naisen hieronta naisten fantasiat

..

Muutaman kerran jälkeen hänkin uskalsi ottaa minua haaroista ja puristaa miehisillä suurilla kourillaan. Arvaa että se tuntui kivalta molemmin puolin. Harmittaa nyt kun sitten aloin pelätä että tulemme julki ja en vastannut enää tuntemattomiin numeroihin. Olisin kyllä valmis hieromaan miehiä ja tuottamaan nautintoa.

Olisin erittäin kiinnostunut ryhtymään kanta-asiakkaaksesi. Olen 34 v, siisti, komea mies. Hei, kyllä sulle asiakkaita riittää minäkin komea hoikka ja urheilullinen mies välillä urheilun takia jumissa olevia lihaksia voisi hierotuttaa.

Mäkin olisin valmis siihen ihan milloin vaan.. Vuosia sitten oli toinen pakarani jumissa, niin että istuminen oli liki mahdotonta. Lääkärin kautta fysioterapiaan ja terapeutti hieroi pakaran lopulta kuntoon. Tarkoituksena ilmeisesti saada minut kiihottumaan ja niinhän siinä lopulta kävikin. Tyttö pyysi minua kääntymään kyljelleni, että olisi helpompi muka hieroa toisesta suunnasta, kyrpäni seisoi siinä vaiheessa jo täydessä mitassaan, joten sen peittäminen oli mahdotonta.

Kun käänyin kyljelleni kyrpä tietysti ponnahti napsahtaen vatsaani vasten, hieroja tyttö sen huomattuaan käski minun kääntyä saman tien selälleni niin hoidettaisiin seisokki pois. Hieroja nousi päälleni ja ratsasti kyrvälläni orgasmiinsa asti, noustuaan hän runkkasi minua kunnes laukesin. Sen jälkeen hierontaa jatkettiin niinkuin mitään ei olisi tapahtunut, myös jäljellä olevat kerrat, vaikka myöhemmin toivoinkin jotain tapahtuvaksi. Olin noihin aikoihin hiljainen ja arka sinkku mies, joten eipä tehnyt mieli vastustellakaan, vaikkei tyttö ihan vastannutkaan nais ihannettani.

Kokemus sinänsä oli ihan mukava vaikkei kaiketi kovin ammattimaista käytöstä hierojalta. Jos haluat nautiskella niin tilaa taitava, siisti, komea 35 vuotias hieroja mies luoksesi. Kirjoita itsestäsi ja toiveistasi niin kerron lisää hieroja. Tässä jo tovin työttömyyden ikeessä kärvistellessäni on mieleeni hiipinyt ajatus itse itsensä työllistämisestä. Ajatus ei sinällään ole toisaalta kovin uusi. Aikoinaan kävin jopa yrittäjäkurssin. Tuolloin tilanne oli kuitenkin työtilanteen suhteen eri ja pääsinkin ihan palkannauttijaksi.

Aina minua on kiinnostanut psygologia eli sielutiede. En sitä ole koskaan opiskellut vain luontaisesti hyvää ihmistuntemustani olen hyväksi käyttäen tehnyt havaintoja ja päätelmiä. Omakohtaistakin kokemusta löytyy sille loppupäätelmälle, että sielu ja ruumis käyvät käsi kädessä. Jos voit huonosti henkisesti niin eikös vain kohta ala kroppakin reistailemaan.

Elämän koulua hyödyntäneenä olen nykyisin alkanut kiinnostua yhä enemmän henkisen- ja fyysisenhyvinvoinnin tärkeydestä taloudellisen sijaan. Rahan perään en koskaan niin kovin ole ollutkaan, mutta kyllähän sitä ilmankin on kuitenkin tässä nykyihmiskunnassa vaikea olla.

Välttämättömäksi pahaksihan sitä me ihmiset joskus kutsummekin. Vaimoni ja moni läheiseni on antanut kiitosta hyvästä keskustelutaidostani. Osin olosuhteiden sanelemana olen siihen taitoon hioutunut. Perin suomalaiseen tyyliin olen minäkin huono itseäni kehuskelemaan, mutta lienee tuossa jotain perääkin. Jopa alan vaihtoa, miesvaltaisista sekatyöhommista, on väläytelty vaimon kanssa. Alan vaihtoa nimenomaan sosiaalialalle.

Sillä saralla ainakin tekemistä riittää. Itse olen seksuaalisesti aktiivinen ja pidän tärkeänä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta sitä, että seksiä on elämässä. Asian laita nyt vain on niin, että ihminen on luotu tällaiseksi.

Seksi ja kaikki siihen liittyvä ravitsee sielua ja ruumista ihan niin kuin ruoka ja juoma. Ilman niitä ihminen nääntyy. Joskus ihminen ajautuu elämässään yksin. Yksin voi kokea olevansa myös parisuhteessa elävänä.

Silloin sooloseksi on turvallisin vaihtoehto. Irtosuhteet tuntemattomien kanssa ovat riskialttiita usealla tapaa eivätkä senkään vuoksi monelle sovi. Omakiva ei kuitenkaan aina riitä ja saatta käydä pitemmän päälle tylsäksi.

Etenisi siitä hiljaa kohti Teidän seksuaalisen tarpeen tyydyttämistänne? Tai auttaisi yksinäisiä Naisia miehisissä töissä esim. Conan O'brian rules Kerran eräs naisnäyttelijä kertoi conan o'brienille oli hänen show: Hieroja oli puolihuolimattomasti sipaissut välillä näyttelijän "mirriä".

Aluksi tuo näyttelijätär kertoi säikähtäneensä yllättävää tilannetta, mutta oli alkanut nauttia siitä siihen malliin, että antoi hierojan jatkaa "hierontaa".

Ei tehnyt valitusta saamastaan ylimääräisestä hieronnasta, vaikka ei aikonut käydä uudelleen samassa paikassa. En muista tuon näyttelijättären nimeä, mutta oli sellainen tummatukkainen komedioissa näytellyt tai saturday night livessä mukana ollut nainen.

Tarinasi jäi kiihottamaan yöksi. Olisi ihanaa mennä hierottavaksi, jossa hieroja näyttää jotenkin että on lupa nauttia ja kiusaa lisää. Mutta kun en ole hemaiseva blondi vaan tavallistakin tavallisempi. Itsekin nauttisin enemmän jos hierojakin olisi "tavallinen" ja mielellään noin viisikymppinen tai vanhempikin. Itse olen neljäkymppinen ylipainoinen ja muutenkin epätäydellinen. Täytyykö olla hemaiseva blondi että mieshieroja kiihottuu? Länsi-Uudeltamaalta edellisen viestin kirjoittajalle niin osoitteeni on pipsa70 luukku.

Missä on tälläisiä hierojia? Minä haluaisin kokea saman. Vieläkö joku haluaisi miwhistä pohjois. Pohjois-karjala siis meni väärin, helemat1 luukku. Hyi helvetti, jos ei ammattilainen tiedä, miten käyttäytyä. Mieshieroja ja hoitohuone valmiina hoitoihin, leidille luottamus. Mieshieroja tekee mökki tai kotikäyntejä myös viikonvaihteessa. Juu, kävin myös hierojalla ja muutaman kuukauden hoitosuhteen jälkeen alkoi mennä siihen pisteeseen että molemmat olivat kiinnostuneita toisistaan Nyt vuoden tuntemisen jälkeen seurustellaan: P Ja saan edelleen aivan parasta hoitoa: Minä hieroin, hieroin tavallisesti.

Sitten sovimme että käsittelen myös pikkuveljen. Sitten minä hölmö hieroja kiihotuin siitä niin, että olisin halunnut tehdä enemmänkin Aevatkaa vain, haluanko enää hieroa niin??!!

Ei, kyllä se vaan on loppu minun kohdaltani! Ennen masturboin kun alan haluta ketään ja petyn siihen ettei sitten saakkaan!! Mutta elämä voi olla rikasta muutenkin. Minun elämääni ei ole enää seksillä sijaa vaikka kuinka sitä olen halunnut!!! Olis oikeesti tarve käydä hierojalla. Enkä panis pahakseni jos hieroja olis ennakkoluuloton huumorintajuinen nainen, pk-seudulta.

Ensimmäinen kerta meni tutustuessa ja toinen kerta loppui aivan liian nopeasti. En malttaisi odottaa kolmatta kertaa. Se on ihmeellistä, miten voi joidenkin ihmisten kanssa kemiat vain osua niin hyvin kohdilleen, että sen vain tuntee kun ihminen tulee ovesta sisään.

Ammattieettisistä syistä pitäisi silloin pystyä viheltämään peli poikki, mutta minkäs teet. Sanot toiselle ihmiselle päin naamaa, että ihastuisin sinuun helposti vaikka korvia myöten. Ole hyvä ja poistuisitko vastaanotoltani? Hieronnassa esille tuleva fyysinen kosketus ei välttämättä edes eroottinen vielä rikkoo meidän suomalaisten tiukan lähireviiri alueen niin tehokkaasti, että riisuu meidät aseettomiksi mitä tulee tietyn kulissin ylläpitämiseen.

Ihminen on aidoimmillaan silloin kun hän on fyysiessä ei eroottisessa vuorovaikutuksessa toisen ihmisen kanssa. En uskonut, että voisin ihastua asiakkaaseen, mutta 4 vuotta sitä pitikin odottaa. Lappu luukulle ja mies lomalle? Täällä mukava ja luotettava hierojamies naisille Oulun seudulta. Ajan pitempiäkin matkoja asiakaskäynnille: Lähetä postia thoumas suomi Onko Tampereella tälläistä mukavaa hierojanaista, jonka luona kävisin Olen 40v mies, ihan siisti, mutta olisi kyllä rentouttavaa saada tälläinen täysihoito.

Hitsi kun te kaikki ootte jostain Tampere- Helsinki linjalla: Hölmöä, ja epäammattimaista, sori! Olen hyvännäköinen vähän alta kymppinen lentoemäntä, ja sattumoisin olen käynyt lukuisia kertoja työreisuilla hieronnoissa. Jos läheisyyttä kaipaan, niin ei tulisi mieleenikään mennä hierojalle hakemaan läheisyyttä, vaan kyllä mä hakeudun kivojen miesten kanssa kontaktiin, ja silloin ne kohtaamiset ovat molemminpuolisia.

Kokemuksia on myös kokovartalohieronnoista. Hierojina on ollut miehiä ja naisia, kummistakin löytyy hyviä ja huonoja. Kerran Thaimaassa mulla oli naishieroja joka hieroi myös mun rintoja kokovartalohieronnan yhteydessä, beautiful body, totesi mulle.

Ja paikka ei ollut todellakaan mikään pikkukujan pikkubordelli vaan vähän kalliimpi spa, jossa tehtiin myös monenmoisia vartalo-, ja kasvohoitoja. Mulla ei ole mitenkään vaikea riisutua, koska yleensä on ollut tunne että voi luottaa toisen ammattimaisuuteen. En ole kokenut hieronnoissa mitään seksuaalisia tuntemuksia, koska en mene niihin hakemaan mitään muuta kun sitä että joku möyhii ihanasti mun kipeytyneitä lihaksia.

Suomessa en ole käynyt hieronnoissa, osa syy on ehkä alitajuisesti ollut tuo että joukosta löytyy noita jotka kuolaavat asikkaita. Ja yrittävät lämmitellä asikkaitansa hiki hatussa. Mulla on hyvin herkät vaistot, enkä pidä siitä että joku hekumoi musta väärään aikaan ja väärässä paikassa. Näinhän on myös käynyt läärärillä joskus. Joku vanha pukki on kuunnellut sydänääniä tulemalla seisomaan mun taakse?!!! En sano sitä ettei hieroja ja asiakas voisi tai ettei saisi ihastua ja kiinnostua toisistaan, niin voi käydä, olemme vaan ihmisiä.

Mutta Ei Koskaan pitäisi mennä "likaamaan" työpaikkaansa, eli höyläämään asiakasta tai koskettelemaan jonkun pillua kun harjoittaa ammattiaan. Ne tulisi sopia vapaa-ajalle. Eikö teillä ole ammattiylpeyttä?!!! Myös sen suhteen että rauhottelee tilanteen, kun joku tulee sinne hakemaan muuta kun hierontaa. Mulle kyllä kelpais aloittajamiehen hieronta Tähän täytyy samalla mieshierojalla säännöllisesti käyneenä, että itse kiihotun kyllä hänen kosketuksestaan.

Varsinkin, kun käsi hipaisee rintaani kylkeä tai käsivarttahierottaessa. Emme ole keskustelleet asiasta emmekä liioin edenneet sen pidemmälle, mutta olen huomannut myös hänen kiihottuvan - hierontapöytä kun sattuu olevan juuri sopivalla korkeudella tämän havainnon tekemiseen. Tunnen kiihotusta jo hierontaan mennessä koska tämä mies on niin sanotusti vahvasti minun tyyppiäni ja meillä synkkaa todella hyvin ja juttua riittää, sekä hieromisen aikana että muualla tavatessamme.

Toisinaan joudun sitten harrastamaan omakivaa hierojalta kotiin tultuani. Ja tämä mies on säännöllisesti minun kanssa sängyssä Ammattimies eikä moraalisia ongelmia. Märkiä päiväuniahan saa olla, kun ei satuta niillä ketään. Itse koin aitoa rakkautta hierojalla.

Kävelin Vaasankadulla hierojalle ja kyselin aikoja. Hieroja pyysi minua riisuutuumaan alasti, oli otettu, olin varmaan ensimmäinen jolle tuli tälläinen ehdotus. Kun hän oli hieman aikaa hieronnut takapuoltani ja reisieni sisäpintaa huomasin kiihottuvani kovasti. Hierojatar huomasi jäykistyneen elimeni. Hän kysyi haluanko muuta.

Mietin voiko tämä olla totta, pieni tummahiuksinen tyttö tuntee vetoa minun miehekkäseen kg vartalooni. Olisi pitänyt maksaa euroa. Suutuin hänelle nainen olikin maksullinen eikä vilpitön tunteissaan.

Onko teille käynyt näin? Olen järkyttynyt ja erittäin pettynyt tälläiseen toimintaan. Valitettavasti tuo naisen lienee ollut ainoastaan rahojen perään: Olen lukenut monia samantapaisia juttuja täältäkin ja muualta netistä, että osa deiteistäkin kaipaa rahaa seksiä vastaa: Mihinkään ei voine enää luottaa, paitsi Ev.

Niinpä niin, naiset ne saa ilmatteeksi sormetusta mieshierojilta mutta miehet joutuu maksaa ekstraa naishierojille. Ainakin minulla oli tässä hierottava, joka halusi pidemmälle No me sovimme asiat ja teimme asiakkaan tahdon mukaan; En tiedä pitikö hän, mutta minä pidin; Enkä todellakaan olisi tehnyt niin, ellei hän itse olisi pyytänyt.

Aloin lukemaan tätä kiinnostuksella, sillä tänään leikkimielisesti hieroin tyttöystävääni. Ensin hartioita, niskaa selkää jne. Noh lopuksi hieroin peppua. Kaikki ovat katsoneet sen verran pornoa että tietävät tämän "hieronta fantasian", olevan vanha vitsi. Noh mietin asiaa ja luonnollisesti kiihotuin. Ajatuksesta, sekä tyttöystävästä jolla on mailman paras takapuoli. Ikään kuin tyttöystävän huomaamatta riisuin housuni ja hieroin itseäni, "kaluani" toisella kädellä ja tyttöystävää toisella kädellä.

Luulen ainakin että tyttöystävä ei huomannut. Tai sitten hän halusi miellyttää minua ja oli vaan mukan leikissä. Jatkoin hieromista jonkin aikaa. Ei mennyt kauaakaan kun kuulin "lotinaa" ja tiesin tyttöystävän olevan märkä juuri sieltä oikeasta paikasta. Noh, annoin mennä takaa päin rauhassa, pitkää vetoa, niin kuin sanotaan. Mutta en lopettanut hieromista vaan jatkoin edelleen hartioiden veulaamista. Ehkä paras seksikokemukseni ikinä. Mutta nyt kun selaan tätä, nii siis se on totta että ihan ammatti hieroja tekee samoin tarvittaessa.

Tai jos tilanne etenee jne. Hauska homma tässä on että heitin vitsiä seksin jälkeen. Sanoin; Onneksi olen vain hoitaja enkä hieroja. Mies hieroja naiselle luottamus. Minä olen hieronut naisia ja exääni sängyssä istuen pyllyn päällä kun niillä on kipeät niskat ja jalkavaivoja olen saanut kuntoon muutamilla hierontakerroilla. WSG Forunm posts Moro, aattelin laittaa tänne linkin kun ite ainakin löydettiin tuolta sivulta jätkäporukalle pirun hyvää infoo.. Suomestakin oli jo Helsingin ja Jyväskylän aikusviihde matkapoppaat siellä: Oulussa hyvää hierontaa tarjolla.

Vaimoni käy säännöllisesti hieronnassa. Jokakerta kun hän tulee hieronnasta kotiin hän on hyvin kiihottunut ja on heti vailla seksiä. Uskon, että jos hieroja olisi rohkeampi ei vaimoni varmaankaan vastustelisi pidemmälle menevää hierontaa. Moi naiset Pohjois-Suomessa Oulun-Rovaniemen alueilla. Minulla on oma hierontapöytä, jonka voin ottaa mukaan kotikäynnille. Kyllä sut tunnistaa kuka olet Kiva jutun aihe, uskottavia kertomuksia ja käsinkoskeltavaa kiihoittuneisuutta. Itselläni ei ole noin hienoja kokemuksia mutta vaimolla oli muutama vuosi sitten hierojamies joka oli sivellyt vaimon mirriä siihen saakka että vaimo sai orgasmin.

Mitään muuta ei koskaan tapahtunut, siis aktia, nyt tämä mieshieroja vaikuttaa Tampereella. Mä en voisi ikinä mennä mieshierojalle juuri syystä,että olisin heti ihan märkänä. Lisäksi uskon että mun isot rinnat jo sinällään kiihottaisi useampia hierojia Ex aina hieroi mut kiimaiseksi ja siihen ei paljoa tarvittu. Keskellä yötäkin hetken kun touhusi niin heti olin valmis Ajatuksena olis kyllä uskomattoman kiihottavaa mennä hierojalle,kun tietäis mihin se saisi ihan luvalla johtaa Itse olen mies 33v.

Olen käynyt elämäni aikana neljällä eri hierojalla, ja niistä 2 ollut miehiä ja 2 naisia. Olen nauttinut vain ihan klassisesta hieronnasta boxerit jalassa. Hieronta tuntuu minusta hyvälle, mutta kipeitä lihaksia möyhennettäessä myös pahalle, tavallaan.

Rentoudun hieronnasta hyvin, mutta varsinaista kiihoittumista ihan erektioon en ole koskaan saanut. Kävin viimeiset kerrat 5krt kokovartalohieronnassa sellaisen ihan tavallisen kauniin ikäiseni naisen vastaanotolla. Hän on tuttavani ja olemme aina tulleet hyvin juttuun. Ehkä hieman jopa jonkinlaista sähköäkin ilmassa on voinut olla, mutta ei mitään syvällisempää.

Paitsi ehkä hieman roisimpia juttuja hän on jutellut kuin tavan asiakkaalle. Olin käynyt hänen luonaan ekat 4 kertaa ja aina boxerit jalassa sekä pyyhe pakaroiden päällä. Näin menin viidennelläkin kerralla pöydälle päinmakuulle, mutta tällä kertaa hierojanainen teki yllättävän liikkeen.

Eli suorastaan kiskaisi boxerit alas puolireiteen pakarahierontaa varten. Ei edes pyyhettä ollut päällä ja tuumasikin "että nämä ne on aina eessä ni lasketaan pois" Olin hieman hämilläni tästä enkä ajatellut asiaa enempää, mutta jotenkin sähköinen tunnelma siitä tuli itselle. En toki antanut asian häiritä enkä kokenut sitä epämiellyttävänä silloin ollenkaan. Eikä mitään ylimääräisiä kosketuksia tms tullut. Eli ihan asialinjalla meni homma loppuun. Jälkikäteen olen miettinyt asiaa kun vaimo on joskus antanut hierontaa minulle ja pystyy hyvin siittä normi päinmakuuasennosta hyväilemään kalua takaapäin, että minkähänlaiset näkymät tämä hierojarouva itselleen järjesti kun riisui tällä viimeisellä kertaa boxerit eri tavalla kuin ennen: Vastaa alkuperäiseen viestiin hieronnassa kiihoittuvat naiset Aina välillä selailen näitä keskustelupalstoja.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Ei kaikki kiihotu,kostu hieronnassa ja sekin on normaalia. Sairasta todellakin tuo aloittajan viesti. Miehet, jotka valittaa ettei naiset halua tai kostu tai mitä eivät vaan osaa hieroa Nainen on kokonaisuus kuten mieskin. Itse ainakin hieron ja hyväilen miestä kaikkialta ja suutelen nännejä ja puren kupeista Aina ei tarvitse kalua olla tunkemassa joka paikkaan ensimmäisenä.

Kun nainen saa kunnon hierontaa ja suuhoitoa sekä tuntee itsensä halutuksi Toki aloittajan tarina oli vähän työetiikan vastainen, mutta ei se iihan mahdotonta ole. Olen minäkin työkavereiden kanssa pannut taukohuoneissa, jos on ollut aikaa, kiireessä olen sitten vaan ottanut suihin ja mies on sormettanut tai hieronut muuten. Nainen ei ole pillu, usein naista "pilluna" pitävät miehet haluavat kyllä itse suuseksiä ja hipelöintiä, hierontaa ja ties mitä "romanttista paskaa" siihen penetraation ympärille, mutta eivät ole valmiita kohtelemaan naisia kokonaisuutena ja palvomaan heitä samalla tavoin kuin olettavat naisen "luonnostaan" palvovan heidän penistään ja vartaloitaan sekä mieltään.

Johtopäätös hierojaksi hakeutuu siis pääasiassa pervot tyypit ainakin miehistä. Seksi on niin monipuolista ja kaikkia erilaisia tapjoa on nauttia siitä. Minä hieronihan oikeesti usein vaimoani hieron myös reidet ja hän useimmiten kiihoittuu ja hieronnan jälkeen nautimme seksistä.

Samoin kun hän hieroo minut kokonaan ja lopuksi nautimme seksistä. Teemme eroottist ahierontaa myös ystävillemme tottakait ilman seksiä.

Hekin nauttivat hieronnastamme ja saavat orkkuja. Eipä hierojan ammatissa pitäisi tämmöistä sattua JA jos tapahtuukin niin ei siitä ainakaan pitäis netissä kirjoitella!

Sana koskee lääkäreitä ym. Netissä ei kannattaisi kehua retostella kyseisillä jutuilla. Tuomita saa, jos siltä tuntuu ja siitä on ihan turha alkaa kiukuttelemaan kenenkään, niinkuin muutama edellä mainittu tekee. Hierojan työhön ei kuulu minkäälaiset seksipalvelut ja hierojalla pitää pystyä pitämään itsensä kurissa ja käyttäytymään asiallisesti. Huomaan muutamista edellä olevista viesteistä pervoja olevan liikeellä, todella säälittäviä tapauksia nämä. Fiksuin tapa seksiä on harrastaa on kahden kesken, sen kumppaninsa kanssa, ilman mitään kehumis retosteluita tai mitään netissä kirjoituksiakaan.

Täysin pölkkypäät, vinksahtaneet syyllistyy moiseen. Seksi orgasmeineen on kahden välinen asia, eikä se kuulu minnekään kirjoituspalstalle. Niin se koskee myös miesasiakkaitakin. Onkos minun vika, ettei muut naiset pysty pitämään itseään kurissa ja käyttäytymään asiallisesti ja onkos sekin minun vika,ettei heidän seksielämänsä ole kunnossa?

Tässä taas näkee miten sulkeutunutta porukkaa täällä pohjolassa asuu, kaamoksen keskellä.. Mitä helv3ttiä sillä on väliä, jos hieronnasta joku saa kicksejä, ja hieroja siitä innostuu? Jos molemmista tekee hyvää, niin so what. Eiköhän tämä elämä ole tehty elettäväksi. Kukaan ei kuole, jos molemmat saa seksuaalista nautintoa hieronnasta.

Ymmärrän täysin, että hierojan on oltava korrekti, eikä hieroja saa millään tavoin osoittaa seksuaalista mielenkiintoa asiakasta kohtaan. Jos asiat sujuvasti johtavat toiseen, ja molemmille se on ookoo, niin miksei? Itse olisin varmasti mukana, jos hieroja edes vahingossa vinkkaisi toista silmää En tykkää yhtään Ei ole sulkeutunutta porukkaa.

Vaan asiallisesti käyttäytyvää porukkaa. Hieronta ei ole seksuaalisen nautinnon tarkoitus. Asiat eivät saa johtaa toiseen, jos niin käy, niin huono homma. Itse en varmasti olisi mukana, jos hieroja vahingossakaan vinkkailee silmää, lopettaisin hieronnat siihen paikkaan. Kaikki naiset ei kuitenkaan kostu hieronnassa, eikä ole mikään pakko ja tarviskaan ja jos kostuukin, niin ajattelemalla miestään tai jotain mielitiettyä henkilöä ja se on täysin normaalia.

Kuuleppas hieroo, ei sovi tilata ihan kaikkea ja ihan kaikkea ei välttämättä tarvi tai miksi ei voi tilata mitä tarvii, mutta sitten voi varautua samalla, että hieroja heittää ulos, antaa lopullisen porttikiellon, ettei ole mitään asiaa enää sinne. Oma vikasi, jos olet pettynyt hierontaan. Mielestäni nämä suomalaiset hierojat ovat kunnon hierojia, sopivia alalle kun eivät suostu ihan kaikkeen. Luusereita ovat nämä asiakkaat ja hierojat, jotka liittävät seksin ja seksipuuhat hierontaan mukaan.

Hyvä kirjoitus ja miellyttävä muistella sitten "vanhana". Todella huono kirjoitus ja miellyttävämpää on muistella vaikkapa metsäretkiä marjastus isovanhempien ja vanhempien kanssa vanhana. Perseen peukutus tekee aina hyvää! Hierojana on inhottavinta tuollaiset asiakkaat, joilla on vaan seksihommat mielessä ja jotka vie sellaisten asikkaiden aikoja, joilla on oikeasti tarvetta hierontaan esim. Eikä naiset, ei ainakaan kaikki mene kostumaan hierontaan, eikä se ole mikään pakko ja tarviskaan.

Kaikenmaailman pervopertit ja pervolissut haluaa vaan pilata hierojien maineen öykkäritörky käytöksellään. Huomaan aloittajasta ja monesta muustakin kirjoittajasta, minkälaisen kasvatuksen he ovat saaneet ja mikä on heidän moraalinen käsitys. Tyyliin millään ei ole mitään väliä, kaikki on ihan sallittua ja samantekevää. Kyllä selkeät rajat kuuluu olla tälläisille henkilöille. Kyllä TAAS pn kukkahattu tätejä ja setiä liikenteessä.. Miettikää nyt vähän mitä alatte täällä valittamaan.

Entäs thai hieronta paikat? Monessa happy ending yms. Monelle hieronta ON seksuaalinen kokemus. Mutta ettehän te tiukka pipot sitä tajua. Eläkää omaa tylsää elämäänne älkääkä tulko jokaiseen seksuaaliseen asiaan valittamaan. Kyllä huomaa miten puutteessa olette: D ja joka kerta kun minä tai tuttuni käymme hieronnassa oli hueroja nainen tai mies niin saamme tyydytyksen: Teillä taitaa olla kasvatuksessa oikeasti vikaa ja päässänne.

Näin se menee Kukkahattutädit ja sedät saa ollakin liikenteessä ja he oikealla asialla, ohjaamassa mikä on oikein ja mikä on väärin. Herätkääpä te seksihullut perverssit ihan itse, mutta ettehän te tietenkään pysty siihen, koska näette todella sairaat seksihommanne normaaleiksi ja kehtaatte muille tyrkyttää sairaita touhujanne. Hieronta on monelle vähän kuin lääkärikäynti esim. Oma elämänne on tylsä ja sairas sairaalla seksuaalisuudellanne ja yritätte pilata muidenkin elämän sillä.

VIRU  HINNAT SEURALAISET NET

: Naisen hieronta naisten fantasiat

PORNO PICS KNULLA STUDENT Moraalista krapulaa tunnen usein ja olen harkinnut kyllä alanvaihtoakin. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Muutenkin kun olen sellainen "aina valmis" tapaus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Tiedän, että meistä ammattilaisista liikkuu paljon juttuja, ja nimenomaan ns ammattietiikasta. Rahan perään en koskaan niin kovin ole ollutkaan, mutta kyllähän sitä ilmankin on kuitenkin tässä nykyihmiskunnassa vaikea olla. Suomestakin oli jo Helsingin ja Jyväskylän aikusviihde matkapoppaat siellä:
Porno tubet amatööri seksivideo Uskon, että jos hieroja olisi rohkeampi ei vaimoni varmaankaan vastustelisi pidemmälle menevää hierontaa. Saa ne asiakkaan ajatukset muualle jos haluaa. Itsekin nauttisin enemmän jos hierojakin olisi "tavallinen" ja mielellään noin viisikymppinen tai vanhempikin. Olen nelikymppinen mies ja ammatiltani hieroja. Tällä palstalla julkaisemasi tarina hieman siistittynä melkein sellaisenaan sopisi, voisit lisätä naisen hieronta naisten fantasiat siihen hieman syvällisempää omakohtaista pohdintaa. Sex massage sex naisten fantasiat - Alingsås Use our portal which offers you opportunity to browse the most beautiful shemales in Prague. Aiheen ongelmapiiri kyllä tunnetaan hierojien keskuudessa, mutta ei sitä todellakaan em.
Ilmaista suomalaista seksiä seksitreffit treffit Hierontakurssi helsinki kipu orgasmin jälkeen

Naisen hieronta naisten fantasiat

Naisen hieronta naisten fantasiat