Pissa ja kakka leikit suomi parisuhde

pissa ja kakka leikit suomi parisuhde

Mutta eihän mies pysty pissaamaan jos sillä seisoo? Mulla on ainakin ollut sellainen käsitys Ja löysänähän se pippeli on aika vaikee työntää sinne minne se nyt yleensä työnnetään Ja eihän se pissaaminen sisään varmaan tunnu millekään?

Lähinnä varmaan pois tullessa sille, että lapsivedet valahtaa?! Taitaa olla korvien välissä se luulo Sama kuin nielaisisit spermaa ja sanoisit "ai että tuntuu hyvälle, kun tuo sun liemi menee mahalaukkuun" Huoh, Kertokaa jotain uutta.

Hyvä sinna noin sitä pitää. Ja mitä tuohon kommenttiin"ovat vain kateellisia"tulee,niin täytyy olla järjen köyhyyttä joka luulee,että joku on kateellinen,kun ei kusta sisään. Voi äly hoi älä jätä!!!!!!!!!! Ehkä sun älykääpiön mielestä joku voi olla kateellinen kun sisälle ei kusta,mutta jokainen jolla on järki päässä tajuaa,että siinä ei ole mitään kateilemista Se sisään kuseskeleminen on vain ämmän halventamista,mutta kun älykkyys osamäärä on alhaista tasoa niin kaikki menee läpi.

Mun puolesta saatte pissiä ihan mihin rööriin tykkäätte, sairaaksi vaan menee tämä nykyajan seksi! Raamatussakin sanotaan tähän liittyen: Eikös siihenkin voisi todeta että vaihtelu virkistää!?. Olisihan se jännä tietää mille vaihteeksi tuntuisi koiran pippeli tai karhea kieli? Kaikkeen ne ihmiset sortuukin, kun ei enää kymmenen vuoden jälkeen rutiiniseksi maistu.

Mun mielestä ihan normaali seksi on ihanaa, kunhan ei tee siitä sellaista pakkopullaa tai saman kaavan mukaan joka kerta! Ja tunteet toista kohtaan ratkaisee kaiken loppujen lopuks.

Juuri ajattelin samaa kuin sinäkin sinna. Monet ihmiset sotkee seksin ja epäpoikkeavuudet toisiinsa. Seksiin siis normaaliin ei pidä sotkea lieveilmiöitä ja ajatela,että ne kuuluu normaaliin seksuaalisuuteen.

Mutta se on juuri tätä nykyaikaa,että ihmiset ei enää eroita sairasta ja tervettä. Ei mitkään sitomiset ynnä muut ole normaaliin seksielämään kuuluvia vaan juuri niitä poikkeavuuksia ja ihminen jolla on joku poikkeavuus tietenkin nauttii niistä.

Se on aivan samaa kuin pedofiili nauttii alaikäiseen sekaantumisesta ja raiskaaja saa suurimman tyydytyksen vallan käytöstä. Tämä sairas maailma vääristää normaalin seksuaalisuuden. Älä sinna hullua "yllytä" koiran kanssa muhinoimaan sillä kato kohta muuten on Musti parka kovilla.

Vaikka onhan niitäkin inhotuksia jo tänä päivänä ja varmaan kautta aikojen ollut,että eläimetkään ei saa olla rauhassa. Ja kohta kuoro laulaa "uskovaiset tiukkapipot täällä taas läyhää"mutta olen kyllä hyvin pärjännyt tässä maailmassa kun pipo on ollut sopivan kireällä oikeissa paikoissa ja asioissa.

Että mukavaa ja nautittavaa seksiä raikkaassa ja terveessä ilmapiirissä!!! Asian viereen aina - Miten tähän asiaan liittyy pedofiilit, koirat tai raiskaukset? Tuo koiran mukaan ottaminen vasta sairas kommentti oli!!! Mutta onhan se hyvä asia, että tuomarit kävivät antamassa tuomionsa ihmiselle, joka tekee oman miehensä kanssa omia henk.

Otsikko muuten kannattaa lukea huolella, niin ei tarvitse täällä moralisoida! Ja tässä se tulee vielä kerran: On se kumma että nämä mielipiteet ei kestä koskaan mitään moralista puhumista.

Te jotka puhutte tuomitsemisesta,olette itse niitä suurimpia tuomitsijoita. Ette kestä mitään muuta kuin oman mielipiteenne ja samoinajattelevat. Ihminen joka on kasvanut ihmisenä,kestää eriäviä mielipiteitä eikä ole heti huutamassa ja mollaamassa toisten kirjoituksia.

Sanoisinkin näille herkköhipiäisille samoin kuin he sanovat meille muille,että kannattaa katsoa peiliin jaei pidä lukeavniitä mielipiteitä mitä ei kestä.. Että suosittelisin kasvua siellä henkisellä puolelle. Asian viereen taas - No kysyikö tuo ap jotain sun moraalistas? Ja vielä jo ennen sun lässytystäsi älysi kirjoittaa sulle valmiiksi "ja tiedän, sairasta ja ällöä"!

Jo otsikossa oli sulle terveisit, mutta ei ei ei ja ei mene perille!!! Sisään pissimisestä en ole ennen kuullutkaan, mutta teille "normaaleille" tiedoksi että jotkut ovat valmiita maksamaan siitä että heidän päälleen ja suuhunsa kustaan.

Nimimerkille "Asian viereen taas". Etkö kääppä tajua,että täällä juuri moraalisoitiin eläomiin sekaantumista ja siitä kirjoitti"sinna"-ja kuten kirjoituksista käy ilmi me sinnan kanssa kuljemme samoja polkuja.

Kai sen ymmärtää tyhmempikin,että jos ihminen ei voi sietää sisään kuseskelua niin kuinka se voisi hyväksyä eläimiin sekaantumista ja siitäkin kyllä "moraalisoin".

Paljon muuten oli"asian viereen" älykkyys osamääräsi. Mee nyt - Onhan näitä yksinkertaisia ämmiä maailma täysjotka antaa kusta päälleen ja sisälleen. Kuvastaa kyllä muijasata aika paljon on oma kunnia hukassa ja on muutenkin varmaan vähän kaikkien tuulten viskeltävä.

Ei ole kaikki kunnossa tuolla. Teinimeininkiä kai;"mut se sano että se rakastaa mua sit enemmän". Miltäs tuntuisi koiran karhea kieli"?

Eli kehottaa sekaantumaan eläimeen! Miten olisi 'Sinna ja heh heh' vaikka dobermanni? Siis miten eläimiin sekaantumista voi verrata kahden ihmisen väliseen seksi asiaan? Olkoon kyse sitten vaikka kakka- tai pissaleikeistä! SIIS vastaatko vaikka itse 'heh heh' sieltä, ni samalla se sinunkin hernees tulee mitattua? Ei tuo ap maininnut sanallakaan eläimistä mitään.

Mutta taas täytyy tuo raamattu ottaa mukaan ja alkaa 'tulkita' Ja tässä lie sinunkin kohdallasi kyseessä oman persoonan esilletuonti provosointi eläimiin sekaantumisesta , kuin itse asiasta kommentointi. Saisit sinne sitten kommentoida, ni ei menis joka kerran asian vierestä!!! Kun nythän sulta ei siis kysytty mitään! Niin "asian viereen" kuten jo totesin älykkyys osamääräri ei pääätä huimaa.

Selitän nyt sinulle ja rautalangasta väännän,Sinnahan juuri nälväisi,että ottakaa koira vielä makuuhuoneeseen mukaan,mutta sun keskenkehittyneisiin aivoihisi se meni väärinymmärryksen piikkiin. Sinna nälvi koraan sekaantumista ei suinkaan suosinut. Mene nyt jo rauhoittumaan ja haukkaa vaikka lenkkiä pala. Sinna vertasi näitä kahta asiaa keskenään, mutta voihan sen jälkikäteen näin vääntää, jos haluaa yrittää pakkaa sekottaa Siis ratakiskoo: Miksi ottaa eläimiin sekaantuminen mukaan, vaikka sillä nälväilisikin, mitä siis ei tässä tapahtunut??

Törkeetä ja täysin asiaan kuulumatonta! Ja mikä vertaus otetaan seuraavaksi? Paneminen oman isän kanssa vai? Siitä puhutaan myös raamatussa. Ja kun vääntelet siitä omasta rautalangastasi itsellesi kiekuroita, ni voit vääntää vastauksen siihen, mikä ap: Jos siis nyt ymmärsit?

Aivan aivan mutta ei näytä aivokapasiteettisi ymmärtävän sinnan kirjoiyuksia vaikka sulle kuinka kirjoittais. Raamattu nimenomaan sanoo,että se on Jumalalle kauhistus eläimiinsekaantuminen niinkuin myös sukurutsaus.

Koitat nyt vain vääntää Sinnan kirjoituksia huonolla älykkyydelläsi moraalittomiksi,mutta pitäähän sitä kaikkea keksiä,kun olet jäänyt nyt auttamattomasti altavastaajaksi. Sinna vaikuttaa hyvin arvonsa ja moraalin tuntevaksi ihmiseksi ja varmaan ymmärtää nämä asiat Raamatustakin aivan oikein. Mutta kun et nyt voi tunnustaa ymmärtäneesi asiaa ja hänen kirjoituksiaan väärin niin heikkona ihmisenä otat valheen ja vääristelyn aseeksi Ja jos pystyt niin mietipä mitä sana nälviminen tarkoittaa Suomen kielessä.

Sinna kirjoittaa samassa tekstissä seuraavaa: Minä en käyttänyt ensin sanaa nälviä, vaan joku muu Laita vaikka sitä lenkkiä, kun taitaa olla teidän pääasiallinen ravinto Ja kun ei auta edes kisko, niin väännetään koko veturi ja vaunutkin kysymällä vielä kerran, että "Mitä tekemistä pissailulla ja eläimiin sekaantumisella on vertailukohteina??? Eläimiin sekaantuminen on rikos. Ilmoitatte siellä, kun joku kertoo siis pissaavansa, että "tästä on lyhyt matka koiran karheaa kieltä kokeilemaan" jne, näin sama asia lyhennettynä.

Eli aivan asian viereen, kuten jo todettu! Mainitsiko tuo ap toivovansa koiran lipsutusta? Mutta siellä pienenpienessä ahtaassa moralistin päänupissa nämä pikku pissaleikitkin saavat aivan hurjat mittasuhteet! Eli ahdas on maailmankuva! Ja lopuksi sitä vähääkin on vääristeltävä! Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Miehen logiikka miesten haluamat pissa- ja kakkaleikit miesten haluamat pissa- ja kakkaleikit normaalimisu 7.

Mieheni väittää, että lähes puolet niitä harrastaa. Kun en halua, hän pitää minua tosikkona, arkipäiväisenä ja ei-rakastavana, koska suuri osa naisita tekee näitä kuulemma. Avioliittoa hän ei halua särkeä tuonhan rahaa hyvin töistäni ja hoidan kotia , mutta pitää omia seksihalujani vanhanaikaisena ja mielikuvituksettomana. Minulla on nyt pattitilanne, en voi ymmärtää miesten outoja haluja. Miksi olette noin typeriä ja alkeellisia? Miehen mieli Alettiin kaverin kanssa tässä yöllä miettimään, että kiinnostaako miehiä enemmän ulkonäkö vai persoona?

Vaikuttaa aika huteralta syyltä pysyä suhteessa. Miehesi on parantumattomasti sairas. Peppuseksi on vastoin yleistä luuloa siistiä eikä siihen liity mitään koprofilian elementtejä. Mielestäni kannattaa istua pöntölle ja miettiä sitä, että onko seksuaalisuus lahja ja seksi bonusta. Parisuhde vaatii aina kompromisseja ja joustamista. Kenenkään kakka-leikkeihin en ota kantaa! Ei kenenkään tarvitse tehdä sellaista kompromissia, että suostuu syömään toisen paskaa ja hieromaan sitä itseensä.

No kai sitä voi tortut vääntää lautaselle ja katsoa josko toinen tosiaan syö tuotteen. Sulla on hieman likainen mielikuva minusta.

Ja naisetko eivät sitten halua, että mies pissii heidän päälleen? Ei nämä ole pelkästään mitään miesten juttuja. Emme ole kiinnostuneita Harrin perversioista. Miehes väite o mutuu musta tuntuu. Ei tuo nyt pidä paikkaansa. Muutama prosentti kaiketi etsii pornon eri vaihtoehtoja ja löytää mieluisansa. Parisuhteessakaan ei tarvitse alistua sellaiseen, mitä ei itse halua. Mitä muut tekevät ja tai ovat tekemättä, ei ole sinun ongelmasi.

Ei pitäisi olla miehesikään.

...

{ Comments are closed }

Tantra massage tallinn kuukle kääntäjä

Meh, -1 Kuukle kääntäjä thai huorat - Söderköping Prostituerade Siis niiku, yritykset ja valtio vaa niiku sortaa, niiku mua ja mun yht frendii jota se sano et poliisit hakkaa, siis niiku. Itse en vielä yhtäkään vanhaa peliä ole ostanut, vaan hakannut läpi siinä viikossa?

Numeroiden sisällyttäminen kirjoitettuun kieleen on yksi vaikeimmista oikeinkirjoitusasioista. Kambodzassahan valuuttana toimivat jenkkidollarit siinä kuin paikalliset Rielitkin. Mutta olettaisin että sinä ja muut Jonnet tiedätte: Edessä on siis suurta surua ja tuntuu pahalta olla kaukana ja tietää ettei luultavimmin enää koskaan nähdä.

Koska muusikoille kyllä on omat apurahansa. Kukkahatut voisivat vaihteeksi ihan itse kertoa, miten valvotaan tai suodatetaan globaalia verkkoa, jonka joka ikisen maan joka ikisen operaattorin joka ikisessä liittymässä voi olla. I Love You, Man ei ole romcom, vaan.. Ammatin kohdalla huora epäröi hiukan, ja kirjoitti sitten katkoviivalle sanan muora.

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Bungalowin toinen puolikas pysyi onneksi tyhjänä koko tuon ajan. Ydintuhokin meinais, että popula pienee, mutta ei ihmistä helpolla tapeta.

Kuukle kääntäjä halvalla - Lindesberg Vuxen Tiedätkö sinä kuinka paljon olet heittänyt tavaroita roskiin elämäsi aikana? Tuoreimmat urheilu Ligue 1: Nämä ominaisuudet ovat kehittyneet huomattavasti vuosien mittaan. Mainostajista erityisesti vaate- ja meikkifirmat ovat löytäneet tubettajat, joille tarjotaan tuotteita mainosvideoita vastaan. En fantasifull och lite knasig, men samtidigt trygg och bekant BUU-värld.

Kuukle kääntäjä halvalla - Kungälv Kymmenen valmisteen tarkastelu paljasti, että oikeasti luonnonmukaisia vaihtoehtoja ei kaupoissa juuri ole. Siksi ne menevät useimmiten rikki pylly porno suomiporno torrent. Matkapuhelimen kirjoitusalue on niin pieni, että pitkiä lauseita on turha yrittää kirjoittaa ainakaan nopeasti missään kadunkulmassa.

Idea kuulostaa hyvälle, mutta toteutuksessa on vielä toivomisen varaa. Golfkentät ovat huolestuneet toden teolla osakkeiden dumppaamisesta varattomiin käsiin. Jatkossa ajankohtaiset kuluttaja-asiat löytyvät Yle uutisten ja MOT-ohjelman sivuilta.

..

{ Comments are closed }