iso kyrpä paksu kalu

Jäänyt vaivaamaan, että miltä se sitten todella tuntuu. Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on.

Vaimon pikkusisko Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa. Eikö nyt kukaan voi kertoa? Luulette et olen joku rölli vai? Mies 41 vee 5. Kyseessä oli tumma mies valtavalla dickillä. Luulis sattuvan kun minunkin kalu turpoaa ja kipeytyy liiasta höyläilystä,kalussa tuntuu emättimen "kovat" reunat,eikö sen pitäisi olla pehmeää eikä kovaa. Ttoki naisen tiukkuudella on merkitystä mutta useimmilla on aika tiukka ja kuiva emätin.

Perseeseenkö pikku nörtti puppeli otit. Noh, ei se pituus ole se ainoa kokopuolen vaikuttava tekijä. Toki, jos pituutta on liikaa, pitää miehen huomoida, että ei kahvaa myöten upota.

Mitä paksumpi sen parempi, toki liian paksu saattaa aiheuttaa kipua, riippuu hyvin paljon miehestä kuinka osaa operoida jalkovälissäni. Luulisin että koolla on merkityksensä Mitä isompi niin sen parempi naiselle. Tai isokullinen mies pitää vakio varustuksena liukastus ainetta mukanaa kun tietää että mahdollisesti tulee tilanne missä sitä tarvitaan.

Luulen että monellakin miehellä on kiire saada kalu sisälle niin pian kuin mahtollista eikä ota huomioon partnerinsa valmiutta. Luulen että tämän takia useampi nainen pelkää että se satuu 45 vuotta elänyt ison kalun kanssa. Paksuus on se mikä ratkaisee. Ero paksun ja ohuen välillä on suunnaton. Paksun kun saa sisälle hitaasti mutta varmasti, nautinto on huikea naiselle.

Siinä menee ihan sekaisin yhdynnän ajaksi. Olin pitkään suhteessa miehen kanssa jonka kanssa menetin neitsyyteni. Nyt kun erosin ja päässyt kokeilemaan muitakin niin kyllä ne joilla paksu kyrpä niin antaneet parhaimmat panot. Itselläni miehenä taas on kokemusta huomattavan väljästä naisesta. En silti ryhdy laatimaan raportteja kumppaneille muiden kumppaneiden tavaroista tai siitä miltä ne ovat tuntuneet, olivat ne sitten olleet millaisia tahansa.

Miksi ihmeessä sinä haluat kuulla kuvailutietoja kumppanisi ex-miesten sukuelimistä? Pyydätkä seuraavaksi puhelinnumeron ja menet itse kokeilemaan että millaista on saada isoa mulkeroa? Eikö sinun kannattaisi ennemmin keskittyä omaan ja kumppanisi nauttimiseen, eikä siihen minkälaisia vehkeitä on aiemmin pelipaikalla käynyt? Jos kaveri tuntee itsensä vähän onnettomaksi ts. Useilla miehillä kun tuntuu olevan luulo, että jos nainen kerran on saanut "isoa", ei tavallinen peli enää tunnu missään.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Miltä iso kalu tuntuu Vaimo ei suostu kertomaan. Ei pientä kulllia saa isoksi pumppaamalla. Turvonneen ja vesipöhöisen näköiseksi pieneksi sen kyllä saattaa saada, mutta ei isoksi. Isot taas eivät tarvitse pumppausta. Jos Uotinen on ollut penisrengas kalunsa juuressa esittelemässä isoaan, niin se kertoo Joren ekshibitionismista.

Ja kyllä Jormalla kuulemma jormaa löytyy ilman rengastakin. Joka muuta väittää, on joko sairaan isokullinen tai sitten kateellinen sairaan pienikullinen. Asko tuossa ylempänä väittää, että esim. Eihän tästä ole kuin muutama päivä, kun täällä oli kuva 15,5 cm paksusta kalusta. Sitä Asko väitti ohueksi, alle 12 cm paksuksi. Pullukalla on näkö huonontunut runkatessa. Siitä on varoitettu satoja vuosia. Myös selkäranka saattaa pehmetä ja kämmeniin kasvaa karvoja.

Tutkipa Asko kämmeniäsi ; Huomenta kaikille kullikateellisille ja miksei muutamalle muullekin. Mulla on iso, mutta en ole julkkis. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Onhan tuo annamaija kipiä? Ei saa pilkata Ammin pipmppiä Ammin pimppi on kipiä Ammi kun illalla pyykkiä pesi, niin sinne lipsahti lipiä Varoituksen sana pyykkäreille: Tämä oli tietoisku nro 1. Nro 2 on se, että Asko Oulusta on pienimunainen ja kateellinen. Mutta tuo ei palstaa lukeneille tainnut ylltyksenä tulla ;.

Maha ainakin on häxyllä paljon pienempi: D Missähän Oulun läskipallero piiloilee? Onkohan ottaneet lataamoon kulliansa viikolla kehuneen "tosimiehen"? Vai hävettääkö, kun totuus siitä kurttukullista paljastui tarkkanäköisyyteni ansiosta Jasper Pääkkösellä on kauhea kaapeli, Leijonasydän-elokuvassa nähty. Oisko Leijonasydämessä Jasperilla ollut pumpulla turvotettuna kalu, kun Levottomat kolmosessa heiluu pienempänä. Eikä se mikään kauhea kaapeli muutenkaan ollut, mutta sanotaanko näin että keskikoko plus.

Jaaper oli ennen kuuluisa nysämuna.. Se on myös kateellinen kaikille mulkuille, koska ne on omaa isompia. Jasperin kanssa samassa saunassa istuneena ei todellakaan ole iso tidä sitten millainen seisokkikoko on samassa uimahallissa olen törmännyt aloittajan mainitsemaan uotiseen ja hänellä on TODELLA ISO en tietenkään ole siellä mittanauhan kanssa ollut mutta kyllä se lepokoko on vähintään cm ja paksuus jotain aivan käsitämätöntä.

En tiedä mutta huhuja olen kuullut uotisen harrastavan myös miehiä ihmettelen todellakin kuka pystyy ottamaan tuollaisen parrun hanuriinsa vaikkei se kasvaisi yhtään lepokoosta saa olla todella iso per sereikä jos tuolaisen saa sisäänsä mahtumaan. Mulkkuja paljon nähn Uotinenkin sellainen pakkasen raiskaamaa pulkannaru, niin iso sellaisella on optisesti. Vielä kun vähän kiihoittuu miehistä, niin on julma näky uimahallissa. Mutta onhan hän tanssija ja niillä on hyvä lihaksisto ja etenkin lantiopohja, niin mulkku roikkuu ulkona koko mitaltaan.

Hyvin usein kovilla ja ikänsä kyykkyä tehneillä on iso mela samasta syystä. Ja jääkiekkoilijoilla, pikajuoksijoilla jne. Jäkispelaajilla on usein iso pärse ja kapeat hartijat. Typerän näköinen kroppa siis, mutta iso muna löysänä. Mulkkuja paljon kytännyt, olisi oikea nikki sinulle, Asko.

Se ei pienene kateellisten selittelyillä: Juurihan tuossa uimarimies kertoi Jorman jorman itse nähneensä. Ja jos Jormalla onkin iso jorma, ei se ainakaan minun jormaani millään lailla pienentäisi tai suurentaisi. Jospa vaan kateellisuuttasi leukojasi loksuttelet Jorman jormaa miettiessäsi?

Jasperilla on melko tavallinen kikkeli. Oikein sopiva hoikalle nuorelle miehelle. Ei sen kyrvänpätkän tarvitse mikään kaksimetrinen halko olla, mutta kyllä jo sellainen senttinen lepokulli alkaa näyttää miehen peliltä.

Se iso lepopenis ei pienene seisokkiin noustessaan. Joeman jorma on ollut legenda jo kymmeniä vuosia. Ei ne legendat tyhjästä tule. Eihän se omaani ollutkaan tarkoitus kasvattaa, vaan oikoa legendoja. Eli yrittää dissata isomulkkuista. Aina ei voi onnistua. Oio sinä vaan yläkäyrääsi: Mutta Uotinenhan on kauttaaltaan yhtä Jormaa.

Ehkä näit vain kokonaisuuden. Sanotte mitä tahansa niin mulla on suurin mitä julkkiksilla on koskaan ollut. En väitä etteikö isompiakin löytyisi, mutta aika paljon on mentävä Päiväntasaajan eteläpuolelle sellaisen löytääkseen. Minulla on kaikki muukin suurta, ei pelkästään jorma.

Tämä on varma,ihan ite mitannut ukolla juhlakunnossa jämptisti 20 cm ja ympärysmitta terskan lensissä16 cm ei tarvitse vieraita katella. Kohta saat lukea kysymyksen, että mitä ne tuumii siitä navetassa, koska ei sellainen ihmiseen mahdu. Mökin akka tykkää isosta munasta. Se on hyvä, että joku niistäkin tykkää. Palstaa kun lukee, niin saa käsityksen, että sellainen on muutaman mielestä huono valinta. Juha Veijosella on iso kalu.

Remu Aaltosella on iso kulli n. Remusta olen kuullut samaa ja Kari-Pekka Toivosen kuvista nähneenä, voin sanoa hänelläkin olevan keskivertoa isomman. Näyttäisi isommalta, jos trimmaisi puskaa. Tuo on varmaan niitä joissa "nahkat kirii" ja pienentyy erektiossa: Kuten kaikki tällä palstalla.

Tuo vehkeen kutistuminen johtuu painovoimasta, jonka saa aikaan, ei tällä kertaa musta aukko, vaan ruskea peräaukko. Missähän muuten palstan läskipallero on hoidossa? Onko ope nähnyt Niuvanniemen asukasluetteloa? Katso Asko ja asuinpaikka Oulu. Missä on se iso? Tuo Karipekan kulli on normaalia isompi 13cm lepokulli, mutta Kp itse on pieni miehenpätkä.

Stondiksessa tuo kalu on 14cm. Eräs nimeltä mainitsematon homo nimeltä h-x taas itsensä kanssa juttelee. Oliko minkä makuinen vai miltä tuntui perseessäsi K-P: Vai mistä ihmeestä tiesit sen olevan pienehkö senttinen?

Johan se on sen verran levossakin, mutta kuten tuossa eräs vanha palstatuttu arvelikin, joku ehdottaa sen nahkojen kirimistä ja siten erektioon pienenemistä Miehen koolla ei ole mitään tekemistä kulllin koon kanssa. Kaksimetrisellä kolmetoistasenttinen on täsmälleen yhtä pitkä, kuin senttisellä miehellä. Ja kertaukseksi; minä kirjoitan tällä nikillä, jonka helposti tunnistat tuosta sinisestä HX-Sininen logosta.

. Siitä on varoitettu satoja vuosia. Rennellä pieni mutta Askolla on vielä pienempi. Hän laukesi kurkkuni perukoille. Paksun kun saa sisälle hitaasti mutta varmasti, nautinto on huikea naiselle. Melkein unohtui tuo viimeinen lause. Minulla on kaikki muukin suurta, ei pelkästään jorma. Iso kyrpä paksu kalu

SEKSIPUHELUT ESCORT GIRLS VIDEO

Lopetin suhteen koska emme voineet harrastaa seksiä ollenkaan. Onko peniksen koko joku katkeruuden aihe miehillä, kun mun poikaa kiusataan koulussa, koska hänellä on iso penis. Netistä löytyy taulukoita siitä, millainen keskivertopenis on eri maissa. Penikseni paksuus on 5cm Pituuttakin on niin että varovainen pitää olla. Jäänyt vaivaamaan, että miltä se sitten todella tuntuu.

Iso kyrpä paksu kalu