nai mua vitun ählämit

Muutama vuosi lähdin silloin tuntemattoman naishenkilön kanssa ravintolasta kohti hänen asuntoaan. Jo muutaman sadan metrin kuluttua panetus oli niin karmea, että menimme kaupungin keskustassa olevan koulun pihalle ja siellä otimme toisiltamme suihin ja panimme yön ensimmäiset.

Parasta oli jännitys siitä, että joku osuu paikalle.. Joko taas ne suomipojat yritää omistaa jokaisen suominaisen. Eihän teitä ole edes tarpeeksi paljon että riittäisitte joka naiselle. Viihdyttäkää nyt ne omat naisenne ja antakaa toisten tehdä mitä tykkää.

Joskus olin nuori ja tuli tietysti silloin kokeiltua kaikenlaista. Niin kuin vaikkapa diskoillan päätteeksi bussin takapenkillä sylikkäin, matkalla kotiin. Ei ollut siihen aikaan ajokorttia kummallakaan. Nyt vanhempana vaatii jo enempi luksusta.

Eli ihan omassa rauhassa, ei kiirettä minnekään ja lakanoiden päällä. Ei ollenkaan hullumpaa näinkään. Aika vähälle jäänyt nykyään kaikki sohvan testaukset tai yht´äkkiä yllättäen keittiön pöydällä. Joskus tuli näitäkin kokeiltua. Joskus olin nuori minäkin Onhan sitä nuorena tullut tehtyä yhtä sun toista. Pohjanoteeraus lienee se, kun herää ravintolaillan päätteeksi puiston penkiltä, peittona oma takki. Oksettaa ja kun heittää iltasapuskat siihen nurmelle, nin huomaa, että perse on paljaana ja kuivunut spermavana haaruvälissä.

Pöksyt ties missä ja muisti mennyt. Heti maanataina testiin ja onneksi helpottava tulos. Vantaa hotellin vessassa tullu useammankin kerran pantuu. Nussin kerran tuttua miestä bileissä, valoisassa huoneessa, joka oli täynnä yhteisiä ystäviämme. En tiedä huomasiko kukaan, mutta mitä väliä, kun meillä oli kivaa.

Tulisuudelman, juttutuvan, Tigrun ym. Kirjaudu tai liity jäseneksi vastataksesi. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili. Olet oikeasti tyhmä, ja tyhmästä päästähän koko ruumis kärsii. Vittu että olet tyhmä!! Eipä haittaisi vaikka sinulla ja ulkomaalaisella olisi molemmilla HIV!!

Jos taudin sait voit ihan omaa typeryyttäs siitä syyttää! Miksi sun edes pitää jaella kaikille. Mua vituttaa, että kaikki nuoret, epävarmat tytöt jakelee kenelle sattuu, kun ne luulee, että niistä tykätään enemmän niin.

Ei se susta enempää tykkää kun annoit, se ei merkitse sille mitään. Eikä se tykkää susta enempää siksi, että annoit ilman kortsua. Se unohtaa sut ihan samalla tavalla kuin se olisi unohtanut, jos et olisi antanut. Pidä nyt vittu housut jalassa. Itsetuntoa kannattaa kohottaa jollain muulla tavalla kuin pillua jakelemalla. Luuletsä oikeesti et naiset harrastaa seksiä itsetunnon kohottamiseks?? Ja miehet nautinnon takia? Naiset ei nautinnon takia? En oo tunnustajan puolella mut sä voisit vähän sivistää ittees Mulle se on ihan sama lopetatko ton vai et, mä en nai horoja, enkä ilman kumia joten mun ei tarvii pelätä tauteja Saatana saat joku päivä maistaa omaa lääkettäs, mä vedän sut seinään kiinni!

Sitä saa mitä tilaa. Itse olin joskus samanlainen, mutta onneksi vältyin taudeilta. Nyt vanhempi, viisaampi ja terve ja sellainen aion vastakin olla! Mikäli tunnustus ei satu kiinnostamaan sinua, niin siitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa kommentoimalla.

Mä oon sitä mieltä että käy ite testeissä ku se mies ei välttämätta kerro totuutta jos sil on jotaa tautei!!!

... STRIPTEASE SEKSITREFFIT ESCORT GIRL FINLAND

Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä J. Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina.

Pano ravintolassa Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä J. Nussin kerran yhtä kivaa naista Maestron yläparvella, siellä pimeässä nurkassa. Onko vastaavia, ihania muistoja?

Tämä on siihen väärä foorumi. Miksi tämä olisi ns. Ihmissuhteista on kuitenkin kysymys. Kaikki ei ole pakko lukea!! Kiitos siitä , kyllä maistui olut sen jälkeen. Eikä haitannut että kassaneiti lähenteli kuuttakymppiä ja itse olen vasta parikymppinen spermalinko niinkuin kassaneiti totesi. Snadi Kalle , Tulisuudelman alakerran yökerhon nurkkauksessa, siinä missä on se sohva. Siellä takaseinällä on melko pimeää ja pyysim kaveria avaamaan vetskarin, puristelin kalun pystyyn ja istuin hänen syliinsä.

Helojen piilossa siirsin pikkuhousujen alanarun syrjään ja luiutin jäykän kalun sisääni. Kukaan ei nähnyt, kun musiikin tahtiin hetkuin eestaas kulli sisälläni.

Sotkuahan siitä sitten tuli, kun kaveri ruikkasi melko nopeasti. Olis pitänyt laittaa kumi, mutta mutta Olin pizzeriassa tarjoilijana ja oli sellainen hetki ettei ollu asiakkaita Se paino itsensä mua vasten,puristi mua rinnoista ja onneksi mulla oli hame,se nosti sitä ja siirsi mun stringien narun syrjään ja työntyi mun sisään.

Se oli siksi niin kiihottavaa koska ei tienny milloin tulis asiakkaita sisälle pizzeriaan Ei huomannut kukaan mut joku sai maukkaan kana aterian. Eräässä kaupungissa,eräänä kesänä, aamuyön tunteina baarista kotiin kumppanini kanssa kävellessä himo yllätti, houkuttelin hänet eräällä kadulla, kahden kerrostalon väliseen ulkoportaikkoon, otin suihin ja hän pani minua kaidetta vasten.

Jos joku sattui katsomaan ikkunasta niin olipahan viihdettä. Ihme kun ei soittanut poliiseja Se koston kohde varmasti ajattelee, että sai siedätettyä sinut meteliin, kun pääsit lopulta itsekin vauhtiin. Tiedä vaikka kokee sitten samoin käyttäytyvän naapurin samanhenkiseksi ja alkaa kaveeraamaan ; Sitten vaan biletätte yhdessä. No ei ne enkä minäkään paljon biletä, kyllä se taitaa heillä olla vain sellaista kokemattomuutta kerostalossa asumiseen Ja sanotaan nyt vaikka niin et jos olen 30 min kuunnellut sitä kolistelua niin isken kerran nyrkin seinään tai laitan volyymit kovemmalle, tuota ei tarvinnut tehdä kuin kerran eilen , niin emä mä nyt ihan samalle tasolle ole laskeutunut ; joku muu naapuri kyllä ylempää proteistoi patteriin koputtamalla, eli siis tässä rapussa vähän kaikki reagoi noihin uusiin meluamisiin Sun asuminen kuulostaa helvetilliseltä, otan osaa.

Olet itsekin kärsinyt Kallion kananpaskaseinäisessä paperitalossa naapureista, siellä kun kaikki elämisen äänet kuuluvat kaikumalla entistä pahempana muihin asuntoihin. Mitä jos vaan valittaisit naapureille, esim. Yöelämisestä voi ainakin valittaa, hiljaisuusaikana pitää olla hiljaa ja eikä kolistella ja paiskoa tavaroita. Vahingossa joku voi kolahtaa tai pudota lattialle, mutta jos kaikki asiat tehdään paiskomalla ja vielä hiljaisuusaikaan, voit aivan hyvin valittaa heistä.

Tuossa "protestoinnissa" on vaan se haitta, että saattaa häiritä muitakin kuin niitä asukkaita joille protestoiminen on tarkoitettu. Joku toinen syytön ja hiljainen naapuri saattaa siis häiriintyä sitten sekä alkuperäisestä metelöijästä että protestoijasta, ja onhan se vähän kurjaa. Myönnän kyllä syyllistyneeni itsekin tähän protestoimiseen, kun meinas hermot mennä. Mä seurailen nyt tilannetta, ovat nyt olleet jo muutamn päivän poissa: Täällä protestoi vähän kaikki asukkaat meluun, mutta jos kukaan ei melua, eikä muut protestoi, niin aivan ihanan rauhallinen rappu: Sitten vaan taas jossain vaiheessa se alkaa Toi on totta, että talossa on muitakin asukkaita, ja sen takia itse yritän hillitä itseni tässä p-seinäisessä asunnossa.

Pari kertaa on kyllä mennyt hermot ihan totaalisesti, ja olen mopin varrella paukuttanut kattoa, mutta vain hetken ajan. Eipä kyllä näytä tepsivän. Noh, seuraavan kerran kun sillä on bileet, kutsun poliisit tasan kello Mun rauha kesti muutaman päivän, olivat viikonloppuna muualla. Joka ikinen alkuyö olen tällä viikolla herännyt; jos mä meen nukkumaan klo Illalla olen hakannut seinään, ja se auttaa väliaikaisesti, eli melu ei jatku hetkeen.

Eikä tuo koputtelu lapsen leikkiminen? Miten torvia niiden vanhempien täytyy olla jos eivät pysty ajattelemaan et se jatkuva lattiaan hakkaaminen häiritsee alapuolella asuvaa?

Jokainen tietää ettei se kuulu kerrostaloelämään. Riittää kun se ei ole jatkuvaa. Kun lapsi on kotona äitinsä kanssa tuota meteliä ei ole, se alkaa isän saapuessa. Toki ne rajummat leikit on aina isien kanssa, mutta lapsi siis pystyy elämään hyvin ilman niitäkin. Ja täytyy sanoa et ihana viikko ollut, osa perheestä ollut poissa koko viikon: Tarkoitatko tosiaan, että ns.

Tämä neuvo on suoraa sieltä itsestään ja täysin looseritouhua eli kiusaajaa pitää ymmärtää ja hän saa jatkaa touhujaan ilman sanktioita. Kaiken lisäksi lähtijän pitäisi vielä vaivauta viime töikseen ja pedata seuraajalleen tasanen tie tekemällä häiriöilmoitus.

Kuka normi ihminen moiseen lammasmaisuuteen lähtee? Samalla mitalla vaan takaisin häirikölle, ei mitään syytä kestää jatkuvaa äänisaastetta. Oletko koskaan ajatellut, että naapuri ei ymmärrä viestintääsi mielenosoitukseksi, josko edes huomaa. Meillä ei auta kattoonkaan paukuttaminen, oon yrittäny Betonitalossa kaikuu kaikki naapureille. Ollaankohan me kaikki naapureita tietämättämme?

Meillä noita vastaavanlaisia tenavia on yläkerrassa useita kahdessa kerroksessa, molemmista kuluu se kolina ja rytinä joka päivä ja väliin vähän myöhemminkin, autossa on tullut nukuttua monasti, vuorotyöitä kun teen, kotona se on mahdottomuus. Eikä auta, vaikka ne kiltit lapsukaiset menisivät ulos leikkimään, jäävät käytännössä pihaan makuuhuoneiden ikkunoiden alle kirkumaan ja meluamaan, ikkunat on pidettävä kiinni kesät talvet, asuntoon kantava meteli olisi muuten jo desibelitaulukossa kuulosuojaimia vaativaa.

Ne eivät auta oikeastaa yhtään mitään, kun elementtejä pitkin johtuu ja kulkeutuu pauketta ja rytinää. Eikä kai ihmisen kuuulu asua turpat korvissa kotonaan, kyllä silloin vika on muualla.

Melkein joka talossa Noita tuollaisia on, jostain syystä asuvat lähes aina muiden yläkerrassa. Meidän talossa ainakin järjestyssääntöjä jaetaan vain niille jotka ovat aiheuttaneet melua joku kerta ja naapurit ovat valittaneet eli ei kaikille!

Kaikken paras kostotoimenpide mitä olen ikinä keksinyt on ankkuroida kg diesel tärylätkä keskelle huonetta kuormaliinoilla tms.

Pakoputken jatkaa ikkunasta tai jostai tuuletusräppänästä pihalle ja räväyttää masiinan tulille. D Sitte lähtee itse viikonlopuksi vaikka kaverille, sukulaisiin tai vaikkapa matkalle, ihan vapaa valinta: P Ja naapuri kiittää xDD. Ei se homma noin toimi. Ex-muijani lensi kaupungin vuokra-asunnosta kun pisti samalla mitalla takaisin meluaville naapureille. No ainakin melusaaste hiljeni puolella kun toinen saatiin häädettyä. Eikä auta isännöitsijälle valittaminen jos et saa muita talon asukkaita taaksesi ja nimiä paperiin.

Olis meinaan aika surkea isännöitsijä jos yhden mahdollisesti mielenterveyspotilaan ihmisen valituksista alkais jotain kenties syytöntä kiusaamaan. Mulla oli alakerrassa tällainen vanhempi naishenkilö jonka mielestä tiskaaminen aiheutti hirveää meteliä. Isännöitsijä suositteli naiselle muuttoa muualle jos normaalit asumisen äänet häiritsee. Nykyinen rakentaminen on aivan paskaa laatua, äänieristykset on mitättömät ja ärsyttävintä on kuunnella naapurien vessaääniä.

Kerrostalot ei sovi kaikille kun pitää antaa muittenkin elää. Nyt asun rivitalon päätyhuoneistossa, naapurit on ihanan hiljaisia vaikka seinänaapurina on lapsiperhe ja välillä seinät paukkuukin, niin ei haittaa. No, yks haitta on täälläkin, meinaan kesällä kun joku laittaa grilliin sytytysnestettä, se haju seisoo jostain syystä pitkään sisäilmassa. Mutta siitäkin pääsee kun lähtee omalle pihalle laittamaan tulta grilliin.

Kesää odotellessä täältä Sunasta terveisiä. Vitut kun huumepileet pystyyn ja ilmaista viinaa spurguille. Tuo on tosi kurjaa. Itse asuin kuusi vuotta aivan paikassa, jossa asui eläkkeellä oleva nainen alkakerrassa.

Juopotteli ja rakastui ramassa talossa asuvaan paljon nuorempaan mieheen, ja oli sairaan mustis. Minulle ja yhdelle toiselle naiseselle se eukko kävi jyryämässä, minä kun asuin tän yläpuolella, eukko huuteli aivan kauaheita ja laittoi josku juopon poikansa oven taa hakkaamaan, samoin tän toisen naisen kanssa toimi, hänen asuntonsa oli vaan toiseen suuntaan talossa. Koskaan en voinut kutsua ketään esim. Tää nuorempi mies oli itsekin juoppo, ja sen takia kulki kun oli rahaton ja sai siellä aina viinaa ja kaljaa.

Ukko kun sai jonkun korvauksen, niin silloin oli muutaman päivän jossain ja kun oli tuhlannut rahansa niin kyllä routa porsaan kotua ajoi, eukon kaljavarastolleEi niitä uskaltanut yrittää taltuttaa, kerran , pari yritin ja sain semmosta huutia ja kiroilua kuulin koko viikon. Tämä toinen nainen muutti, kun sai sopivan asunnon vekka ja itse sain uuden asunnon myös. Huomasin että olin alkanut muuttua siinä pelon ja kauhun tuntemuksessa.

Töistä pelotti mennä jo kotiin, onko haitaristi ja juoppokööri huutamassa parvekkeella. Se on yhtä helvettiä. Ei tuossa auta, kun yrittää saada toinen asunto, joka toivottavasti on normaalia elämistä varten.

Tämä on kohtuutonta, mutta ei noille kauheille mitään voi. Mua vieläkin oikein kuvottaa kun ajattelen. Voimia Sinulle ja yritä saada asunto jostain muualta.

Tuo alkaa painostaa niin kovin, että omaa elämää ei voi olla. Kuka normaali ihminen pitää pieniä lapsia edes siihen aikaan hereillä? Joskus se isännöitsijä vaan ei voi tehdä mitään, kun ovelimmat häiriköt tietää rajat joissa voi turvallisesti häiriköidä. Tietenkin poismuutto on se viimeinen vaihtoehto. Tää on just tätä! Metelöijät saa terrosoida ja jotenkin ne keksii aina pykälät mikä on heidän puolellaan. Mua on häiritty niin että turha on urppaa ettei hiljaisuuden ulkopuolella saisi laittaa kuittia.

Ja kärsijäkö joutuu aina asuntoa vaihtamaan?? Siis I dont care. Olen jo vanhempi ja eläkeiän kynnyksellä, ei auttanut valitukset eikä kaunis puhe vaan aina kun oli mun yläpuolella asuvilla rahapäivä niin eikö kuulunut hevirocki niin että se kuului naapuriinkin asti.

Kun hiljaisuuden vaatimus oli ohi laitoin niin helvetin kovaa soimaan Bacin pastoraali sinfonian ja sen jälkeen Beethoovenia kybällä ja sitten Jazz-bassoa. Tämä mun kuitti siksi , että oli koettanut ottaa yhteyttä isännöitsijään, ottaa yhteyttä häiriköihin ja koettanut ottaa yhteyttä naapureihin, mutta ei kaikki olivat sellaisia tassukoita.

Valittaa voi kyllä mutta ei sillä ole mitään vaikutusta ja kun olen kypsynyt ettei tavallisella pieneläjällä ole mitään oikeuksia niin sitten täältä on pessyt ja täydeltä laidalta.

Suorastaan hanurista toi häiriköiden legiimi ylivalta. Tää ei oo provo minkä nyt kirjoitan,eli Miten teet valituksen Isännöitsijälle jos Itse Isännöitsijä on tään melun aiheuttaja????? Eikös se ole olemassa joku vuokralaisyhdistys tai sellainen joka osaisi neuvoa tilanteessa missä isännöitsijä ei hoida asukkaitten etuja vaan antaa häiriköiden pilata kaikkien asukkaiden elämän. Luulisi joku taho olevan joka meidänkin vuokralaisten puolella jotka elää ihmisiksi. Ei se Isännöitsijä ole sen kummempi asukas kuin me muutkaan..

Juu olin äitini luona muutaman yön ja muistelin siinä yöllä kun heräilin vähän väliä kaikenlaisiin kolinoihin millaista oli ennen tässäkin talossa. Talossa asui yli 50lasta kaiken ikäisiä ja työssäkäyviä ja vuorotöissä jotka kulkivat moneen kellonaikaan mutta ei ollut tälläistä niinkuin nyt. Tämä on sitä vapaata kasvatuksen tulosta ei oteta toisia mihmisiä huomioon. Onneksi en käy usein nimittäin opettaisin näille tässäkin talossa mitä tarkoittaa hiljaisuus yöllä. Ustavat huvat ; JOs minua häiritään niin kyllä se on se häiritsijä joka muuttaa mikäli on tarvis.

Uudet asukkaat vaan nyt ovat semmoisia; osa on sieltä pihtiputaalta tai muualta landen takaa tullutta sakkia ettei niillä ole mitään käsitystä miten itse tai lapsensa asunnossaan asuvat tai portaissaan liikkuvat.

Isännöitsijämmekkin sanoo , että jos joku asia häiritsee liikaa niin on hyvä muuttaa metsään. Vakavasti; Jokaisella ihmisellä on kotirauha; se tarkoittaa sitäkin , että päivälläkin on voitava esim. Noita remonttireiskoja riittää vaikka olisi kuinka uusi talo kyseessä; koskaan ei ole se taulun napa omalla nenän korkeudella joten sitä on pakko opetella ainakin poraamaan muutamat proput seiniin Naapurit hyväksyy sen jos esim: Musaa voi kuunnella kuulokkeilla ja jos on juhlia niin niistä kun ilmoittaa etukäteen naapureille ilmoitustaululla niin uskoisin ettei ongelmia tule.

Muutossa voi ilmoittaa ilmoitustaululla milloin tulee poraamisen meteliä tai jos tehdään remonttia niin ettei sitä tehdä milloin tahansa ja jatkuvasti mitä erinäisimpiin aikoihin. Jos on jatkuvaa häiriköintiä niin se häiriköivä saa muuttaa korpeen. Lapsiperheet ovat ongelmallisimpia nykyään kun vanhemmat istuvat facebookissa seurustelemassa eivätkä ole lastensa kanssa.

Kukaan aikuinen ei ole lasten kanssa vaan ne laitetaan ulos keskenään kiljumaan. Samoin voi olla kodissakin että aikuiset istuvat tietokoneella ja lapset tekevät mitä lystää kenenkään olemalla läsnä edes.

Joka valittaa sillä ei ole omaa elämää siitä rauhattomien naapureiden elämästä johtuen ja pitäisi hakeutua hoitoon melun sidätyksen hoitoon ja maksaisiko naapuri sen? Tuskimpa ja onko sellaista hoitoa edes? Jos joku käskee hoitoon mennä niin kysyn että maksaako hän sen ja minkälainen hoito olisi kyseessä ja onko hän itse käynyt samaisessa hoidossa jotta voi suositella?

Ja onko sittä ollut apua niin että voi suositella muillekkin? Silloin pitäisi elää sen häiriötekijän elämää eikä omaansa. Toisekseen miksi muuttaa sen korpeen joka ei häiritse? Jolla suurin osa elämästä on häiriötöntä niin pitäisi mennä korpeen? Tää onkin hupaisuuden huippu, että meluajat käskee hiljaisesti asuvan muuttavan korpeen.

Sehän on aivan epäloogista, sinne korpeen kuuluvat just ne möykkääjät koirineen ja muine melulähteineen, eikä perään huudella. Korpeen voi muuttaa, eläimillä kun on suojeltu pesimärauha, eikä niitä saa häiritä silloin: Täällä korvessa on ihan sama ongelma.

Vähintään 3 metsästyskoiraa haukkuu häkeissään jatkuvasti! Yöllä sitte ajetaan katurallia kun paikkakunnilla ei ole poliiseja. Naapurista kantautuu karaoke bileet kun paikkakunnalla ei ole ravintelia. NO,korvatulpat on hyvä keksintö sekä pelttarit paitsi miten tunget pienelle lapselle niitä korviin? Kerää porukka ja käykää pieksemässä porukalla se mölisijä teholle niin loppuu mölyt.

Säälittää joskus nuoret ihmiset, kun ei ymmärrä että laki kuuluu kaikille, ei ole erikoisvapauksia heillä. Järjestyssäännöt on kaikkien parhaaksi. Mutta silloin voit varautua siihen että saat kommentteja "hakeudu hoitoon". Tai hanki "oma elämä" jos ei meteliä siedä. Helvetin metelöitsijät eivät korpeen muuta jostain kumman syystä, ihmettelen. Missähähän annetaan sellaista hoitoa että melunsietokyky paranee? Ja mitenkä elää omaa elämää jos sitä häiritään koko ajan?

Sanoin että yritetty on mutta helvetin vaikeaa on jos häiritään koko ajan. Ja miksi minä muuttaisin korpeen kun en ketään häiritse jatkuvalla metelillä? Minulle kerran naapuri vihjasi metelistä ja korjasin asian kuin se että olisin alentunut vituilemaan että mene hoitoon, hanki oma elämä tai muuta korpeen jos et siedä.

Kukaan ei valita turhasta ja jos tällaisia kommentteja tulee niin se on naapurin väheksymistä niin ettei asioita edes haluta korjata. Sitä käyttää alle kymmenvuotiaat kakaratkin ilman että ymmärtävät sen merkitystä. Se tarkoittaa useimpien meluajien kielenkäytössä: Mulla 3 lasta jotka usein viikonloppuisin luonani enkä tietoisesti niitä perjantaina ja lauantaina laita Nyt alakerrasta sitten tulee minua uhkailemaan väkivallalla ja sättimään huonoksi isäksi?

Koskaan en ole bileitä pitänyt enkä anna lasten paukuttaa pattereita ja jos pitävät meteliä komennan pihalle riehumaan kuten myös kaikennäköiset pihaleikit kuuluvat ulos jos niitä haluavat leikkiä.

Tykkään itsekkìn rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta. Jokatapauksessa pointtini se että ei olisi tarvinnut muuta kuin sanoa vaikka että kaikki meteli.. Lupasin puuttua lasten nukkumaanmenoaikoihin viikonloppuna jotta tulisi hiljaisempaa aiemmin mutta sama uhittelu jatkui silti.

Jos meinaa uhittelunsa toteuttaa ja käydä käsiksi niin puolustan kyllä itseäni kodissani kättä pidemmällä tai terävämmällä. Mulle on sattunut huonoa tuuria naapureiden kanssa. Eräässä asunnossa naapureiden sauna oli makuuhuoneeni vieressä ja ajoittain saunomisen äänet jatkuivat yömyöhään. Olin juuri muuttamassa onneksi asunnosta pois, joten en jaksanut viimeisinä viikkoina alkaa valittaa. Seuraavassa asunnossani yläkerran naapurit bilettivät jatkuvasti ja usein heräsin yöllä meteliin, tai en saanut unta ollenkaan metelin seurauksena.

Usein meteli loppui aamuviideltä oksennusääniin. Valitin isännöitsijälle, mutta mitään ei tapahtunut. Opiskeluni kärsivät jonkin verran univelkojen takia.

Nykyinen taloyhtiö on aika rauhallinen. Joskus sattaa kuulua kitaransoittoa tai hieman liian kovalla olevaa punkrokkia, mutta häiritseviksi ääniä ei voi sanoa. Kyllä ajoittaisen ja lyhytkestoisen metelin kestää, mutta jatkuvasti rauhaton koti on painajaismainen. Meillä muutti yläkertaan asumme kerrostalossa hiljainen ja rauhallisen oloinen nainen.

Heti ekana viikonloppuna sen kaverit tuli käymään niin eiköhän alkanu se metelöinti. Parvekkeelta syljettiin alas, musiikkia huudatettiin niin et ikkunat helisi ja käytävillä örvellettiin päivisin, iltaisin ja öisin. Täytettiin koko rapun kanssa valituslappu, jokainen kirjoitti oman versionsa siihen mikä on häirinnyt, milloin ja kellonajatkin jotkut laittoi. Kaksi sellaista tehtiin aina kun valitettavaa tuli niin johan se sit muutti 3kk asumisen jälkeen pois ennen kuin häätöä ehtivät antaa.

Häiriköivät melkein joka viikonloppu ja kun alimmassa kerroksessa asutaan lapsinemme niin kyllä se vähän pelotti, että milloin joku hajottaa meiltä ikkunoita päästäkseen rappuun sisään. Lapsiperheet eivät kuulu kerrostaloon. Eikä vanhukset eikä vammaiset eikä kissat ja koirat..

Mihin näiltä kaikilta ihmisiltä ovat kadonneet normaaliin kanssakäymiseen kuuluvat keskustelutaidot, vai onko niitä koskaan ollutkaan? Joo, voi kokeilla kova kovaa vastaan, nimettömiä heippalappuja rappukäytävään, isännöitsijälle valittamista, metelin nauhoittamista yms yms yms.

Mitäs jos ihan vaan soittaisit ovikelloa ja menisit diplomaattisesti keskustelemaan asiasta? Jotkut ovat näihin kerrostaloelämän ääniin niin tottuneita, etteivät ymmärrä aiheuttavansa häiriötä.

Asiallinen keskustelu on ainakin meidän talossa tuottanut tuloksia. Sitten, jos ei diplomatia auta, sanotaan painokkaammin, ja jos ei sekään auta, otetaan kovemmat keinot käyttöön.

Minäkin asun kerrostalossa jossa on onneton äänieristys. Sain yläkertaan perheen toisesta maasta, erilaisesta kulttuurista. Kymmenen aikaan illalla kokoontuivat suvun kanssa syömään ja seurustelemaan, ja isosta porukasta tietty iso ääni. Remonttia tekivät kellon ajasta välittämättä.

Yleensä meteli hiljeni noin puoli kahden aikaan yöllä, ja itse heräilen jo neljän aikoihin töihin. Oven taakse ei kannata mennä valittamaan koska ikinä et voi tietää mitä vastassasi on. Tuskin kukaan suhtautuu valittajaan kovin suopeasti Isännöitsijä lupaili ja puhui paljon, mitään ei saanut aikaiseksi.

Oman elämäntilanteen takia en itse voi muuttaa. Nyt yli vuoden levottomien öiden jälkeen tilanne on hieman rauhoittunut. Itse syön masennus- ja unilääkkeitä. Joskus omista oikeuksista on vaikeaa pitää kiinni vaikka olisikin oikeassa.

Tuon jälkeen häirikkö tietää valittajan ulkonäön ja osaa kostaa. Kerrostalodiplomatiassa ottaa riskin siitä, että naapuri ei olekaan diplomaattinen henkilö vaan suosii suoraa toimintaa.

Nimellä varustettu ja allekirjoitettu valitus melupäiväkirjan kanssa isännöitsijälle, nimetön lappu melusta alakerran ilmoitustaululle kaikkien julkisesti nähtäväksi ja kopio meluajan postilaatikkoon.

Harva jaksaa itse kirjoitella valitusta metelistä mutta moni melusta kärsivä on valmis laittamaan valmiiksi kirjoitetun valituksen alle oman nimensä.

Jos isännöitsijä ei reagoi niin sitten viesti hallitukselle. Jos hallitus ei reagoi niin sitten pyydetään taloyhtiön hallitusta lisäämään asia seuraavan yhtiökokouksen esityslistalle, jonka asunto-osakeyhtiölaki mahdollistaa.

Pyyntö lähetetään isännnöitsijälle saantitodistuksella Eipä se aina auta Kolme kertaa muutaman viikon välein. Joka kerralla asunnon haltija lässytti vastaukseksi juujuuta leveästi hymyillen ja hänen avomiehensä häipyi heti näkymättömiin, kun huomasi, mistä oli kyse. Asunnon haltija muuten on taloyhtiön hallituksessa, joten hänen luulisi ymmärtävän edes jotakin järjestyssäännöistä ja hyvistä asumistavoista. Mutta ei, kun ei ole kauhalla annettu.

Menin kerran valittamaan alakerran helvetllisestä metelistä, yritettyäni ensin puhelimitse valittaa Iltayöstä, oli aikainen aamuvuoro duunissa sillä viikolla Voitteks olla hiljempaa et aamuvuorolaiset sais nukkuu? Oksensin vissiin tunnin sen jälkeen, en mennyt aamulla töihin Talonmies oli myös saanut katsoa haulikon piippuun,ja otti asiakseen hommata poliisit paikalle En kehoittaisi ketään ovikelloa soittamaan ja valittamaan: Asukkaiden vieraat voi olla agressiivisia huumehörhöjä,vaikka asunnon haltija olisi kuinka cool tahansa..

Tällä palstalla on joitain ikäviä esimerkkejä mitä tuollaisen jälkeen on tapahtunut, aina haulikon heiluttelusta pahoinpitelyihin. Häiriksillä on vaan monesti kaikenmaailman ongelmia, että voihan tuota kokeilla sellaisessa talossa missä on suhteellisen normaaleja ihmisiä.

Yleensä tilanne vain pahenee, jos menee sanomaan suoraan. Siksihän isännöitsijä ei nimiä kerrokaan. No voihan sen noinkin nähdä sieltä navetan nurkan takaa. Me asumme Helsingissä uudessa kerrostalossa ylimmässä kerroksessa meren lähellä. Kaikki naapurit tunnemme ja moikkaamme kun näemme. Muuten naapureista ei kuulu yhtään mitään. Kuulumme tilastojen mukaan Suomen parhaiten ansaitsevaan kymmenykseen, että se siitä köyhyydestä kerrostaloissa.

Tämän asunnon hinnalla saisi useamman omakotitalon maalta, vaan kun ei innosta. Maalta olemme kumpikin kotoisin, ja omalla työllä kaikki tämä hankittu. Pikkupaikkakuntien ahdistavaan ilmapiiriin ei taatusti enää palata! Mulla on ollu aika hyvä onni naapureiden kanssa, ettei ole pahempaa häiriköintiä tapahtunut, mutta sitten sitä huomaakin ne pienetkin asiat.

Kanta-astunta on ä r s y t t ä v ä ä suoraan yläpuolella, ja talon putket ovat erittäin äänekkäitä kun yläkerran tyyppi valuttaa vettä tuntikausia niin että päässä kohisee. Vähän mietin onko sillä uima-allas siellä joka pitää täyttää jokaikinen ilta yhdentoista maissa kun nukkua yritän Kannattaa sanoa heille suoraan.

Jos se ei auta ala tekemään muistiinpanoja esim, yöllisistä mekastuksista jne. Kirjaa mitä tekivät, päivämäärä ja kellonaika. Sen jälkeen ilmoita isännöitsijälle. Me teimme niin kun kärsimme monta vuotta alakertalaisten elämästä. Saimme isännöitsijältä kaavakkeen johon pyysimme toisen naapurin allekirjoituksen.

Alakertalaiset muuttivat noin kuukauden sisään pois kun postitimme isännöitsijälle häiriökaavakkeen. Aloita viulun soitto Aloita säännöllinen soittoharjoittelut epävireisellä viululla ilman opettajan apua niin naapurisi pian osallistuu sun soittoharjoituksiisi ja hankkii sulle viulunvirittäjän sekä opettajan. Siten harrastus tulee aika halvaksi ja se yhdistää kummasti koko naapuristoa. Kyllä rumpusetti olis paljon parempi. Sitten vain rumpuja hakkaamaan tai yksi patarumpukin vois päästää aikas mojovat kuminat;D Joskus aikanaan kun asuttiin opiskelijaperheasunnossa jossa asui alakerrassa kaksi remuavaa yöelämää viettävää opiskelijakundia, laitoin Johnny Wintreriä täpöllä soimaan ja laitoin kajarit lattiaa vasten aamulla kun olivat hiljentyneet nukkumaan.

Loppujen lopuksi tyypit joutuivat muuttamaan kun valitin 3 kertaa ja kolmannen kerran jälkeen tuli lähtö. Aivan karmeeta, kun vuorotyötä teen. Illalla se häirintä alkaa klo Tupakalla ravataan parvekkeella läpi yön ja mikä parasta ; klo 5 aamulla porisee ilmeisesti kavipannu ja koiraa viedään viimeistään jo siinä vaiheessa ulos!!

No, muutin tuossa kuukausi sitten ja sain tosi rauhallisen asunnon. Nyt ei naapurit häiritse ja voin illalla huoletta painaa pään tyynyyn ja nukkua rauhallista unta! Soita nyt jo ihmeessä Poliisi paikalle Itse en havainnut mitään huumoria kyllä tekstissäsi. Tästä päättelenkin, että ehkä sinun kannattaisi ostaa isompi pipo päähäsi. Asuin kerran sellaisessa kerrostalossa, että kaikki äänet kuulu, etenkin WC-äänet Oli kerran pahasti maha kuralla Nyt naurattaa, silloin ei Muuta vanhainkotiin jos et kestä elämää ympärilläsi!!

Parista edellisestä viestistä päätellen kyseiset naapurit ovat löytäneet tiensä tähän viestiketjuun. Ihana hiljaisuus, mm Mulla on tosi hiljaiset ja hyvät naapurit. Joskus kuulen imurin tai pesukoneen äänen. Joskus vähän jotain pientä rapinaa ja nekin kuluvat vain päiväsaikaan. Ne ovat niin vaimeita, että ne ei häiritse minua, kunhan vaan kuulen ne.

Joskus mietin, että asunko yksin täällä, mutta kun kuulen hissin kulkevan niin tiedän, että muitakin on. Tässä rapussa on 12 asuntoa. En minäkään pidä turhia ääniä.. Mulla on kanssa hyvä tuuri naapureiden suhteen. Pienkerrostalo, rapussa 6 asuntoa. Mistään ei kuulu risaustakaan, ei yöllä eikä päivällä. Ei oikeassa asunnossa kuulukkaan mitkään normaali äänet toiseen asuntoon,nuo melunvalittajat asuu jossain purkukuntosissa läävissä!

Nykyään niissä on kaikki mukavuudet,eli niissä voi asua läpi vuoden: Ei ole haittaa naapureista ja voi ajaa mihin tahansa mieli halajaa.. Jonkunmoinen hiljaisuushan se pitää päivisinkin olla! Jos poliisi tarkastaessaan meteliä huomaa sen melun aihettavan todellista meluhaittaa, niin halutessasi saat poliisilta todistuksen heidän käynnistään, ja syyn käyntiin. Pari kertaa isännöitsijä lähetti muikkaria, että Sitten kävin pari kertaa sanoamssa, että nyt juipit nukkumaan - seinän takana luukutettiin täysillä niin, että opin ihmeesti biisien sanoja ulkoa.

Seuraava askel oli poliisi paikalle - nyt on kaksi käyntiä takana ja huipille valkeni, että kolmannesta asia menee taloyhtiön hallitukseen - ähä ähä, olen jäsen - ja sitä myöden virallista tietä aletaan lopettamaan älämölöä.

Jopa hälyytyskeskuksen täti sanoi, kun ekan kerran soitin asiasta, että joka kerta vaan soitto heille, niin saadaan ongelma kitkettyä.

Ei tule poliisi vasta kun jos meluaa Kokeiltu on kerran kun yks herrasmies soitti yläkerrasta 5 krs. En viitti nimeä mainita mutta on kova valittamaan Espoonkruunun toiminnasta.

Kaikkia tämä maa päällään kantaa. Luojan kiitos pystyn asumaan omakotitalossa D Vinkit häiriköihin on aikalailla jo listattu mutta kaverini sai metelöitsijät hiljasiksi tipauttamalla postiluukusta lapun jossa mainitsi metelistä. Seuraavana aamuna sama homma..

Kaverini nätisti hymyillen sanoi, että hän haluaisi mennä nukkumaan viimeistään kymmeneltä kun töissä pitäisi olla jo kuudelta mutta kun sattuu asumaan tuossa seinän takana niin teidän elämöinti kuuluu joka päivä kahteen asti yöllä. Muija lämäsi oven kiinni sanomatta mitään mutta pauke ja metelöinti loppu siihen. Useimmin ei selviä noin kivuttomasti mutta yrittänyttähän ei laiteta. Yläpuolella asuu päivisin työssäkäyvä virkailija nainen, joka on harrastanut iltamyöhään yösiivousta jo monet vuodet ja meteli jatkunut usein puollle yöhön asti.

Viikonloppuisin kävi aiemmin lapsenlapsi kylässä ja hänen annettiin juosta ja hyppiä aivan vapaasti tuntitolkulla vailla mitään sääntöjä, koska aikuiset joivat ja lauloivat, joka kuului aivan selvästi ilmanvaihtokanavasta. Poliisit olen hälyyttänyt lukemattomia kertoja ja ei tuntunut mitää tapahtuvan, vaikka edellis vuonna jouduin tekemään kotihälytyksen varmaan kahdeksa kertaa.

Saman määrän ilmoitin isännöitsijälle sähköpostilla ja vastaus oli aina sama " Elämän ääniä saa olla ennen klo Sähköpostiviestini olivat lopulta tosi aggressiivista kieltä, koska isännöitsijä ei välittänyt pätkän vertaa häirikkönaapurista tehdystä valituksista ja se että poliisi on käynnyt asunnolla lukemattomia kertoja.

Sitten vihdoin joskus viime vuoden puolella tilanne alkoi pikkuhiljaa parantua, mutta yhä edelleenkin kun naapurini saapuu töistä, alkaa juovuksissaan siivoamaan asuntoaan ja huutaa paremminkin örisee kännykkäänsä parvekkeella kun on hommansa tehnyt puoleen yöhön mennessä. Voimatangolla olen joutunut hakkamaan kattoa, jos meteliä kuuluu vielä Kyllä tuli poliisit,kun aamuyöllä soitin,naapurista joka melusi ja mökäsi ja soitti täysillä musiikkia. Siihen loppui se mökääminen. Helposti tulevat, jos biletys jatkuu aamuyöhön.

Asut jossakin korvessa, jos et tätä tiedä. Jos mekkala-"naapurilla" on pikkasia kakaroita ja muutenkin ovat oikke pahasti häiriötä aiheuttavia porateita jne.. Kyttää, koska on päikkäriaika ja päräytä muutama "reikä seinään".

Paksu rautalevy lattialle ja siihen oikke syrämen kyllyyrestä tylsällä poralla muka "reikä". Odottele minsaa ja alota taas "narauttaen" ja "narauttaen" ja siiiit piiitkä por-r-r-r-r-r-raus ja muutama ihan pikkanen PAMAUS vasaralla samaan påeltiin Viikon ku sellasta tekee, nin johan tulevat itte valittaan ;- Sit voi kysellä, että mikäs se naapuria oikke ottaa, kun ittekin samalla lailla terroriseeraa taloa.

Meillä oli riesana naapuri, joka teki rikosilmoituksia urakka tahtiin. Milloin häntä kuvattiin seinien läpi, milloin kuunneltiin. Hänen asioitaan kuulemma kerrottiin ympäri kyliä ja internetissä.

Hän valvoi kuka kenenkin kanssa juttelee. Häiriöihin ei mikään taho halunnut puuttua. Onneksi ymmärsi itse muuttaa pois. Jos häiritset häiritsijää, niin valitustasi ei oteta todesta, vaan joudut itse silmätikuksi. Kerrostalossa ei voi aina tarkkaan tietää mistä asunnosta ääniä tulee. Ehdottomasti paras tapa on ilmoittaa asiasta isännöitsijälle ja käyttäytyä itse fiksusti. Ympärillänne olevilla naapureilla on vielä enemmän kestämistä, jos joutuvat kuuntelemaan molempien öykkäröintiä.

Huomautuslappu kannattaa silti laittaa postiluukusta. Meidän taloyhtiössä ovat nuoret opiskelijat juhlineet välittämättä hiljaisuus ajasta. Tuntuu, että kun he pääsevät kotoaan pois niin sitten saa opiskelija asunnossa pitää ryyppäjäisiä. Näinhän se ei ole. Kun parikymmentä nuorta ryyppää ja alkaa kova keskustelu niin ei siinä kukaan varmasti ihan naapurissa nuku. Joskus joku on vedonnut ilmoituksella perhejuhlaan nuoret , mutta eihän ne juhlat minulla koskaan ole ainakaan huuto juhlia olleet.

Onneksi talossa asuu suurimmaksi osaksi fiksuja toiset huomioon ottavia asukkaita, vanhoja ja nuoria. En nyt jaksanut lukea keskustelua läpi, joten pahoittelen, jos joku on jo sattunut sanomaan saman tapaista, kuin minäkin nyt tässä viestissä aion. Asumme mieheni kanssa kerrostalon ylimmässä kerroksessa, ei lapsia. Tiedän, että joskus meiltä tulee ääntä hiljaisuudenkin jälkeen yleensä kyllä ihan ´järkevän´ selityksen kanssa: En kuitenkaan koskaan halua tahallisesti olla naapureilleni haitaksi ja jos joskus esim.

Jos jotakuta oikeasti häiritsee, niin toivoisimme ihmisten tulevan suoraan ja kohteliasti sanomaan meille asiasta. Ymmärrämme kyllä ja kiinnittäisimme sen jälkeen huomiota päästämiimme äänin, mutta ennen sitä jatkamme elämäämme normaalisti. Niinhän se aina on, ettei mikään muutu, jos joku ei vaadi muutosta. Oletko itse vielä yrittänyt sanoa naapurillesi kohteliaasti kasvotusten? Toisaalta todennäköisyys on aika pieni, että sieltä löytyy joku, jolle sanoma menee perille, mutta yrittänyttä ei laiteta.

Ja voithan laittaa esim. Jos sekään ei auta, niin isännöitsijään yhteys. Eihän sitä tiedä, jos vaikka muutkin naapurit ovat tehneet kyseisestä naapurista valituksen. Pahimmillaan olen kuullut tapauksista, joissa äänekästä naapuria on uhattu oikeuteen viemisellä. Se kuulemma hiljentää aika tehokkaasti Päätitpä tehdä mitä tahansa, niin stemppiä! Toivottavasti asia ratkeaa tavalla tai toisella. Lapseni perheineen muutti kerrostaloon, rakennusvuosi jotakuinkin Lupauduin järjestämään heidän kotiaan aikani kuluksi ja yövyin.

Koin melkoisen yllätyksen, kun miehen ääni kuului kuin vieressä olisi puhunut, siis puhunut. Säikähdykseltäni toipuessa totesin ettei kyseisessä talossa ole minkäänlaista yksityisyyttä, vaikutti kuin äänieristys olisi jäänyt rakennusvaiheen aikan kokonaan pois.

Tämän kerroin myös asuntoon muuttaville. Perheeseen on syntynyt vauva ja vanhempi lapsista on pari vuotias ja itkua tuntuu olevan kuten nyt tällaisessa perheessä tapaa olla.

No, siitä on sitten saaneet kuulla. Paukuttelu ja muunlainen kolistelu on heillekin tuttua. Mielestäni tällainen tapa lisää häiriötä koko talossa. Pari vuotias pelkää kolinoita pimeään aikaan. Monet asukkaat ovat ajattelemattomia, kun kuvittelevat, että häiritsemällä itse saavat naapurin hiljaiseksi. Eikö olisi parempi, kun koko talo asukkaat vaatisivat parempia äänieristyksiä se ei liene kovinkaan hankalaa tehdä, toki maksaa jonkin verran, mutta sillä saataisiin rauha talon asukkaille.

Itse asun melko uudessa kerrostalossa, meidän taloyhtiöössä eivät äänet kuulu häiritsevästi ja hiljaisuutta riittää. Pitämällä itse meteliä oikeutat myös muiden metelöinnin. Naapurissa ei ehkä tiedetä, miten ohuet seinät ovat, jos heille ei kuulu ääniä ja kuuluvat äänet hyväksyvät.

Kirjoittelinkin tuonne naapuristani, josta olen joutunt poliisille ilmoittamaan lukuisat kerrat. Sitä ennen kuitenkin yritin lapuilla postiluukuista ensin kohteliaasti ja sitten viimeisin lappu oli jo aika töykeää tekstiä, koska häiriköinti vain jatkui ja kun kirjeet eivät tehonneet, niin aloin sitten jatkossa soitella poliisille, joka kerta kun meteli ylitti ns.

Kerran naapurini aloitti siivoamisen klo Niin, että ne laput tehoavat vain harvoin, jos on kyse narsisitisesta tai alkoholismiin taipuvaisesta häiriköstä. Kun on sekä että, niin siinä ei kohteliaat puheet auta pätkän vertaa. Jos on itse hiljainen, niin todennäköisesti naapuri luulee ettei hänenkään kolinat kuulu seinäntaakse. Jonkunlainen "kauhun tasapaino" on kerrostalossa melko välttämätön. Haistakaa vittu saatanan kerrostalokyttääjät!! Kerrostalo ei ole mikään äänieristetty bunkkeri..

Vituttaa tuollaiset kusipäiset ihmiset, jotka kuuntelevat korva kiinni seinässä, joku kuuluisi joku ääni että voisi valittaa! Siis kyllä omassa kämpässä saa olla miten huvittaa, tiettyjen rajojen sisällä.. Ja laput vasta perseestä ovatki, normaali ihminen tulee sanomaan päin naamaa, jos on asiaa.. Ei kai sitä mikään laki kiellä?

Vituttaa tollaset saatanan vässykät! Muuttakaa keskelle korpea, siellä ei käy kuin korkeintaa sudet ja karhut kolistelemassa Lähtö tulee ku kupalle Tölikäst jos tollai wouhotat. Vaikk "omistasit" kämpän, ni ihka varmast, jos on pakko, ni taloyhtiö lunastaa sulta murjun pakolla ja lähtö tulee.

Ei saa olla miten huvittaa, vaan tulee olla talon järjestyssääntöjen puitteissa. Meillä pistetään kuriin mahdolliset hörhöilijät, ja sinun kaltaisesi häirikkö-luonteiset ihmiset alta aikayksikön.

Takapihalla vedetään vielä kaupan päälle lättyyn. Mikähän vastausbuumi tähän ketjuun on iskenyt? En ole tehnyt valitusta koska musta nuo yläkerran asukkaat ovat oikeasti ihan hyviä naapureita, fiksuja normaaleja ihmisiä, jotka vain ehkä ovat ensimmäisen lapsen kanssa hiukan hakusessa miten oikein nyt eletään. Onko muuten normaalia et 1-vuotias jaksaa ainakin klo Päivisinkin varmana kaiketa jat kun ei ole päikkäreillä.

Ei tulisi varmastikaan haulikkoa oven välistä jos kävisin oven takana, mutta ajattelen niin et kyllä ovat iietoisia häiriöstään, ja katson kuinka toimivat.

Lapsen hillumista ei ole klo Mulla on vain yksi naapuri yhteisiä pintoja ja ne on juuri nuo yläkerran asukkaat. Kohta olen pari viikkoa kotona päivisinkin ja mun täytyis pystyä ison leikkauksen jälkeen nukkua, ehkä mulla sitten mitta täyttyy ja käyn oven takana Ja oli muuten hyvää treeniä!

Normaalia on, että ihan pikkanen mökä pikkasesta mukulasta lähtee. Ajastaan se lopettaa ja sit se kasvaa ja kasvaa. Päälle vuotisena sit möläjää, kun niiiin noi wanhat paskat ahistaa ja kun on sit yli 18, lähtee lätkimään.

Sit on ne wanhat horot vaan jälellä ja ne alkaa sama walituksen alusta, josta tää koko homma lähti.. Näin se oravanpyörä pyörii ja pyörii.. Samat valittajat ajastaan kiikutetaan hourulaan samalaisten walittajien kööriin ja lopulta sitten saapaskukkulalle.

Pyydäpä sitä ulkomaalaista poikaa käymään testeissä. Naapurista kantautuu karaoke bileet kun paikkakunnalla ei ole ravintelia. Sitä vain toivoo sellaista naapureiden huomioon ottamista kun ei ole mistään vajakeista kyse ; Nyt mä täällä luukuttelen musaa täysillä ja fiilistelen, ei kuulu kolinat ja koputtelut Eipä noi nai mua vitun ählämit juurikaan kiihota tai muuta mutta kun noi jätkät veti aina ihan läskiks touhun jos joku oli siinä kyylämässä. Ja täytyy sanoa et ihana viikko ollut, osa perheestä ollut poissa koko viikon: Ei aikaakaan kun takaa alkoi kuulua ääniä josta ei voinut erehtyä. Sotkuahan siitä sitten tuli, kun kaveri ruikkasi melko nopeasti.

Nai mua vitun ählämit

Escorts sihteeriopisto ilmaiset seksikuvat