

Lopulta käy niin kuin Saddam Husseinillekin, että lajitoverit pistävät selliin ja tarvittaessa narun jatkeeksi. Osa naisista alkaa kyllä valveutua jälleen miesten kunnioittajina, eikä heidän ykkösintresseissään ole mikään muu kuin feministisen lesbokulttuurin pysäyttäminen. Terveelle miehelle nykyajan keskivertonainen on hirviö tai henkinen gargoyle, joka etsii korkeita hyötyjä ja etuja tarjoten nopeita maisitiaisia nopeasti eläville kimalaispäällikölle.

Miehillä onkin nyt ennennäkemättömiä paineita etsiä naisten mustasta merestä seksuaalisuutta, harmoniaa, lähimmäisenrakkautta ja vakautta vaalivia naisyksilöitä, kun kaikki naiset yksissätuumin tavoittelevat marenkisia, sukupuolittuneita oltavia itselleen. Tähän naisille haitalliseen suuntaukseen ovat syyllisiä feministit, jotka ovat vetäneet pahaa aavistamatonta naiskuntaa mukaansa omavaraiseen nihilismiin ja miesvihaan. Feministiksi ei kannata siksikään ryhtyä, että siitä virasta voi olla jälkikäteen vaikea irrota, koska diktaattorin valta on toivottua ja todellista, ja miesten ahdinko käsin kosketeltavaa.

Miesten ryöpytys ja ahdistushan muuntuvat naisten sairaissa päässä, sieltä kaukaisten palatsien smaragdilattioilta katsottuna hyviksi ja hauskoiksi ylemmyydentuntemuksiksi. Miehet ovat aina valmiita naisen tyydyttämiseen, mutta nainen ei tarvitse siihen ammattijääkiekkoilijaa, edelleenkään. Suuri osa tällä planeetalla harjoitetusta heteroseksistä on huonoa nimenomaan sen takia, että naiset eivät panosta täysillä miehen tyydyttämiseen.

Miehet ovat oppineet pitämään huonoakin seksiä hyvänä, koska feministit ovat vaatineet, etteivät he saisi pyytää enempää. Minä olen sängyssä monta, monta kertaa vaatinut naiselta enemmän kuin tämä oli ajatellutkaan antaa. Tinkimättömyyden lopputuloksena naisen koko olemus on laajentunut ja parantunut. Ihmissuhteisiin yleensäkin kuuluu tietty palvelualttius. Kun puhutaan sukupuolisuhteista naisenkin funktiona on miehen pitäminen arvoituksellisena ja jännittävänä.

Nyt on vallalla feministinen tilanne, jossa vain mies pitää naista jännittävänä, mutta ei toisinpäin. Nimenomaan teot ja joskus tulotkin vaikuttavat pitkälti siihen pääseekö mies nykyään naisen kanssa seksuaalitekemisiin. Harvemmin miehestä ollaan kiinnostuneita sellaisinaan. Tietysti ehkä joka kuudes mies saa syntyessään sellaiset geenit, että kroppa itsessään on naisiin vetoava.

Jotkut miehet Thaimaata ylistävät. En ole itse kovinkaan kiinnostunut alisteisesta tyttökulttuurista, mutta Thaimaa ei ole niin yksinkertainen maa, kuin luullaan. Ja onhan myös Suomessa alisteista tyttökulttuuria. Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,". Me miehet haluamme arvostusta, emmekä kilpailla absoluuttisesti oikeassa olevan feministinaiskatraan diktaattorivallan alla! Ei sukupuolen perusteella kannata tehdä elämästä hevonpaskaa Tai ylipäätään kuka tahansa voi harrastaa liikuntaa ja pitää huolta ulkonäöstään.

Miehille ja naisille sama juttu. Liikunta ja huonojen elämäntapojen hylkääminen on terveydellekin hyväksi. Tuntuu että kaikki täällä naisista pahaa puhuvat puhuu a diskoprinsessoista joita ei itse ole saaneet, b ex-vaimoista jotka on menettäneet miehen silmissä sen alkuperäisen persoonan ja olemuksen joka oli olemassa naimisiin mennessä, mutta joka muuttui huonon suhteen myötä.

Roolit toki olivat selkeitä, mutta sen verran haluan korjata, maalta kun olen alunperin, että kyllä naiset suorittivat maataloissa hyvin raskaita töitä, jopafyysisillä rajoillaan raskaana ollessaan, hoitaessaan mm.

Tätä eivät tietenkään hoksaa ne jotka eivät ole koskaan joutuneet lapioimaan sontaa, lypsämään käsin, nostelemaan suuria maitotonkkia ja kuljettamaan niitä maitolavoille, kantamaan apesankoja, vetelemään suulista heinää navetan puolelle, kynimään kanoja, hoitelemaan poikimisia, tekemään heinää, nostamaan perunaa jne jne.

Navettatyöt aamuin, illoin, päivästä toiseen ilman minkäänlaisia lomia, ja kaiken ohessa lapsikatraan hoitaen. Mies teki omat työnsä ja oli usein metsäsavotoissa pitkien teitten takana ja emäntä kotona sillä välin yksin kaikesta vastuussa, kunnes mukulat kasvoivat niin paljon että niistä oli avuksi. Entiseen verrattuna naiset pääsevät nykyään helpolla, mutta niin pääsevät miehetkin, usein vielä helpommalla kuin naiset, jotka edelleen tekevät suurimman osan kotitöistä ansiotöidensä lisäksi.

Ehkä olen vähän vanhanaikainen, mutta mielestäni sukupuolet tulisivat toimeen paremmin keskenään kun roolit olisivat selkeämpiä ja kumpikin osapuoli tietäisi paikkansa. Yhteiskunnallisesti tasa-arvo on tietenkin enemmän kuin toivottavaa, mutta kotielämää helpottaa, kun tekee heti yhteen mentäessä pitävän sopimuksen siitä, miten toimitaan: Toinen hoitaa tiskin, toinen pyykit, toinen vie lapset tarhaan, toinen hakee.

Toinen tekee lumityöt ja ajelee nurmikon, toinen tekee ruuat ja hoitaa ostokset, miten kullekin parille sopii. Tehtävät voivat olla jopa täysin stereotypian vastaisesti jaettuja. Tärkeintä on että sopimuksesta ei lipsuta. Tämä on toiminut meillä ja kavereitten perheissä ja näin välttyy turhilta konflikteilta ja narinoilta.

Ei tarvitse kauas mennä niin jo löytyy naisellisia naisia, jotka oikeasti rakastavat olla naisia ja täyttää oman paikkansa evoluution palapelissä. Ihan jo Saksassa on suurin osa naisista sellaisia, että ne kyllä pitävät miestä miehenä, samoin oikeastaan kaikissa Keski-Euroopan maissa. Suomessa naisista on tullut miehiä ja se käyttäytyminen nyt näkyy vaikka Kreikassa.

Bussi kun on turistihotellin eteen pysähtynyt niin suomalainen siideriliisa on kännissä ja käynyt jo varaamassa omat kamakit himojensa tyydyttäjiksi, kotona sitten mies lue nainen hoitaa perhettä ja käy töissä kun vaimo mies on tyttöporukalla rentoutumassa. Sekin on kummallista, että aika moni nainen minä mukaanlukien suosittelee pojilleen ulkomaalaista vaimoa, suomalaisen naisenhan piti olla maailman paras. Onko miehen orjamainen asema Suomessa sitten hyvä, tai paras mahdollinen kompromissi?

Rahan erilainen arvo ei ole turistin vika ja turismista on monien näkökulmien mukaan monille kaukokohteille "pelastava hyöty". Suomalaismiehen kannalta on parempi ostaa laadukas huora Thaimaasta 5 tunniksi kuin tehdä 20 tuntia töitä, että saa miehiä ylenkatsovan suomalaisnaisen tunniksi petiin. Ei sille mitään mahda. Naisten on muututtava ja miesten onnellisuuteen on satsattava enemmän.

Nykyarvomaailmassa se kuullostaa sovinistiselta, mutta loppu peleissä kaikki hyötyvät. Joo nainen ja riisiateria ovat sama asia ja kuuluisivat olla samanhintaisiakin varmaan. Ja näin sen kuuluisi mennä: Ja nainenhan ei ole orjan asemassa lainkaan. Naisella on varmaan aivan oma henkilökohtainen tunne-elämä ja kuolee joka kerta vähän sisältä hoitaessaan hommiaan. Mutta huumeet usein auttavat asiaan. Naista saa riistää, muttei miestä, koska nainen on vain miehen tyydyke, kuten pringlespillu Äijillä on niin fiksut mielipiteet Kyllä, eri maissa on eri hinnat.

Suomesta et saa purkkapakettia sillä rahalla, kun Thaimaasta jonkun pienen välipalan. Nainen on miehen tyydyke, mutta sen tulee olla vapaaehtoista. Miehen halut ja naisten intressit eivät saisi mennä ristiin. Kommenttini on varmaan poistettu vahingossa, sillä se ei sisältänyt mitään yllättävää. Totesin vain, että arkielämässä olen huomannut, että nämä "maskulistien" katkeroituneet-keskustelut ovat loppujenlopuksi varsin pienten piirien internet ilmiö.

Huomioin myös, että HL perustelee aika kömpelösti sen, millä perusteella suomalaiset miehet antavat paljon ja naiset vähän:. Puhumattakaan siitä, että se riittäisi thai-naisten kaltaisen kohtelun saamiseen. Tuollaisille miehille on maailmalla valtavasti kysyntää. Suomessa se ei riitä paljon mihinkään. On kai luettavissa, että laasanen tavalliseen tapaansa tarkoittaa nimenomaan pariutumis-prosessia tai irtoseksiä eikä varsinaista parisuhdetta: Lisäksi toivon ettei tuossa väitetä, että jos jossain muualla on okei, että mies sortaa vaimoaan, niin tällainen malli pitäisi ottaa myös meille tasa-arvon kannattajinahan emme tahdo epätasa-arvoista mallia vaikka se tukisikin oman luokkamme tavoitteita.

Sitten vielä se, että suomessa on myös paljon korkeasti koulutettuja ja varakkaita naisia. Miehet voivat olla hieman varakkaampia, mutta kun tietty perustoimeentulotaso on saavutettu, varakkuus ei enää kuulu paritumisen pääkriteereihin. Nykyään moni valitsee puolison henkisten ominaisuuksien mukaan: Asian ollessa näin, at-miesten tulisikin kehittää itsessään ennenmuuta henkisiä ja sosiaalisia ominaisuuksiaan, jos mielivät saada tyttöystävän.

Moni nykynainen tahtoo henkisesti ja seksuaalisesti tyydyttävän suhteen. Ainiin mainitsin kirjoituksessani kai myös siitä, että on outoa että samalla kun "maskulistit" kieltävät naisia sortavat rakenteet ja palauttavat naisten alisteisen aseman naisten biologiaan, miesten keskinäisiä eroja koitetaan selittää pelkästään yhteiskunnallisilla rakenteilla. Enemmänkin niin, että miltä seksi ja läheisyys feministi naisen kannalta.

Miehellä on jokseenkin vähän mahdollisuuksia vaikuttaa valintoihin, jotka tekevät naiset. Ei yleensä onnistu, koska at- miehellä ei ole yleensä luontaista taipumusta tällaisiin ominaisuuksiin, joita tytöt vaativat.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että tuollaisten vaatimusten esittäminen kuullostaa miehen korvissa hinnastosi ääneenlukemiselta? Nykyään tietoa on lähes rajattomasti käytössä, tiedon laatu on sitten eri asia.

Jokainen voi itse ratkaista oman näkökantansa. Aivopesulla ja tällä blogilla on paljon yhteistä. Ja ennemmin maa repee, kun Henry häpee.

Laasanen on tuonut tasa-arvon suomalaiseen tasa-arvotyöhön. Se on suoritus, josta voi olla ylpeä ihan syystä. Miten tasa-arvo Suomessa liittyy pillunjakoon Thaimaassa? Sulla on sellainen "kaikki-heti-mulle-nyt-mulla-on-kikkeli-asenne",jota Henry ruokkii Ja yleensäkin miten seksi kuuluu tasa-arvoon?

Jokaisella on käsi, johon vetää. Mitään miehen jokamiehen oikeutta naisiin ei ole olemassa eikä tule. Vai onko Laasanen jossakin vaatinut jotain sellaista ja jos on niin missä? Ihan selvä yksilöity lähde, kiitos. Pelkkä kaverinkaverin tahallinen väärinymmärrys ei riitä. Niin, Laasanen ajaa "tasa-arvoa" vain miehille. Hän ajaa miehille etuja, naiset suohon. Mitä helkatin tasa-arvoa se muka on?

Tasa-arvoista tasa-arvotyötä voidaan tehdä vain sillä tavalla, että puututaan sekä miesten että naisten kohtaamiin tasa-arvoepäkohtiin.

Laasanen tuo ansiokkaasti esiin miesnäkökulmaa, naiset puolestaan ovat jo ajaneet omansa valtiouskonnoksi. Olisi hauska nähdä, miten suomalaiset miehet käyttäytyisivät: Olisi tietenkin mukava nähdä suomalaisten naisten ilmeet, kun suomi-miehellä olisi kerrankin hauskaa.

Tästä tulee mieleen kyllä hulvaton mielikuva. Olisimme baarissa sekaporukalla kuten tavallista viettämässä iltaa.

Sitten paikalle pamahtaisi suoraan henryn fantasioista parikymmentä vuotiasta thai go go tyttöä tanssimaan bikineissä. Henry ja pari muuta sankaria tanssisi hoikkien tyttöjen kanssa otsa hiestä kiiluen ja massu puvun paidan alta repsottaen.

Tämä mielikuva on niin hassunkurinen. Nauruamme tuskin pidättelisi mikään, en usko että nyreää naamaa näytettäisiin: Enkä usko että ryhmässä olevat kaverini, mukavat miehet joilla myös on tyttöystävät, lähtisivät muna pystyssä tanssimaan go go tyttöjen kanssa. No ei tietenkään siinä tyttöystävien edessä. Mutta ihan hyvin he voisivat jo seuraavana päivänä pyytää niitten thaikkujen puhelinnumeroita kavereiltaan Thaimaasta tulee monen sorttisia naisia, EI suinkaan vain mitään yksinkertaisia perseenpyörittäjiä ja sosiaalinen ongelma pariutua thaikkunaisen kanssa laskee varmasti ajan myötä.

Silloin joudut itse miettimään miten saat menemään itsesi jakeluun tähän asti tuo ongelma kun on kuulunut miehille. Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin suuria luuloja suomalaisesta keskivertomiehestä: Eivät kaikki miehet ole noita "AT"-miehiä taikka muutenkaa ääliöitä, joilla aivot ovat pysyvästi haarojen välissä. Kaikki miehet eivät edes pidä pienistä ja tummista, toiset tykkäävät isoista vaaleista: On myös muita kriteereitä, jotka eivät bamadeille ja laasasille mieleen edes juolahda.

Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin. Yleensä täällä taitaa olla ilmiö, että jos jonkun kertomus ei sovi omana maailmankuvaan, niin kertomus on "keksittyä".

Pääseeköhän tämän blogimerkinnän kommentit kolmannelle sivulle? Enään ei tarvita kovin montaa kommenttia. Se shemale-juttu voisi toimia. Henry, mekko päälle ja baariin sitten liftaat näyttämällä reittä, saat varmaan mulkkua aukkoosi.

Naisilla on varaa valita, naisilla on niin paljon paremmin, mieshän on orja vain. Gossardit rustistaisivat sullekin sellaiset pienet pystyt tissit, säärikarvat tietenkin ajelet ja kainalot ja teet sen brasilialaisen- perskarvat on kuulemma aika inhat.

Ja aivan tarpeeksi sulla on rasvaa joka höllyy "naisellisesti". Niin, ei pidä olla nirso, mies kuin mies voisi vetästä sut seitsemänteen taivaaseen ja perseorgasmikin taitaa olla tuttu. No saahan tuo ukko ihan vapaasti lähteä thaimaahan pillua ostamaan, vuan eipä tartte sen jälkeen takas tulla.

En ole koskaan käynyt Thaimaassa juuri siksi että pelkään ettei sieltä takaisin palaaminen enää hirveästi kiinnosta. Voitko valaista asiaa kertomalla edes yhden syyn miksi suomalaisen miehen ylipäätään kannattaisi tulla Thaimaasta takaisin tänne? Osasinkin jo odottaa juuri tuonkaltaista kommenttia: No ei todellakaan kannata tulla edes Suomeen takaisin, varsinkaan jos siltä tuntuu. Parempi vaan pysyä siellä, siinäkin tapauksessa. Jospa minä iso paha huora riistäjä petonarttu-femakko ostan sulle sen lipun sinne -yhteen suuntaan Sitten joku nainen on tehnyt Sinunkin hyväksesi jotakin, jotta pääset ryyppäämään halpaa viinaa, vetämään huoraa joka aukkoon ja saamaan sen siivouksen ja AIVAN kaiken mitä toinen ihminen voi haluta toisen kustannuksella.

Siis aito laasasmies olet. Odotin ihan vilpittömästi, että olisitte ainakin yhden syyn keksineet. No voi harmi että jouduit pettymään! En ala keksimään mitään syitä puolestasi. Jos sinulla itselläsi ei ole syitä palata, niin älä hyvä mies palaa Suomeen! Sinun parastasihan tässä tietenkin vaan ajattelin! No, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä: Katsoin juuri youtubesta Henryn haastattelun YLE: Toimittaja toi tämän esille sanoen, että tällainen mielikuva syntyy Laasasen kirjasta.

Henry siinä vähän kiemurteli ja yritti korjata kirjoittamisiaan. Eikö sinun tulisi sitten osoittaa syyttävä sormesi tähän toimittajaan? Kirjasta syntyneet mielikuvat kun ovat hieman eri asia kuin kirjassa esitetyt väitteet. Toiko toimittaja mitään konkreettisia kirjan kohtia keskusteluun vai oliko kyseessä kokonaisuudesta kumpuava tunnepuolen tulkinta, jota mahdollisesti myös väritti toimittajan oma katsantomaailma?

Toimittajilla on kieltämättä taipumus vetää mutkat suoriksi, mutta kyseinen toimittaja ei ole ainoa, joka on ymmärtänyt, että Henryn mukaan miehet eivät halua perhettä. Jos vain yksi tai kaksi tekee tämän tulkinnan Henryn teksteistä, voidaan puhua vääristä mielikuvista. Jos "väärinymmärtäjiä" on enemmän, ja niitä on, voidaan syyttävä sormi osoittaa Henryn tapaan tuottaa tekstiä. Laasasen nerous on siinä, että hän antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa. Hänen tekstinsä ovat niin vihjailevia ja epämääräisiä, että ne antavat mahdollisuuden hänen fanittajilleen tehdä rajuja johtopäätöksiä.

Henry on kuitenkin julkisesti kieltäytynyt korjaamasta väärintulkintoja ks. Tämä tekee hänestä mahtavan demagogin, mutta helvetin huonon ja epäeettisen tutkijan. Jos hän olisi vastuuntuntoinen ja ammattitaitoinen tutkija, joka pitää tiedettä popularisoivaa blogia, hän puuttuisi väärinymmärryksiin ja kävisi keskustelua "hei, en mä tota tarkoittanut, vaan Siis sinä lihaa syövä heteromies, luuletko,että kukaan tervejärkinen panostaisi kirjoittaessaan tälläiselle palstalle esim.

Ilmeisesti itse teet niin, voi onnea oikein paljon Olet siis tosissasi liputtamassa prostituution puolesta. Voi Jeesus, siis tyhmyydellä ei ole mitään rajaa ja tämä blogi jos jokin on osoitus siitä jos mikä.

Ja tutustupa tutkijan palkkoihin ihan huviksesi, esim. Humanistien "palkka" taas heh, heh, museon lipunmyyjä tienaa enemmän. Missä ladossa sinäkin olet syntynyt? Tässä sulle tajunnanvirtaa tai aivan mitä haluat siitä vääntää taas kerran.

Kaikki inkkarit ei taida olla ihan kanootissa vai? En muuten ole prostituution kannattaja sen enempää kuin vastustajakaan. Minusta on parasta, että aikuiset ihmiset päättävät ihan itse omasta intiimielmästään ilman että joku ulkopuolinen toimii siinä minään syrjivänä besserwisserinä. Tässä vain funtsailen sellaista mielenkiintoista huomiota, että miehet selvästi pohjimmiltaan kaihoavat naisten hyväksyntää ja läheisyyttä - ja sitten tekevät ihan kaikkensa jotta naiset varmasti inhoaisivat, vihaisivat ja halveksisivat heitä.

On se vaan merkillistä Ei kuulkaa pojat, jos meinaatte joskus kotimaassakin pesää saada, niin täyskäännös on asenteissa tapahduttava. Riittää, että pitää sen omana tietona, kuten tähän asti. No, kyllähän se ajatusten salassa pitäminen onnistuu sen yhden yön, mutta jos pitemmästä suhteesta haaveilet, niin äkkiähän se naisvihamielinen asenne sieltä pinnan alta paljastuu.

Ja siitä ne ongelmat alkavat. Ellei nainen sitten tajua karata heti ja kauas. En ymmärrä tuota viha-aspektia tässä yhteydessä. Ei se ole mitään naisvihaa, että mies haluaa harrastaa seksiä useampien kuin yhden naisen kanssa, eikä alistua yhden naisen pompoteltavaksi. Se menee niin, että täällä olevissa eräiden kommenteissa kaikki mahdollinen katsotaan naisvihaksi. Se "naisviha" on nääs niin hyvä leima. Sulla taitaa olla paha olla ja katkeruus kumpuaa jostain vuosien takaa?

Suosittelen vaikka lomaa Gambiaan, selviät pienellä rahalla ja tulet hymyssä suin takaisin. Ei tarvitse mennä Etelä-Eurooppaa kauemmaksi kalaan niin suupielet leviävät tyytyväisyydestä. Naisten mielestähän seksilomalle lähteminen ja kaikkien kanssa vehtaaminen on ihanaa romantiikkaa ja kaunista sellaista, just joo. No kyllä se nyt vain on IHAN eri asia. Kyllä vetää hiljaiseksi tämän palstan naiskuva. Ja suomalainen nainen on sitä ja tätä, muttei koskaan tarpeeksi.

Tiedostatteko te, että me lottien jälkeläiset emme muuta voisi ollakaan, kuin vahvatahtoisia ja itsenäisiä naisia? Normaalit, naiselliset naiset, jotka elävät tasa-arvoisessa parisuhteessa, jossa kumpikaan osapuoli ei maksa hellyydestä ja seksistä? Meitä on ja paljon. Meille kelpaa tavallinen, rehti ja suoraryhtinen suomalainen mies. Minun mieheni ei ole koskaan tarvinnut lahjoa minua mitenkään. Vaikka meillä on lähes 10v ikäeroa, olen aina - AINA - maksanut oman osuuteni asuntolainoista, ruuista, matkoista, laskuista.

Myös opiskeluaikana, vaikka sillloin rahasta oli minulla tiukkaa, miehelläni ei. Äiti opetti maksamaan aina omat kulut. Koen ihmeellisenä ja vanhanaikaisena näkökulmana miehen maksuvastuun asioista. Se on jotain suoraan Johanna Tukiaisen elämästä ja normaali suomalaisnainen ei odota tuollaista. Ihmettelen syvästi teidän naimisissa olevien miesten mielipiteitä puolisoistanne. Jos yhteiselämä on noin ankeaa, miksi olette valinneet puolisoksenne tuollaisen vastakappaleen?

Mies-ressukat jonkun pakon edessä menevät näiden riivinrautojen kanssa naimisiin ja pääsevät totetuttaman itseään ainoastaan thai-prostituoitujen kanssa kun oma vaimo ei anna - toki omalta vaimolta ei halutakaan kun hän on lihava ja epämiellyttävä.

Onko mikään asia teidän omalla vastuullanne? Tosin jos ne tavalliset, ilman naista jäävät suomalaiset miehet ovat tuollaisia syyllistäviä ruikuttajia, ei ole ihmekään että jäävät yksin. Vastapuolen armeijassa oli myös naissotilaita. Kummasti niiden jälkeläisiä kiinnostaa korkokengät ja minihameet! Ja nuo korkkarit ja minari ovat sitten se tärkein, ihailtavin ja toivotuin naisten "ominaisuus"? Tietysti sen lisäksi että ollaan jalat levällään koko ajan samalla kun siivotaan yötä päivää.

Mitä ihmettä sitä ruikuttaa? No eipä tuo ukkonikaan mikään bodattu piukkapaita-adonis ole, mutta varsin rakastettava juuri sellaisena kuin hää on. Kaunis asenne naisia kohtaan täällä,kuten sanoin. Ja stereotypiot ja niiden käyttö kertovat ihmisestä jotain. Venäläisiä naisia on paljon Suomessa ja tuskin muut, kuin alan ihmiset mittaavat katuja korkeissa koroissa ja minihame päällä. Joku Zinaida Lindenkin on venäläinen, akateeminen ja kirjailija -kirjoittaa tosin ruotsiksi.

Tuntemani venäläiset naiset ovat ihan perillä siitä huora-stigmasta, jonka suomalaiset mielellään heille antavat, eivätkä ikinä laittaisi mitään roiskeläppää ja piikkikorkoja huvikseen päälleen.

Venäläiset naiset eivät ole huoria. Kukaan ei synny huoraksi koskaan. Rasismi ja naisviha, tämän blogin avaimet. Nyt taisi mielikuvitus lähteä laukalle. Olet nimittäin tässä keskustelussa ainoa, joka kytkee venakkojen naisellisen pukeutumistyylin maksulliseen seksiin. Eivät venakot pukeudu siihen minihameeseen ja korkkareihin. Tyyli voi olla naisellisempi ihan vaikka kirkkailla väreillä. Vituttaa tämä kaikkien venäläisten naisten niputtaminen sellaiseksi "mine tule tänne, vie teä miehet, ei halu tehdä töitä -jutuksi.

Tuntemani venäläiset fiksut, koulutetut naiset kärsivät tästä. On se kiva yhden lääkärinkin kuulla jatkuvasti sitä huora-läppää suomalaisilta juopoilta ja narkkareilta työskentelee A-klinikalla vain sen takia, että on venäläinen korostus puheessa. Ja on muuten todella hyvä lääkäri ja tekee sitä lääkäreiden inhotuinta työtä pahasti alkoholisoituneiden parissa. Tuota A-klinikkamaailmaa en tunne ollenkaan, mutta Venäjällä on tullut käytyä viimeisen 20 vuoden aikana useita kertoja työmatkoilla sekä asuttuakin jonkun aikaa.

Ehkä juuri siksi en tunne vetoa tuonne Thaimaan suuntaan. Ylenpalttinen huomio ja seurantarjonta on tullut koettua - siis suunnilleen se sama mitä on olla nainen Suomessa. Vaimo, paras ystävä ja rakastajatar 29v: Tämä päätti että sanahaasteen vastaus ei kelpaa millään yrityksellä. Epäilen että tässä softassa on pahempaa vikaa.

Kenelleköhän tämän oikein osoitat? Taidat olla yhdistellyt eri eri kirjoittajia ja vielä lisännyt muutaman kourallisen mielikuvitusta mausteeksi. Tuo ei oikein sovi kenenkään kirjoituksiin. Vaimon on täällä maininneet minä , bmad , Pena ja Vieras.

En ole käynyt Thaimaassa, eikä muutkaan näistä maininneet käyneensä. On tainnut unohtua tässä miesten vertailuissa toisiin miehiin se vrt. Se minkälaisen kuvan se antaa näistä huonoista vaihtoehdoista on ja erityisesti suomalaisesta miehestä:. Suomalaistamiestä taitaa vaivata tässä blogissa laiskuus kasvaa sekä kehittyä ihmisenä ja itsetyytyväsisyys johon ei ole mitään aihetta. No onneksi tuo on totta vain näille yksilöille jotka ovat näitä tämän blogin konservatistejä ja joihin luen oikeastaan kaikki miespuoliset jotka täällä vakiosti kommentoivat.

Olen noin vuotias suomalaismies, joka elää avioliitossa suomalaisen naisen kanssa. Suoranaista seksiä on vaimon kanssa tosi harvoin. Koskaan en ole käynyt Thaimassa. Ajallisia ja taloudellisia mahdolisuuksia matkustamiseen kuitenkin olisi.

Mitä siis olen jäänyt vaille, kun olen jättänyt Thaimaan väliin? Mene, jos huvittaa näet eläinrääkkäystä ja laihoja narkomaaneja jaba panemassa toisiaan ja asiakkaita ja aivan kaikkea friikkisirkusta.

Ja se on laitonta se prostituutio sielläkin. Minä haluaisin nähdä kun koirat raiskaa paavin. Täytyy odottaa, että tämä taantumuksen viiri lasketaan. Työhalut ovat ihan eri luokkaa, ja samalla korjaantuisi maaseudun uhkaava autioituminen kun peräkyliinkin saataisiin ihan uutta elämää ja uhkaava työvoimapula hoiva-alalla korjattua.

Kiva ois jonkun espanjalaisen tai venäläisen eeroksen tai shemeikan kans pari varvia vetää sillon kun sattuu kiinnostaan ja se ois vähän niin kuin win-win tilanne kun tänne tulis uutta verta ja suomalaiset ihramahat häipyis komeiden ulkomaalaisten tieltä ja muutenon noilla venäläisillä esim vielä verissä se et ne jopa aukoo ovet kun haluu kävellä kämpästä ulos.. Vähän kun win-win tilanne.

No nyt vaan sitten tekemään laupeudentyötä Suomessa asuville venäläismiehille. He kun ovat täällä enemmän puutteessa kuin suomalaiset Miksi thaikut haluaisivat tulla Suomeen myymään pimppaa halvalla?

Luuletteko, että thaikun hinnat pysyisivät samana e Suomessa? Jos saisivat suomalaista sosiaaliturvaa, tuskin edes olisi tarvetta myydä itseään. Joka maassa on omat seksimarkkinansa ja niilä oma markkinahintansa. Tuskin täällä asuvat thaikut seksiä kovin paljon alta satasen myy. Voisi sanoa, että oma moka". Eihän Laasafanit arvosta ketään naista ; Ja nuorena miehenä juoksin vain pimpsan perässä Mutta vakavasti ottaen, sellaisia naisia, joita voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa,,,, ei taida montaa olla.

Itseasiassa vaimoni on toistaiseksi ollut sopivin "tehtäväänsä". Jos nyt ajattelisi itseään työnantajana ja nimikettä vaimo, työtehtävänä, niin mitään järkeä henkilöstövaihdoksiin ei ole näköpiirissä. Toki työnantaja on hyvämaineinen ja reilu. Työ on palkitsevaa, mutta myös haastavaa. Työnantaja on myös arvostettu ja kaikki työsuhteet ovat olleet pitkäaikaisia.

Ne ovat päättyneet aina työntekijän omasta tahdosta, eikä työnantaja ole jäänyt moralisoimaan lähtijän ratkaisua. Lähtijät ovat poikkeuksetta tulleet katumapäälle, mutta näitä vakansseja on suomen lakien mukaan mahdollista pitää vain yhtä kerralla, joten lähtijöiden tilalle on aina otettu nopeasti uusi työntekijä, kioska työnantaja ei ole aiemmin rohjennut toimia yksin. Jatkossa, mikäli nykyinen työntekijä joskus irtisanoutuu, aikoo työnantaja siirtyä vuokratyövoiman tai talkooporukan käyttöön.

Koska nykyinen työntekijä on ajanmyötä osoittautunut hieman laiskaksi, ei irtisanoutuminen olisi työnantajalle ongelma. Siitä työnantaja tuntee huonoa omatuntoa, että toimii työntekijän tietämättä aktiivisesti työnantajaleirin palveluksessa laasasfani , vaikka työntekijä ei ole pätkääkään kiinnostunut ay-toiminnasta feminismistä.

Tätä viimeistä kirjoittaessani, täytyy todeta, että kyllä se oma vaimo onkin lopulta hieno vaimo. Ei vain aina tule muistettua sitä, kuinka paljon huonommin asiat voisi olla Sanottakoon näin, että jos haluaisin löytää sellaisen naisen, jota voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa, niin ensimmäisenä saattaisin etsiä peräkyliltä, jopa lapista.

Eiköhän tässä senverta keskeisellä paikalla ei Helsinki asuta ja muutoinkin leveästi suomea on koluttu, että jos sinun määritelmäsi ressusta on peräkylällä asustaminen, niin takaan, että toiseksi jäät, mikäli Suomi on tarkastelualue. Tuli muuten mieleeni, että mukavia naisia on YleX: Naiset eivät kestä elämää.

Heistä tulee vittumaisia ämmiä, kun joutuvat tekemisiin elämän kanssa. Miehet ovat aina mukavia poikia. Sulla on nyt ehkä vähän turhan ruusuinen kuva miehistä. Eittämättä olet viettänyt liikaa aikaa suomalaisten valioyksilöiden kanssa ;. Kyllä meistäkin suurin osa on melkoisen kyvyttömiä persreikiä. Yllättävää lähinnä oli, että myöhemmiten huomasi myös naisten olevan vain ihmisiä.

Yritin aiemmassa viestissäni selittää, että miehet ovat jääneet nyt tavallaan tyhjiöön, kun esim. Lisäksi nainen voi tienata palkkatyössään miestä enemmän. Miksi silloin miehen täytyisi saada raskaan työn raatajan kohtelu osakseen, ellei hän sitä ole? Eli miesten ego on edelleen Euroopan kokoinen, vaikka ansioita siihen ei olisikaan. Se pelkkä penis ei vielä tee kenestäkään hyvää ja kunnioitettavaa kaveria.

Oli muuten hyvä pointti tuolla minulle tulleissa vastauksissa, että yhtä lailla ne naisetkin raatoivat aikoinaan heinäpelloilla. Lisäksi äidit ja tyttäret sitten tauon aikana riensivät keittämään isännille soppaa, siivoamaan ja tiskaamaan, kun taas samaan aikaan miehet nauttivat huilitauosta. Mistä ihmeestä tulee tämä käsitys, että mies on jotenkin lähtökohtaisesti ylempänä vain sukupuolensa takia? Jos nykymies ottaa aktiivisesti osaa kodin yhteisiin askareisiin, tuo omalta osaltaan rahaa perheen hyvinvointiin ja osallistuu lasten hoitoon plus kunnioittaa vaimoaan ihmisenä, hän on minun silmissäni myös oman kunnioituksensa ansainnut.

Kyllä minä sellaista miestä mielelläni passaisin ihan puhtaasta rakkaudesta. Mutta jos mies työpäivän jälkeen kaatuisi sohvalle ja olettaisi, että nainen samaan aikaan hoitaa pyykit, ruuat, lapset jne, ei tuollainen mies paljon kunnioitusta keräisi. Ja sitten mies vielä ihmettelisi, miksi nainen on niin väsynyt illalla.

Eli nyt vätykset ottakaa itseänne niskasta kiinni, osallistukaa kotihommiin, niin se vaimo pääsee vaikka jumppaan pitämään kropastaan huolta ja saattaa olla illallakin hyväntuulinen ja virkeä villikissa ;. Kuules nyt "kyllä minä sellasta". Mä sanon, että höpö höpö. Tiedät itsekkin, että puheiden asteelle jää. Jokainen mies tietää millaisia naiset on. Ja vaikkei oma olisi täydellinen, niin ei ole naapurinkaan, ei ole oma sisko, ei ole oma äiti. Aivan turhaa paskan jauhantaa tuollainen "kyllä minä sellasta" jorina.

Edes Bmadin muija ei ole uskottava, vaikkakin huomattavasti helpompi uskoa, että nainen, joka tienaa HYVIN, voisi periaatteessa vilpittömästi palvoa miestä, tavalla, joka on miehelle täysin normaalia suhteessa naisiin.

Minä en ole koskaan saanut keneltäkään naiselta takaisin puoliakaan siitä, mitä olen itse antanut, eikä ole moni muukaan, joka on ollut naisen kanssa rakkaudesta. Naisen rakkaus on vähintään puolta kalliimpaa kuin miehen. Toki ymmärrän ja varmaan muutkin miehet ymmärtävät täällä naisten taholta toistettuja neuvoja siitä, kuinka nainen saadaan rakastamaan ja antamaan seksiä jne. Ei arvon neidit ja rouvat ole kyse siitä, ettemmekö me tietäisi kuinka.

Jos me valittaisimme, että mersut ovat kalliita autoja, kuten ne ovat, ja huonoja autoja, kuten ne ovat, olisi teidän neuvomme meille, että älkää kitiskö. Saatte kyllä oman mersunne, kun maksatte herrasmiesmäisesti Veholle sen alkaen 70 euroa. Tai kun me valittaisimme Mersujemme vioista ja kalliista huollosta, olisi teidän neuvonne, että ajakaa vähemmän ja varovaisemmin ja satsatkaa enemmän Mersujenne huoltoon, niin ongelmia ei tule. Me emme kysy neuvoja Mersun ostoon, vaan toteamme täällä, että Japanilainen Toyota on paljon halvempi, luotettavampi ja mukavampi auto.

Mutta onhan siinä Mersussa kuitenkin jotain, mutta kukaan ei tiedä mitä Aivan kuten suomalaisessa femakossa. Täyttä paskaa ja kallista, mutta silti niissä roikutaan, kun on mielikuva luotu siitä, että ne on parhaita. Ehkä olivat 60 luvulla, mutta nyt Kun kahlaa tämän koko kommenttimäärän läpi ja tekee vertailuja sukupuolten välillä, tulee väistämättä siihen lopputulokseen että NAINEN on ällistyttävästi miestä huomattavasti sivistyneempi, sielukkaampi, käsityskykyisempi ja älykkäämpi olento.

When shit hits the fan, kyllä se on mies joka kantaa vastuun. Ja muutenkin on typerää eristää jokin tietty seksuaalikeskustelun osa-alue kuvaamaan sukupuolten "eettisyyttä". Naiset ovat "kylmempi" sukupuoli sikäli, että he jättävät miehiä enemmän kuin toisin päin, ja he myös selviytyvät eroista miehiä paremmin.

Olen itse tutkaillut Helsingin yöelämää jonkin verran, ja täytyy ihmetellä kuinka helposti pettäviä jopa naimisiin menossa olevat naiset ovat. Vai naiset ovat kylmempi sukupuoli?

Ruma pimppi ilotytön hinta