guide to eat pussy sihteeriopisto forum

Originally Posted by sannahunaja. Kyllä minäkin nämä ohjeet allekirjoitan suurimmalta osin. Rauhallinen ja kiusoitteleva aloitus saa hunajan valumaan Noin yleisesti ottaen haluaisin painottaa sanaa nuoleminen. Find all posts by HusBand View Blog. Originally Posted by Lifti. Noh, mä olin 8kk selibaatissa ja sain saatana vyöruusun. Lisäksi mua vitutti koko tuo kahdeksan kuukautta ja jäi monet pillut nuolemati.

Onhan tuo sjusex aika mukavaa. Olen ollut varsin varovainen nykyisin, koska neidoilta saattaa karata mopo ja sitten tärisevät kovin ja riehaantuvat. Mulla on aina mukana varalta myös ensiapulaukku, missä on defibliraattori mukana, jos ihan taju lähtee. Originally Posted by AnnaEmilia. Mä potkin vain kovakouraiset, klittaa imevät ja purevat pois nuolemasta.

Eniten ihmetyttää kun sanon et mua saa nuolla, ei imeä niin silti imetään. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 16 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 4 of 8.

Find all posts by hattara. Find all posts by Skydriver. Originally Posted by hattara Käyn teisteissä vähintään kerran kuukaudessa, ja olen varma että pimppani on puhdas taudeista. Rauhallinen ja kiusoitteleva aloitus saa hunajan valumaan Noin yleisesti ottaen haluaisin painottaa sanaa nuoleminen. Se vasta on upeaa kun saa pinppaa lipoa, meitä turskia kannattaa neuvoa miten toimitaan kulloinkin. Mä tapasin parisen vuotta sitten yhden siviilihoidon, aika nuoren kundin vielä, jotain 26v ja se oli lukenut jonkun enkunkielisen paksun kirjan erilaisista kikoista joista tuontapaista käytti kuin pontiuspilitys kertoi.

Tai jotain se hoitokin selitti niistä paineista. Mä ihmettelin ensin et tuntu kuin sen kieli ei ois liikkunu ollenkaan vaan se vaan ikäänkuin piti sitä suuta mun pilluun imeytyneenä ja meinasin jo viheltää pelin poikki mut yritin vielä liikuttaa lantiota sitä vasten et se ois liikkuttanu kieltä. No, ihan yhtäkkiä rupes tuntuu et mitä hittoa, mähän laukeen kohta, ja tuliki sit sellanen orkku et oh hoh, oli pakko huutaa niin kovaa et varmaan koko rappu kuuli.

Ja se orkku oli siihen astisista voimakkain mitä olin sitä ennen koskaan kokenu. Ja ihme ja kumma, siinä menikin sit vaan 15min vaikka yleensä orkun saamiseen nuolemalla on mennyt vähintään puol tuntii. Aika hyvät ohjeethan tuossa linkissä on, vaikka luinkin vain sieltä täältä, mutta yhdyn siihen kokemukseen, että se kiusoittelu on just hyvä.

Hitaasti ikäään kuin houkutella, varsinkin vaativa, pillu yhteistyöhön. Jos hyökkää suoraan klitorikselle ja alkaa nuolee ja tekee samaa rytmiä koko ajan niin se menee suoritukseksi ja meikä ei ainakaan syty tai laukea sellaisesta. Luovuutta pitää olla mukana ja tietysti se halu tehdä sitä. No mut tosiaan kuten kullejakin, on pillujakin erilaisia ja siitä mistä yks tykkää, sitä toinen inhoo. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork.

Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 16 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 5 of 8. Kunnian Mies Heavy user. Originally Posted by AnnaEmilia Kunnian Mies, vastasin välillä kieltävästi kun olin joutunut potkimaan päitä pois jalkojeni välistä. Find all posts by Kunnian Mies. Originally Posted by Lifti Mitens on naiset, haittaako jos tällaiset ohjeet on siinä sängyn vieressä ja välillä ukko lukaisee taas yhden kohdan läpi ja siitä sitten jatketaan?

Find all posts by Kikka. Wanha Turska Heavy user. Find all posts by Wanha Turska. Find all posts by cick. Originally Posted by cick Oikein olet tehnyt kun nainen sulkee jalat sun ympäri.

... Mitens on naiset, haittaako jos tällaiset ohjeet on siinä sängyn vieressä ja välillä ukko lukaisee taas yhden kohdan läpi ja siitä sitten jatketaan? Contact Us - Sexwork. Oikein olet tehnyt kun nainen sulkee jalat sun ympäri. Juu, Hattaran pimppa on puhdas ja maistuu makoisalta, takaan ja alleviivaan. Page 4 of 8. NAISTEN ITSETYYDYTYS VIDEOT EROTIC STRIPTEASE

SUOMALAISTA SEKSISEURAA TANTRA HIERONTA HELSINKI

Find all posts by HusBand View Blog. Originally Posted by Lifti. Noh, mä olin 8kk selibaatissa ja sain saatana vyöruusun. Lisäksi mua vitutti koko tuo kahdeksan kuukautta ja jäi monet pillut nuolemati. Onhan tuo sjusex aika mukavaa. Olen ollut varsin varovainen nykyisin, koska neidoilta saattaa karata mopo ja sitten tärisevät kovin ja riehaantuvat.

Mulla on aina mukana varalta myös ensiapulaukku, missä on defibliraattori mukana, jos ihan taju lähtee. Originally Posted by AnnaEmilia. Mä potkin vain kovakouraiset, klittaa imevät ja purevat pois nuolemasta.

Eniten ihmetyttää kun sanon et mua saa nuolla, ei imeä niin silti imetään. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 16 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 4 of 8.

Find all posts by hattara. Find all posts by Skydriver. Originally Posted by hattara Käyn teisteissä vähintään kerran kuukaudessa, ja olen varma että pimppani on puhdas taudeista. Find all posts by Lifti. Originally Posted by sannahunaja Kyllä minäkin nämä ohjeet allekirjoitan suurimmalta osin.

Find all posts by HusBand. Jokainen pillu pitää nuolla eritavalla, tarkoitan löytää se herkkä paikka ja sinne palaa sopivasti kokoajan. Periaate on että ei liian herkästi ja kevyesti voi nuolla Oikein olet tehnyt kun nainen sulkee jalat sun ympäri. Painaa alapäätä kieltäsi vastaan ja rytmikkäästi tärisee..

Originally Posted by cick. Originally Posted by sannahunaja. Kyllä minäkin nämä ohjeet allekirjoitan suurimmalta osin. Rauhallinen ja kiusoitteleva aloitus saa hunajan valumaan Noin yleisesti ottaen haluaisin painottaa sanaa nuoleminen.

Se vasta on upeaa kun saa pinppaa lipoa, meitä turskia kannattaa neuvoa miten toimitaan kulloinkin. Mä tapasin parisen vuotta sitten yhden siviilihoidon, aika nuoren kundin vielä, jotain 26v ja se oli lukenut jonkun enkunkielisen paksun kirjan erilaisista kikoista joista tuontapaista käytti kuin pontiuspilitys kertoi.

Tai jotain se hoitokin selitti niistä paineista. Mä ihmettelin ensin et tuntu kuin sen kieli ei ois liikkunu ollenkaan vaan se vaan ikäänkuin piti sitä suuta mun pilluun imeytyneenä ja meinasin jo viheltää pelin poikki mut yritin vielä liikuttaa lantiota sitä vasten et se ois liikkuttanu kieltä.

No, ihan yhtäkkiä rupes tuntuu et mitä hittoa, mähän laukeen kohta, ja tuliki sit sellanen orkku et oh hoh, oli pakko huutaa niin kovaa et varmaan koko rappu kuuli. Ja se orkku oli siihen astisista voimakkain mitä olin sitä ennen koskaan kokenu.

Ja ihme ja kumma, siinä menikin sit vaan 15min vaikka yleensä orkun saamiseen nuolemalla on mennyt vähintään puol tuntii. Aika hyvät ohjeethan tuossa linkissä on, vaikka luinkin vain sieltä täältä, mutta yhdyn siihen kokemukseen, että se kiusoittelu on just hyvä. Hitaasti ikäään kuin houkutella, varsinkin vaativa, pillu yhteistyöhön. Jos hyökkää suoraan klitorikselle ja alkaa nuolee ja tekee samaa rytmiä koko ajan niin se menee suoritukseksi ja meikä ei ainakaan syty tai laukea sellaisesta.

Luovuutta pitää olla mukana ja tietysti se halu tehdä sitä. No mut tosiaan kuten kullejakin, on pillujakin erilaisia ja siitä mistä yks tykkää, sitä toinen inhoo. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork.

Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 16 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 5 of 8. Kunnian Mies Heavy user. Originally Posted by AnnaEmilia Kunnian Mies, vastasin välillä kieltävästi kun olin joutunut potkimaan päitä pois jalkojeni välistä.

Art porno kaksplus eroottiset